Danubius Hotel Gellert
Danubius Hotel Gellert
Вижте всички50снимки
Единична икономична стая - Интериор на хотела Danubius Hotel Gellert
Единична икономична стая - Интериор на хотела
Вижте всички50снимки
Лоби Danubius Hotel Gellert
Лоби
Вижте всички50снимки
Интериор на хотела Danubius Hotel Gellert
Интериор на хотела
Вижте всички50снимки
Интериор на хотела Danubius Hotel Gellert
Интериор на хотела
Вижте всички50снимки
НА КАРТАТА Danubius Hotel Gellert
НА КАРТАТА
Отличен
Местоположение
8,9
Вижте всички50снимки Danubius Hotel Gellert
Вижте всички50снимки
Премахми от любими

Danubius Hotel Gellert

Отлично местоположение
Имате въпрос относно Danubius Hotel Gellert?
Много добър
Въз основа на 263 отзивиВижте мнението на гостите
7,7
  • Летищен трансфер

  • 180 м до градски транспорт

  • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • Сауна

Избор на стая
Супериорна стая (Superior Room)
Супериорна стая (Superior Room)
...
  • Изглед: Река
  • 30 m²/323 ft²
  • 1 Двойно легло или 2 Единич...
Въведете дати, за да видите цени
Стандартна единична стая (Standard Single Room)
Стандартна единична стая (Standard Single Room)
...
  • Изглед: Вътрешен двор
  • 18 m²/194 ft²
  • 1 Единично легло
Въведете дати, за да видите цени
Стандартна стая (Standard Room)
Стандартна стая (Standard Room)
...
  • Изглед: Град
  • 27 m²/291 ft²
  • 2 Единични легла или 1 Двой...
Въведете дати, за да видите цени
Икономична двойна стая (Economy Double Room)
Икономична двойна стая (Economy Double Room)
...
  • Изглед: Вътрешен двор
  • 25 m²/269 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Единична икономична стая (Economy Single Room)
Единична икономична стая (Economy Single Room)
...
  • Изглед: Вътрешен двор
  • 11 m²/118 ft²
  • 1 Единично легло
Въведете дати, за да видите цени
Двойна стая Делукс със спалня или 2 единични легла (Double Or Twin Deluxe)
Двойна стая Делукс със спалня или 2 единични легла (Double Or Twin Deluxe)
...
  • 30 m²/323 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Икономична стая с 2 единични легла (Twin Economy)
Икономична стая с 2 единични легла (Twin Economy)
...
  • 23 m²/248 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Двойна Единично Ползване Делукс (Double Single Use Deluxe)
Двойна Единично Ползване Делукс (Double Single Use Deluxe)
...
  • 30 m²/323 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Суит (Suite)
Суит (Suite)
...
  • 45 m²/484 ft²
  • Вана
Въведете дати, за да видите цени
Стандартна двойна стая за единично настаняване (Double Single Use Standard)
Стандартна двойна стая за единично настаняване (Double Single Use Standard)
...
  • 27 m²/291 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Danubius Hotel Gellert?
До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Повече за Danubius Hotel Gellert

Повече за Danubius Hotel Gellert

Разтояния и полезни обекти

Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Какво има наблизо?

Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
Покажи повече

Важно да се знае

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Важно съобщение

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (263)Booking.com (6925)
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела7,1
Удобства7,3
Местоположение8,9
Комфорт на стаята и качество7,2
Услуги7,6
Съотношение цена-качество7,5
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
Svenska
日本語
Français
повече
Тип стая
Стандартна стая
Стандартна единична стая
Супериорна стая
Икономична двойна стая
повече
Сортиране по
Показване на 227 проверени коментари от гости
12345
10,0
Изключителен
silvia от България
Соло турист
Икономична двойна стая
Отседнахме една вечер в декември 2012 г.
приятен хотел и обслужване с усмивка”
спа
Хотелът е уникален.Той е една от забележителностите на Будапеща. Като се започне от настаняването-от вежливостта на портиерите и се премине към одновното достойнство на хотела-нереятния спа комплекс. Ние бяхме с куче-нямаше викакъв проблем от страна на перконала. Храната също беше хубава,стаите отговарят на цената,бельсто беше на ниво.
Оценявани 04 януари 2013
10,0
Изключителен
silvia от България
Соло турист
Единична икономична стая
Отседнахме една вечер в декември 2012 г.
приятен хотел и обслужване с усмивки”
спа
много приятно прекарване,добро обслужване,хубава храна,приятна ,празнична коледна обстановка,изключително спа отделение. Топъл хотел,хубави стаи,топ разположение,хубава гладка,хубаво бельс и халати.Много стзивчиви на рецепцията-имахме проблем с резервацията,но те го разрещиха.В ресторанта храната беше наистина гурме,сервирането беше експедетивно.С удоволствие бих отседнала отново в хотел Гелерт.
Оценявани 04 януари 2013
7,3
Много добър
Viktor от Русия
Соло турист
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2015 г.
Красивый внешне, не очень комфортный внутри”
Работа ресепшен и витражи (к сожалению, не все они подсвечены)
Если забронируете пребывание здесь по цене претенциозной европейской "четверки", будете разочарованы уровнем комфорта в номерах и контингентом. А если поймаете на акции, то по цене трешки это очень интересно
Оценявани 24 ноември 2015
3,7
vladimir от Русия
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме 7 вечер/и в ноември 2013 г.
не надо ездить в Будапешт”
все плохо
Вас постоянно пытаются обмануть-на рецепшене при обмене валюты подсовывают вместо форинтов деньги других государств,например индонезийские рупи.такси вызванное персоналом отеля подкручивают счетчики,единственный плюс этого отеля,это неплохая кухня по венгерским меркам,т.к. в других ресторанах еда отвратительная несмотря на класс заведения.в термалиях весит объявление ,что первая процедура бесплатно-ничего подобного.
Оценявани 12 ноември 2013
5,6
Donna от Великобритания
Семейство с големи деца
Стандартна стая
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2018 г.
It's shabby, it doesent actually have any facilities of its own.”
It's next door to a spa so the pictures that you see are of the spa which you have to pay for. You cannot just use the swimming pool you have to pay for a spa day pass every time. The corridors of the hotel make you feel.like your on a ship with no natural light. The carpets are all uneven and the rooms very outdated and shabby. There is no air conditioning so you need the window open but there are no fly screens so you end up with a bedroom full of moths and mosquitos. The cable TV is in German, no actual facilities apart from a small and very expensive bar in the evening. The breakfast is good, usual self service spread. You have to pay for fresh orange juice. It's not good value for money as a whole. Given that you have to pay every time you want to swim and it's about £8.00 you could just stay at any hotel and get a much better room and value for money, this is trading on past glamour I presume because the reality is it's shabby with little to offer.
Оценявани 13 юни 2018
8,0
Отличен
janet от САЩ
Соло турист
Стандартна единична стая
Отседнахме една вечер в май 2018 г.
Good Value for Price”
The rooms were spacious, though outdated and the mattresses (I stayed in 2 rooms) were lumpy - but they didn't stop me from a great night's sleep. Because the rooms were large and they had great Wi-Fi, amenities like minibar/refrig and robes for the spa, 50% off at the spa with easy access, and served a beautiful breakfast, it was a good value for the price I paid.
Оценявани 28 май 2018
7,2
Много добър
Olga от САЩ
Соло турист
Единична икономична стая
Отседнахме 2 вечер/и в май 2018 г.
Много добър”
Beautiful building but rooms is so small and stinky, need to be renovate. Good breakfast . Excellent location, no complains.
