Macdonald Swans Nest Hotel
Macdonald Swans Nest Hotel
Вижте всички39снимки
Двойна стая - за хора с увреждания - Баня Macdonald Swans Nest Hotel
Двойна стая - за хора с увреждания - Баня
Вижте всички39снимки
Лоби Macdonald Swans Nest Hotel
Лоби
Вижте всички39снимки
Интериор на хотела Macdonald Swans Nest Hotel
Интериор на хотела
Вижте всички39снимки
Интериор на хотела Macdonald Swans Nest Hotel
Интериор на хотела
Вижте всички39снимки
НА КАРТАТА Macdonald Swans Nest Hotel
НА КАРТАТА
Отличен
Местоположение
8,3
Вижте всички39снимки Macdonald Swans Nest Hotel
Вижте всички39снимки
Премахми от любими
Много добър
Въз основа на 25 отзивиВижте мнението на гостите
7,2
/
10
Много добър комфорт на стаята и качество
7,8
Съотношение цена-качество6,3
Оценка на района8,3
  • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • Сауна

  • 24-часов рум-сервиз

  • Бар

Избор на стая
7,8
Много добър
Комфорт на стаята § качество
Това място за настаняване е силно търсено!Последна резервация преди няколко минути
Суит (Suite)
Суит (Suite)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 2 Единични легла
Въведете дати, за да видите цени
Клуб двойна (Club Double)
Клуб двойна (Club Double)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Клуб кинг (Club King)
Клуб кинг (Club King)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 2 Единични легла
Въведете дати, за да видите цени
Супериорен суит (Superior Suite)
Супериорен суит (Superior Suite)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Делукс суит (Deluxe Suite)
Делукс суит (Deluxe Suite)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Двойна делукс (Deluxe Double)
Двойна делукс (Deluxe Double)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Супериорна двойна стая (Superior Double Room)
Супериорна двойна стая (Superior Double Room)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Двойна стая - за хора с увреждания (Accessible Double)
Двойна стая - за хора с увреждания (Accessible Double)
...
  • Размер на стаята: 18 m²/194...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Стая Feature тип Кинг (Feature King Room)
Стая Feature тип Кинг (Feature King Room)
...
  • Размер на стаята: 21 m²/226...
  • Изглед: Улица
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Класик двойна стая (Classic Double)
Класик двойна стая (Classic Double)
...
  • Балкон/тераса
  • Вана
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Macdonald Swans Nest Hotel?
До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Повече за Macdonald Swans Nest Hotel

Повече за Macdonald Swans Nest Hotel

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Правила на хотела

Покажи по-малко

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (25)Booking.com (2126)
7,2
/
10
Много добър
Състояние/Чистота на хотела7,6
Удобства5,7
Местоположение8,3
Комфорт на стаята и качество7,8
Услуги6,7
Съотношение цена-качество6,3
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (25)
Всички типове стаи
Показване на 19 проверени коментари от гости
4,0
don от Индия
Соло турист
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме 6 вечер/и в юли 2017 г.
An extremely poor hotel. Will not stay here again.”
The main problem here is that the bar and restaurant are not run by the hotel. The breakfast was very poor and the staff were disinterested in their job. I went to the theatre each night and it was annoying that the bar was closed, even to residents, at 11.00 pm which meant no drink after the theatre. The hotel response was, "we don't run the bar!". The restaurant was also run by outside people which meant that one could not get a coffee in the morning because they didn't open until noon! Very poor for a large hotel.
Оценявани 17 юли 2017
2,4
Bing от Хонконг
Семейство с големи деца
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2017 г.
Hotel is badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Оценявани 26 юни 2017
2,4
Bing от Хонконг
Семейство с големи деца
Клуб кинг
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Hotel is badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Оценявани 26 юни 2017
4,8
Bing от Хонконг
Семейство с големи деца
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2017 г.
Badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Оценявани 26 юни 2017
6,4
Приятен
Sharon от Малайзия
Семейство с големи деца
Клуб кинг
Отседнахме една вечер в септември 2016 г.
Overpriced”
Location walking distance to attractions in Stratford. But weekend prices are nearly what you expect in central London. Rooms are not air-conditioned, and very basic but clean. We had to park in the next property, 5 mins walk away - a nuisance with luggage. Pets allowed on the property.
Оценявани 07 септември 2016
7,6
Много добър
Elaine от Великобритания
Двойка
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме 2 вечер/и в април 2016 г.
Excellent location and cleanliness”
An excellent centrally located hotel for all tourist attractions that was lovely and clean. A shame we had to walk through a wedding party to get to reception on our arrival, but reception staff were very helpful. More staff were obviously required at breakfast time for both mornings we were there as we had to wait 20 minutes once seated before anyone acknowledged us and took our order. Perhaps someone to show us to a table and to take our order - at least for tea or coffee - would have been a good start. All in all a good stay and would definitely consider staying again.
Оценявани 04 май 2016
9,2
Изключителен
Hefin от Великобритания
Двойка
Клуб двойна
Отседнахме една вечер в април 2016 г.
Very good stay”
Excellent location, rooms clean and well equipped. Staff friendly, restaurant good value lunch and good selection of ales in bar
Оценявани 08 април 2016
8,3
Отличен
Ady от Великобритания
Двойка
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
review of hotel”
location, breakfast and room
really enjoyed our stay, great location, comfy bed and enjoyed our stay
Оценявани 17 март 2016
9,3
Изключителен
Paul от Великобритания
Соло турист
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
New Year”
Location, restaurant and quietness of room.
Stayed over new year for two nights. The room was big enough clean and quiet even given it was New Year's Eve. We booked this last minute and managed to get a meal in the restaurant all be it a 9:30 sitting. I would recommend a great stay with good service, nothing to complain about.
Оценявани 06 януари 2016
8,3
Отличен
Wayne от Великобритания
Двойка
Двойна делукс
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
Hotel ”
Distance from town, reception helpful and bear restaurant nice food
Good
Оценявани 05 януари 2016
4,0
steven от Великобритания
Соло турист
Двойна делукс
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
Dreadful Hotel. should never be 4 star! ”
Not remotely like pictured on their internet site. Dirty and worn out public areas, carpets worn as well as lounge chairs, arms were filthy, NO Swimming pool on sight, so was informed I could use their sister hotels swimming pool across the road which was equally in poor and worn out condition. Hotel room was poor, very cold as the air conditioning didn't work, The bathroom was appalling, dirty big brown stain in my sink, the floor tiles we cracked, the enamel in the bath was warn through and discoloured grey with a separate large blue patch where the water has been constantly dripping out of the tap. , the grout had turned black, just dreadful. I would not shower or take a bath there. I complained but was told that the Manager was not in work but off sick. and that someone would contact me! Still waiting though. Go there expecting a 2 star hotel nothing more. and don't get me started on the breakfast!!!
Оценявани 25 ноември 2015
7,7
Много добър
chao-wen от Тайван
Соло турист
Клуб двойна
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2015 г.
Good”
Nice site, quiet
Оценявани 18 ноември 2015
7,7
Много добър
Chin от Хонконг
Семейство с големи деца
Клуб двойна
Отседнахме 2 вечер/и в август 2015 г.
good”
good facilities and location
Оценявани 17 август 2015
8,7
Отличен
Anne от Великобритания
Двойка
Клуб двойна
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2014 г.
A pleasant stay”
Lovely room/nice building/quiet
We thoroughly enjoyed our stay
Оценявани 06 септември 2014
9,3
Изключителен
John от Великобритания
Двойка
Отседнахме една вечер в октомври 2012 г.
Great location”
Proximity to town and theatre
Excellent overnight stay primarily for the theatre. Good parking (£) for a day and a half. Reasonably priced.
Оценявани 11 октомври 2012
6,3
Приятен
Richard от САЩ
Семейство с големи деца
Отседнахме една вечер в юли 2010 г.
Basic hotel - no more no less”
good location, lots of services: bar, good food, meeting rooms, gyms (though I didn't use them)
Charging for internet access is ridiculous - find a way to offer it for free... hard to find the hotel - the entrance it is not on any GPS or mapping service
Decent, basic hotel that claims to be more, but really isn't. Not sure what it is trying to be - is it a business conference center place or is it a spa retreat? Is it a discount play or a cool, B&T spot. It tries to be all of the above and misses being great on any of them. Also, it is tough to find as it sits next to the water, but off a complex series of roundabouts - it is also frustrating that the parking for it refers to the Macdonald hotel (owners of the Swan's Nest - but who knows that)?
Оценявани 10 юли 2010
8,0
Отличен
yoav от Израел
Двойка
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2010 г.
The Swan Nest Hotel”
its location
no direct train to stratford
Оценявани 06 юли 2010
4,4
C.J. от Холандия
Двойка
Двойна стая - за хора с увреждания
Отседнахме 2 вечер/и в май 2016 г.
"Net-niet-schoon" ”
Tegenvallende prijs-kwaliteit verhouding. Vooral storend was het feit, dat het hotel een sfeer ademt van " niet schoon". Vooral het restaurant zou wel eens een echte goede schoonmaakbeurt mogen krijgen, evenals alle deuren en ramen. Damestoilet in de lobby: verstopte wastafel, vol met water, loszittende toiletbril. Kamer: bijna geen koud water wn een niet-werkende airco. Dan is de prijs veel te hoog!
Оценявани 30 май 2016
7,7
Много добър
Ulzana от Индонезия
Бизнес пътник
Двойна делукс
Отседнахме 8 вечер/и в август 2015 г.
Bagus”
Lokasi bagus, pelayanan baik, kenyàmanan kamar bagus
Bagus
Оценявани 31 август 2015
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая

|

Отхвърляне