Резервирайте сега: Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

Отличен
Въз основа на 4464 отзивиВижте мнението на гостите
8,9
/
10
93% биха препоръчали на приятел

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (4464)Booking.com (3173)
8,9
/
10
Отличен
Въз основа на 4464 отзиви
Състояние/Чистота на хотела9,2
Удобства8,8
Местоположение8,8
Комфорт на стаята и качество9,1
Услуги9,1
Съотношение цена-качество8,6
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (4464)
Всички типове стаи
Показване на 3764 проверени коментари от гости
9,7
Изключителен
DMITRY от Русия
Соло турист
Премиер стая кинг
Отседнахме 2 вечер/и в май 2012 г.
Все хорошо!”
Завтраки супер!
Все очень хорошо ! Был в куале больше 10 раз , был во всех пятерках! Чем то похожа на мандарин ориентал , но в 2 раза дешевле! Завтраки очень хорошие - если учесть , что я не завтракаю)) бесплатный интернет и хорошие современные номера! Одна проблема- номер дали без вида на петронасы ! По этому 5-!
Оценявани 25 май 2012
10,0
Изключителен
Anna от Русия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в март 2012 г.
Красивый отель, отличный сервис, расположение.”
Хороший сетевой отель
Просторные современные номера. Очень хорошие рестораны, с изысканной кухней.
Оценявани 05 април 2012
10,0
Изключителен
Violetta от Русия
Семейство с малки деца
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2012 г.
Отличный отель! Все есть!”
Очень внимательный персонал.
Мы жили в номере, из окна которого был виден Петронанс Тауэр. Окно во всю стену. Красивейшее зрелище ночью. Отель расположен прямо в центре, но при этом в номере очень тихо. Рядом все торговые центры. В отеле можно заказать экскурсии. Завтрак отменный, есть большое количество разнообразных кухонь..
Оценявани 03 март 2012
10,0
Изключителен
Ekaterina от Русия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2012 г.
Отличный отель”
Красивые и отлично оборудованные номера, хорошая еда, прекрасный сервис
Мы бронировали обычный делюкс, но при заселении нам предложили по акции заменить его на клубный номер, поэтому отзыв о нем. Номер очень красивый, оборудован ванной, душевой кабиной, кофемашиной nespresso и чайным набором. Само собой разумеется, есть и фен, и банные принадлежности (кстати, loccitane), включая бритву. Номер убирали 2 раза в день: утром после нашего ухода и вечером - разбирали кровать, доставали тапочки и ставили у кровати. Если живешь в клубном номере, то можешь завтракать в клубном салоне, также с 15 до 17 там подают чай и закуски (мы там реально обедали) и с 17 до 19 коктейли (туда мы ни разу не попали). Отель находится в центре, до башен-близнецов 5 минут пешком. В номере лежала карта с близлежащими достопримечательностями и временем (пешком и на такси) дохода/доезда до них. Интернет в клубном номере бесплатно - скорость очень хорошая. Такси у отеля стоят люксовые (в 2 раза дороже обычных), но по просьбе ловят на улице тебе обычное такси. Все очень приветливые.
Оценявани 23 февруари 2012
10,0
Изключителен
Vaycheslav от Казахстан
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в януари 2012 г.
Отличное расположение, центр.”
Тарифная оплата такси, отличный завтрак.
мы прибыли в отель в 8-30 часов и заселились без проблем, хотя заселение после 12 часов. номер большой, чистый, мебель и сантехника в отличном состоянии. в номере имеется всё необходимое для проживания.обслучивающий персонал выше всяких похвал, всегда готов пройти на помощь в решении проблем или просьб.
Оценявани 07 февруари 2012
10,0
Изключителен
Vladimir от Русия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 8 вечер/и в декември 2011 г.
превосходный отель!”
минусов не нашел
когда бронировали этот отель, в общем-то сомнений особо не было. но когда приехали, были в восторге. отличный сервис, номера, интерьер, бассейн. когда заходишь в отель, тебя сразу окутывает приятный запах и приветственная атмосфера. завтрак шикарнейший. мы были во многих странах/отелях, есть с чем сравнивать. но этому мы отдаем предпочтение. и вообще питание в отеле отличное. блюда недорогие по российским меркам и подача на высоте. в отеле также есть сауна (бесплатно для проживающих). в следующий раз, когда снова будем в куала-лумпур, выбор отеля будет очевидный...
