Резервирайте сега: Grand Puteri Hotel

Много добър
Въз основа на 3167 отзивиВижте мнението на гостите
7,9
/
10
93% биха препоръчали на приятел

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (3167)Booking.com (2130)
7,9
/
10
Много добър
Въз основа на 3167 отзиви
Състояние/Чистота на хотела7,6
Удобства7,5
Местоположение8,6
Комфорт на стаята и качество7,6
Услуги8,2
Съотношение цена-качество8,0
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (3167)
Всички типове стаи
Показване на 1587 проверени коментари от гости
7,6
Много добър
muhamad от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Много добър”
room good.. if the price can lower.. more good.
Оценявани 02 ноември 2018
10,0
Изключителен
Natasya от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Great hotel with affordable price”
Superb and cozy hotel for the price that we paid. Worth every penny! Friendly staffs. I am trully satisfied.
Оценявани 02 ноември 2018
6,8
Приятен
Abu от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
zanggi island”
nice breakfast and good pool..
Оценявани 01 ноември 2018
9,2
Изключителен
Rara
Семейство с малки деца
Джуниор суит
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
I can rate 9/10”
Everything was good ! But talking bout food, not many choice on breakfast buffet. I booked 2 room for 2 nights. My room are so clean and tidy. Unfortunately when i asked cleaner to clean my ANOTHER room, they just clean up the bed not in the wash room and utensils. Other than that is perfect
Оценявани 01 ноември 2018
4,8
NAJIB от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 4 вечер/и в октомври 2018 г.
I wont stay in this hotel anymore”
Front desk staff is rude, the housekeeper did not clean up my room properly, i can see the hair spread all over the floor, my towel not being replaced and mineral water x replenished by the staff, food especially nasi dagang very awful.
Оценявани 01 ноември 2018
10,0
Изключителен
Ahmad от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
ok”
ok
Оценявани 01 ноември 2018
8,0
Отличен
Rizal от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 5 вечер/и в октомври 2018 г.
Много добър”
Ok
Оценявани 29 октомври 2018
8,4
Отличен
Mohamad от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в май 2018 г.
Hotel location is very strategic at middle of town. ”
Fascinating view if your room at high floor, can see blue seaview & town. Warm staff and also room also clean.
Оценявани 29 октомври 2018
9,6
Изключителен
harbaza от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
strategic location and superb breakfast!”
walk in distance to mosque and Pasar Payang. Delicious keropok lekor and nasi dagang!
Оценявани 29 октомври 2018
8,4
Отличен
yuharnis от Малайзия
Група
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
GOOD LOCATION”
overall is okey
Оценявани 28 октомври 2018
10,0
Изключителен
Zainura от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Great location ”
Just a walking distance to pasar payang, bus station, jetty, dataran syahbandar, etc. Also very near to many well known stalls in Terengganu like fauzi nasi kerabu, etc. All the staffs were friendly and we got upgraded to deluxe room though we only booked for a small room. Shoutout to one of the hotel staff named Hafiz who has been so helpful and friendly during our stay. Lot of parking spaces. No complaints at all.
Оценявани 23 октомври 2018
8,0
Отличен
Rosman от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Islamic Accomodation”
The reason why I said "Islamic" is because the swimming pool is divided into gender "male" and "female". That could be bothersome for parents. Other than that its awesome compare to other hotels in the area.
Оценявани 23 октомври 2018
7,2
Много добър
Eddika от Малайзия
Семейство с големи деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Good location and comfortable”
.
Оценявани 23 октомври 2018
9,2
Изключителен
NAJWA
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
MY REVIEW”
The staff is super duper friendly and value for money
Оценявани 23 октомври 2018
6,4
Приятен
Nur от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Need to be more clean! ”
The bathroom’s floor was yellowish. There also too many dust at the window and room’s floor. However the pools and breakfast menu are awesome.
Оценявани 22 октомври 2018
7,6
Много добър
ZAINAL от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 5 вечер/и в октомври 2018 г.
Okay but can be improved.”
Location is superb, near the mall (Paya Bunga - cinema, bowling UTC etc), Pasar Payang and bus station. Grab is easy to get. Facilities are the downside: very small swimming pool, no gym.
Оценявани 22 октомври 2018
8,0
Отличен
Shaidathul
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Best”
Good location. Mosque next to the hotel. Best! 👍🏻
Оценявани 21 октомври 2018
7,2
Много добър
Choon от Малайзия
Соло турист
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Next to Mosques”
Beware that the property is next to a mosques, so you may be waken early by the morning prayer.
Оценявани 21 октомври 2018
10,0
Изключителен
Ahmad от Малайзия
Соло турист
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Repeating guest”
My so called spiritual abode when in Kuala Terengganu. Always a good choice due to its location which is in the center of the town and the facilities at the hotel. Good for Moslem traveller too as a mosque is situated just next to the hotel.Book without doubt.
Оценявани 20 октомври 2018
9,6
Изключителен
Mohd от Малайзия
Група
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Изключителен”
Clean, near to bus station Kuala Terengganu,
Оценявани 18 октомври 2018
6,8
Приятен
Sit от Малайзия
Соло турист
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Good location”
Good location, convenience walk to china town and pasar payang, near to bus station.
Оценявани 17 октомври 2018
6,4
Приятен
Nadia от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
dirty”
i'm sorry but the room hotel is dirty. there a small cockroaches on the carpet and kettle area. and the cutlery during breakfast is dirty
Оценявани 17 октомври 2018
6,4
Приятен
Muhamad от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Unexpected Dissapointment”
i rate this hotel only 3 star, before this i heard and read some suggestion their breakfast is excellent, may b i is over my expectation. for the food is so-so... not tastier and not enuf variety. for me, if u visit Kuala Terengganu, and have extra time, better u roaming around terengganu. there is a much more cheaper and much delicious. the room, they gave us iron board old one and not function.
Оценявани 16 октомври 2018
8,0
Отличен
Mohammad от Малайзия
Соло турист
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Nice Hotel”
At beginning I have problem with wifi connection and after call the maintenance they fix immediately. Good job and fast internet connection. A bit frustrating when i notice pair of drinks mug was not cleaned properly. Overall is good, located at center of Kuala Terengganu and easy to get around the city. The staff are polite and Facilities very nice. I would rate 8.5/10
Оценявани 15 октомври 2018
9,2
Изключителен
Nur от Малайзия
Семейство с големи деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Excellent stay”
This is my second time here and the service is excellent back then and now. Breakfast buffet is delicious.
Оценявани 13 октомври 2018
7,2
Много добър
muhamad от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Много добър”
if under 100..it good
Оценявани 12 октомври 2018
6,8
Приятен
swee от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2018 г.
Just good location”
Good location and friendly staff. Lift, Corridor, Room with a smell. breakfast 4/10.
Оценявани 12 октомври 2018
9,2
Изключителен
Esther от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 7 вечер/и в октомври 2018 г.
Изключителен”
Location is very strategic, it is walking distance to pasar payang,chinatown, bus station and UTC Mall. There is few tourist spot around there like Istana Maziah.
Оценявани 10 октомври 2018
10,0
Изключителен
SITI от Малайзия
Семейство с големи деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
good services”
nice place to stay
Оценявани 09 октомври 2018
8,8
Отличен
Li-Ann от Малайзия
Група
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Value for Money”
Relatively central, possible to walk to the pasar malam by the beach, probably takes about 10 mins. Possible to walk to the ferry terminal to Redang. We took Grab to go there but walked back to the hotel which took us 15 mins or so. The room is basic & old school but clean. Aircon and waterheater worked. They serve afternoon snacks (keropok lekor, cucur etc) at the terrace and it is not bad at all. Staff is really friendly although not all are well trained. But they do try their best. I would recommend this hotel.
Оценявани 05 октомври 2018
10,0
Изключителен
Norriana от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Nice Place ”
i will be back Soon 💋
Оценявани 05 октомври 2018
8,8
Отличен
Philip от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
A very pleasant place to stay.”
We arrived at the hotel after a long drive from Penang and checked in very quickly. We went up to our room and were most pleased at the size and were able to make a well deserved coffee and tea. in the evening we went for a walk to the nearby Chinatown for dinner. Breakfast, while not ideal for a Westerner,, was more than adequate and the staff both pleasant and efficient, especially as the place was extremely full due to a convention at the hotel. Any request was answered immediately and the staff were all extremely helpful as well as being polite. We, and the friends we were travelling with, would happily stay there again and certainly recommend the hotel to others.
Оценявани 02 октомври 2018
5,2
Muhamad от Малайзия
Група
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
clean hotel and located at central town”
Good to stay
Оценявани 02 октомври 2018
10,0
Изключителен
Nur от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Very strategic location and staff very helpful”
The room was okay. It is located nearby Pasar Payang. The staff was very helpful since we wanted to check in early on Friday because my husband need to go for Friday Prayer and we have a baby with us. They allowed us to checked in early at 12pm without any charges.
Оценявани 02 октомври 2018
6,8
Приятен
DANNY от Малайзия
Бизнес пътник
Делукс стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Location... 10 minutes walk to Lotus Cinema”
Breakfast a bit boring, tv is to small, no personal toiletries and no fitness centre. Overall 5 out of 10
Оценявани 01 октомври 2018
8,0
Отличен
Mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Great Hotel”
Nice place
Оценявани 01 октомври 2018
9,2
Изключителен
Mohd от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 7 вечер/и в септември 2018 г.
Изключителен”
Breakfast menu was satisfying but could be improved. Staff were polite and always greet us. The best part is the location in the city centre and next to bus station (intercity bus to/from KL, Penang, JB etc).
Оценявани 01 октомври 2018
9,6
Изключителен
MOHD от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 5 вечер/и в септември 2018 г.
Изключителен”
3 star hotel with 5 star satisfaction.
Оценявани 01 октомври 2018
7,2
Много добър
Way
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
So far so good”
Nice location, within the town area. Nearby have a lots of restaurants. However, soundproof really need to improve.
Оценявани 29 септември 2018
6,8
Приятен
Badrol от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Average Hotel with Excellent Location”
The hotel is located in the middle of Kuala Terengganu city and getting around is easy. Didn't get the chance to have meals at other time, but breakfast is excellent - great taste with just good variety. All staff are very helpful and courteous.
Оценявани 27 септември 2018
9,6
Изключителен
Efa от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Изключителен”
I had such a lovely stay in Grand Puteri. The staff were very friendly, they greeted me warmly with a smile everytime I passed by. Location was great, it was easy to access food and the bus terminal is just right in front of the hotel. Breakfast buffet selections were great as well. I would definitely stay here again for my next trip to Kuala Terengganu
Оценявани 25 септември 2018
8,4
Отличен
Mohd
Група
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Helpful staff”
Delicious food
Оценявани 25 септември 2018
10,0
Изключителен
SHARIZA от Малайзия
Двойка
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Изключителен”
Good Hospitality
Оценявани 25 септември 2018
8,8
Отличен
Hasnor от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Staff very friendly and helpful. ”
Good environment. Very friendly staff. Hotel need to do some upgrading
Оценявани 24 септември 2018
8,0
Отличен
AHMAD от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Nice places”
Good for any moving in middle town
Оценявани 24 септември 2018
8,0
Отличен
Aiman от Малайзия
Семейство с малки деца
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Good budget hotel”
I believe this hotel is ok for those who don't wish to spend too much time at the hotel, as there are pretty much nothing to do there. Secondly, i am a bit dissapointed to found out that my room didn't have bathtub while the images for the room during reservation through agoda clearly shown there is tub in the bathroom.
Оценявани 23 септември 2018
8,0
Отличен
mohd от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2018 г.
Много добър”
Decent stay
Оценявани 23 септември 2018
7,2
Много добър
Hassannuddin от Малайзия
Двойка
Делукс стая с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Много добър”
+ near shopping bazaar + spacious hotel parking + nice breakfast - poor sound proofing
Оценявани 21 септември 2018
7,6
Много добър
Juliani от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
strategic location”
comfy stay for my stay since i travel alone and back to hotel only for sleep. i havent try the food but i did buy keropok lekor for my tea time. it was nice.
Оценявани 20 септември 2018
9,6
Изключителен
Norziah от Малайзия
Двойка
Делукс стая с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Keep it up”
I will stay there again and again. Its gonna be my first priority
Оценявани 20 септември 2018