Отличен 8,1
Въз основа на 418 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Отличен



от 418 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,1
  • Удобства 8,4
  • Местоположение 8,7
  • Комфорт/Стандарт на стаята 8,1
  • Услуги 8,0
  • Съотношение цена-качество 8,1
  • Храна/Хранене 7,4
Сортиране по

kafuta от Замбия
Соло турист
Джуниър суит
Отседнахме една вечер в юни 2015 г.
always great staying at the Medallion
great service
I have staid at the Medallion number of times and always appreciate the service. Great location in Hoan kiem. and very friendly staff.
Оценявани 14 февруари 2016

Richard от Великобритания
Двойка
Супериорна стая със спалня или 2 единични легла и изглед към градината
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Nice hotel in great location
Location, cleanliness and staff helpfulness
Apart from trouble with the internet connection, which was sorted out by the hotel staff, we had a trouble free stay. I was impressed in that even the breakfast chef wore a suit and tie - it was that clean! The only down side was the room was a little on the small side, not enough to warrant a complaint but something a little bigger would have scored the hotel higher in my opinion. Otherwise all was great.
Оценявани 14 февруари 2016

Ian от Австралия
Соло турист
Супериорна стая със спалня или 2 единични легла и изглед към градината
Отседнахме 5 вечер/и в февруари 2016 г.
A worth every cent of a wonderful holiday
Food - Staff - Location
Could not find better for the price and location. Would recommend to anybody
Оценявани 10 февруари 2016

phil от Австралия
Соло турист
Класическа двойна стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
good hotel great location
great location, comfortable beds and friendly staff
my stay was good although the bed was too comfortable and I slept too long so missed a few things to do. this is a great hotel for people that want to be walking distance to the nightlife of the old quarter.
Оценявани 06 януари 2016

Isaac от САЩ
Соло турист
Супериорна стая със спалня или 2 единични легла и изглед към градината
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
Hotel needs to refreshed.
Staff, location,
The hotel is located in the heart of the old quarter. At night it erupts into a street party. The rooms have poor sound proofing so it is loud. My bathroom had a strange odor coming from it also the general decor needs updating.
Оценявани 02 януари 2016

Teodor от Швеция
Бизнес пътник
Джуниър суит
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
Great location
Location, value for money, charm
This is an excellent little hotel in the Old Quarters. Efficient staff and nice big room (Junior Suite). The only downside is that getting to the hotel with taxi/car can be a bit difficult due to the narrow streets and pedestrians - but in summary - very good.
Оценявани 29 декември 2015

POH от Сингапур
Соло турист
Джуниър суит
Отседнахме 5 вечер/и в декември 2015 г.
Over priced three star hotel overstated ratings
Location good, staff helpful, breakfast food ok
Average. Expected more for the rates paid. Pictures in the ads were misleading
Оценявани 28 декември 2015

SIEW от Малайзия
Семейство с големи деца
Класическа двойна стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2015 г.
Great hotel, excellent staff and good breakfast
comfort room, good location and and friendly staff
This was my second stay at Medallion Hanoi Hotel. The hotel located right in the downtown and surrounded by lots of local restaurants and cafes. A short walk to the Hoan Kiem lake. Room are clean and comfortable. Front desk staff were extremely helpful and assist us for some city tours. The best things was we were upgraded to Deluxe room!
Оценявани 08 декември 2015

phil от Австралия
Соло турист
Класическа двойна стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
good hotel
great location, freindly staff & clean rooms
my stay was great as expected. The room was clean, bed very comfortable and the staff are very friendly and helpful.
Оценявани 30 ноември 2015

Chee от Малайзия
Бизнес пътник
Супериорна стая със спалня или 2 единични легла и изглед към градината
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
Great and budget hotel to stay
Room cleanness, friendly staff and many nice restaurant's nearby.
This hotel always my first choice if I have a business trip to Hanoi, easy access to nearby restaurants to choose your own foods..
Оценявани 29 ноември 2015


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: