Резервирайте сега: Impiana Mutiara Hotel @ Kampung Air

Рейтинг
Въз основа на 255 отзивиВижте мнението на гостите
5,6
/
10

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (255)
5,6
/
10
Рейтинг
Въз основа на 255 отзиви
Състояние/Чистота на хотела5,0
Удобства4,9
Местоположение7,3
Комфорт на стаята и качество4,4
Услуги5,5
Съотношение цена-качество6,0
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (255)
Всички типове стаи
Показване на 169 проверени коментари от гости
3,6
Haffizudin от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
room is not equipped with proper facilities”
the room that im staying is not clean enough, no mineral water provided. staying here is good only for one day and not more than that.
Оценявани 16 май 2018
4,4
NUR от Малайзия
Двойка
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Bad Service ”
Unfriendly staff and room was not clean when we arrived . Have to wait 10 mins till our room have been done
Оценявани 03 май 2018
8,4
Отличен
mohd от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Отличен”
Value for money
Оценявани 02 май 2018
3,6
Nur от Малайзия
Семейство с малки деца
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в март 2018 г.
Приемлив”
No lift which is very troublesome for family with kids and the staff r not helpful at all.
Оценявани 27 март 2018
8,4
Отличен
imran от Малайзия
Двойка
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
tandas tiada lampu n cant reach wifi. ”
If ur room too far from lobby counter.. U will face difficulty in get the wifi..
Оценявани 23 февруари 2018
7,2
Много добър
Atiqah от Малайзия
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
room okay”
the room was okay. i hope the hotel can fix the toilet door. they only use tape to cover the broken lock. bau bilik kurang memuaskan.
Оценявани 18 февруари 2018
6,0
Mohammad от Малайзия
Бизнес пътник
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме една вечер в февруари 2018 г.
Над средното ниво”
Worth the money you have paid for this type of hotel facilities.
Оценявани 13 февруари 2018
5,2
Gabriel от Малайзия
Соло турист
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2017 г.
Basic facilities and scam lol”
Be aware that the staff can come up any laughable reason to charge you extra. I was being told to pay refundable deposit but lol at the end they say it's traveller tax and not refundable lol.
Оценявани 25 ноември 2017
3,2
MOHD от Малайзия
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2017 г.
ERM”
ERM
Оценявани 25 ноември 2017
6,0
Nurshazwany от Бруней Даруссалам
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в ноември 2017 г.
Not prefer for family”
-there is no hose,only 'Gayung' are provided -tv not working -there is no lift -stay for one night its okay but i will not recommended this hotel for a family. -coupon car park
Оценявани 23 ноември 2017
7,2
Много добър
Dg от Малайзия
Група
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в ноември 2017 г.
Satisfied”
The only problem is no lift provided. The staff was extremely kind and friendly and we managed to get a room on the first flour. btw, the view was so creepy at night. overall, Im satisfied with this hotel.
Оценявани 17 ноември 2017
5,2
julie от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2017 г.
Location is good but the toilet is bad. ”
The location is in the middle of town which is good.. But the cleanliness of the toilets is frustrating..
Оценявани 22 октомври 2017
6,8
Приятен
Nor от Малайзия
Група
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2017 г.
Приятен”
I've choose a family room for 2days. For a budget hotel, it's match with what u pay for. the room & bathroom also clean, comfortable bed linen & bed but lack of plug to charge the phone.
Оценявани 03 октомври 2017
8,4
Отличен
NOREZZAYANA от Малайзия
Соло турист
Стая Делукс – с 2 единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2017 г.
Value for money in good location”
I don't understand why they keep giving bad review for this hotel. As for me, it is worth it and comfortable to stay. Everything is nice, clean and good.
Оценявани 25 септември 2017
5,2
cyrinus от Малайзия
Бизнес пътник
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в февруари 2017 г.
Not recommended”
Not so clean, at the moment I was staying there, noisy sound came from the upper floor..maybe due to maintenance / renovation works.
Оценявани 22 септември 2017
6,0
Kurniawati от Малайзия
Бизнес пътник
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в май 2017 г.
VALUE FOR MONEY”
I booked this hotel my staff to stay. overall ok . sometimes he can park lorry nearby hotel. near restaurant .
