Виж всички 303 места за настаняване в Ко Чанг.
Отличен8,5
Въз основа на281отзиви
Nest Sense Resort
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Вижте всички52снимки
7,9 Много добро местоположение
Покажи на картата
7,9Местоположение
  • 700 м от плажа

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • балкон/тераса

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Вила на брега на морето (Seaside Villa)
  • Изглед: Море
  • 50 кв.м
  • 1 Легло тип Кинг и 1 Разтег...
Въведете дати, за да видите цени
Делукс (Deluxe)
  • Изглед: Море (частичен изгл...
  • 30 кв.м
  • 2 Единични легла и 1 Двойно...
Въведете дати, за да видите цени
Вила с басейн (Pool Villa)
  • Изглед: Море
  • 50 кв.м
  • 1 Легло тип Кинг и 1 Разтег...
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Nest Sense Resort?

Разтояния и полезни обекти

  • летища в близост
    • 31 км
    • Летище Трат (TDX)
    • 158 км
    • Летище Батамбанг (BBM)
  • болници & клиники
    • 6 км
    • Ko Chang International Clinic
  • дрогерии
    • 3,4 км
    • Pharmacy
  • магазин за смесени стоки
    • 3,4 км
    • 7 Eleven
  • В брой
    • 150 м
    • ATM

Информация за обекта

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (281)
Booking.com (330)

6,0

Изберете тип турист
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,1
  • Удобства 8,4
  • Местоположение 7,9
  • Комфорт на стаята и качество 8,9
  • Услуги 8,9
  • Съотношение цена-качество 8,4
  • Хранене 8,2
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 10,0
  • Местоположение 8,0
  • Комфорт на стаята и качество 8,0
  • Услуги 10,0
  • Съотношение цена-качество 8,0
  • Хранене 8,0
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,0
  • Удобства 8,3
  • Местоположение 8,0
  • Комфорт на стаята и качество 9,0
  • Услуги 8,9
  • Съотношение цена-качество 8,4
  • Хранене 8,3
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 8,7
  • Удобства 8,4
  • Местоположение 7,9
  • Комфорт на стаята и качество 8,4
  • Услуги 8,8
  • Съотношение цена-качество 8,4
  • Хранене 7,9
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,2
  • Удобства 9,4
  • Местоположение 7,9
  • Комфорт на стаята и качество 8,6
  • Услуги 9,0
  • Съотношение цена-качество 8,2
  • Хранене 7,7
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,2
  • Удобства 7,3
  • Местоположение 6,9
  • Комфорт на стаята и качество 8,5
  • Услуги 8,4
  • Съотношение цена-качество 8,3
  • Хранене 8,3
Отличен
  • Състояние/Чистота на хотела 9,4
  • Удобства 8,5
  • Местоположение 7,5
  • Комфорт на стаята и качество 8,8
  • Услуги 8,8
  • Съотношение цена-качество 8,5
  • Хранене 8,2
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтри

Преглед на езика
  • English
  • ภาษาไทย
  • Deutsch
  • Français
  • 简体中文
  • Svenska
  • 한국어
  • Nederlands
  • Русский
  • Suomi
  • Dansk
  • 日本語
  • 繁體中文 (台灣)
  • Español
  • Italiano
  • Tiếng Việt
  • 繁體中文 (香港)
повече по-малко

