Himalayan Hostel
Double Bed Comfort Himalayan Hostel
Интериор на хотела Himalayan Hostel
Интериор на хотела Himalayan Hostel
Вижте всички 45 снимки
Премахми от любими
9,1
Великолепен
/10
( 54 отзиви)Вижте мнението на гостите
НА КАРТАТА
9,5
Великолепен
Оценка на местоположението
Изключително местоположение - В център на града
Популярен квартал
  • HDFC ATM110 m
  • Мисия Рамакришна130 m
  • Rama Krishna Ashram160 m
  • Метростанция Рамакришна Ашрам Марг180 m
  • UTI ATM220 m
  • Central Craft Cottage Industries290 m
  • Салаам Баалак Тръст590 m
  • Джем720 m
  • Shri Lakshmi Narain Temple720 m
  • Стадион Карнаил Сингх730 m
  • Безплатна Wifi връзка

    Himalayan Hostel

    1663-43 Ground Floor, Main Bazaar, Paharganj, Пахаргандж, Ню Делхи и НГР, Индия, 110055 - НА КАРТАТА
    Изключителна репутация
    93% биха препоръчали на приятел
    Изключителна чистота
    Оценка за чистота: 9,0
    • 180 м до градски транспорт

    • Летищен трансфер

    • Обмяна на валута

    • В сърцето на Ню Делхи и НГР

    • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

    Това място за настаняване много се търси!

    Резервирано 10 пъти

    Класиране на обекта|Сравнен с 8725 обекта в Ню Делхи и НГР
    Вижте всички класации
    Съотношение цена-качество
    8.9/10
    Оценка за местоположение
    9.5/10
    Оценка на услуги
    9.0/10
    Оценка за чистота
    9.0/10
    По-добър от
    99
    %
    от Ню Делхи и НГР места за настаняване
    По-добър от
    99
    %
    от Ню Делхи и НГР места за настаняване
    По-добър от
    99
    %
    от Ню Делхи и НГР места за настаняване
    По-добър от
    99
    %
    от Ню Делхи и НГР места за настаняване
    Съотношение цена-качество8,9
    Оценка на района9,5
    Най-близко летищеМеждународно летище Indira Gandhi (DEL)
    Разстояние до летището12,3 км.

    Свободни стаи в Himalayan Hostel

    Легло в обща спалня за жени с 6 легла  (Bed in 6-Bed Female Dormitory Room)
    Легло в обща спалня за жени с 6 легла (Bed in 6-Bed Female Dormitory Room)
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 1 Единично легло
    Въведете дати, за да видите цени
    Легло в смесена стая с 6 легла в общежитие (Bed in 6-Bed Mixed Dormitory Room)
    Легло в смесена стая с 6 легла в общежитие (Bed in 6-Bed Mixed Dormitory Room)
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 1 Единично легло
    Въведете дати, за да видите цени
    Комфортна тройна стая (Comfort Triple Room)
    Комфортна тройна стая (Comfort Triple Room)
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 3 Единични легла
    Въведете дати, за да видите цени
    Легло в обща спалня за жени с 4 легла (Bed in 4-Bed Female Dormitory Room)
    Легло в обща спалня за жени с 4 легла (Bed in 4-Bed Female Dormitory Room)
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 1 Единично легло
    Въведете дати, за да видите цени
    Легло в смесена обща стая с 4 легла (Bed in 4-Bed Mixed Dormitory Room)
    Легло в смесена обща стая с 4 легла (Bed in 4-Bed Mixed Dormitory Room)
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 1 Единично легло
    Въведете дати, за да видите цени
    Deluxe Twin Room
    Deluxe Twin Room
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 2 Единични легла
    Въведете дати, за да видите цени
    Deluxe Double Room
    Deluxe Double Room
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Душ
    • 1 Легло тип Куин
    Въведете дати, за да видите цени
    Double Bed Comfort
    Double Bed Comfort
    ...
    • Размер на стаята: 14 m²/151...
    • Изглед: Град
    • 1 Двойно легло
    Въведете дати, за да видите цени
    Стая с две единични легла 3 (Twin Room 3)
    Стая с две единични легла 3 (Twin Room 3)
    ...
      Въведете дати, за да видите цени
      1 човек в обща спалня с 6 легла – смесена (1 Person in 6-Bed Dormitory - Mixed)
      1 човек в обща спалня с 6 легла – смесена (1 Person in 6-Bed Dormitory - Mixed)
      ...
      • Изглед: Град
      • Балкон/тераса
      • 6 Единични легла
      Въведете дати, за да видите цени
      До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

      Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

      Влезте в акаунта си
      Повече за Himalayan Hostel

      Повече за Himalayan Hostel

      Описание

      Покажи по-малко

      Характеристики

      Покажи по-малко

      Разтояния и полезни обекти

      Показаните разтояния на картата са по права линия. Реалните разтояния може да се различават.
      Покажи по-малко

      Какво има наблизо?