Оценявани 07 май 2018
9,2
Изключителен
Ennio от Австралия
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме 2 вечер/и в април 2018 г.
High class, historical, comfortable and relaxing.”
Beautiful breakfast and friendly staff....
Оценявани 09 април 2018
Dear Ennio, Thank you very much for posting your kind review, it is so nice to learn from your feedback that you enjoyed your stay at Danubius Hotel Gellért. Furthermore, we are grateful for your compliments on the lavish breakfast selection available in the mornings. Overall, we would like to thank you for recommending our hotel to fellow travellers and it would be nice to accommodate you again here, should you come back to visit Budapest again. Kind regards, Zsazsa Abonyi PR Manager
Show more
Danubius Hotel Gellert
8,4
Отличен
Carl от Норвегия
Соло турист
Единична икономична стая
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
Great stay”
The room was tiny, but ok. A free entrance to the Gellert spa was included as well as breakfast.
Оценявани 01 февруари 2018
Dear Carl, Firstly, I would like to express my thankfulness to you for sharing your experiences about your stay in our hotel. It was a great honour hosting you in our hotel. It is wonderful we were able to meet all of your expectations. I am beyond happy with the fact you enjoyed the Gellért Thermal Bath, our historical thermal bath of Budapest since 1918. It offers both health and wellness service, this is a must to do program in Budapest. Nothing better than after a long day, just lie down and relax in the Spa. Thank you for highlighting our great location and I hope you had the time to explore this beautiful city. On behalf of our entire team, we cannot wait to welcome you back. All the best, Zsazsa Abonyi PR Manager
Show more
Danubius Hotel Gellert
8,0
Отличен
SUSAN от Великобритания
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме 3 вечер/и в януари 2018 г.
Good- ish Hotel”
Although this hotel was good it did have it's faults. We had standard rooms and they were very tired very tired indeed. The bathrooms were 60's with shabby fittings and tiles and awful pipework. The bedroom itself was the same with very shabby furniture, carpet and curtains. On the plus side the bed was clean and comfortable the towels were changed daily the shower was hot and so was the room room. The carpets on the corridors were shabby and crumpled up and the corridors themselves were like something out of an asylum all white walls and white doors no pictures or colour anywhere. Again on the plus side there were the most beautiful stained glass windows at the end of each corridor. It needs updating not altering too much because it has great character, beautiful marble floors and walls. And from the outside it looks wonderful,lit up at night in all it's splendour and beautiful architecture. What a waste of a spectacular hotel could very easily be a 5star!!
Оценявани 24 януари 2018
Dear Susan, First and foremost, we would like to thank you very much for writing down your opinion about our hotel in detail. It filled us with so much happiness that you decided to stay in our charming and historic hotel, we hope that overall you had a pleasant time here. Meanwhile, we want to say sorry for the discomfort you had, but we ask you to understand that we work really hard and do a lot of effort to improve our hotel and to maintain its high standard. It would be so nice of you if you gave us one more chance to prove our professionalsim, we will do our best to win your pleasure. All the best, Zsazsa Abonyi PR Manager
Show more
Danubius Hotel Gellert
6,4
Приятен
tomer от Израел
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
Great potential but the inside was left in the 1970s”
The hotel and thermal pools needs renovation with a potential to become a world class 5 star luxury hotel. Unfortunately, It was like going back in time to the 1970s (which I assume were its golden days). Today everything feels really old and tired. The staff are highly professional though and the building looks impressive. they should find an investor to renovate the place.
Оценявани 12 декември 2017
9,6
Изключителен
Barbara от САЩ
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме 4 вечер/и в ноември 2017 г.
Изключителен”
Lovely old world hotel. The first room we were given allowed smoking and although the room did not smell of smoke it was very tired looking. Also there was a movie being shot in the hotel on the way to our room which meant negotiating around all the equipment. We requested a non-smoking room which clearly had been updated and was very nice.
Оценявани 11 декември 2017
7,2
Много добър
