Виж всички 12 321 места за настаняване в Бали.
POP! Hotel Teuku Umar
Вижте повече снимки
Лоби
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Бюфет
Вижте повече снимки
Бюфет
Вижте повече снимки
7,6 Много добро местоположение
Виж на картата
Вижте всички27снимки
7,6Местоположение
Премахми от любими
Много добър
Въз основа на 980 отзивиВижте мнението на гостите
7,3
80% биха препоръчали на приятел
  • Летищен трансфер

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • ежедневно почистване

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Стандартна двойна стая със спалня или две единични легла (Standard Double or Twin Room)
...
  • 15 m²/161 ft²
  • душ
  • 1 Легло тип Кинг или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Стая Pоp (Pop Room)
...
  • Изглед: Град
  • 16 m²/172 ft²
  • 2 Единични легла или 1 Двой...
Въведете дати, за да видите цени
Специална оферта за стая (Special Offer)
...
  • Изглед: Град
  • 16 m²/172 ft²
  • 1 Легло тип Кинг или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
POP! Twin Room with Breakfast
...
  • душ
Въведете дати, за да видите цени
POP! Room Only
...
    Въведете дати, за да видите цени
    POP! Twin
    ...
      Въведете дати, за да видите цени
      Имате въпрос относно POP! Hotel Teuku Umar?

