Виж всички 8 641 места за настаняване в Лондон.
Много добър7,9
Въз основа на 19 отзиви
Go Native Apartments Mayfair
Вижте повече снимки
Баня
Вижте повече снимки
Баня
Вижте повече снимки
Фасада на хотела
Вижте повече снимки
Заобикаляща среда
Вижте повече снимки
9,2 Отлично местоположение
Виж на картата
Вижте всички25снимки
9,2Местоположение
  • 250 м до градски транспорт

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • ежедневно почистване

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Апартамент Премиум с две спални (Premium Two Bedroom Apartment)
...
  • 95 кв.м
  • 2 спални
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Апартамент Classic с 1 спалня (Classic One Bedroom Apartment)
...
  • 40 кв.м
  • стаи за непушачи
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Премиум апартамент с една спалня (Premium One Bedroom Apartment)
...
  • 54 кв.м
  • стаи за непушачи
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени

Разтояния и полезни обекти

летища в близост
  • 14 км
  • Летище Лондон Сити (LCY)
  • 21 км
  • Летище Хийтроу, Лондон (LHR)
Градски транспорт
  • 250 м
  • Метростанция Марбъл Арч
  • 400 м
  • Метростанция Бонд Стрийт
болници & клиники
  • 2,4 км
  • The Wellington Hospital
дрогерии
  • 80 м
  • Gould Pharmacy
магазин за смесени стоки
  • 1,6 км
  • Sainsbury's Local
В брой
  • 100 м
  • ATM

Информация за обекта

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (19)
Booking.com (38)

7,9

Изберете тип турист
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 8,2
  • Удобства 7,2
  • Местоположение 9,2
  • Комфорт на стаята и качество 8,9
  • Услуги 7,5
  • Съотношение цена-качество 7,6
Приятен
  • Състояние/Чистота на хотела 5,5
  • Удобства 2,0
  • Местоположение 9,5
  • Комфорт на стаята и качество 9,3
  • Услуги 5,0
  • Съотношение цена-качество 6,5
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,6
  • Удобства 10,0
  • Местоположение 9,2
  • Комфорт на стаята и качество 9,3
  • Услуги 8,8
  • Съотношение цена-качество 8,8
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 10,0
  • Местоположение 10,0
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 6,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Удобства 6,0
  • Местоположение 8,4
  • Комфорт на стаята и качество 7,5
  • Услуги 7,6
  • Съотношение цена-качество 8,0
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 9,3
  • Местоположение 10,0
  • Комфорт на стаята и качество 9,3
  • Услуги 8,7
  • Съотношение цена-качество 6,0
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Удобства 8,0
  • Местоположение 8,0
  • Услуги 8,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтри

Преглед на езика
  • English
  • 繁體中文 (香港)
  • ภาษาไทย
  • 한국어

Тип стая
  • Апартамент Classic с 1 спалня
  • Премиум апартамент с една спалня
  • Апартамент Премиум с две спални

