Виж всички 433 места за настаняване в Найнитал.

Mount N Mist Hotel

Наскоро реновирано
Имате въпрос относно Mount N Mist Hotel?
Приятен6,8
Въз основа на 6 отзиви
Mount N Mist Hotel
Вижте повече снимки
Вижте повече снимки
Баня
Вижте повече снимки
6,8 Добър рейтинг от гости
Прегледайте всички отзиви

"Value money , near many places of interest. Naini lake free..."

simpleIndia
Бюфет
Вижте повече снимки
5,7 Точки за местоположението
Виж на картата
Вижте всички26снимки
5,7Местоположение
  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • ежедневно почистване

  • 24-часов рум-сервиз

  • перални услуги

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Супер Делукс (Super Deluxe)
...
  • Изглед: Природа
  • 18 m²/194 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Стая Делукс (Deluxe Room)
...
  • Изглед: Природа
  • 16 m²/172 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Фамилен суит (Family Suite)
...
  • Изглед: Природа
  • 20 m²/215 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Mount N Mist Hotel?

Повече за Mount N Mist Hotel

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Важно съобщение

Моля, обърнете внимание, че всички промени в данъчната структура в следствие на правителствени политики ще доведат до преразглеждане на данъците, които ще бъдат приложими към всички резервации и ще бъдат таксувани допълнително при напускане.

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (6)
6,0
Приятен
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела6,3
Удобства8,0
Местоположение5,7
Комфорт на стаята и качество6,0
Услуги8,7
Съотношение цена-качество6,7
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Тип стая
Стая Делукс
Супер Делукс
Сортиране по
Показване на 6 проверени отзива
7,6
vivek от Индия
Семейство с големи деца
Стая Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2017 г.
Много добър
Distance from mall road
Оценявани 20 юни 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,4
simple от Индия
Група
Стая Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2017 г.
Best in price
Value money , near many places of interest. Naini lake free drop n take.. enjoyed
Оценявани 30 януари 2017
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission. Look forward to having you back soon.
Отговорено 10 юни 2017
Mount N Mist Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
6,4
Sachin от Индия
Семейство с малки деца
Стая Делукс
Отседнахме една вечер в юни 2016 г.
Cosy rooms , Overall Good Services !!
Pick n Drop facilities were satisfactory however cut off time at night should have been more for travelers as who would like to come back to hotel at 8:30 pm from Mall Road . Cleanliness , good customer service , courteous & honest staff !! Not suitable for people who would wish to do sight viewing from hotel room
Оценявани 11 юни 2016
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission.Right now we upgrade our pick up and drop timing to 11.00 pm. Look forward to having you back soon.
Отговорено 10 юни 2017
Mount N Mist Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
5,3
Varuna от Индия
Група
Стая Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в август 2015 г.
Good rooms, cleanliness may be worked upon
Rooms, staff and bedding
It was good, we had fun. Rooms were comfortable with respect to size and bedding. Cleanliness was a bit issue but staff acted well. Some of the doors, like bathroom were too tight to open and required a lot of power to push and pull. Since it was raining heavily , the bathroom towels were not replaced due to shortage and rooms were stinking. Staff got freshener on reuqest. Bathroom taps and fixtures were not functioning , work on them. Thanks
Оценявани 24 август 2015
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. We understand that they were areas where we fell short but we really appreciate your patience. We will certainly act on your feedback regarding the rooms, bathroom strive to provide you with a top-notch experience during your next visit. Look forward to having you back soon.
Show more
Mount N Mist Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
4,7
varun от Индия
Двойка
Супер Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2015 г.
Worst hotel
Worst...Pics on sites & rooms are different as per reality. Rooms are uncleaned. dirty & very bad smell. Bed sheets & quilt are dirty & smell badly. Complaint so many times with hotel staff but corrective measures taken by them. Breakfast was horrible (included in package) No eggs, nothing. Served puri sabzi & Bread. Breads was not toasted. totally worst experience with hotel. After so many fights they changed the room next day.
Оценявани 06 юли 2015
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. We understand that they were areas where we fell short but we really appreciate your patience. We will certainly act on your feedback regarding the Service, Food and Staff Behavior we server different menu according to day... we didn't same breakfast every day, we served you sandwich not butter toast. We didn't fight with our any guest we told you at check in time that if you don't like the room we change your room on next day.But thanks for this review after this review we continuously improve our self and getting positive review for clients. Thanks for encourage us.
Show more
Mount N Mist Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,7
Pankaj от Индия
Двойка
Стая Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2014 г.
awsome food n service
staff service and location
It was great
Оценявани 02 ноември 2014
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission. Look forward to having you back soon.
Отговорено 10 юни 2017
Mount N Mist Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
×
Mount N Mist Hotel
|Приятен 6,8
Настанете се и се забавлявайте.
Професионализма на Agoda е важен. Намирането на настаняване е само първата стъпка.

  • Открийте
  • Хранене
  • Пазаруване
  • Забавления
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Ноември 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
напред>
Декември 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031