Euro Hostel Glasgow
Euro Hostel Glasgow
Вижте всички28снимки
Единична стая - Легло Euro Hostel Glasgow
Единична стая - Легло
Вижте всички28снимки
Интериор на хотела Euro Hostel Glasgow
Интериор на хотела
Вижте всички28снимки
Интериор на хотела Euro Hostel Glasgow
Интериор на хотела
Вижте всички28снимки
Пъб/Фоайе Euro Hostel Glasgow
Пъб/Фоайе
Вижте всички28снимки
НА КАРТАТА Euro Hostel Glasgow
НА КАРТАТА
Отличен
Местоположение
8,5
Вижте всички28снимки Euro Hostel Glasgow
Вижте всички28снимки
Премахми от любими

Euro Hostel Glasgow

Отлично местоположение
Какво има наблизо?
Имате въпрос относно Euro Hostel Glasgow?
Много добър
Въз основа на 188 отзивиВижте мнението на гостите
7,3
Съотношение цена-качество7,7
Разстояние до центъра на града1.5 Miles
Оценка на района8,5
Най-близко летищеМеждународно летище Глазгоу (GLA)
Разстояние до летището11,1 км.
Има ресторант
  • 290 м до градски транспорт

  • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • Бар

  • Перални услуги

Избор на стая
Легло в oбща спалня с 8 легла (Mixed 8-Bed Dormitory)
Легло в oбща спалня с 8 легла (Mixed 8-Bed Dormitory)
...
  • Изглед: Град
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 Двуетажно легло
Въведете дати, за да видите цени
Самостоятелна стая за 4-ма души (4-Person Private Room)
Самостоятелна стая за 4-ма души (4-Person Private Room)
...
  • Изглед: Град
  • 15 m²/161 ft²
  • 4 Двуетажни легла
Въведете дати, за да видите цени
Суит с 8 легла (8 Bed Suite)
Суит с 8 легла (8 Bed Suite)
...
  • 60 m²/646 ft²
  • Достъп до ексклузивен лоунд...
  • 8 Двуетажни легла
Въведете дати, за да видите цени
Легло в oбща спалня с 4 легла (Mixed 4-Bed Dormitory)
Легло в oбща спалня с 4 легла (Mixed 4-Bed Dormitory)
...
  • Изглед: Град
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Двуетажно легло
Въведете дати, за да видите цени
Легло в обща спалня за жени с 14 легла (Bed in 14-Bed Female Dormitory Room)
Легло в обща спалня за жени с 14 легла (Bed in 14-Bed Female Dormitory Room)
...
  • Изглед: Град
  • 50 m²/538 ft²
  • 1 Двуетажно легло
Въведете дати, за да видите цени
Самостоятелна стая с две единични легла (Private Twin)
Самостоятелна стая с две единични легла (Private Twin)
...
  • Изглед: Град
  • 12 m²/129 ft²
  • 2 Двуетажни легла
Въведете дати, за да видите цени
Самостоятелна тройна стая (Private Triple)
Самостоятелна тройна стая (Private Triple)
...
  • Изглед: Град
  • 15 m²/161 ft²
  • 4 Двуетажни легла
Въведете дати, за да видите цени
Единична стая (Single Room)
Единична стая (Single Room)
...
  • Изглед: Град
  • 12 m²/129 ft²
  • 1 Единично легло
Въведете дати, за да видите цени
Легло в oбща смесена спалня с 14 двуетажни легла (Mixed Dormitory 14 Bunk Beds Room)
Легло в oбща смесена спалня с 14 двуетажни легла (Mixed Dormitory 14 Bunk Beds Room)
...
  • Изглед: Град
  • 48 m²/517 ft²
  • 1 Двуетажно легло
Въведете дати, за да видите цени
Легло в oбща спалня за жени с 4 легла (1 Person in 4-Bed Dormitory - Female Only)
Легло в oбща спалня за жени с 4 легла (1 Person in 4-Bed Dormitory - Female Only)
...
  • Изглед: Град
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 Двуетажно легло
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Euro Hostel Glasgow?
До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Повече за Euro Hostel Glasgow

Повече за Euro Hostel Glasgow

Описание

Покажи повече

Разтояния и полезни обекти

Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Какво има наблизо?

Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
Покажи повече

Важно да се знае

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (188)Booking.com (4533)
Състояние/Чистота на хотела6,9
Удобства6,4
Местоположение8,5
Комфорт на стаята и качество7,0
Услуги6,9
Съотношение цена-качество7,7
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
繁體中文 (香港)
Español
한국어
повече
Тип стая
Легло в oбща спалня за жени с 4 легла
Легло в oбща спалня с 4 легла
Легло в oбща спалня с 8 легла
Легло в обща спалня за жени с 14 легла
повече
Показване на 138 проверени коментари от гости
12345
7,6
Много добър
Yekaterina от Великобритания
Соло турист
Легло в обща спалня за жени с 14 легла
Отседнахме 2 вечер/и в май 2016 г.
Расположение + Размер комнаты + Душ и Громкая музыка -”
Очень хорошее расположение, комната на 14 человек была достаточно большой. Маловато розеток (всего 8 на 14 человек). Где-то напротив клуб или бар из которого по вечерам и до поздней ночи громко играла музыка которую отлично слышно с восьмого этажа) Очень разочаровал душ - места намного меньше, чем в туалете(не логично) и очень слабый напор воды, температуру которой ужасно сложно регулировать. Девушки на ресепшн не сразу откликнулись на стоящего у стойки человека, сначала закончили свой разговор. Но в этом хостеле встретила очень много хороших и интересных людей со всего мира.
Оценявани 06 юни 2016
10,0
Изключителен
Alan от Великобритания
Соло турист
1 bunk bed mixed dorm (8 bed) shared facilities
Отседнахме една вечер в юни 2018 г.
Изключителен”
Got a 4 person bedroom. My bed has no power socket beside it and I had to use the common one.
Оценявани 19 юли 2018
Thanks for taking the time to review us.
Отговорено 19 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
9,2
Изключителен
medyna от Индонезия
Соло турист
Легло в oбща спалня с 4 легла
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2018 г.
Three stars for facilities”
I gave 3 stars for facilities only because the lift is out of order for a day whenni was in there. Had to climb stairs as my room is in 8th floor.
Оценявани 14 юли 2018
Thanks for the review. Apologies for any inconvenince caused with the lift issues. We are currently working hard to rectify these.
Отговорено 16 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
9,2
Изключителен
Lorraine от Великобритания
Двойка
Standard Twin Bunk Bed Ensuite
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Great place to stay ”
Stayed here with my son for one night after seeing Bruno Mars at Glasgow Green. The staff were all very friendly and helpful. The room was small but perfectly adequate for us. The location was perfect. Only approx. 15 min walk to Glasgow Green and the bus station. The bar that joined onto it was great too. Had a lovely very good value meal before the concert, and a great breakfast the next day. Can't fault the place at all.
Оценявани 12 юли 2018
Thanks for the great review Lorraine. Delighted to hear you enjoy your stay. Hope to see you again soon :)
Отговорено 13 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
10,0
Изключителен
Vincent от Канада
Соло турист
Легло в oбща спалня с 8 легла
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2018 г.
Great hostel”
Friendly staff. Clean bed and bathroom. The equipment and facilities are new. It's a shame breakfast is not included (you can eat, but you have to pay!) Would recommend to a friend.
Оценявани 11 юли 2018
Thanks for taking the time to review us, Delighted to hear you enjoyed your stay and come visit us again soon :)
Отговорено 12 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
9,2
Изключителен
Jim от Великобритания
Група
Самостоятелна тройна стая
Отседнахме една вечер в юни 2018 г.
Изключителен”
It worked for me & I've told the world about it!!
Оценявани 05 юли 2018
Thanks for the great review Jim
Отговорено 09 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
8,8
Отличен
Agnieszka от Полша
Двойка
Standard Twin Bunk Bed Ensuite
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2018 г.
Nice hostel in the city centre”
We stayed there two nights. Staff at the reception was very friendly and supportive. Breakfast was quite basic. Room was small but ok for us. It was quite noisy on the corridor and we could hear that through the door.
Оценявани 03 юли 2018
Thanks for the review and noting our friendly staff. Hope to see you again soon :)
Отговорено 03 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
9,6
Изключителен
Luan от Великобритания
Соло турист
Легло в oбща спалня с 8 легла
Отседнахме една вечер в юни 2018 г.
Amazing hostel with a cheap price”
I was a solo traveller and I was so shocked about this hostel. Very clean, modern and comfortable. Rooms are big with 2 bathrooms and 2 toilets for 8 beds. The lights work well. There are also great facilities in the room such as TV, sofa, etc... Highly recommend!
Оценявани 29 юни 2018
Thanks for the great review Luan. Hope to see you again soon :)
Отговорено 03 юли 2018
Euro Hostel Glasgow
6,8
Приятен
Zu от Малайзия
Соло турист
Легло в обща спалня за жени с 14 легла
Отседнахме една вечер в май 2018 г.
NEED REFURBISH”
The common area was pretty much run down. Many things not working. Kitchen not open until 8am. Hot shower has timing, short water supply. Below average.
Оценявани 27 юни 2018
Thanks for the review Zu. We are currently working on making all areas better for our guests. The kitchen does open at 7am until 10pm. There is constant hot water throughout the building so unsure why you didn't find this the case with your shower, we will certainly look into this.
Отговорено 28 юни 2018
Euro Hostel Glasgow
8,0
Отличен
Qijian от Сингапур
Група