Оценявани 10 юли 2017
6,0
Kurniawati от Малайзия
Бизнес пътник
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в май 2017 г.
value for money”
:)
Оценявани 10 юли 2017
5,2
E от Бруней Даруссалам
Двойка
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Над средното ниво”
Pros: taxi services easily accessed Cons: small room, only staircase (no elevator) to upper room, toilet flush did not work properly.
Оценявани 03 юли 2017
6,0
KWANG от Малайзия
Семейство с малки деца
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в май 2017 г.
Над средното ниво”
- Given the room, aircon is no function. - Toilet lock is broken - Security need to improve - Night, fire alarm suddenly ring.
Оценявани 02 юни 2017
8,0
Отличен
Muhammad от Бруней Даруссалам
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме 2 вечер/и в май 2017 г.
Best”
Hope more facilities..
Оценявани 11 май 2017
3,2
Nur от Малайзия
Двойка
Стая Делукс – с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Bad!”
So dirty.. I can't even sleep because I has an itchy all over my body..
Оценявани 07 април 2017
2,0
Frederick от Сингапур
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2016 г.
Stay away! Run for the hills!”
Do not be deceived by the pictures. Stayed at the room immediately found beside the reception. Entrance rugs are filthy, beds are infested with bugs, linen and pillows are dirty. Do not even bother staying an inch close to this place.
Оценявани 15 януари 2017
6,4
Приятен
Chew от Малайзия
Бизнес пътник
Стая Делукс – с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
ok”
so far so good
Оценявани 14 януари 2017
8,0
Отличен
HAJI от Малайзия
Семейство с малки деца
Стая Делукс – с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
good hotel to stay”
Situated at town area.near to shopping complex and night market.easy to go anywhere in town area..
Оценявани 21 декември 2016
4,0
hasmah от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в ноември 2016 г.
not recommended”
medium sized rooms. its basic, but you get what you pay for, i suppose. if u want bad experience, come here. toilets with no locks, the rooms are old and dirty. not only that, the location was so scary.
Оценявани 13 ноември 2016
5,6
Mohd от Малайзия
Бизнес пътник
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме една вечер в май 2016 г.
Very dirty and old hotel”
very small room, dirty.
Оценявани 04 ноември 2016
6,4
Приятен
Asmariah от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в октомври 2016 г.
Ok”
I think its ok if only 1 night. Have night market in front hotel
Оценявани 17 октомври 2016
2,4
Benzon от Филипини
Бизнес пътник
Стая Делукс – с 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2016 г.
Hotel with bed bugs ”
It's the worst hotel I've ever been. Toilets are smelly and disgusting to use, cab webs inside the room, worst is there are many bed bugs. We requested to change room but they said there are no available rooms. Thus, we requested to change the beddings. However, there are still many bedbugs popping in. We transferred to another room after two days yet the room has full of bed bugs. It's the worst hotel ever!
Оценявани 16 октомври 2016
7,2
Много добър
HAJI от Малайзия
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Good hotel”
Near to night market
Оценявани 29 септември 2016
5,2
lim от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в септември 2016 г.
Staying at Impiana”
need to renovate the hotel room
Оценявани 13 септември 2016
4,4
Seng от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Bed bug”
Bed bug
Оценявани 27 август 2016
2,8
zue от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Hotel Condition & Cleanliness”
Im very dissapointed about this hotel. This is my first hotel that i got from agoda that was too bad.Its very dirty & smelly room also for whole hotel.I cant sleep for whole night because they didnt change the bed sheet & make im unconfortable to sleep.That bed also have too much of bed bugs that makes my whole body got bad itching & i must to got medicine to avoid its more serius.
Оценявани 06 август 2016
5,6
JAMALUDIN от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
ok fo a nite stand”
not really comfortable
Оценявани 21 юли 2016
4,0
Hasmanudin от Малайзия
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
Rowdy environtment”
Feel not safe especially with young children
Оценявани 13 юли 2016
4,0
Derick от Малайзия
Соло турист
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме една вечер в юни 2016 г.
Honest Review”
The staff is very friendly and helpful. Having climbed the Mt Kinabalu the day before, they do helped to change my room (with defective shower) from the 4th Floor to the 1st Floor. Thank you for the help, I really appreciate it and the staff are friendly. However, there are bed bugs on my bed. Waking up with blood stains on the bed, I found blood filled bed bugs lurking around me 0600 in the morning! To confirm that I was not dreaming, i squashed the biggest one i could find and it burst with my fresh blood. No more next time here. I could have give a good rate for value for money but it just not worth it. Dust and hairs is a common thing.
Оценявани 16 юни 2016
2,4
Rosalind от Филипини
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в май 2016 г.
Cheap but comes with blood sucking bugs!!!”
The room was not as what was shown on the website. The room was INFESTED with blood sucking bugs (getting traumatised since), toilet was DIRTY, couldn't provide us even with toilet paper, NO bottled water, NO wifi and dirty sheets. They shouldn't even be on here or on any website. Such a shame!!
Оценявани 07 май 2016
2,0
ELFE от Малайзия
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в април 2016 г.
bad hotel n very not comfortable ”
the staff is not friendly, the room is very bad.. not comfortable n dirty, its also not safe to stay there.. i not recommended..
Оценявани 12 април 2016
5,6
Hesootharan от Малайзия
Семейство с големи деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме 2 вечер/и в март 2016 г.
Ok ok”
Not clean
Оценявани 05 април 2016
2,7
Zahrinul от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
It's suck!”
It was bad experience
Оценявани 19 март 2016
5,6
Norazizah от Малайзия
Семейство с големи деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Impiana mutiara hotel”
Dirty places but value with money
Оценявани 08 март 2016
6,3
Приятен
Nur от Малайзия
Група
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
Value for money”
Affordable, Location, Comfortable
The room is affordable. Location is near to the city, walking distance to everywhere. The room is comfortable if you are just there to sleep. Surroundings are more like a motel. Room is a bit small. Toilet is acceptable.
Оценявани 15 януари 2016
3,7
Raymond от Бруней Даруссалам
Група
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме 4 вечер/и в декември 2015 г.
Not hygienic & Poor staff performance”
location - near to shopping complex. I.e: Centerpoint Sabah
Frustrated. Do not believe with the picture attached. It is way too much different and over-rated!! Not hygienic especially the room, toilet and bed sheets. We have to buy air freshner & febreeze just to ensure the room are not smelly & bacteria-free. The pathway was creepy & smelly! Too much disappointment that i feel like i am living in a shanty town. The staff are not approachable & i have to carry extra bed on my own from 1st floor instead of them assisting me. Eventhough, they are well alert it is stated in our online request through agoda (incl. extra bed, pillow & towel).
Оценявани 18 декември 2015
5,0
ZAIDI от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в ноември 2014 г.
Decent Cheap Stay”
Location, friendly staff & cheap stay
Overall experience is good. The hotel's location is relatively central and convenient.
Оценявани 04 ноември 2015
4,3
yuyu от Малайзия
Двойка
Стая Делукс – с 2 единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2015 г.
Too dirty,and i got skin rashes due to bed bugs”
Bad experience due to hotel condition and my skin got itchy due to bed bugs
Оценявани 12 октомври 2015
8,0
Отличен
Zulkarnaen от Малайзия
Двойка
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме 3 вечер/и в август 2015 г.
Budget hotel value for money”
Easy access to town
Оценявани 07 септември 2015
2,0
zaulkfli от Малайзия
Семейство с големи деца
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме една вечер в юни 2015 г.
Aweful experience”
The room was dirty, nothing similar as shown in the picture, no iron, no hot water, the extra mattress was so dirty and itchy..
Оценявани 07 юни 2015
3,0
Shamsiah от Малайзия
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме една вечер в май 2015 г.
Never stay at that place again”
Horrible
Оценявани 07 май 2015
7,0
Много добър
mohamad от Бруней Даруссалам
Соло турист
Стандартна стая тип Куин без прозорец
Отседнахме 2 вечер/и в март 2014 г.
Budget hotel”
just to stay the night
Оценявани 16 април 2015
3,3
Zahin от Малайзия
Група
Делукс стая с легло тип Куин
Отседнахме 2 вечер/и в март 2015 г.
room.is not like picture showed”
location is near to place of interest
Оценявани 28 март 2015
4,7
siti от Малайзия
Двойка
Семейна стая (с 1 двойно и 1 единично легло)
Отседнахме 5 вечер/и в март 2015 г.
lack of cleanliness”
near to shopping complex
Оценявани 22 март 2015