Резервирайте сега: Mayfair Hotel Kuching

Приятен
Въз основа на 52 отзивиВижте мнението на гостите
6,1
/
10

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (52)
6,1
/
10
Приятен
Въз основа на 52 отзиви
Състояние/Чистота на хотела6,0
Удобства6,4
Местоположение6,5
Комфорт на стаята и качество5,8
Услуги6,2
Съотношение цена-качество6,4
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (52)
Показване на 38 проверени коментари от гости
2,3
Fanny
Бизнес пътник
Отседнахме 3 вечер/и в април 2012 г.
Mayfair Hotel Kuching”
Okla
The service was not good.... The location is not that convenient, at least 25 mins walk to the waterfront. The towels provided were old and had stain marks.
Оценявани 30 април 2012
2,3
Fanny
Бизнес пътник
Отседнахме една вечер в април 2012 г.
so so”
okla
The location is not that convenient, at least 25 mins walk to the waterfront. The towels provided were old and had stain marks.
Оценявани 30 април 2012
2,0
kazuko от Австралия
Семейство с големи деца
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2011 г.
Budget if you can put up with it”
nothing i can say about it. i did not like there
There was no hot water and when having a shower the water wouldn't drain out properly. We complained several times about the hot water but nothing was fixed. The service was not good....we will never stay there again. The location is not that convenient, at least 25 mins walk in the hot heat to the waterfront. The towels provided were old and had stain marks.
Оценявани 03 август 2011
4,3
Yow от Малайзия
Соло турист
Отседнахме една вечер в юли 2011 г.
very poorly maintain”
budget - low cost
the hotel is too poorly maintain, no breakfast.
Оценявани 25 юли 2011
3,3
Javier от Аржентина
Соло турист
Отседнахме една вечер в август 2011 г.
No lo recomiendo para viajeros en vacaciones”
precio y bañera
El hotel esta a las afueras de Kuching, el hotel apesta a incienzo, y lo primero que note a entrar a la habitacion es que el suelo no estaba muy firme y se doblaba con las pisadas, el filtro del aire acondicionado estaba totalmente sucio, y la decoracion NO EXISTE. Si solo necesitas dormir tranquilo en un lugar alejado por un precio barato entonces esta bien pero si estas de vacaciones y quieres disfrutarlo OLVIDALO, la ubicacion es muy mala, mejor buscate uno en el waterfront!
Оценявани 14 август 2011
3,0
Danielle от Франция
Двойка
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2011 г.
hotel excentré et vieillot”
rien
Hôtel beaucoup trop à l'extérieur du centre touristique. L'accueil est sympathique mais la chambre que nous avions n'était pas très propre, la salle de bain en particulier était vétuste, par exemple le rideau de douche était moisi. De plus pas de connection internet possible. L'hôtel se trouve à proximité d'un restaurant et les odeurs de cuisine remontaient jusqu'à la chambre.
Оценявани 19 юли 2011
3,7
Losdi от Индонезия
Соло турист
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2011 г.
Hotel Yang Besar”
Ruangan nya aga besar
Hotel bangunan nya besar, hanya di ruang receptionist nya sempit dan Lift nya juga sempit, Hanya ada satu lift dan agak lambat karena lift nya sudah kadaluarsa. Kamarnya agak besar hanya agak ber bau dan ACnya juga berisik. Tidak di sediakan air minum. Hotel ini jauh dari City (Waterfront Kuching ) dan agak susah transport ke mana mana.
Оценявани 10 октомври 2011
4,0
djadjang от Индонезия
Семейство с малки деца
Отседнахме една вечер в август 2011 г.
hotel dan layanan cukup baik tapi lokasi agak jauh”
tidak ada
fasilitas kurang memadai dan kurang diperhatikan perawatannya oleh pengurus hotel
Оценявани 13 септември 2011
5,3
JOHARI от Малайзия
Семейство с малки деца
Стандартна стая с 2 единични легла и прозорец
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2014 г.
perlu di upgrade.”
dekat dengan kemudahan bandar.
Kurang memuaskan.aircond tidak kuat. Tidur malam kepanasan. Aircond dh macam robot transformers. Banyak debu. Tidak di servis sekian lama. TV1 tidak ada suara..
Оценявани 07 декември 2014
6,0
JOHARI от Малайзия
Семейство с малки деца
Стандартна стая с 2 единични легла и прозорец
Отседнахме една вечер в септември 2014 г.
sederhana saja.”
nothing.
1. bilik 209 amat sempit. kedudukan katil terlalu rapat. susah hendak berjalan. 2. bilik tandas tiada selipar. 3. tidak diberi dua uncang kopi untuk minum. 4. pintu bilik tandas tidak dapat tertutup rapat dari luar..semasa kita tidur pintu tandas masih ternganga (open). 5. tiada petunjuk kiblat untuk orang Islam bersolat.