Самостоятелна стая с две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2018 г.
Fair”
The cost is relatively cheap but alittle further away from glasgow central. The space is decent, but walls are paper thin and able to hear talking from next door. There is tv, the wifi is fast. There is no electric kettle or items for making tea/coffee.
Оценявани 18 юни 2018
Thanks for taking the time to review. We do have a kitchen which all guests are welcome to use with tea/coffee making facilities.
Отговорено 25 юни 2018
Euro Hostel Glasgow
6,8
Приятен
LEE от Малайзия
Соло турист
Единична стая
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2018 г.
Value for money”
EH is a hostel that exceeded my expectation because it is highly affordable considering that it is in a central location. The room comes with an ensuite bathroom. However, it was noisy at night because of the railway station and main road. It would have been better if they swept the floor whenever they cleared the dustbin because I could feel the dust when I walked bare footed.
Оценявани 15 юни 2018
Thanks for taking the time to review us :)
Отговорено 25 юни 2018
Euro Hostel Glasgow
7,6
Много добър
Kim от САЩ
Соло турист
Единична стая
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
Много добър”
Most staff is great (Thomas, blonde slim lady, Alan, Cat). Some not so great (Anne, TJ/JJ). No consistency in protocols. Cleanliness in private rooms needs to be improved. Nice kitchen.
Оценявани 12 февруари 2018
Thank you for the review. All our staff try very hard to ensure guests have a good stay. Thanks
Отговорено 13 февруари 2018
Euro Hostel Glasgow
8,0
Отличен
Violeta от Норвегия
Семейство с големи деца
Самостоятелна стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
Good location, cheap price”
The room stank of chlorine and was very cold. The staff was not particularly friendly.
Оценявани 24 януари 2018
Thank you for the recent feedback.
Отговорено 10 февруари 2018
Euro Hostel Glasgow
6,0
Jennifer от Германия
Група
Самостоятелна тройна стая
Отседнахме 4 вечер/и в декември 2017 г.
Would not recommend! Broken heater, water didn't run off in the shower”
No problems with check in and check out. The hostel is really near to the centre and directly at the river which is very nice. We had problems with our shower. They gave us (3 people) a room with a bathroom for disabled were the water didn't run off. Besides from that problem we never had a warm room because the heater didn't work. We told the people at the reception but nothing changed. The nights were really cold and the leaky windows didn't help. I like the location but would never recommend this hostel especially not during the winter time
Оценявани 04 януари 2018
Thanks for the review, o am sorry you had issues during your stay please note that our trained desk staff are there to help with any problems you have. Thanks
Отговорено 10 февруари 2018
Euro Hostel Glasgow
8,4
Отличен
Yoke от Малайзия
Двойка
Самостоятелна стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в ноември 2017 г.
Overall okay”
The check-in time was 3pm and they don't allow us to check in when we reached about 1:30pm. If you need to leave your luggage with them, they charge £1 per piece. The member of staff we met on the first day wasn't very friendly but the second day we have had better service from different member of staff. Location was great, within walking distance to the town center and train station.
Оценявани 19 декември 2017
6,0
Julian от Германия
Соло турист
Легло в oбща спалня с 4 легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2017 г.
2 nights in this hostel”
They didn't clean the bathroom during the two days I stayed there and it really needed a cleaning. Sheets and linen are clean though. Overall an OK hostel, but without soul.
Оценявани 15 октомври 2017
8,0
Отличен
Stephanie от САЩ
Соло турист
Легло в обща спалня за жени с 14 легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2017 г.
Good for a few nights”
The hostel is set up more like a hotel so don't expect much of a 'hang out, meet other travelers vibe" but it was a nice place to stay for a few days while exploring Glasgow. I enjoyed the location near the river, en suite bathrooms were nice as was the kitchen area, however, the beds were more like trampolines than mattresses. Aside from that though I had a pleasant stay.
Оценявани 03 октомври 2017
9,6
Изключителен
Dian от Индонезия
Група
Самостоятелна стая с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в август 2017 г.
No frills, super value for money”
Very recommended if you are traveling with friends and spend most of your time outside. Bed is very comfortable. No aircon (with I don't think you'll need one in Glasgow).
Оценявани 31 август 2017
4,4
Diogo от Холандия
Соло турист
Легло в oбща спалня с 4 легла
Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
Honestly the worst hostel ever. Unfriendly staff, no points to charge your devices, no lockers...”
The people in the reception were generally uninterested in helping you, if not even impolite sometimes. The room didn't have by far enough points to charge your devices, there were no lockers, we didn't have hot water in the shower for a while... Well, what's there to be recommended? Sorry, guys, it wasn't just a good experience at all. You should definitely start working on that, nobody in my room was happy about the hostel.
Оценявани 31 юли 2017
8,0
Отличен
Tony от Малайзия
Соло турист
Легло в oбща смесена спалня с 14 двуетажни легла
Отседнахме 2 вечер/и в април 2017 г.
Hostel is large ”
Close to city center but the hostel
Оценявани 26 юни 2017
12345
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая

|

Отхвърляне