Оценявани 22 януари 2012
10,0
Изключителен
Vladimir от Русия
Двойка
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2012 г.
Второй раз не пожалел”
снова остановились в этом отеле. по первому разу писал отзыв ранее. в прошлый раз брали клубный номер, завтрак выл отдельно, в горизонт клубе + входил обеденный чай, а также вечерние коктели (с закусками и дорогой выпивкой). а в этот раз взяли обычный делюкс с завтраком. и ничуть не пожалели. завтрак в лемон кафе гораздо круче, чем в клубе. хотя это парадокс. мы и так были в восторге от завтраков в клубе, но в этот раз просто слов не было. блюд гораздо больше. если вы целый день сидите в отеле (а это вряд ли) то смело берите клубный номер (доплата около р/сутки) -полдник (15-17) и вечеряя выпивка (17-19) будет вам кстати. а мы в след. раз будем брать только завтрак.
Оценявани 22 януари 2012
9,7
Изключителен
Anastassiya от Казахстан
Семейство с големи деца
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в януари 2012 г.
Хорошее расположение, но маленькие номера"”
Просто супер отель-еды, обслуживание, уют
Все очень очень понравилось! Буду в Куале-однозначно, только в ШангриЛу
Оценявани 18 януари 2012
10,0
Изключителен
ALEXEY от Русия
Двойка
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2011 г.
Шикарно. Но пару моментов лучше учесть.”
Чисто. Сервис почти идеальный. Совершенно потрясающий завтрак. Доступность сервисов. Бесплатность многих дополнительных услуг.
Когда вернусь в Куала Лумпур, даже не буду задумываться куда поехать - только ШангриЛа. Приобретаемые за небольшие деньги впечатления действительно хочется переживать повторно. Впечатляющий завтрак, бесплатность интернета, сауны, двух бассейнов, спортзала, протарифицированное такси при отеле (проверял сам тариф по счётчику и по прайсу - в прайсе еще и дешевле получается, что, согласитесь, не укладывается в классическое представление о ведении бизнеса такси, однако ж пассажир может принять сам решение как платить - по счётчику или по прайсу). В день заезда в отель у меня был день рождения. Волшебный свежий шоколадный торт с открыткой ждал меня в номере вечером. Внимательный персонал. Чисто. Прекрасная ванная комната. ВНИМАНИЕ!!! У них даже полотенца имеют очень тонкий и приятный запах! Все полотенца по ощущениям словно новые. Я обращаю внимание на запахи - в этом отеле вопросов не возникло в принципе! В некоторых даже очень дорогих отелях возникает ощущение мелочности, что зарабатывают на каких-то мелочах, ерунде. Например, платный поминутно интернет может совершенно испортить впечатление. Ну как это вообще может быть платным в отдельно вынесенной тарификации? Так вот в этом отеле продумали всё качественно. Достойный выбор телеканалов, включая пару русских. Звукоизоляция номера также на высоте - спалось шикарно. А шаговая доступность Петроносов, Телебашни и Букит Биктанг (надеюсь, правильно написал - улица, где вся торговля кипит) в сочетании с ранее изложенными фактами делает отель идеальным местом для остановки.
Оценявани 13 август 2011
9,7
Изключителен
Andrey от Русия
Семейство с големи деца
Премиер стая кинг
Отседнахме 5 вечер/и в юли 2011 г.
Perfect hotel with very friendly personal”
Best breakfast, I've never seen the similar one!
Первый раз посетили Малайзию и были поражены приветливости персонала отеля, потрясены разнообразием завтрака и дизайном отеля.
Оценявани 09 август 2011
10,0
Изключителен
Alena от Русия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 3 вечер/и в май 2011 г.
Замечательный отель”
Дальнейших успехов
Отель шикарен. Это был наш медовый месяц, в отеле встретили с букетом цветов, в номер принесли корзину фруктов и конфеты. Персонал очень приветливый и доброжелательный. Каждый раз было комфортно возвращаться в отель. Расположение очень удачное. В пешей доступности Менара и Петронасы. Недалеко торговый центр Павильон. Рядом Хард Рок кафе. Отель хорош и достоин пяти звезд.
Оценявани 23 май 2011
8,7
Отличен
George от Русия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2010 г.