Оценявани 09 септември 2014
6,3
Приятен
JOHARI от Малайзия
Семейство с малки деца
Отседнахме една вечер в декември 2013 г.
kurang menyeronokkan (ikhlas).”
1. santai. 2. lokasi tepat. 3. ada kedai makanan di tingkat bawah.
jujur saya katakan..penginapan ini tidak begitu menyeronokkan..petugas kaunter tidak peramah..dah tua-tua..bilik sewa RM50 dan RM60 sama sahaja tak ada tingkap..gelap..macam tinggal dalam gua..(api letrik pun tak terang)..bilik sewa RM80.00 ada tingkap..besar..remote control aicond baterinya lemah bertampal dengan selotape lagi..haha..kadang tak boleh dipakai..lokek sangat dengan bateri..lain kali bawa bateri sendiri kalau nak menginap di sini..
Оценявани 24 декември 2013
6,0
JOHARI от Малайзия
Семейство с малки деца
Стандартна стая с 2 единични легла и прозорец
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2013 г.
tiada wi-fi..kita tertutup dengan dunia luar.”
1. senyap 2. sesuai untuk bersantai 3. dekat dengan tempat makan
agak mengecewakan. keadaan bilik terlalu gelap. warna siling gelap. siaran tv hanya tv1,tv2 dan tv3. salah sebuah katil berkeriang-keriuk (sentiasa berbunyi apabila diduduki).tiada selipar untuk ke tandas/bilik mandi. Bilik 103.
Оценявани 21 ноември 2013
5,0
ROSTANI от Малайзия
Семейство с малки деца
Отседнахме една вечер в април 2013 г.
KECIWA”
KECIWA SEBAB HOTEL DITEMPAH TIDAK IKUT DALAM WEB SIDE.
SAYA TEMPAH BILIK UNK 4ORG TERTAPI BILA CHECK INI BILIK DIHOTEL ADA UNTUK 3 ORANG AJA DAN HARGA DIAGODA MAHAL SEBAB IKUT HARGA BETOL MURAH.KENA KENCING OLEH AGODA SAYA.SAYA TANYA CAUNTER MERITA KATA MUNKIN AGODA ADA CAS COST LAIN.KECIWA PENGIDAPAN KALI INI.DAN ORANG JAGA HOTEL PUN TIDAK PERAMAH TERIMA KITA MACAM BUKAN PELANGAN.
Оценявани 21 май 2013
6,3
Приятен
suokbah от Малайзия
Семейство с големи деца
Стандартна стая с 2 единични легла и прозорец
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2013 г.
Lokasi Strategik tetapi layanan kurang mesra”
selesa
Suasana yang selesa. Lantai bilik kurang menyenangkan. Siaran tv tidak jelas.
Оценявани 29 януари 2013
7,3
Много добър
HAIRMA от Малайзия
Семейство с малки деца
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2012 г.
lokasi menarik cuma perkhidmatan perlu diperbaiki.”
berdekatan tempat tumpuan ramai
Tahap kebersihan bilik terutama bilik air dan lantai perlu dipertingkatkan. Bilik agak berbau mungkin kerana sampah penghuni terdahulu lewat dikutip.
Оценявани 24 декември 2012
8,7
Отличен
AZAMRI от Малайзия
Бизнес пътник
Отседнахме една вечер в февруари 2012 г.
Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman”
Lokasi yang sesuai untuk urusan perniagaan di sekitar tempat yang berhampiran jauh dari kesesakan lalulintas.
Walaupun bilik disediakan kecil, tetapi menyelesakan dan kondusif. Pengudaraan yang baik.
Оценявани 16 май 2012
8,0
Отличен
Azizah от Малайзия
Семейство с малки деца
Отседнахме 7 вечер/и в юни 2011 г.
hotel ok lah”
ada perhidmatan yang baik...ada serapan pagi
air memasak ada,,,gelas disedikan x boleh tuang air panas...pecah,,,dan saya kena ganti rm3-00,cuba tukarkan cawan bagi bole menapung kepanasan dan tiada serapan pagi dan teh,kopi,gula dan susu segera...disediakan..kami hanya minum air kosong...dan kena beli sendiri bila nak buat air...
Оценявани 30 юни 2011
6,0
Su от Малайзия
Соло турист
Отседнахме 4 вечер/и в юли 2012 г.
房間較小”
地點方便
如果只是短暫逗留還不錯的選擇,交通方便!房間簡單不過還算不錯~往巿區也很近!服務态度還不錯,下次有機會來古晉應該還會選擇這裡。
Оценявани 14 юли 2012