Виж всички 4 438 места за настаняване в Пукет.

Kamala Dreams Hotel

Имате въпрос относно Kamala Dreams Hotel?
Много добър7,6
Въз основа на 103 отзиви
90% биха препоръчали на приятел
Kamala Dreams Hotel
Вижте повече снимки
плаж
Вижте повече снимки
Плувен басейн
Вижте повече снимки
Плувен басейн
Вижте повече снимки
балкон/тераса
Вижте повече снимки
8,7 Много добро местоположение
Виж на картата
Вижте всички32снимки
8,7Местоположение
  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • ежедневно почистване

  • балкон/тераса

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Супериорно студио (Superior Studio)
...
  • Изглед: Океан
  • 35 кв.м
  • 1 Легло тип Кинг
Въведете дати, за да видите цени
Студио на плажа (Beach studio)
...
  • Изглед: Плаж
  • 40 кв.м
  • 1 Легло тип Кинг
Въведете дати, за да видите цени
Стандартно студио (Standard Studio)
...
  • 38 кв.м
  • стаи за непушачи
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Kamala Dreams Hotel?

Разтояния и полезни обекти

летища в близост
  • 18 км
  • Международно летище Пукет (HKT)
  • 79 км
  • Международно летище Краби (KBV)
Градски транспорт
  • 13 км
  • Автогара Пукет 2
болници & клиники
  • 6 км
  • Болница Патонг
дрогерии
  • 250 м
  • Kammala Pharmacy
магазин за смесени стоки
  • 6 км
  • 7 Eleven
В брой
  • 250 м
  • ATM

Информация за обекта

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (103)
Booking.com (79)

5,4

Изберете тип турист
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 7,8
  • Удобства 6,5
  • Местоположение 8,7
  • Комфорт на стаята и качество 7,5
  • Услуги 7,5
  • Съотношение цена-качество 7,3
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Местоположение 10,0
  • Комфорт на стаята и качество 8,0
  • Услуги 8,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
Много добър
  • Състояние/Чистота на хотела 7,9
  • Удобства 7,2
  • Местоположение 8,7
  • Комфорт на стаята и качество 7,6
  • Услуги 7,6
  • Съотношение цена-качество 7,4
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,7
  • Удобства 8,0
  • Местоположение 9,1
  • Комфорт на стаята и качество 7,7
  • Услуги 8,4
  • Съотношение цена-качество 8,7
Приятен
  • Състояние/Чистота на хотела 7,4
  • Удобства 4,0
  • Местоположение 8,4
  • Комфорт на стаята и качество 6,0
  • Услуги 6,8
  • Съотношение цена-качество 6,0
Приятен
  • Състояние/Чистота на хотела 7,0
  • Удобства 5,2
  • Местоположение 8,6
  • Комфорт на стаята и качество 6,8
  • Услуги 6,4
  • Съотношение цена-качество 6,2
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Удобства 8,0
  • Местоположение 9,5
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 8,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтри

Преглед на езика
  • English
  • Svenska
  • Dansk
  • Français
  • Deutsch
  • Suomi
  • Русский
  • Nederlands
  • Italiano
  • Norsk
  • ภาษาไทย
повече по-малко

Тип стая
  • Супериорно студио
  • Студио на плажа
  • Стандартно студио

Сортиране по
Показване на 100 проверени отзива
  • изчисти всичко

10,0
Alexander от Русия
Двойка
Супериорно студио
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2012 г.
Хорошее расположение, приветливый персонал”
Близость с морем, хороший пляж, тишина и спокойствие.
Мы прибыли в отель 8-го октября и планировали прожить в нем три дня, а после найти что-нибудь более "интересное". Но обследовав отели во всей округе, пришли к выводу, что более лучшего варианта чем CAMALA DREAMS мы не увидели. Отдыхая не первый раз на Пхукете, мы нашли отель с самым близким расположением к морю. От калитки заднего дворика отеля до моря метров 20. Номер большой, убора, замена полотенец каждый день. И еще один положительный момент - это наличие в номере микроволновой печи и посуды. Есть возможность приготовить пищу в номере и пообедать или поужинать по-домашнему на просторном балконе!
Оценявани 15 октомври 2012
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,7
Kirill от Русия
Семейство с малки деца
Супериорно студио
Отседнахме една вечер в април 2011 г.
Отель как отель,”
выход к бассейну из номеров первого этажа
ярких впечатлений отель не оставил, все аккуратно, чисто - как должно быть. Есть бесплатный интернет. Отель на первой линии, но пляж неприятный - в этом месте в море впадает небольшая мутная речка. В общем, для пляжного отдыха отель решительно не подходит. Отельный завтрак всерьез воспринимать не следует. Магазинчики, ресторанчики, бары - все в непосредственной близости.
Оценявани 21 април 2011
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,4
Peter от Великобритания
Група
Супериорно студио
Отседнахме една вечер в март 2017 г.
Отличен”
Excellent location right on the beach. Rooms are spacious and clean and open onto pool area which is also clean with crystal water. Close to a few nice bars/restaurants. This is a quiet resort with a lovely beach.
Оценявани 25 март 2017
Dear Peter, Thank you for your kind review, we we hope you will come and visit us again, Kind regards, Jan Jacobs
Отговорено 31 март 2017
Показване на повече
Kamala Dreams Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
7,6
Dale от Канада
Двойка
Супериорно студио
Отседнахме 7 вечер/и в януари 2017 г.
Good location”
Location was great, just steps from the beach. The beach was quieter, and not as nice right in front, but you just have to walk to your right and it's fine. Pool was great, lots of chairs. The walking street was right there! Lots of shops and good restaurants. The only thing I felt the free breakfast was not that great. Coffee inconsistently horrible, pancakes dry. The room was great, little kitchenette, good hot shower, and bed of course was your typical hard mattress. Great place!
Оценявани 27 февруари 2017
Dear Dale, Thank you for your kind review, we hope you will come and visit us again, Jan Jacobs Kamala Dreams
Отговорено 21 март 2017
Показване на повече
Kamala Dreams Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,8
Holly от Италия
Семейство с големи деца
Супериорно студио
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2017 г.
Good location ”
Good location, clean rooms and good food !
Оценявани 14 януари 2017
Thank you Khun Holly, we hope you will come and visit us gain, Jan Jacobs
Отговорено 21 март 2017
Показване на повече
Kamala Dreams Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,4
Jennifer от Швейцария
Семейство с малки деца
Супериорно студио
Отседнахме 5 вечер/и в декември 2016 г.
Excellent location / perfect with Kids”
Excellent location / perfect with Kids
Оценявани 29 декември 2016
Dear Jennifer, Thank you for your kind review, we hope you will come and visit us again, Jan Jacobs Kamala Dreams
Отговорено 21 март 2017
Показване на повече
Kamala Dreams Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,4
Colman от Хонконг
Соло турист
Стандартно студио
Отседнахме една вечер в ноември 2016 г.
Kamala Dreams - Good location for leisure travel”
Good restaurant, make delicious Thai food. Only the shower area too small in the room.
Оценявани 15 ноември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
3,2
Lina от Швеция
Семейство с големи деца
Супериорно студио
Отседнахме 2 вечер/и в март 2016 г.
Helt bedrövligt, kackerlackor, mögel etc!”
We stayed at Kamala Dreams on 29th March 2016. We had booked and paid for two nights but left the room after one night. We chose Kamala dreams because they got okay grades, was near the beach, had a pool and good room for four people. 1. The pool was completely green and full of algae so we obviously did not let the kids to swim in it. The owner added a comment that "oh, the pool is green again, it must be solved immediately" but nothing never happened and never is according to those who lived there for a while. 2. The room was dirty and very worn, mold in large parts of the bathroom. 3. Cockroaches. We discovered the in the evening that cockroaches came out of burrows in the bathroom. We went and told. Then the owner came he killed one, sprayed poison, left the spray to us if we should need it more. He said that one must expect this in Thailand. We have been in Thailand for 14 nights and of course, we have seen a cockroach that snuck in from outside but never staying in the room of the moldy dens. Total 20-30 cockroaches crawled out of the sockets during the night and the day after we announced that we wanted to leave the room. They just said okay and asked what time and when we went to leave the key we had to leave it to the kitchen staff because everyone else suddenly was "gone". Guess they were afraid that we would clamed to have our money back for the last unused night. This was our most expensive hotel during our stay so please spend your money on something much better. We have stayed at fantastic hotels for less money and have gotten beautiful pools and much closer to the beach.
Оценявани 01 април 2016
Dear Lina, we are sorry that your stay with us was not a pleasant one. In the meantime, we have managed to solve the problems with the pool and it has not been green again since we installed a new liner. We have tried hard as well to get rid of the vermin and we only see them from time to time. Unluckily they come in with carton boxes from the super markets or stores, but we try to stay on top of the problem. I am surprised to hear that your room was dirty as we pride ourselves on having one of the cleanest hotels in Phuket. There is no more mold in any of the bath rooms and our off season refit program will start soon again. If you would decide to come and visit us again, we will happily give you 2 free days or a discount over the full period. Thank you for your input, we hope we can improve. Jan Jacobs
Отговорено 21 март 2017
Показване на повече
Kamala Dreams Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
6,8
Mikael от Швеция
Двойка
Супериорно студио
Отседнахме 4 вечер/и в февруари 2016 г.
x”
x
Оценявани 19 февруари 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
9,3
Patrick от Великобритания
Соло турист
Супериорно студио
Отседнахме 4 вечер/и в октомври 2015 г.
Very nice people running the hotel always happy”
Staff , beach nearly and very tidy rooms
Lovely
Оценявани 05 ноември 2015
Thank you Khun Patrick, we hope you will come and visit us again. Jan Jacobs
Отговорено 21 март 2017
Показване на повече
Kamala Dreams Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен? |

Настанете се и се забавлявайте.
Професионализма на Agoda е важен. Намирането на настаняване е само първата стъпка.

  • Открийте
  • Хранене
  • Пазаруване
  • Забавления
×
Kamala Dreams Hotel
|Много добър 7,6

1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Август 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
напред>
Септември 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930