Приятен
Въз основа на 725 отзивиВижте мнението на гостите
6,1
Hotel Sogo Pasay Rotonda
Вижте всички35снимки
Премиум
Вижте всички35снимки
Лоби
Вижте всички35снимки
Лоби
Вижте всички35снимки
Интериор на хотела
Вижте всички35снимки
НА КАРТАТА
Местоположение
Много добър
7,0
Вижте всички35снимки
Премахми от любими
  • Летищен трансфер

  • 140 м до градски транспорт

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Екзекютив стая (Executive Room)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 17 m²/183 ft²
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Regency 2 стая (Regency 2)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 23 m²/248 ft²
  • 1 Единично легло и 1 Легло ...
Въведете дати, за да видите цени
Премиум (Premium)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 12 m²/129 ft²
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Стая Делукс (Deluxe Room)
...
  • Изглед: Без гледка
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Hotel Sogo Pasay Rotonda?

Повече за Hotel Sogo Pasay Rotonda

Описание

Покажи повече

Разтояния и полезни обекти

Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Какво има наблизо?

Покажи повече

Важно да се знае

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (725)
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела5,9
Удобства5,7
Местоположение7,0
Комфорт на стаята и качество5,7
Услуги5,9
Съотношение цена-качество6,2
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
日本語
Deutsch
한국어
повече
Тип стая
Regency 2 стая
Премиум
Стая Делукс
Екзекютив стая
Сортиране по
Показване на 599 проверени коментари от гости
12345
5,2
Irina от Русия
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в октомври 2017 г.
Сеть с почасовой оплатой”
Грязь и тараканы
Оценявани 30 октомври 2017
2,7
Uspenskaia от Русия
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в януари 2014 г.
Ужасный отель,грязные номера,некорректный персонал”
Близость к аэропорту
Отель находиться в грязном,бедном районе Пасай,на станции метро Edsa,единственный плюс -рядом аэропорт(20минут на такси).До Mall of Asia идти пешком минут 15-20.Персонал отвратительный,никогда не пойдет вам на встречу!номера без окон, грязные до жути,полотенца рваные и серого цвета,нет горячей воды!духота и вонь девиз отеля!на улице возле отеля не безопасно,после 6вечера на улицу лучше не выходить!не советую останавливаться даже на одну ночь!
Оценявани 13 февруари 2014
5,7
olga от Русия
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в януари 2014 г.
не очень”
близость к аэропорту
пол часа ждали , пока нам дадут номер. в номере неприятный запах и нет окна, не удобный туалет и душ. на улицу страшно выходить,наверно, как и везде в маниле. рядом метро, грязь, вонь и куча народу на улице. зато не далеко от аэропорта. 200 -250 песо на такси.
Оценявани 02 февруари 2014
6,0
Sergey от Русия
Двойка
Премиум
Отседнахме една вечер в януари 2014 г.
Отель только для ночевки”
Удобное расположение между аэропортом и Mall of Asia
Отель рассчитан в основном на тех, кто снимает номера по часам. Поэтому нескончаемый поток парочек на ресепшен стоит круглые сутки. Девиз сети "So clean, so good", но чистоты мы не заметили. Белье серого цвета. Мы не брезгливые, но спали в одежде. Очень плохая звукоизоляция, шли ремонтные работы и шум от снующих по коредору людей, не дал выспаться. Плюсом для нас было только расположение и выезд, который не традиционный в 12 часов, а через 24 часа после заселения. Отель подходит только в качестве перевалочного пункта, чтоб не коротать ночь в аэропорту.
Оценявани 15 януари 2014
9,7
Alexandra от Русия
Семейство с малки деца
Премиум
Отседнахме една вечер в април 2013 г.
Ночевка в Маниле”
Близость к аэропорту, чистота, бюджетные цены
Если Вы в Маниле проездом, то этот отель прекрасно подойдет для ночевки, т.к. он близко располагается к аэропорту, стоит дешево и предлагает действительно достойные номера.
Оценявани 08 май 2013
6,3
Vladimir от Русия
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в ноември 2012 г.
Хорошее расположение”
Быстрый check in
Находится рядом с пересадочной станице метро EDSA, что очень хорошо. Также за 25-30 минут можно добраться до аэропорта.
Оценявани 27 ноември 2012
4,0
Elvin от Филипини
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Overpriced ”
With the overall hotel services, facilities, and location, I would rate it 2-10 in a Likert scale. Sorry!
Оценявани 16 април 2018
4,4
Dave от Филипини
Двойка
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в март 2018 г.
It was a bit okay”
We first booked their Deluxe room and to our surprise the room was very very small, it was not a “deluxe” at all and poor ventilation. We eventually decided to upgrade our room to Executive room and the room was okay.
Оценявани 01 април 2018
8,8
Caress от Филипини
Двойка
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в март 2018 г.
Отличен”
Good value for money for its price. Only comment was we asked for hairdryer twice, the staff said she will have it delivered to our room. It did not. Otherwise, good stay.
Оценявани 31 март 2018
6,4
Romeo от САЩ
Соло турист
Екзекютив стая
Отседнахме една вечер в март 2018 г.
Dont like smoker place”
Crowded place especially outside
Оценявани 09 март 2018
2,8
alan от Великобритания
Соло турист
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
very poor”
a totally bellow average review
Оценявани 23 февруари 2018
7,2
thomas от Канада
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Много добър”
I specifically put in a request with agoda saying I reserved the room for my wife I sent but she had to wait for almost two hours
Оценявани 21 февруари 2018
Thank You Sir Thomas Brandley for your review. This is Bernadeth from Hotel Sogo, who sent an email to you last February 19. We apologized, if your wife Ma'am Maribelle Delmundo Bradley had to wait. Like what I've said We saw your booking from AGODA and we found out that your request about your booking was not indicate. That's why i send you email to verify and also to ask permission if you will allow Ma'am Maribelle to occupy the said booking. And once you reply i immediately inform your wife. And in behalf of Hotel Sogo Pasay Rotonda we Thank You for choosing our Hotel to stay.
Show more
Hotel Sogo Pasay Rotonda
5,6
Daniel от САЩ
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Near airport and bus stations but not much else going for it”
Ok for a overnight.
Оценявани 16 февруари 2018
10,0
Cedric от Филипини
Бизнес пътник
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Изключителен”
ADD MORE SOCKET FOR CHARGER OR ANY NEEDED TO PLUG IN
Оценявани 16 февруари 2018
7,2
michael от Великобритания
Соло турист
Стая Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2018 г.
Vibrant location.”
Near overhead railway, cheap food around, no windows rooms.
Оценявани 13 февруари 2018
8,0
Dieter от Тайланд
Двойка
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
A hotel to be recommended in Pasay (Metro Manila)”
The location is excellent: very close to the MRT, 2 lines, e.g. to Makati, Cubao or to United Nations, Caloocan etc., along Taft Av. or EDSA. 50m behind the hotel is a big busterminal with different bus companies mostly going to the south, e.g. Tagatay. Moreover there is a comfortable and cheap bus (Airport Loop) with a link to all the 4 airport-terminals (leaving every 30 min.).
Оценявани 30 януари 2018
8,0
John от Филипини
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
Много добър”
Safe and secured
Оценявани 23 януари 2018
We do appreciate your positive review on your stay with us. And we do assure to continue and still improve the kind of service we are giving to our guest/s.
Отговорено 30 януари 2018
Hotel Sogo Pasay Rotonda
4,4
Desmond от Нова Зеландия
Двойка
Премиум
Отседнахме 4 вечер/и в януари 2018 г.
I probably wouldn’t stay here at this hotel again although it’s convenient on a budget.”
Customer Service is what always stands out for me especially if your made to wait just so you can check in. I hate waiting upon check in but again that’s what you get for a budget hotel. Need to work on Speed as this is a major contributing factor when it comes to service in my opinion.
Оценявани 19 януари 2018
8,0
Kristen от САЩ
Соло турист
Премиум
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
didn't realize this was an hourly place or that it was so far from airport”
on a map it looks close to the airport but it's not walkable, or that close. also, it's an hourly place. the bed is stripped when you come in and the sheets and such ate folded in a bag that emanates bleach. so, at least clean, or mostly. there was a hair on my towel (that seemed bleached as well😅) and a few in the bathroom that weren't mine.
Оценявани 17 януари 2018
2,8
Myrna от Нова Зеландия
Група
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в ноември 2017 г.
Cockroaches”
the facilities got so many cockroaches, blanket so dirty and white colour turn out to be so disgusting
Оценявани 30 декември 2017
12345
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая