Резервирайте сега: Hotel Chinatown Inn

Много добър
Въз основа на 1622 отзивиВижте мнението на гостите
7,2
/
10
84% биха препоръчали на приятел

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (1622)Booking.com (578)
7,2
/
10
Много добър
Въз основа на 1622 отзиви
Състояние/Чистота на хотела7,3
Удобства7,0
Местоположение8,3
Комфорт на стаята и качество6,8
Услуги6,9
Съотношение цена-качество7,7
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
Bahasa Indonesia
简体中文
日本語
повече
Тип стая
Икономична стая без климатик
Стандартна стая тип куин
Делукс куин стая
Супериорна стая без прозорец
повече
Показване на 1438 проверени коментари от гости
7,3
Много добър
marielena от Русия
Група
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 6 вечер/и в април 2010 г.
Благополучный”
Расположение
Слышимость
Отель в итоге понравился, если рассматривать его только как место для переночевать. Расположен очень удачно, в комнатах чисто, хотя достаточно скромно и тесно. Полностью соответствует цена - качество.
Оценявани 12 май 2010
7,0
Много добър
EVGENY от Русия
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 4 вечер/и в февруари 2010 г.
Отель только для ночевок”
Относительно дешево.
Стены очень тонкие и очень хорошо слышно, что происходит в соседник комнатах. Особенно это неприятно, если там живет молодая пара:) или группа китайцев любящих покушать часа в 4 ночи.
Если есть желание экономно пожить пару тройку ночей недалеко от центра Куала-Лумпур, отель вполне подойдет. Неочень, конечно, хорошо, что нет окон в некоторых номерах, но зато так они дешевле. Еще прямо на выходе из отеля есть китайский рынок, где можно купить много чего недорого.
Оценявани 26 март 2010
7,0
Много добър
Yulia от Русия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2010 г.
неплохо, если ненадолго.”
Отель удобно расположен - центр, рядом метро, просто добираться из аэропорта, дешево, есть, что посмотреть рядом, даже даосский храм поблизости.
старый, напрягает китайский рынок, из-за него не пройти-не проехать и шумно
Отель удобен для короткого пребывания неприхотливых людей. В самом дешевом номере тесновато, в первый день обнаружили на кровати прожженную простыню. Душ прибит к стене - тоже минус. Убирают исправно. Ресепшн отзывчивый. Думаю, в номерах с окнами должно быть довольно шумно из-за рынка. В целом комфорт минимальный, в Таиланде за те же деньги можно найти жилье не в пример лучше.
Оценявани 01 март 2010
10,0
Изключителен
Polina от Русия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 2 вечер/и в август 2009 г.
CHINA TOWN INN KUALA LUNPUR”
УДОБНОЕ МЕСТОРАСПОЛОЖЕНИЕ,чисто и уютно внутри
недостатков нет)
находится прямо в центре китайского рынка,недалеко от центрального рынка.Пешком можно дойти до станции наземного метро "Пазар Сени",много автобусов,такси.Рядом с отелем много закусочных,макдональдс,минимаркеты.Сам отель уютный,маленький и скромный.Горячая вода есть,мыло и шампунь тоже.Брали номер без окон (так дешевле) и никаких неудобств не испытали.Для тех,кому надо только переночевать-рекомендую!
Оценявани 10 август 2009
6,3
Приятен
Anna от Русия
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в юли 2009 г.
Скромно, зато дешево.”
Очень дешево
Китайский квартал не понравился
Останавливалась в одноместном номере без окон и без завтрака. В целом не плохо, но больше этот отель не выберу. Главная причина - расположение. Китайский квартал не отличается колоритностью, а вечером превращается в дешевый рынок. До входа в отель трудно добраться. Правда недалеко до Парка птиц, можно дойти пешком. Номер - так себе. Затертый. Зато, дешево.
Оценявани 29 юли 2009
9,3
Изключителен
Liubov от Русия
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 2 вечер/и в май 2009 г.
i ilke this hotel”
расположение
шумно, плохая звукоизоляция
Отель очень удобно расположен, в 5-ти минутах хотьбы Puduraya bus station, откуда следуют автобусы в большинство направлений Малайзии плюс ближайшие страны! Рядом 2 станции LRT, одна из которых включает в себя линию до KL Central! Напротив Пудурайа есть Старбакс с бесплатным вай-фаем. Из недостатков - в номерах чисто, но шумновато. Номер взяла без окна, что очень неплохо оказалось, если представить весь этот гам с чайна-таун - можно забыть про сон вообще) Переходник для техники можно купить в ближайшем 7 eleven - их рядом несколько
Оценявани 14 юни 2009
7,7
Много добър
branko от Словения
Соло турист
Икономична стая без климатик
Отседнахме една вечер в август 2013 г.
centralna lokacija , udobnega kotela za primerno c”
lakcija, internet in cena bivanja
Kljub lokaciji v centru marketa in zunanjega živ-žava , se dobro spi brez hrupa. Sobe so premerne in zadovoljivo čiste. Hiter internetni dostop in bližiina podzemljske železnice.
Оценявани 31 август 2013
7,7
Много добър
Ang от Китай
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в април 2010 г.
闹中取静的地方”
整洁,清静。房间不大但很舒爽。 出了旅店就是嘈杂喧嚣的一塌糊涂的中国城。但里面听不到一点声音。
房间没有窗户(估计有窗户了就不安静了。。。)
整洁,清静。房间不大但很舒爽。楼底还有冷热饮水提供。 出了旅店就是嘈杂喧嚣的一塌糊涂的中国城。但里面听不到一点声音。 check out之后还可以将包裹积存在柜台,玩回来再取 离轨道交通6,7分钟的路程,比较方便
Оценявани 20 април 2010
9,2
Изключителен
THAO от Виетнам
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
Excellent <3”
I vote your hotel 5 star
Оценявани 22 октомври 2018
9,6
Изключителен
Maulani от Индонезия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
I love the location indeed”
During morning easily to locate the hotel but quite tricky if u arrived late at night with large suitecase because sellers everywhere.
Оценявани 19 октомври 2018
8,0
Отличен
George от Великобритания
Двойка
Делукс куин стая
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2018 г.
Good”
A very good, well-run hotel with a great position in the middle of the famous Petaling Street in Chinatown.
Оценявани 18 октомври 2018
7,2
Много добър
Wong от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
ok”
ok only
Оценявани 10 октомври 2018
9,2
Изключителен
Noor от Сингапур
Соло турист
Стая Делукс с две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2018 г.
Acceptable budget hotel”
My recent trip was a working 3 days trip. Upon checking in.. I was about to open the door room 312 and it was semi locked and they were 2 ladies inside the room lying on the bed... and they told me they were the cleaners there having a rest. I was alright with them but they should not lie on the bed that was actually meant for guest. Overall stay was awesome... I will be back again ;)
Оценявани 07 октомври 2018
9,2
Изключителен
Noor от Сингапур
Соло турист
Делукс куин стая
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Affordable Budget Hotel”
I will always book this hotel whenever i travel to KL. The room was clean.. wifi was fast... However your tv need to upgrade.. Will be back again very soon.
Оценявани 28 септември 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стая Делукс с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
good”
good
Оценявани 22 септември 2018
8,4
Отличен
Bradford от САЩ
Двойка
Икономична стая без климатик
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Отличен”
Excellent location, right in the middle of Petsling street with restaurants and food hawker stands everywhere. Close to Pudo central bus station and the metro train line, a quick 5 minute walk for either one. If your western taste buds don’t care for the local cuisine there is McDonald’s, KFC and Starbucks all within 5 minute walks, lots of money exchange stores and banks all over the place. Great shopping that really comes to life in the evenings. The only thing I didn’t like was the very thin doors, your can hear every conversation your neighbor has and if you get a neighbor that doesn’t care about other people then it can be very annoying, we had Chinese tourist all around our room and they were extremely annoying going back and forth to each other’s rooms all night long, merely closing the door sounds like it’s slamming shut, there are ways to quietly close the door if you have half a brain, if your neighbor is thoughtful of others it’s ok.
Оценявани 19 септември 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2018 г.
good”
good
Оценявани 15 септември 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 4 вечер/и в септември 2018 г.
good”
good
Оценявани 15 септември 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
good”
good
Оценявани 15 септември 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
good”
good
Оценявани 15 септември 2018
8,8
Отличен
Bradford от САЩ
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 8 вечер/и в септември 2018 г.
Pretty good”
Location is terrific, right in the middle of petaling street where there’s a great market that really comes to life in the evenings, there are restaurants and hawker food stands all around it, it’s 2 blocks away from the train station and 4 blocks from the main bus station, couldn’t ask for better location wise. The only gripe I have is the paper thin door and walls to the room, every conversation can be heard from your neighbor. We had some very loud and obnoxious Chinese tourists that stayed directly across from us and to our immediate left, they were going back and forth to their room every 10 minutes, closing the doors and having conversations, closing the door literally sounds like they are slamming it, there are ways to close the door quietly. It’s not bad if you have respectable neighbors but if you have the obnoxious one that only cares about themselves it is very annoying.
Оценявани 15 септември 2018
10,0
Изключителен
Melissa от Сингапур
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
don't judge a hotel by its neighborhood”
The hotel is in a not so safe-looking area in Chinatown but the inside was nice and clean. Staff are all friendly. My brother and I arrived late around 5pm to check in. We were concerned what if they have given our booking to walkin guests because we were so late. However, the receptionist didn't even ask why we were late. He just asked for and ID and then gave the key right away. For the price we paid, the hotel was super nice. We didn't expect much from the hotel but they passed our expectations with flying colors.
Оценявани 10 септември 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
good”
good
Оценявани 04 септември 2018
4,4
sir от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
so so”
the reservation was so bad. when i arrived the hotel, i have to wait for the room eventho there's no people at the counter. and in the booking statement, i booked for standard queen room. but i get an economy room with a fan and the aircond isnt working. and when i complain about the room to the receptionist, she said that the aircond will get cool by itself. i went out and come back but the condition is still the same. i asked my husband to go and ask the receptionist again about the aircond and all that she can say is 'use the fan'.. so my husband said 'if i want to use the fan only better i stay at home' then only she change our room.. 💆🏻‍♀️
Оценявани 03 септември 2018
9,2
Изключителен
Elena от Франция
Двойка
Делукс куин стая
Отседнахме 2 вечер/и в август 2018 г.
Good option in Chinatown”
Not a 4-star hotel, but you get the clean, rather comfortable room that you pay for. The location is great, in the middle of Chinatown.
Оценявани 30 август 2018
8,4
Отличен
IWAN от Индонезия
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
GOOD LOCATION, VALUABLE FOR MONEY”
Staffs are friendly, AC is good condition. Hotel is located inside the Chinatown. Easy to access anywhere. There have LRT and MRT nearby and also buses pass by. Near and able for walk distance to Bukit Bintang too. I will come back again. Thank you.
Оценявани 29 август 2018
2,0
Hadhinah от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Bad reception”
I've been a regular customer for a while here..but this morning,my partner was scolded because we've checked out late,around 15 minutes.. it's not like they can't charged us for it..we didn't mind paying for it..he,that Chinese uncle didn't have to be rude about it ..I've read a review about him being rude to customer,turn out he is..he only good to foreigners..he said we always late for check out..well,this is only 2nd time..the first time,we only late for 3 minutes..besides,he can charge us..we're fine with it..that will be the last time we'll go there..
Оценявани 18 август 2018
9,6
Изключителен
kristianty от Индонезия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
good”
good
Оценявани 25 юли 2018
2,0
ruzanna от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Worst Hotel”
Very bad receptionist.
Оценявани 16 юли 2018
8,0
Отличен
Doan от Виетнам
Соло турист
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Staff is not too friendly”
Acceptable
Оценявани 09 юли 2018
7,2
Много добър
Ngọc от Виетнам
Група
Супериорна стая без прозорец
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2018 г.
Много добър”
the hotel near many rail station, money exchange, mini mart, bus stop. But the street smell so bad with many kind of foods and rabbishes. Staffs are kind.
Оценявани 04 юли 2018
9,6
Изключителен
Liam от Великобритания
Двойка
Супериорна стая без прозорец
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Good Stay”
In the heart of Chinatown. Can walk to Bukit Bintang in 20 minutes. Staff friendly/helpful. good stay
Оценявани 17 юни 2018
10,0
Изключителен
Bryan от Оман
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2018 г.
Изключителен”
The hotel has a great location.
Оценявани 15 юни 2018
7,6
Много добър
Juli от Индонезия
Група
Супериорна стая без прозорец
Отседнахме една вечер в май 2018 г.
as usual still good for stay”
this is my second stay in here.. good place, clean.. but when i stay for 1 night, there is a few man make a noise.. and the bed is not clean.. i got itchy on my skin.. but overall this is a good place.. thank you.
Оценявани 20 май 2018
9,2
Изключителен
Maulani от Индонезия
Двойка
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 2 вечер/и в май 2018 г.
Really worthed to stay there”
Location good, room condition also perfecto
Оценявани 15 май 2018
7,2
Много добър
VAN от Виетнам
Група
Супериорна стая без прозорец
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Good location for stay”
Its in China town, too easy for you to stay here and go around the China town.
Оценявани 07 май 2018
6,4
Приятен
John от Малайзия
Двойка
Икономична стая без климатик
Отседнахме 5 вечер/и в април 2018 г.
Gute Lage, direkt in Chinatown, ”
+ 3 stationen in der nähe, ok für wenige Nächte - Keine Fenster, schimmliger Geruch, dreckiger Boden (sehr viele Haare)
Оценявани 06 май 2018
3,2
Kyaw от Сингапур
Двойка
Делукс куин стая
Отседнахме 2 вечер/и в април 2018 г.
Bad hospitality and unprofessional person who manage this hotel/inn”
Bad experience I have during my time in this hotel. Management is really unprofessional. Talk to customer really rude. Even show proof, still can lie to customer. Both morning shift staff Jayson and evening staff talk to customer rudely. Not only me but also group of Thailand Chinese family. They care only westerners. Shame shame shame
Оценявани 01 май 2018
8,4
Отличен
Tanyarat от Тайланд
Група
Супериорна стая без прозорец
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Good location”
Good location that in china town. Easy to find food,shopping,and transportion(Lrt)
Оценявани 01 май 2018
9,2
Изключителен
Michael от САЩ
Соло турист
Делукс куин стая
Отседнахме 8 вечер/и в април 2018 г.
Изключителен”
Good budget hotel in the heart of China Town.
Оценявани 26 април 2018
2,8
Javier от Нова Зеландия
Соло турист
Икономична стая без климатик
Отседнахме 4 вечер/и в април 2018 г.
bed bugs, horrible smell, unusable WiFi, extra charges at check-in”
Booked an economy room for 11 USD per night, thinking I scored a deal. At the time of check-in, I was asked to pay an extra 10 ringgit per night, or to find another hotel. Decided to pay the extra, since all I could think of was to shower and nap. The whole floor smelled horribly, including the room. My bed had bed bugs. Asked for a room change, but same deal. The WiFi is unusable. The area where the hotel is located is very dirty and noisy. You'll be harassed by the street vendors each time. Do yourself a favour and look somewhere else
Оценявани 11 април 2018
10,0
Изключителен
Matthew от Индонезия
Соло турист
Стандартна стая тип куин
Отседнахме 3 вечер/и в април 2018 г.
GREAT STAY”
Just spent 4 nights at this hotel. Great location in ChinaTown. Endless shopping right on your door step. Internet was great, staff were friendly. Only downside was the cable TV and the reception on the TV, but I guess you don’t go on holiday to watch TV. Enjoy this hotel Highly Recommend...
Оценявани 08 април 2018
7,6
Много добър
Ewelina от Полша
Двойка
Икономична стая без климатик
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Много добър”
the place looks nice and clean, unfortunately rooms are without windows , so the smell is specific and not really nice.. for one night stay its okay cause the area is perfect if you wanna explore the city, china town have also perfect connection with bus terminal and the airport
Оценявани 07 април 2018
7,2
Много добър
Haryati от Малайзия
Двойка
Делукс куин стая
Отседнахме една вечер в май 2017 г.
Hard to locate”
Small room - hard to find hotel - value for money
Оценявани 25 март 2018
8,8
Отличен
LAN от Виетнам
Група
Супериорна стая без прозорец
Отседнахме една вечер в март 2018 г.
Khách sạn ngay giữa phố ChinaTown hơi khó tìm nhưng tiện chơi, mua sắm ”
Từ khách sạn đi xuống ngay dưới chân là khu phố người Hoa, có bán rất nhiều đồ Made in China. Đi bộ khoảng 300m là ra Center Market - ở đây có bán nhiều đồ đặc sản của Malaysia để mua về làm quà chất lượng hơn, có thể mặc cả nhé, dù người dân ở đây bán hàng rất thân thiện rồi. Đi lại ở khu này cũng rất tiện, gần bến xe bus, MRT, LRT. Phòng trong khách sạn không có bình đun nước nóng, bạn phải lấy nước nóng ở sảnh tầng 1. Khách sạn ko có điều hoà riêng cho từng phòng nhưng có điều hoà tổng, không khí mát mẻ hợp lý. Nước nóng lạnh trong nhà tắm ở đây cũng rất tiện dùng, không cần đợi quá lâu mới có thể sử dụng nước nóng lạnh.
Оценявани 21 март 2018
10,0
Изключителен
Andy от Австралия
Двойка
Делукс куин стая
Отседнахме 5 вечер/и в март 2018 г.
Great location, extremely clean, comfortable and peaceful.”
We had a very peaceful month stay here and extended several times after looking into other places and finding that this is probably the best choice for a base in KL. We stayed in the deluxe queen with windows and a table, a good room to be a base. Very nice cleaning ladies, helpful and friendly staff, hot/cold drinking water, printing at reception, right in the middle of Chinatown for good food and roti canai is here too at night so 0 travel time required for food anytime -- overall our best choice. Thank you :)
Оценявани 10 март 2018
8,0
Отличен
Noor от Сингапур
Двойка
Стандартна стая с две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в март 2018 г.
Affordable Budget Hotel ”
Suitable for budget traveller. The tv channel doesnt work during my stay. Nothing much to complaint.
Оценявани 08 март 2018
9,2
Изключителен
barry от Гърция
Двойка
Делукс куин стая
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2018 г.
A spacious room with nice homely decor.”
We chose a room with a window which was bright, with plenty of storage space and a newly tiled bathroom. The staff were friendly and helpful.
Оценявани 05 март 2018
9,6
Изключителен
Stepan от Русия
Соло турист
Делукс куин стая
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Изключителен”
Good stay in Chinatown of KL. Small room and window. Shower, bed, furniture all are clean. Nice reception floor. Right side room you can see Petronas and KL Tower.
Оценявани 27 февруари 2018
4,4
Jarred от Южна Африка
Двойка
Икономична стая без климатик
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Приемлив”
Got a simple double room, ended up swopping rooms 3 times and ended up upgrading for free cause our room was dirty, mold growing on the walls and the tv and fan didn’t work. Smelled really bad in all the rooms. Would not recommend for that price. Staff was nice though
Оценявани 24 февруари 2018