      Повече за POP! Hotel Teuku Umar

      Описание

      Покажи по-малко

      Разтояния и полезни обекти

      Покажи по-малко

      Характеристики

      Покажи по-малко

      Политики

      Покажи повече

      Полезна информация

      Покажи повече

      Важно съобщение

      Покажи повече

      Последни коментари от клиенти

      Agoda отзиви (980)Booking.com (80)
      5,8
      Много добър
      Изберете тип турист
      Състояние/Чистота на хотела7,5
      Удобства6,0
      Местоположение7,6
      Комфорт на стаята и качество7,3
      Услуги7,5
      Съотношение цена-качество7,9
      Предоставено от проверените гости на Agoda
      Филтър на коментарите по:
      Език
      English
      Bahasa Indonesia
      ภาษาไทย
      Nederlands
      повече
      Сортиране по
      Показване на 890 проверени отзива
      12345
      7,3
      Natalia от Русия
      Двойка
      Отседнахме една вечер в август 2012 г.
      Современный отель для остановки в Денпасаре
      Чистые комнаты, квалифицированный и вежливый персонал
      Отель очень удобен для ночевки в Денпасаре - чистые современные комнаты в современном стиле хай-тек, персонал легко предоставляет любую информацию, недорогой трансфер в аэропорт. Минус - завтрак, а точнее он якобы есть, на деле же его нет, если только вы не привыкли завтракать острым рисом, кроме которого - только кофе и чай. Для местных - ок, но европейцы останутся голодными. Еще один минус, но это если придираться, неудобная дверь в туалет и душ, которую хрупким женщинам будет непросто открывать и закрывать. Приличных ресторанов в окрестностях нет.
      Оценявани 09 август 2012
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,0
      OLEG от Русия
      Семейство с малки деца
      Отседнахме една вечер в декември 2011 г.
      Симпатичный отель в современном стиле
      компоновка номера. интернет
      заехали поздно вечером так как рейс задержали, поэтому с номером познакомились только утром. компоновка номера удобная, без излишеств. достаточно чисто и опрятно. дизайн понравился. персонал готов прийти на помощь. на первом этаже есть интернет кафе и тур бюро, так что можно без проблем найти чем заняться. ночной жизни в ближайших окрестностях никакой, так что выспаться тоже можно. от аэропорта ночью доехали минут за 30. до автовокзала днем заняло примерно столько же. днем у отеля постоянно есть такси
      Оценявани 06 януари 2012
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      7,0
      ELENA от Русия
      Двойка
      Отседнахме една вечер в март 2011 г.
      Стильный современный отель для молодежи
      Отель очень интересный, модный и стильный, находится практически в центре города
      Отель оставил хорошие впечатления-номер небольшой, но удобный.Кровать очень мягкая, постельное белье чистейшее,душевая кабина удобная и современная.В номере установлен освежитель воздуха и все время очень приятно пахнет. Единственный минус-тонкие двери и из-за этого шум из коридора и улицы слышен достаточно громко. Персонал вежлив, но немного не компетентен в некоторых вопросах.
      Оценявани 13 март 2011
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      7,0
      Vladislav от Русия
      Двойка
      Отседнахме една вечер в ноември 2010 г.
      Пока нов отель, хорош цена, но без калорита
      Цена, бесплатный интернет, компы в холе, все пока новое
      Городской отель, только для кратковременного пребывания, картонные стены, звукоизоляции никакой, слышно ВСЕ
      Ночевали в этом отеле одну ночь, подойдет как "перевалочная база" для разъезжающих по острову
      Оценявани 04 декември 2010
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,8
      John от Ирландия
      Соло турист
      Стая Pоp
      Отседнахме една вечер в ноември 2017 г.
      Very helpful staff during a crisis
      Was in Bali when volcano shut the airport down and information was hard to obtain. Staff did as much as they could and for a medium hotel this was very much appreciated would recommend but hotel is not in tourist part of island
      Оценявани 14 януари 2018
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,8
      Susan от Индонезия
      Соло турист
      Стая Pоp
      Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
      super great FO team 😘
      room maybe small, location maybe in the middle of the city, but we can feel the comfortable while we stay here. The FO staff is the best team. the negatif things are, sometimes for the new guest, they not change to the new bed-sheet and the AC not cold even they dont have any house phone in the room, thats make me lazy to go outside just to inform them if any problem in the room. but overall, love this hotel... 😊
      Оценявани 30 декември 2017
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      8,0
      Kristian от Индонезия
      Бизнес пътник
      Стая Pоp
      Отседнахме 4 вечер/и в ноември 2017 г.
      nice hotel
      with nice price and location di denpasar city this hotel very recommended for everyone
      Оценявани 28 декември 2017
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      9,2
      Miracle от Индонезия
      Бизнес пътник
      Стая Pоp
      Отседнахме 5 вечер/и в ноември 2017 г.
      GREAT
      So, i'm here for business for about a week. 1st of all, when I come, the staff really really friendly. Room is spacious then what i thought it would be. Even though there's no cupboard or cabinets, but there is hangers and spacious place to put your luggage. Thats really great. Bed is good. Aircon works well. Many TV channels. Wifi works well. Water dispenser near the lift. I really like it here. But the facilities in room that lacks are the toilet. Toilet really... what to say... Not great to look at. haha. But it works just fine. The furniture kinda old. The curtain need to be change. No phone at room, but they will give you a phone number that you can reach if you need anything. No slippers. No water heater for drinks, buy its fine though cause they have water dispenser. No drinking glass to make coffee or tea. No tea or coffee. No spoon. No slipperssssss omg. So overall, great value for money. And I prefer to be at pop rather than this hotel i'm in while writing this review. Btw, my room is the cheapest one. With no breakfast. And their breakfast already prepared so you cant choose. But free tea and coffee in the morning. Many food around. Many atm of any bank nearby. There is hospital too. And mall. Drive to beach around 30 minutes with no traffic. If traffic maybe 40 minutes. I like it here and would like to stay again when comin back to bali.
      Оценявани 27 ноември 2017
      Dear Sir or Madam, Your review is very valuable to us. Thank you for sparing your time to write about your experience while staying at Pop hotel Teuku Umar. For your information, slippers are available at our check-in counter for inly Rp 15.000 per pair, and you can bring it back to your home. I will remind my team to always inform the guest about slippers, so all guests can purchase them during check-in. Yes indeed we got many restaurants and ATM at The surrounding area of the hotel, so it will make your life easier while staying here. Looking forward to have you back at Pop Hotel Teuku Umar on your next visit to Bali. Joanne F. wullur (Cluster Hotel Manager)
      Show more
      POP! Hotel Teuku Umar
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      6,4
      Dicky от Индонезия
      Соло турист
      Стая Pоp
      Отседнахме една вечер в ноември 2017 г.
      hotel with an airline food for breakfast
      the breakfast was probably the worst i ever tasted in a hotel.
      Оценявани 22 ноември 2017
      Dear Dicky, Thank you for sparing your time to write us a comment on Agoda so we have more idea on the area to improve. To make sure the food is safe and being processed according to the international food safety standard and regulation, we have chosen our breakfast supplier carefully and is the same supplier of food to Garuda Indonesia airline. I am sorry to read that you didn't like the taste. We will make sure in the future they will also be more concerned of the food taste, and still not putting aside the safety side of the food. Once again thank you. Looking forward to have you again at Pop Hotel Teuku Umar. Joanne F. Wullur Cluster Hotel Manager
      Show more
      POP! Hotel Teuku Umar
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      4,8
      Kristianty от Индонезия
      Бизнес пътник
      Стая Pоp
      Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2017 г.
      Приемлив
      Not recomended
      Оценявани 22 октомври 2017
      Dear Ibu Kristiany, Thank you for your time to leave a respond regarding your stay at Pop Hotel Teuku Umar. I'm sorry to read that you would not recommend Pop Hotel Teuku Umar to your friends and family. It is so unfortunate that you don't give us the reason in detail. I also have checked the "guest comment forms" you left at Pop Hotel Teuku Umar during check-out it is written there that you were satisfied with our service. It would be really great if you would contact me directly through email so we can further discuss any possibility for us to prove our true service to you. Best regards, Joanne F. Wullur (Cluster Hotel Manager)
      Show more
      POP! Hotel Teuku Umar
      Смятате ли, че този отзив е полезен?|
      12345
        • x
        • Поздравления!
        • Цената току що стана по-ниска с вашия купон за незабавно намаление!
      Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

      Назад към резултатите

      Назад към избора на стая


      1

      Изберете програма за лоялност

      PointsMAX
      Език
      Програма за лоялност А Програма за лоялност А
      Програма за лоялност В

      Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

      2

      Изберете оферта с точки

      Хотелска стая А
      Информация за стаята
      Спечели
      5 000 точки

      Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

      3

      Въведете членски номер

      Страна-издател на паспорта
      Членски номер
      1234

      Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

      Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
      <назад
      Януари 2018
      ПоВтСрЧеПеСъНе
      1234567
      891011121314
      15161718192021
      22232425262728
      293031    
      напред>
      Февруари 2018
      ПоВтСрЧеПеСъНе
         1234
      567891011
      12131415161718
      19202122232425
      262728    
      вт, яну 16, 2018 - ср, яну 17, 2018(1 нощувка)