Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Вижте всички56снимки
Стандартна стая с 2 единични легла - Стаи за гости Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Стандартна стая с 2 единични легла - Стаи за гости
Вижте всички56снимки
Интериор на хотела Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Интериор на хотела
Вижте всички56снимки
Интериор на хотела Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Интериор на хотела
Вижте всички56снимки
Фитнес зала Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Фитнес зала
Вижте всички56снимки
НА КАРТАТА Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
НА КАРТАТА
Много добър
Местоположение
7,2
Вижте всички56снимки Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
Вижте всички56снимки
Премахми от любими

Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik

Наскоро реновирано
Много добро местоположение
Имате въпрос относно Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik?
Приятен
Въз основа на 19 отзивиВижте мнението на гостите
6,7
Съотношение цена-качество6,2
Разстояние до центъра на града0.5 km
Оценка на района7,2
Най-близко летищеЛетище Рейкявик (RKV)
Разстояние до летището1,5 км.
Има ресторант
  • 970 м до градски транспорт

  • Летищен трансфер

  • Обмяна на валута

  • Безплатен WiFi достъп във всички стаи

Избор на стая
Стандартна стая (Standard)
Стандартна стая (Standard)
...
  • Изглед: Град
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 Легло тип Куин или 2 Един...
Въведете дати, за да видите цени
Бизнес (Business)
Бизнес (Business)
...
  • 23 m²/248 ft²
  • Душ
Въведете дати, за да видите цени
Бизнес Клас (Business Class)
Бизнес Клас (Business Class)
...
  • Изглед: Град
  • 25 m²/269 ft²
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Супериорна стая (Superior Room)
Супериорна стая (Superior Room)
...
  • Изглед: Град
  • 27 m²/291 ft²
  • 1 Легло тип Кинг
Въведете дати, за да видите цени
Джуниър суит стая (Junior Suite Room)
Джуниър суит стая (Junior Suite Room)
...
  • Изглед: Град
  • 45 m²/484 ft²
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Стандартна стая с 2 единични легла (Twin Standard)
Стандартна стая с 2 единични легла (Twin Standard)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • Душ
Въведете дати, за да видите цени
Двойна стандартна стая (Double Standard)
Двойна стандартна стая (Double Standard)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • Душ
Въведете дати, за да видите цени
Джуниор суит (Junior Suite)
Джуниор суит (Junior Suite)
...
  • 39 m²/420 ft²
  • Душ
Въведете дати, за да видите цени
Стандартна стая (Standard)
Стандартна стая (Standard)
...
  • Душ
Въведете дати, за да видите цени
Супериорна двойна стая за единично настаняване (Double Single Use Superior)
Супериорна двойна стая за единично настаняване (Double Single Use Superior)
...
  • 25 m²/269 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik?
До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Повече за Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik

Повече за Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik

Описание

Покажи повече

Разтояния и полезни обекти

Показаните разтояния са прави линии на картата. Реалните разтояния може да се различават.
Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Правила на хотела

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Важно съобщение

The spa in this property are currently closed.