Daniel от Великобритания
Група
Стандартна стая
Отседнахме 4 вечер/и в юли 2017 г.
Genuine Hungarian experience”
Stay here if you want to experience local character, architecture and something old. The hotel has a lot of charm. Rooms are a bit of pot luck. Mine had a nice view but it smelt funny and had clearly only just been cleaned as the carpets were wet. So it is a bit of pot luck. My bathroom was dingy, smelt mouldy and the shower head kept falling off, almost breaking my toe. My fellow travellers' room was much nicer, cleaner and bigger. Same price. The staff are kind of helpful but rather abrupt and surly at times but this is the local flavour that doesn't bow down to us annoying tourists. I liked that. We still got what we asked for. The spa is a big selling point, very relaxing and you can walk in from your room in your dressing gown! Breakfast is just ok. The coffee machine constantly broke down but there was enough range in food to have something different each morning. The bar has a disappointing range of evening snacks but the staff are friendlier in there and it's nice to go out to the terrace in the evening. The Patisserie serves excellent coffee, worth skipping the crap at breakfast and paying for one there. It's a nice place to go in the morning to catch the sun and read - even if the baristas seem a bit put upon when you ask for something. Overall this is fairly priced, has amazing views and access to the tram (stop just outside) but if you are looking to feel pampered and spoilt by staff and comforts in your room then you'll need to drop a few more HUF and stay elsewhere. Would stay again.
Оценявани 30 юли 2017
9,2
Изключителен
Andy от Унгария
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2017 г.
An aging Beauty overlooking the mighty Danube”
Grand design with old world charm interior. Please do not renovate it! Leave it as it is! Convenient location - Easy to get around by public transport. Just walk or ride to the other side of the river and you find yourself in the heart of the city with the Central Market at the end of the bridge and Vaci Street. Convenient facilities - Just walk to the spa in your bathrobe. You don't have to leave the building for the most elegant spa experience. Beautiful stain glass and mosaic tiles. Some of the staff have been working there for over 20 years but still can crack a smile or a joke with you and help wherever they can. As it is a spa hotel we would recommend more healthy options for breakfast and better coffee. But what a way to have breakfast in the elegant breakfast room and/or on the terrace overlooking the Danube with the Liberty Bridge. No better place to start your stay in Budapest.
Оценявани 28 юли 2017
7,6
Много добър
Sutat от Тайланд
Соло турист
Единична икономична стая
Отседнахме една вечер в май 2017 г.
Nice hotel in good location but a bit old”
Pros: - 1 free access to thermal bath and 50% discount afterwards - really good breakfast with Danube view - next to metro / tram Cons: - old hotel. I saw a bug on the floor - I got room on 5 floor which elevator is up only 4th floor. So need to climb a bit
Оценявани 10 май 2017
10,0
Изключителен
Carsten от Дания
Група
Стандартна стая
Отседнахме 3 вечер/и в февруари 2017 г.
Hotel with charm and soul.”
Beautifull hotel with perfect location. Delicious breakfast. The adjecent Gellert Spa is a very nice experience.
Оценявани 03 март 2017
9,2
Изключителен
Rebecca от САЩ
Соло турист
Стандартна единична стая
Отседнахме 6 вечер/и в февруари 2017 г.
Classy old hotel adjacent to spa”
I was pleased with single room...very basic but adequate. It is older hotel and could use some update but clean and well located adjacent to spa. Superior service and excellent service and value.
Оценявани 25 февруари 2017
9,6
Изключителен
Rebecca от Великобритания
Семейство с големи деца
Стандартна стая
Отседнахме 4 вечер/и в февруари 2017 г.
What a great location with access to the baths and city . ”
location and friendly staff
Оценявани 24 февруари 2017
10,0
Изключителен
Elionor от Великобритания
Соло турист
Стандартна единична стая
Отседнахме 3 вечер/и в януари 2017 г.
Opulent, Soviet kitch hotel with splendid restaurants and unique other worldly spa”
Really good staff, facilities were great, charming old styled bathrooms, very cozy temperature, don't use the spa on ground floor because of noisy road but the one next spa which is tranquil.
Оценявани 23 януари 2017
8,8
Отличен
Ekaterina от Русия
Соло турист
Стандартна стая
Отседнахме 10 вечер/и в януари 2017 г.
Nothing compares to great Gellert baths”
Low heating in winter period
Оценявани 20 януари 2017
12345
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая