Виж всички 367 места за настаняване в Ха Лонг.
Отличен8,7
Въз основа на 129 отзиви
Halong Silversea Cruise
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
плаж
Вижте повече снимки
плаж
Вижте повече снимки
балкон/тераса
Вижте повече снимки
9,0 Отлично местоположение
Виж на картата
Вижте всички48снимки
9,0Местоположение
  • климатик

  • ежедневно почистване

  • бар

  • кафене

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Суит за 3 дни с 2 нощувки на база пълен пансион (обяд, вечеря и закуска) (Suite 3D2N Full Board (Lunch-Dinner-Breakfast))
...
  • Изглед: Океан
  • 25 кв.м
  • 1 Легло тип Куин или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
...
  • Изглед: Море
  • 16 кв.м
  • 1 Легло тип Куин или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Делукс (Deluxe Single Room)
...
  • Изглед: Море
  • 16 кв.м
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Делукс двойна стая или с 2 отделни легла - 2 дни 1 нощувка (Deluxe Double or Twin Room - 2 Days 1 Night)
...
  • Изглед: Море
  • 16 кв.м
  • 1 Легло тип Куин или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Deluxe Family Room - 2 Days 1 Night
...
  • Изглед: Море
  • 18 кв.м
  • 1 Единично легло и 1 Полудв...
Въведете дати, за да видите цени
Суит с балкон с изглед към морето за 2 дни с 1 нощувка на база пълен пансион (Suite Balcony Sea View 2D1N Full Board)
...
  • Изглед: Море
  • 25 кв.м
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Premium Double or Twin Room - 2 Days 1 Night
...
  • Изглед: Море
  • 18 кв.м
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Family Room - 3 Days 2 Nights (on boat)
...
  • Изглед: Море
  • 18 кв.м
  • 3 Единични легла или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Premium Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights
...
  • Изглед: Море
  • 18 кв.м
  • 1 Легло тип Куин или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Suite - 2 Days 1 Night
...
  • 18 кв.м
  • 1 Легло тип Кинг
Въведете дати, за да видите цени

Разтояния и полезни обекти

летища в близост
  • 31 км
  • Международно летище Cat Bi (HPH)
  • 116 км
  • Летище Gia Lam (VGL)
Градски транспорт
  • 7 км
  • ЖП гара Халонг
болници & клиники
  • 6 км
  • Baichay Hospital
дрогерии
  • 6 км
  • Cu Lang Loi Pharmacy
магазин за смесени стоки
  • 9 км
  • Thu Huong Convenience Store
В брой
  • 9 км
  • ATM

Информация за обекта

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (129)
Booking.com (409)

5,2

Изберете тип турист
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,8
  • Удобства 8,3
  • Местоположение 9,0
  • Комфорт на стаята и качество 9,7
  • Услуги 8,9
  • Съотношение цена-качество 8,4
Изключителен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,0
  • Удобства 8,0
  • Местоположение 9,0
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 9,0
  • Съотношение цена-качество 9,0
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,9
  • Удобства 8,3
  • Местоположение 9,1
  • Комфорт на стаята и качество 9,8
  • Услуги 8,9
  • Съотношение цена-качество 8,4
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,4
  • Удобства 8,3
  • Местоположение 9,5
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 9,2
  • Съотношение цена-качество 8,8
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,0
  • Удобства 7,2
  • Местоположение 8,7
  • Комфорт на стаята и качество 8,0
  • Услуги 9,3
  • Съотношение цена-качество 7,7
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,2
  • Удобства 8,7
  • Местоположение 9,0
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 9,4
  • Съотношение цена-качество 8,6
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,4
  • Удобства 7,7
  • Местоположение 8,4
  • Комфорт на стаята и качество 9,3
  • Услуги 7,9
  • Съотношение цена-качество 7,8
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтри

Преглед на езика
  • English
  • 한국어
  • Español
  • 日本語
  • עברית
  • Русский
  • Français
  • Bahasa Indonesia
  • 繁體中文 (台灣)
повече по-малко

Тип стая
  • Делукс двойна стая или с 2 отделни легла - 2 дни 1 нощувка
  • Premium Double or Twin Room - 2 Days 1 Night
  • Суит с балкон с изглед към морето за 2 дни с 1 нощувка на база пълен пансион
  • Deluxe Family Room - 2 Days 1 Night
  • Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
  • Premium Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights
  • Суит за 3 дни с 2 нощувки на база пълен пансион (обяд, вечеря и закуска)
  • Family Room - 3 Days 2 Nights (on boat)
  • Делукс
повече по-малко

Сортиране по
Показване на 114 проверени отзива
  • изчисти всичко

9,6
PAVEL от Русия
Двойка
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2017 г.
Рекомендуем”
Первая ночь на борту, вторая - на борту или в бунгало на острове. Условия на борту: комфортабельные и удобные каюты, потрясающее питание, хороший сервис. Условия в бунгало не соответствуют цене: номер скромный, еда низкого качества (однако место тихое и необычное). В целом впечатление о круизе хорошее.
Оценявани 01 март 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
5,2
Trung от Виетнам
Семейство с малки деца
Делукс двойна стая или с 2 отделни легла - 2 дни 1 нощувка
Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
Good service at the cruise, but bad in after-sales”
We were the only Vietnamese family in the trip full of foreigners, but I think the guy (Hai) was great. Every one mingles well under his guide. It could have been a 10 mark trip for us but for some points that we were not so happy about: (1) waiting time in the morning was soooooo looooong, the bus kept us waiting under the sun for nearly 1 hour by the street (we were the last) but they were perhaps too busy to tell us the exact timing that we should expect the bus to come, my 6 yo kid was so tired. (2) they chose the very bumpy and road via Hai Duong province while the high-way can be chosen. I understand that it's their routine road to avoid the high-way toll and to stop over at their associated souvenir shops, and (3) disappointed for us, we had to cut short 1 night on the cruise due to a typhoon, the cruise team promised a refund for the night, but perhaps because of the bad communication between them and AGODA, I haven't got the refund after nearly 1 month!!!!! Agoda called us 20 days ago and promised the refund in 1-2 weeks but they never came back.
Оценявани 23 август 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
4,4
Nirvan от Индия
Група
Делукс двойна стая или с 2 отделни легла - 2 дни 1 нощувка
Отседнахме една вечер в август 2017 г.
Overpriced and a complete tourist trap”
Firstly, I booked this particular cruise after reading reviews on various portals. Honest to god I can't believe some people have rated this cruise as highly as they have. No offence to anyone but my thought is that they clearly didn't know better. Some things were good and before I rip into what I would call a 'HUSTLE' I'd like to start of by saying that the rooms were clean, comfortable and well appointed. But sadly that's where the positives end. To make this easier I'm going to list my grievances in bullets below- 1. It is peddled as a 2 day cruise but that is a complete lie and you actually spend less than 18 Hrs on the boat- this s true of all Ha Long Bay cruises- so be careful 2. The food is ordinary at best, bland is my best description. If they spent half the time in actually cooking the food and not decorating it they'd do a better job. They pretend to be fine dining but there is nothing great about the food. It lacks flavour, it lacks freshness, it lacks taste and can best be described as edible. 3. They will promise you a great massage onboard- do not waste your time or money- you can get a better massage on any street corner across Vietnam and trust me it'll be cheaper. 4. Activities- Unless you are truly bored and insipid as a human being you will find nothing interesting about the activities they offer. They take you to Tee Top island, it is dirty- actually filthy- on our visit there were sanitary napkins floating in the water and it had a rather strange smell. Again, this is true of Ha Long bay- it is filthy! Too many cruise operators and only a few commercial spots to visit make it an ecological disaster. So, if you don't mind seeing it from the comfort of your boat and want to contribute to the garbage then go ahead. It is more than likely that you will see long streams of plastic and garbage floating next to your boat at some point during your SIGHTSEEING visit. 5. So in Vietnam throughout we were shown time and again during our visit the hospital
Оценявани 16 август 2017
Dear Nirvan First of all Halong Silversea cruise would like to express our scincere thanks for your booking with us . We feel so sad to know that you did not enjoy our food on boat and our activities during the trip . If you had told us right at the first lunch we served everyone about your unsatisfaction with the taste of the food , our Chef would have had a chance to cook your food privately so that he could put more flavour and spice into your own food. Our Chef has many years of working on 5 star boats in halong bay such as Paradise cruises , he has been cooking for our cruise for nearly two years and as everyone can read all reviews from thousands of customers , the food he cooks satisfies most everyone and our customers are impressed by his decorations , presentations which needs skills and passion from the Chef . What a pity and we are quite surprised when you said our chef should not waste of time to do it. May be you forgot Silversea cruise running with the concept of 4.5 s
Отговорено 19 август 2017
Показване на повече
Halong Silversea Cruise
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,8
Rachel от САЩ
Двойка
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
Отседнахме 2 вечер/и в август 2017 г.
Just ok, not worth cost ”
We felt that it as not good value for the money we spent. ($500 USD). Halong Bay is beautiful but water is dirty. We were looking for a cruise we could just relax. The activities were optional- we didn't have an interest in kayaking/swimming with others but the staff seemed bothered that we didn't want to participate. Trying to contact the company before th cruise to confirm was particularly difficult but once we got in touch with them they were friendly and did try really hard to make sure everyone had a good stay. Chief complaint is the food. The chef cared more about presentation than quality and taste. The drinks on board were overpriced (expected). also wasn't a written itinerary so one day when I wanted to go out on the tour there was miscommunication and I missed it. Also, they have a masseuse on board and they told us it was her birthday. But a couple days later as the crew welcomed new guests we heard them say it was her birthday. I guess it was a ploy to sell her services.
Оценявани 16 август 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,0
David от Сингапур
Група
Делукс двойна стая или с 2 отделни легла - 2 дни 1 нощувка
Отседнахме една вечер в август 2017 г.
👌 👌 ”
we found Cockroach at our room.
Оценявани 09 август 2017
Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие? |
10,0
Gerald от Великобритания
Двойка
Суит за 3 дни с 2 нощувки на база пълен пансион (обяд, вечеря и закуска)
Отседнахме 2 вечер/и в май 2017 г.
Excellent”
We stayed for 2 nights on the Silversea in one of the cabins which has a balcony. First class cabin nice to be able to sit outside with a glass of wine. On arrival we were served lunch which was excellent as we're all the meals. On the second day we transferred to a day boat sailing through amazing rock formations, there were only 5 people on the boat and we all chose just to relax and enjoy the scenery instead of kayaking. Again lunch was of a very high standard. Next morning we were off to see some caves everything was well organised and the staff were very friendly and helpful.Drinks are payable at the end of the trip and happy hour is only cocktails no beer. So pleased we chose this boat.
Оценявани 04 август 2017
Dear Gerald Casey Thank you for your review. Great to hear that you enjoyed your stay with us and your expectation is met. We look forward to welcome you back soon. Best regards
Отговорено 18 август 2017
Показване на повече
Halong Silversea Cruise
Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие? |
8,4
MAY от Малайзия
Група
Deluxe Family Room - 2 Days 1 Night
Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
Excellent Service!!”
Highly recommended if you want to have a short getaway from the hustle & bustle city. Vinh our very young tour guide in Halong Silversea Cruise for a 2 days and 1 night were very helpful. Everything has been excellent from the hotel pick-up -> cruise and back to the hotel drop-off. The service, room, food and activities were outstanding. I will recommend to my friends & family and I will come back again. Keep up the good work!!
Оценявани 19 юли 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,0
Lea от Филипини
Двойка
Суит с балкон с изглед към морето за 2 дни с 1 нощувка на база пълен пансион
Отседнахме една вечер в ноември 2016 г.
Good facility but with discrimination on seating a”
Our suite room is very nice and the boat facility. We just felt a discrimination on seat arrangement during dinner time. One staff said that the lunch seat arrangement should remain the same because we want to seat near the windows. But when there are other Europe or American seat near the window which is not their seat during lunch time, they just let them seat there. I believe it should be a first come first serve basis and they should treat each nationality equally because we just paid the same maybe we even paid higher because we availed the suite room.
Оценявани 18 юли 2017
Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие? |
10,0
Marion от Австралия
Двойка
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2017 г.
Excellent service, food and activities”
The staff on the Silversea Cruise were very friendly and they would go out of their way to ensure you were always having a good time. The food was excellent quality and quantity. We were lucky enough to get upgraded to the honeymoon suite with a lovely big balcony. We would highly recommend this cruise.
Оценявани 05 юли 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,4
gwo от Малайзия
Двойка
Делукс двойна стая или с 2 отделни легла - 2 дни 1 нощувка
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Good memory in halong bay!”
The trip was fantastic especially the crew in the boat. The ship manager was giving fantastic explanation and caring to all the staff and customer. The bar tender crew, tom,tuan and chef which I don't remember the name was really leave me a very good memory. I wish I will come back again, cheers and bon voyage to silver cruise!
Оценявани 28 юни 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |

Настанете се и се забавлявайте.
Професионализма на Agoda е важен. Намирането на настаняване е само първата стъпка.

  • Открийте
  • Хранене
  • Пазаруване
  • Забавления
×
Halong Silversea Cruise
|Отличен 8,7

1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Август 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
напред>
Септември 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930