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (19)Booking.com (546)
6,7
Приятен
Въз основа на 19 отзиви
Състояние/Чистота на хотела6,6
Удобства5,3
Местоположение7,2
Комфорт на стаята и качество7,0
Услуги7,4
Съотношение цена-качество6,2
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
Suomi
Nederlands
Svenska
повече
Тип стая
Стандартна стая
Стандартна стая
Стандартна стая
Супериорна стая
Показване на 16 проверени коментари от гости
8,8
Отличен
Bonnie от САЩ
Двойка
Супериорна стая
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Отличен”
Great view from restaurant. Quieter than town and very walkable to the city.
Оценявани 18 август 2018
Dear Bonnie, Thank you for your rating and review. We are so happy to hear that you enjoyed your stay with us. Warmest Regards, Sonja Guest Relations
Отговорено 20 август 2018
Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
3,6
Wolfgang от Германия
Бизнес пътник
Стандартна стая
Отседнахме една вечер в юни 2018 г.
Horror in Reykjavik”
As I arrived the driver brought me to the back door. Because the whole hotel is under construction. The rooms are totally worn out, everything is old and the furniture, carpets and all looks terrible. The hot water stinks of sulphur (no, not in any other hotel in Reykjavik have I had that before) but there is not a bottle of water in the room. 250 Euros is a joke, but a bad one. Hotel should be closed as long as the construction goes on. Pure Horror!
Оценявани 20 юни 2018
Dear Wolfgang, thank you for taking the time to review your stay with us. We are terribly disappointed that your visit was less than acceptable and that you have left with a poor impression of us especially with the ongoing renovations and quality of service. Your comments have been well received and will be used to improve the service we provide. In regards to the water, the hot water in Iceland has sometimes a distinctive smell, because it is natural and without any processing hence a benefit for the country. We appreciate your feedback. Warmest Regards, Daniela Guest Relations
Отговорено 22 юни 2018
Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
7,2
Много добър
Philip от САЩ
Двойка
Бизнес Клас
Отседнахме 4 вечер/и в октомври 2017 г.
Много добър”
The hotel was under a lot of Construction. Real drag. No sundry shop. No bar. Roof top dining nice. Too far for central city. Very good breakfast. Pleasant staff.
Оценявани 12 октомври 2017
Dear Philip, thank you for taking the time to review your stay with us. We are sorry to hear that you have not fully enjoyed your stay and we appreciate your feedback. We are happy to read that you have enjoyed our breakfast and liked our staff service. We hope to see you again once the renovations are completed. With kind regards, Team Saga
Отговорено 13 октомври 2017
Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik
8,0
Отличен
Ignatius от Индонезия
Соло турист
Стандартна стая
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2017 г.
Professional staff”
Staff are very profesional and helpfull
Оценявани 23 януари 2017
4,3
torben от Дания
Бизнес пътник
Отседнахме 4 вечер/и в август 2014 г.
Tired hotel..... should be ashamed.”
Staff in the reception
Оценявани 25 август 2014
8,0
Отличен
Peter от Швеция
Двойка
Отседнахме 2 вечер/и в март 2013 г.
Great Hotel for a great visit to Iceland”
Comfortable, convenient, classical
We rented a car at Keflavik and it was first of all very easy to find the hotel. Lots of parkingspaces next to the hotel. When we arrived they had lost our reservation which could be considered a minus but it took them 3 min to rearrange a new room to us eventhough it was fully booked. VERY helpfull staff. 5 min walk to city center.
Оценявани 13 март 2013
6,0
Wolfgang от Германия
Група
Стандартна стая
Отседнахме една вечер в април 2012 г.
good for flying inland tours”
next to the city airport, not far from city center
rooms ok, nothing special about this place, water in the rooms smell of suphid and turn silver jewelery into golden coloured objects. Avoid it, if you like your silver the colour is was. Breakfast buffet ok butr Latvian or russian waitresses can not really be bothered with their clients.
Оценявани 13 май 2012
4,0
Taale от Норвегия
Двойка
Отседнахме 4 вечер/и в април 2012 г.
Tired hotel. NOT a 4 star..!”
Quick sheck in/out..
This hotel needs an upgrade asap! Breakfast was more like 2 stars.
Оценявани 21 април 2012
7,3
Много добър
Leena от Финландия
Бизнес пътник
Стандартна стая
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2009 г.
Good hotel - most of the time”
Rooms are good, rather typical 4star business hotel rooms. Good breakfast, friendly reception. Tee and coffee maker in the room. Room and bathroom were very clean. The location is good but could be closer to the center (15 min walk). Dinner was good.
One the third night of my stay, there was a ball in the hotel with life music. This lasted until three o'clock. Some rooms were more affected than others. They were not able to give me a room with no noise so it was impossible to sleep before 3 am. I asked if this is usual and the reception said no, not in the summer. So maybe in winter there is more often a disco feeling in some of the rooms until early morning.
Оценявани 09 юли 2009
9,7
Изключителен
Lech от Полша
Бизнес пътник
Стандартна стая
Отседнахме 5 вечер/и в май 2009 г.
fresh water, excellent cuisine & empty spaces”
quiet, cosy
Splendid views (especially at the evening (see. picture)). Right in the middle of any sihgtseeing ditrections (800 m to downtown, with any of thing You like After midnight pls choose karaoke bar first, great fun really
Оценявани 03 юни 2009
8,7
Отличен
Matti от Финландия
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2009 г.
Laatua”
Hyvä ja kattava aamiainen, matkamuistomyymälä ja alakerran hoitopalvelut hyvä lisä. Henkilökunta hyvin palvelualtista.
Kävelymatkaa tulee keskustaan jonkin verran. Nuorille kuitenkin lyhyt matka.
Huoneet olivat hyvää tasoa. Henkilökunta auttoi kaikessa mahdollisuuksien mukaan ja olivat joustavia.
Оценявани 13 юли 2009
4,7
Arjen от Холандия
Бизнес пътник
Стандартна стая
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2015 г.
Zakelijk verblijf”
Zeer armoedige kamer. Loshangende kabels, kapotte douchedeur, beschadigd behang, lege minibar, geen flesje water......was eenmalig
Оценявани 17 юли 2015
8,3
Отличен
Mats от Швеция
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме една вечер в май 2012 г.
Bra hotell, lungt läge. Bra mat”
Bra läge, 10 min. promenad till centrum
För att hinna upptäcka mer av den Isländska naturen behöver man stanna minst en vecka. Vi kom den 5 maj och reste hem den 9 maj. Då varje utflykt i stort sett tar en hel dag så hinner man inte med som i vårt fall tre utflykter. Det blev Golden circle, Blå lagun och valsafari. Nästa gång jag kommer till Island så är ett måste att åka till sydspetsen och västmannaöarna. Även en tur till de norra delarna av ön.
Оценявани 12 май 2012
4,4
silke от Германия
Соло турист
Супериорна стая
Отседнахме 7 вечер/и в февруари 2017 г.
Desinteresse, weder TV noch internet noch hot tub nutzbar tagelang.”
Erstmals von Radisson schwer enttäuscht. Hot tub wurde restauriert, wie ich erst nach Abschluß der Buchung erfuhr. TV + WLan funktionierten nicht, nach diversen Nachfragen repariert. Bettwäsche wurde erst auf mehrfaches Bitten nach 4 Nächten gewechselt, Boden innerhalb einer Woche nicht gewischt (Staubflocken auf Boden).
Оценявани 10 февруари 2017
7,0
Много добър
Hitoshi от Япония
Бизнес пътник
Отседнахме една вечер в август 2010 г.
お勧めです。”
最上階にあるレストランが良かった。
特になし。
全体として問題のないホテルです。到着したのが土曜日で急ぎの洗い物があったのですが、ランドリーサービスは休みとのことで、ホテル内の洗濯機で洗ってくれました。また予約が3つに分かれていたのを同じ部屋での滞在に変更してくれたり、行き届いたサービスでした。
Оценявани 25 август 2010
8,8
Отличен
Fang от Китай
Двойка
Стандартна стая
Отседнахме една вечер в април 2017 г.
有机场大巴还是挺方便的,最后一天去机场住的。”
附近散步可以到海边,走走看看,床也很柔软,室温适宜。
Оценявани 07 май 2017
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая

|

Отхвърляне