Сортиране по
Показване на 18 проверени отзива
  • изчисти всичко

3,2
Nourah от Саудитска Арабия
Бизнес пътник
Премиум апартамент с една спалня
Отседнахме 14 вечер/и в юли 2017 г.
Horrible!! Never again!”
-Did not recive the email with instruction on how to enter the building. And when i called the help line the person on the other end was not happy to help as she got frustrated when i asked her to repeat all the access codes she was throwing at me all at once (keep in mind that i was trying to open the door, the safe and lug my bag into the building while she was doing so) -Once in the apartment the WiFi was not working -The air conditioning was not working. A noisy portable unit was provided however it didnt provide much cooling -The fresh towels that were left had stains and hair in them on several occasions -The sheets were supposed to be change once a week - they were not. - several complaints were made but were only taken seriously when i asked to check out early. At which point they wouldnt offer me a refund for the remaining days since "they were taking care of the issue now".
Оценявани 14 август 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,0
Abdulla от Катар
Група
Апартамент Премиум с две спални
Отседнахме 7 вечер/и в май 2017 г.
Its the good apartments and good location ”
Thanks a lot go neative apartment group
Оценявани 20 май 2017
Dear Abdulla, thank you for taking the time to review our prof=ducts and services. Its great to see you enjoyed our facilities. We look forward to welcoming you back again, With regards Jamella, Senior guest services
Отговорено 06 август 2017
Показване на повече
Go Native Apartments Mayfair
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,0
Cindy от Сингапур
Семейство с малки деца
Премиум апартамент с една спалня
Отседнахме 4 вечер/и в ноември 2016 г.
One of the Best Serviced Apt in London so Far!”
I travel to London on biz with my boyfriend and our baby, so I normally take a serviced apt for the space and kitchen facilities. Go Native Mayfair has been one of the best so far, with great central location (mins to restaurants in Mayfair and Oxford St, Selfridges, two tube stations) and Hyde Park. The apt was a little hard to find at first, but look out for the art gallery downstairs (featured in one of the pics) and that be a good guide. The rooms are serviced daily, kitchen was brand new and furniture was comfortable enough, although lacked all the soft furnishings shown in pics. Also, the toilet roll holder broke, as it was angled right behind the toilet seat, so that was a tad odd... I gave a 'satisfactory' mark for 'staff' as we didnt meet any at all throughout the stay, and we didnt have any reason to call them either.
Оценявани 05 декември 2016
Dear Cindy, Thank you for your pleasant review. Its great to see that Go Native Mayfair was ideal for families and business! I'm glad you didn't require the staff for anything but unfortunate you didn't get to communicate with the lovely team who work well to provide the services in which you enjoyed. With regards - Jamella
Отговорено 07 август 2017
Показване на повече
Go Native Apartments Mayfair
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
2,0
firas от Кувейт
Семейство с малки деца
Апартамент Премиум с две спални
Отседнахме 6 вечер/и в декември 2014 г.
very bad hotel”
location and the security
Оценявани 20 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,3
Nishant от Индия
Соло турист
Апартамент Classic с 1 спалня
Отседнахме 6 вечер/и в юли 2014 г.
best location in entral london...period!!!!”
location, room size and modern interioirs
Оценявани 11 август 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
7,0
Rhys от Великобритания
Бизнес пътник
Апартамент Classic с 1 спалня
Отседнахме 5 вечер/и в юли 2014 г.
Nice place - but cleanin service was a bit lacking”
Location, Convenience
The apartment was fine - very small but to be expected in that part of London. Not great if you are more than 2 people (we had our 8 month old with us). The cleaning of the apartment was second rate. We had to wash the bed sheets, and because they only change them once a week normally, the cleaners made the bed with just the duvet, but without the cover. I found this pretty odd. One day they just dropped off towels and left, nor cleaning bathrooms or kitchen.
Оценявани 27 юли 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,3
Liisa от Австралия
Двойка
Апартамент Classic с 1 спалня
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2014 г.
Central quiet close to everything”
Spacious, lacked nothing, close to everything
A perfect place to stay for our 3 days in London. Our 1 bedroom apartment had absolutely everything you could need. And so near to great restaurants and fabulous shopping. Will definitely stay there again. So much better than a hotel.
Оценявани 19 юни 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
9,3
John от Австралия
Семейство с малки деца
Премиум апартамент с една спалня
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2014 г.
Excellent Apartments”
Location, Value and Fantasic apartment
We stayed in a Preminim one bedroom which was better than we excepted for the price and the location. The apartment is very large and spacious. Its great location and tucked away from the busy Oxford street. We would highly recommend this apartment and is a must for the price, location and also the standard of the apartment itself. Compared to a hotel for the same price this is well worth staying in. During our stay we also spent another 4 days in a classic room which was still a nice apartment but was very small for my wife and my 2 YO. Its was very noisy though and was located on the 2nd floor near the lift room 6. The front door would bang every time the lift open or another apartment door was opened or closed was very annoying and we had to wedge the door to stop the noise. There was no room for luggage and had to be stored in the lounge room. Closet is very small. I think maybe a couple travelling light or used for business would be more suitable. I would still recommend to stay with Go native Mayfair.
Оценявани 11 юни 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,7
Yong от Малайзия
Семейство с големи деца
Апартамент Премиум с две спални
Отседнахме 6 вечер/и в май 2014 г.
Quite place. Away from noisy traffic.”
Quite. Central located. Clean. Good for family with children as you can cooked.
For first timer you must get the access password to enter the premises and for key collection at the lobby as there is no receptionist to attend to you. It's a self check in hotel after all. The apartment does not have signboard. Actually it's not in Lees Place but Sherpard Place. No road access to this apartment. My only complaint is the linen was not change daily (only once a week) and the toiletries was not replace even when it's empty. And the bathroom not friendly user. I stay in premier two bedroom. Very central and convenience located. Near to shopping area and tube station. Overall it's a good place to stay as it's away from noisy traffic. Very quite surrounding. Good for family with children. They even put the dirty dishes in dishwasher for you. The place is always clean.
Оценявани 07 юни 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
10,0
Athithan от Тайланд
Семейство с малки деца
Апартамент Премиум с две спални
Отседнахме 2 вечер/и в май 2014 г.
The best place ever. ”
Nice clean and safe.
Super great place. Convenience for traveling. Reasonable price.
Оценявани 11 май 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |

Настанете се и се забавлявайте.
Професионализма на Agoda е важен. Намирането на настаняване е само първата стъпка.

  • Открийте
  • Хранене
  • Пазаруване
  • Забавления
×
Go Native Apartments Mayfair
|Много добър 7,9

1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Август 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
напред>
Септември 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930