      Показаните разтояния на картата са по права линия. Реалните разтояния може да се различават.
      Покажи повече

      Правила на хотела

      Покажи по-малко

      Полезна информация

      Покажи по-малко

      Важно съобщение

      Моля, обърнете внимание, че всички промени в данъчната структура в следствие на правителствени политики ще доведат до преразглеждане на данъците, които ще бъдат приложими към всички резервации и ще бъдат таксувани допълнително при напускане.

      Отзиви за Himalayan Hostel от реални гости

      Предоставено от проверените гости на Agoda
      Agoda отзиви (54)Booking.com (57)
      9,1
      /
      10
      Състояние/Чистота на хотела9,0
      Удобства8,9
      Местоположение9,5
      Услуги9,0
      Съотношение цена-качество8,9
      Всички езици
      Всички типове туристи (54)
      Всички типове стаи
      Показване на 37 проверени коментари от гости
      12
      10,0
      Великолепен
      Ekaterina от Русия
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме една вечер в февруари 2019 г.

      Великолепен”

      Отличный хостел!

      Оценявани 24 април 2019

      Thanks for staying with us! Cheers!

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      7,2
      Много добър
      Nozomu
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме 6 вечер/и в август 2019 г.

      Better hostel at main bazaar. ”

      Good WiFi and air condition but air condition is between 9-9. Fan is available. Free breakfast is good.

      Оценявани 06 септември 2019
      5,6
      lingraj от Индия
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме една вечер в август 2019 г.

      Lacked cleanliness but not expensive”

      I found the hostel to be not that cleaned so after 3-4 hours I switched to another stay.

      Оценявани 29 август 2019
      10,0
      Великолепен
      Christopher от САЩ
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме 2 вечер/и в август 2019 г.

      Great deal”

      With dinner and breakfast included this is a great deal. Good location, very clean rooms.

      Оценявани 09 август 2019
      8,4
      Отличен
      Yoo от Южна Корея
      Соло турист
      Легло в обща спалня за жени с 4 легла
      Отседнахме една вечер в юли 2019 г.

      Fantastic supper!! ”

      Their curry was about the best food I had in Delhi.

      Оценявани 30 юли 2019
      9,6
      Великолепен
      Adeline от Франция
      Двойка
      Double Bed Comfort
      Отседнахме една вечер в юли 2019 г.

      Really good”

      Really good experience here, we spent time with the staff and they are really helping. Dinner is included, best way to meet people!

      Оценявани 21 юли 2019
      8,4
      Отличен
      YUYING
      Соло турист
      Bed in Small Female Dorm
      Отседнахме 2 вечер/и в юни 2019 г.

      great,but too noisy”

      the staff is great,but he asked for hug too much

      Оценявани 03 юли 2019
      9,2
      Великолепен
      Claudia от Португалия
      Соло турист
      Bed in Small Female Dorm
      Отседнахме една вечер в април 2019 г.

      Great value for money”

      Really close to the metro station, in the main bazar. Breakfast and dinner included was a plus. Good facilities, prety new and clean. The rooftop is avery enjoyable place to chill. Helpfull staff but sometimes a litle overwelming for a single whoman.

      Оценявани 08 май 2019

      Thanks for staying with us and were happy you took advantage of the awesome location!

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      10,0
      Великолепен
      meng от Китай
      Соло турист
      Легло в обща спалня за жени с 4 легла
      Отседнахме една вечер в април 2019 г.

      Great experience ”

      It was such a great place to stay, the stuff are so nice and the room is very clean even it’s located in a very noisy street but the room is quite and with AC. Easy to take subway or metro. Totally loved this place!!!

      Оценявани 02 май 2019

      Thanks for staying at Himalayan Hostel! Cheers

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      6,0
      Rodrigo
      Семейство с големи деца
      Стая с две единични легла 3
      Отседнахме 2 вечер/и в април 2019 г.

      Not for family trip”

      For backpacking is fine, never come with your parents.

      Оценявани 24 април 2019

      Sir, we take great care with all our guests and ensure everyone is satisfied. If you were unhappy or didn't want to stay at our property and wanted a 4 star hotel - you are welcome to shift. The problem is that you didn't communicate any complaints while at the property and stayed for a very little price including free meals. This is paharganj and a backpacker destination or a place travelers transit through. We have many families who stay and enjoy our property and our facilities. For future travelers please do your research about paharganj and the main bazaar. If you are looking to experience India - you will have an incredible experience. But, you need to understand India and be open to the experience. Our property is actually above all standards in comparison to 3 start hotels - but our property doesn't have attached baths as this a community and home for backpackers throughout the world. We wish you and your family continued happiness throughout your travels. Cheers!

      Show more
      Himalayan Hostel
      9,6
      Великолепен
      PEI от Тайван
      Соло турист
      Легло в смесена стая с 6 легла в общежитие
      Отседнахме една вечер в април 2019 г.

      The best experience in New Delhi ”

      Was just thinking is cheap but everything is good. N near the train station is really good location for everyone 😃👏

      Оценявани 10 април 2019

      We enjoyed having you travel with us! Enjoy the rest of your journey!

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      8,4
      Отличен
      Wing от Китай
      Соло турист
      Легло в обща спалня за жени с 6 легла
      Отседнахме една вечер в март 2019 г.

      Every facilities are good. But never eat the food they served”

      I had a 1.5 month of journey and here is the last stop which I will never come back again. First of all, the facilities are good and all the decoration seemed new. However there is a strong smell in the room, no matter we opened the door or the AC, it's useless. It smelled like dirty feet that never washed, as well as the new decoration, you image. Second of all, the lady next to my bed was so hospitality and friendly to me, she gave me many suggestions of how to have fun in Delhi and the best way to airport. Unfortunately all the suggestions were wrong, I almost missed my flight. Of course this is not the bad of the hostel, but she snoozed huge loud in the entire night never stop, I couldnt sleep due to I'm just beside her. The third which almost killed me is that they serve breakfast and dinner at night, but this is the nightmare service indeed. I'm not that kind of person who eat a little bit dirty food will be sick. I just eat several veg and plain rice, drinking water as well. I was feeling painful in the whole night, kept going to toilet many many times, as well as the smelling of room and the snoozing of the lady. This is just like a hell I wanted to escape. In the morning of the second time I told to the reception about the food, in order to reminder him about do not serve this food to any other guests. He answered me some words I couldn't here clearly, just like "god bless you". Now I got fever badly and sickness to catch the morning flight alone. This is the worst

      Оценявани 29 март 2019

      Wing, we're sorry to hear that when you booked a dorm you had a bunk mate who was loud and apparently had some sort of smell. All we do is keep our facilities clean - we cannot be responsible for a guest in a bunk that you dislike - this is why we have private rooms as well. We have hundreds eating with us daily and have never had one complaint or issue with the food. We're sorry to hear you didn't feel well. We have reception 24 hours a day and would have been happy to upgrade you to a private room if one was available.

      Отговорено 31 март 2019
      Himalayan Hostel
      9,6
      Великолепен
      Emmanuella
      Соло турист
      1 човека в обща спалня – смесена
      Отседнахме 3 вечер/и в март 2019 г.

      GREAT HOSPITALITY”

      One of the best hospitality I have experience. Friendly and kind staff. Kudos!

      Оценявани 28 март 2019

      Thanks for appreciating how important our guests are to us! We are more than just a hostel! This is an important community and we want everyone to enjoy our hospitality! Cheers!

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      10,0
      Великолепен
      Yibo
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 6 легла – смесена
      Отседнахме една вечер в март 2019 г.

      Nice staff ”

      This place location is a little bit hard to find (address on Google map is wrong! Use the address on Agoda !) Situated at main bazaar area , lots of things to see and eat . The boss Raj is a very wise man , he will give you all the suggestions you need for India ! Recommended !

      Оценявани 21 март 2019

      Thanks for the kind words! The address isn't wrong on google maps - google maps is having a hard time with instructions. They are aware of the issue and fixing. For future travelers we are located on Main Bazaar road - behind KG Palace Hotel - there is an alley and we are right there. This is India - Directions and addresses work differently from other parts of the world! Glad you enjoyed the main Bazaar and authentic india!! Cheers!

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      10,0
      Великолепен
      Corneliu от Румъния
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме една вечер в март 2019 г.

      They are at start and they started right”

      Conditions are great, it's clean everywhere and they are very focused on their customers. They can help you with a lot of things and good advices. They provide now welcome dinner for free. The roof space is good to have some fresh air and isolate from the crazy azar atmosphere. Location is good as it's close to thr train station and meyro stations and also is on a side alley which is in good conditions. The relaxation area at the ground floor is good enough to recharge both your devices and yourself.

      Оценявани 14 март 2019

      Thank you so much for staying with us and for appreciating how important are guests are to our community! We would love to have you travel with us in the future! Cheers!

      Отговорено 15 май 2019
      Himalayan Hostel
      9,6
      Великолепен
      Eric от Канада
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме една вечер в януари 2019 г.

      New, clean and and modern”

      Tucked away in a small alley, this hostel is just off the metro and a 10 minute walk from the railway in one direction and Central Park in the other and relatively close the Mian tourist sites of Delhi. The place is new, with clean sheets, great wifi and breakfast. I was only going to stay one night and ended up staying 5. Raj was awesome and the staff and volunteers were really nice. When I was there they had a promo offering dinner to guests as well which was a Godsend when I was sick. They will help tourists with train tickets, will do foreign exchange and will make you feel at home. They have several 4 bed and 6 bed dorms with A/C as well as private rooms. You will have breakfast and dinner on the roof. The roof doesn't have a view but in the morning you can see eagles and birds of prey soaring above the honking horns of the street below. There are a few places that are cheaper but the quality you get here is worth the extra for what they provide. I don't know when I'll be back to Delhi but I'd definitely stay here again. So if you want a clean quality place to call home in Delhi, this is one of them.

      Оценявани 11 януари 2019

      Thanks for extending your stay with us! We enjoyed having you stay for a week and appreciating our cleanliness and vibe!

      Отговорено 17 февруари 2019
      Himalayan Hostel
      10,0
      Великолепен
      Stephanie от Австралия
      Соло турист
      Bed in Small Female Dorm
      Отседнахме една вечер в декември 2018 г.

      Fantastic location, clean facilities and very friendly staff”

      The location is very convenient. Hostel is very close to the metro. Markets are just out the front of the building. Very friendly and helpful staff. Complementary breakfast and dinner were a bonus point. The room and bathroom were very clean. I very much enjoyed my stay. I will come back again! 🙂

      Оценявани 31 декември 2018

      Thanks for hanging out with us in Delhi! Cheers.

      Отговорено 17 февруари 2019
      Himalayan Hostel
      10,0
      Великолепен
      Alexander от Израел
      Соло турист
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме една вечер в декември 2018 г.

      Great hostel! Very recomended!!”

      I stayed here one night, at 6 bed dorms, and very enjoyed it. First, its in an alley, so its more quiet than on the main road. Second, the price is one of the cheapest I found here. Third, great Wifi connection in each floor, there is alivator (important thing), and there is breakfast included in price also, hot showers and clean convinient beds. The owner is very nice helping person.

      Оценявани 12 декември 2018
      10,0
      Великолепен
      JESUS от Испания
      Двойка
      1 човек в обща спалня с 4 легла - смесена
      Отседнахме една вечер в декември 2018 г.

      Limpio. Atentos. Completísimo. Cama comodísima.”

      Llegamos a las 00:30 y nos calentaron la cena (incluída al igual que el desayuno en el precio). Reservamos dos camas en habitación compartida. Un éxito. Habitación: camas en literas con colchón comodísimo. Edredón limpio. Cada cama con ventilador pequeño particular y aire acondicionado aparte regulable en cada habitación ( que ahora en invierno no hace falta), pero está genial si vienes en época de calor. Una luz de lectura en cada cama y enchufe individual también. El baño compartido estaba limpio incluso por la noche. Agua caliente y wifi a la perfección. Nos dejaron hacer un late check out ya que nuestro vuelo salía tarde. Volveremos a alojarnos aquí si volvemos a Nueva Delhi.

      Оценявани 16 декември 2018

      Thanks for staying for staying with us and hopefully we will see you again!

      Отговорено 17 февруари 2019
      Himalayan Hostel
      4,0
      Marion от Франция
      Двойка
      Double Bed Comfort
      Отседнахме една вечер в август 2019 г.

      Personnel attentionné mais se méfier des apparences. Petit dej très léger. ”

      Sous couvert de compréhension de vos attentes .... Jar, l’un des boss essaiera de vous vendre in fine ses services et un tour très cher. Cette auberge manque de simplicité et d’honnêteté ! Chambre 203 à prescrire avec une forte odeur d’humidité !

      Оценявани 11 август 2019
      12
      Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

      Назад към резултатите

      Изберете стаята си

      |

      Отхвърляне

      Himalayan Hostel
      |Великолепен 9,1
      ×
      Настанете се и се забавлявайте.
      Agoda е символ на приключение. Търсенето на място за настаняване е първата стъпка.

      • Изключително местоположение
      • Connaught Place
      • Метростанция Рамакришна Ашрам Марг е на 0.18 км