Тип стая
  • Вила на брега на морето
  • Делукс
  • Вила с басейн

Сортиране по
Показване на 270 проверени отзива
  • изчисти всичко

8,3
Maxim от Казахстан
Семейство с малки деца
Вила на брега на морето
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2014 г.
завтраки могли бы быть получше”
дизайн персонал природа
все было очень хорошо, но на завтрак растворимым кофе явно диссонировал с интерьером отеля )
Оценявани 22 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
9,7
mandryka от Русия
Двойка
Вила с басейн
Отседнахме 3 вечер/и в април 2014 г.
Отличный уединенный отдельный комплекс. ”
Бассейн с подсветкой до 22.00 Интересный минималистический интерьер виллы с панорамным видом на море. уединение даже при полной заселенности отеля. Завтрак выбираешь из предложенных 9 блюд.
Отличный выбор. Жаль что нет пляжа, он усыпан большими камнями для укрепления берега. Возможно скоро пляж там будет песчаный. Проживание на вилле мне напомнило теле проект "каникулы в мексике"
Оценявани 09 май 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
9,3
Marina от Русия
Двойка
Вила на брега на морето
Отседнахме 4 вечер/и в януари 2014 г.
Кратковременное пребывание”
Джунги,уединение, тишина
Отель великолепный! Новый,прямо в джунгях,море рядом, правда берег каменистый.Если нет отлива, можно даже купатьсЯ, но кроме нас и таких же, шальных французов, желающих больше не было:))) Нормальные люди спускаются пару км. ниже до отеля НатураБич, там хоть и проходной двор, но берег пещанный. Рядом с отелем наченается вечерняя тусовка, кафешки, массажки, все очень близко. После 4 дней пребывания в отеле получили то, что хотели - полный релакс!Далее переехали на Вайт бич и то же не плохо провели пару дней, но это был совершенно другой отдых.
Оценявани 10 февруари 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,4
Damon от Великобритания
Двойка
Вила с басейн
Отседнахме 2 вечер/и в май 2017 г.
Amazing room and pool but allow smoking at breakfast !”
large clean room , breakfast had good choices, wifi was good ( you have to turn off your cellular before it will log in ). Quiet and good night's sleep. Pool villa was excellent with nice views of the sea ( and the top of the beach villas below but still good). Surprisingly, no staff after midnight, no security at all apparently they have cameras though. Smoking allowed at breakfast when all tables although outside are very close together and there are plenty of areas near by to smoke.. Food a little expensive by Thai standards but a short walk into town for some good choices. Check in you have to leave 1,000 THB deposit returned when you leave. Small car parking but this was low season.
Оценявани 17 май 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,8
Anek от Тайланд
Семейство с малки деца
Вила на брега на морето
Отседнахме една вечер в юли 2015 г.
nice resort ”
good staff service. like the large and nice room at front to the sea. its te stone beach also small swimming pool.
Оценявани 18 април 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,4
wayne от Великобритания
Двойка
Делукс
Отседнахме 4 вечер/и в април 2017 г.
Boutigue”
Lovely small hotel in a great location even though you are a 10 minute to the beach. Can't think of any negative comments to make
Оценявани 15 април 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
5,6
Chris от Тайланд
Двойка
Вила на брега на морето
Отседнахме една вечер в април 2017 г.
Design Problem?”
I love the view from Villa (Seaside Villa) is very good but problem is privacy. The front of Villa is a very big glass door but they not provide another door before this door, that mean somebody can walk until this glass door infront of your bed and see through to your wc (at all). The slope which seperate you and public walkway is very narrow, Its possible that somebody walk from the beach (from another resort) and walk directly to your villa ( no resort fence at all) and I never see security staff around this area. Pool is quite small. This place is good for rest but just not perfect for experience, I ll not go back again.
Оценявани 12 април 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
4,0
Anna от Русия
Соло турист
Вила на брега на морето
Отседнахме 6 вечер/и в март 2017 г.
Приемлив”
I would not recommend this hotel to a friend because of the following reasons: - on the day of my arrival I found the sheets on the bed, as well as bathrobes and towels, dirty and stinky. Obviously, they had not been changed. When I tried to alert the desk manager, she, under some pretext, refused even to follow me to the room to see and smell everything by herself and send some menial staff. Finally, the beddings and the towels were changed, but not a word of apology or any sign of compensation! I should have invented some way how they might compensate me for the moral damage and offered them this way myself. They agreed because, apparently, I asked for a really minuscule thing - just one free laundry of my stuff. - the safety box in the room one day proved to be dysfunctional when I tried to open it. The same menial staff arrived at my room and opened the safe box with a key (!), changed batteries, then told me I can use it again. But, you see, the code doesn't matter, they can always open your safe box. - you can see the sea, but you can not dip into it, leave alone swim. The shoreline is hard rocks. That's discouraging. - the breakfasts were just basic, not a buffet table, but to choose from the menu - the same every day. - on the night before my departure the storm broke out, and the electricity was down on the territory of the whole hotel. That was a disappointment because I should pack the rest of my things in the darkness of the very morning, using a flashlight from the mobile phone. I could not take a proper shower as there was just cold water, nor apply make-up and do my hair. The receptionist said it happens every time during the storm. - the staff is not particularly smiling and friendly, they even gave me couple of times wrong answers about prices of transportation on the island.
Оценявани 07 април 2017
We thank you for your comment and apologize for any inconvenience you may experience. Unlimited Breakfast is Alar cart because we want to make it for you fresh. But we have now increased variety, per your comment. Koh Chang is not a very developed island so electricity down is common and should be expected at most hotels here. Only big chain or 4-5 star hotels will have a generator to service guests. We provide flashlight in all rooms, hanging on the wall. We apologize if you were unhappy with bedding. But as FO staff explained to you that she just had a motorcycle accident so she could not walk with you to the room, and had to send another person with you instead, not because she ignored your comment. We did change bedding for you, and offered you a meal, but we were told that you wanted us to do laundry for you instead. All hotels have a key to in-room safety boxes, for emergency. This key is kept with the manager and it cannot be used without guest present. Thank you.
Отговорено 17 май 2017
Показване на повече
Nest Sense Resort
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
4,8
Garrett от Канада
Двойка
Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в март 2017 г.
Overpriced for what you get”
Overpriced in my opinion. The deluxe room is small and not well maintained. We needed staff to fix the airconditioner and bathroom door (didn't slide shut) within minutes of our stay. The room wasn't very clean either. Cost of laundry, transportation and tours are significantly overpriced if you book with the hotel so book this stuff elsewhere. The pool is lovely however and the breakfast was ok. The location is good too if you want to be near the bars at Lonely Beach but not right on top of them. Beware however that the resort is far from the beach which is small compared to other beaches on the island. We stayed at several locations on Kho Chang in the same price point and we prefered all of them over Nest Sense.
Оценявани 15 март 2017
Thank you for your review. We have discussed your comment with our team to better serve our future guests.
Отговорено 17 май 2017
Показване на повече
Nest Sense Resort
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
10,0
Miriam от Дания
Двойка
Вила с басейн
Отседнахме 10 вечер/и в февруари 2017 г.
The best”
We stayed the villa pool for 1 nights. Best stay ever. The room was perfect with a beautiful view and a private swimming pool. Staff was super nice. Couldn't have asked for more !
Оценявани 10 март 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Юни 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
напред>
Юли 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31