Very good”
Rooms, decoration, food, location
Very expensive taxi service
Good hotel with good location, friendly staff, very good kitchen, nice views from the rooms. Rooms and elevators decoration is perfect. Design of the rooms is beautiful and very comfortable. Service is perfect.
Оценявани 11 февруари 2010
8,8
Отличен
NORLIZA от Малайзия
Семейство с малки деца
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Отличен”
Manager on duty very excellent and helpful... Thanks
Оценявани 11 ноември 2018
9,6
Изключителен
steven от Австралия
Двойка
Екзекютив суит
Отседнахме 4 вечер/и в ноември 2018 г.
Luxury Service Rest ”
We stayed in a suit with club lounge access great value for money, exceptional service from checkout through to check out, staff made us feel welcome. Quality of food at breakfast was best I have ever had in the many many hotels I have stayed in, alacarte breakfast offerings a rest stand out. We will be back 100%
Оценявани 10 ноември 2018
10,0
Изключителен
Ping от САЩ
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в май 2018 г.
Изключителен”
Friendly staff, clean room, great location, I'm enjoy my stay.
Оценявани 28 октомври 2018
8,0
Отличен
ARTILAH от Сингапур
Бизнес пътник
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
GOOD NICE HOTEL”
Expensive but nice hotel. Good location.
Оценявани 22 октомври 2018
10,0
Изключителен
Krystabell от Филипини
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Best hotel as always”
Shangri la is always the best
Оценявани 17 октомври 2018
10,0
Изключителен
Lia от Тайланд
Семейство с малки деца
Екзекютив суит
Отседнахме 4 вечер/и в октомври 2018 г.
Excellent hotel”
The hotel is very good, very well located. Great babysitting service, but no facilities for kids (the only negative point for us).
Оценявани 17 октомври 2018
10,0
Изключителен
Shishila от Малайзия
Двойка
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
It never disappoints. ”
Had a bit of trouble checking in as the staff could not find the room booked under Agoda (sorted eventually). Staff very patient and courteous. I appreciate that there were many helpful staff around who can assist. Love the spacious lay out and classic interior. It is a gorgeous hotel, actually. Room given was a corner room with amazing views of city. Cleanliness is a given and room, corridor, whole hotel smelt nice . Hotel is located smack in city, within 20 minutes slow stroll to KLCC and surrounded by good restaurants. Breakfast was good too, with the hotel giving a wide spread of dishes. Enjoyed walking around the garden and the maze in the compound. Definitely enjoyed the time away.
Оценявани 12 октомври 2018
6,4
Приятен
Haitao от Китай
Соло турист
Делукс кинг стая
Отседнахме 3 вечер/и в октомври 2018 г.
Приятен”
I only remember a lady named Mas. She said the deluxe room is the cheapest always located in the corner. If I want a square room I should book more expensive type. Whenever I asked to change a new room she is try to sell the upgraded one which cost 230 rm. more. She is a good potential sales but not really a courtesy receptionist.
Оценявани 10 октомври 2018
10,0
Изключителен
Goh
Семейство с големи деца
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2018 г.
Very good ”
So relax to stay and no traffic jam problems swimming pool also nice z👍👍👍
Оценявани 08 октомври 2018
6,0
Veron от Малайзия
Група
Премиер стая кинг
Отседнахме една вечер в октомври 2018 г.
It not good enough as you think”
Shangri-La is international 5 star hotel. However, the way their solved problems and services provided not as good as how I think. I booked a premier King room with city view, they gave me premier twin with swimming pool view when i checked in. They blame agoda wrongly booked from them when I requested to change room. But why they don't check my confirmation slip before help me check in? Ok then they changed a room for me, premier king room with restricted view. I can see a building from my room, which is a hotel opposite the road, and MRT, people walk on road. nothings else.
Оценявани 08 октомври 2018
10,0
Изключителен
Carl от Великобритания
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Brilliant”
Recommended by a friend who had stayed many years back. A great recommendation it turns out. Great Points: - lots of food options (great Japanese restaurant + bars) - friendly staff - brilliant live music in the main bar - simply brilliant pillows and bed comfort - central location
Оценявани 03 октомври 2018
10,0
Изключителен
Wing от Хонконг
Бизнес пътник
Делукс кинг стая
Отседнахме 5 вечер/и в септември 2018 г.
Excellent staff and excellent hotel facilities ”
Staff is super helpful and nice. The room is good in condition except the air-con is a bit too noisy The hotel breakfast is superb with multiple varieties. Highly recommended for couples or families
Оценявани 01 октомври 2018
8,0
Отличен
Aurelie от Хонконг
Соло турист
Horizon Club Eкзекютив с 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2018 г.
Nice hotel for a long weekend R&R”
Very pleasant hotel, the staff was very friendly and accomodating, the rooms comfortable. The massages at the Spa were really good: highly recommended!
Оценявани 01 октомври 2018
10,0
Изключителен
Assad от Австралия
Семейство с малки деца
Екзекютив тип Кинг
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2018 г.
5 Star Experience at one of KLs finest hotels. Best buffet in KL”
We stayed a total of 10 nights at Shangri-La Kuala Lumpur and it was truely a fantastic experience. From the moment you step out of your car, the service is unending. The door staff to the reception, the cleaners to the maids, the chefs to the kitchen staff are all smiling, attentive and helpful. We were travelling with our 1.5 year old daughter, so my wife and I are very picky with our hotels and our expectations are very high. Shangri La far exceeded those expectations, they went above and beyond, I especially wish to mention service manager Fairuz, she was absolutely amazing and made the stay even better. Thanks for all your help. I also wish to mention Chef Goh, one of the 6 chefs at the lemon tree restaurant. I'll be writing a more thorough review on TripAdviser. But in summary, if you are looking for a 5 star (a true 5 star) hotel in Kuala Lumpur, with a large swimming pool, great gym and health centre (spa, sauna, steam room, hair salon, beauty spa), an amazing buffet breakfast (absolute necessity), a convenient location. Then Shangri La KL is your hotel. Other hotels may be more in the centre of Bukit Bintang or KLCC but you need to consider KL traffic. It will literally take you half an hour to move 1km. Shangri La was close enough that taxi rides were a few minutes, but detached enough that we were always in a traffic jam. I'll definitely be returning in future. Thank you for the lovely stay and thank you for all the extras.
Оценявани 26 септември 2018
10,0
Изключителен
SHANGHWAN от Малайзия
Двойка
Екзекютив тип Кинг
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Absolutely appreciate ”
Thank you so much for accommodating my request for our first wedding anniversary and wife birthday. We definitely had great experience
Оценявани 18 септември 2018
8,4
Отличен
Aun от Малайзия
Семейство с малки деца
Екзекютив тип Кинг
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Reception is very friendly, great location”
the reception staff is very friendly. i was hugging my son and queue for check in. the staff run to me and serve me to do the check in on another table. feel touching.
Оценявани 18 септември 2018
10,0
Изключителен
henry от Филипини
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Good location”
Pros: good location, good size & clean room, excellent customer service, good breakfast buffet
Оценявани 17 септември 2018
4,8
Chua от Сингапур
Бизнес пътник
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Just your average hotel. ”
Staff weren't welcoming, facilities were average, nothing to rave about. Room was fine, quite clean but the TV is so old and every channel were distorted due to bad signal. Very limited toileteries in the bathroom. For the extorbitant price, I felt the hotel has nothing worth mentioning.
Оценявани 16 септември 2018
8,4
Отличен
Ma от Филипини
Група
Стая Horizon Club Eкзекютив тип Кинг със закуска
Отседнахме 6 вечер/и в септември 2018 г.
Convenient location...”
The hotel is accessible to everything. Breakfast was great! Staff are friendly and approachable especially Hiqmah in the horizon club lounge.
Оценявани 16 септември 2018
7,6
Много добър
KIMPOO от Малайзия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в септември 2018 г.
Shangri-La Hotel”
The staff Ridzuan proposed to upgrade the room and package which more values for money. With all the High tea, cocktail and breakfast + club room which need to pay additional RM285, but it is really values for money compare to Agoda room only. Good marketing strategy but the customer happy to pay.
Оценявани 15 септември 2018
9,2
Изключителен
Christopher от Малайзия
Семейство с малки деца
Премиер суит с легло тип Кинг
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2018 г.
Wonderful Hospitality and Experience”
I would like to pay tribute to the staff of Shangri-La Hotel, KL. From the moment you get down from your car till you get to your room, the staff has been extremely warm, friendly and has provided excellent customer experience. A special thanks especially to the Horizon Lounge staff, Ms Yune and the Horizon Lounge team for taking care of me and my young children during our stay. They know how to make your feel warm and welcome, by building rapport with us, as well as going the extra mile to ensure we are taken care off. My children enjoyed mixing and being around them and it felt like home to them. Thanks.
Оценявани 12 септември 2018
8,4
Отличен
Leonard от Индонезия
Бизнес пътник
Стая Екзекютив с две единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2018 г.
Nice location and good value”
Great location, walking distance to KLCC (the location of my conference). Breakfast got many choices. The only problem i had was with the staff during check in where i asked to pay for everything during check-in. And couple of days later, I found out that they forgot to bill it during my check in.
Оценявани 08 септември 2018
9,2
Изключителен
Jude от Нова Зеландия
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2018 г.
Excellent Breakfast and lovely ambiance ”
Upgraded to a deluxe room on 24th floor. Large spacious rooms with great views. We loved this hotel and couldn't fault the friendly service.
Оценявани 07 септември 2018
10,0
Изключителен
Shazlina от Великобритания
Двойка
Екзекютив тип Кинг
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Love the Shang! ”
Great customer service! Hubby asked for a rose bouquet and rose petals on the bed and they were amazing. We could walk to the KLCC twin towers and mall for shopping and meals. Superb location. The massage was perfect at the spa and a special mention to Yanna who is the best therapist ever. I will definitely go back to the spa for her miraculous fingers!!
Оценявани 05 септември 2018
10,0
Изключителен
GENALIN от Филипини
Семейство с големи деца
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Изключителен”
Staffs are friendly and very accommodating. My daughter and I had a great time celebrating our birthday At Shangrila Kuala Lumpur. The best hotel I’ve ever been so far. That room is clean and the housekeepers are warm . They greet us with a big smile and warmth. That’s great!! Ms Shikin at the restaurant is the BEST! She served us with ❤️. 💜🧡💙💚💛
Оценявани 29 август 2018
9,6
Изключителен
Antonio от Италия
Бизнес пътник
Делукс кинг стая
Отседнахме 3 вечер/и в август 2018 г.
Good stay, as usual”
I have been in this hotel many times. Always satisfied. Great staff and facilities.
Оценявани 27 август 2018
10,0
Изключителен
Varong от Тайланд
Соло турист
Horizon Club Eкзекютив с 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2017 г.
Mobile service”
Very good for free mobile phone, it likes I have my buddy everywhere in KL.
Оценявани 22 август 2018
9,2
Изключителен
Mohd от Малайзия
Семейство с малки деца
Екзекютив суит
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Excellent”
Great room, excellent staff, amazing breakfast buffet!
Оценявани 21 август 2018
7,2
Много добър
Wong от Малайзия
Семейство с малки деца
Стая Екзекютив с две единични легла
Отседнахме една вечер в август 2018 г.
Friendly staff”
Staffs are friendly. Good breakfast. Nice environment.
Оценявани 21 август 2018
10,0
Изключителен
Sony от Тайланд
Бизнес пътник
Екзекютив
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2018 г.
Great service!”
Business Lounge is impeccable and one of the best staff are working. It’s s solid value, very functional crews and the management. Highly recommended!
Оценявани 14 август 2018
10,0
Изключителен
Pun от Сингапур
Двойка
Екзекютив тип Кинг
Отседнахме 2 вечер/и в август 2018 г.
Excellent accommodation for staying for holiday ”
the service crew at front desk need to ask guest whether they do drive in order to let them feel they are being taken care of
Оценявани 13 август 2018
10,0
Изключителен
Nazeem
Двойка
Делукс кинг стая
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2018 г.
EXCELLENT!”
Excellent stay at the best hotel in KL!
Оценявани 12 август 2018
10,0
Изключителен
PANADDA от Тайланд
Двойка
Екзекютив суит
Отседнахме 2 вечер/и в юли 2018 г.
Excellent!”
Everything is wonderful: peaceful, good sevice, room, facilities and food.
Оценявани 09 август 2018
10,0
Изключителен
Karthik от Сингапур
Бизнес пътник
Делукс кинг стая
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Everything is good about the hotel, but their Golden Circle team are bringing the overall experience”
Almost 2 years of my incidental spend with Shangri La hotels were never converted into GC points. They don’t care to help at all. But the hotel staff at KL are a delight. Location is brilliant. Rooms are pretty decent and food is not bad at all.
Оценявани 03 август 2018
8,4
Отличен
Suzana от Сингапур
Бизнес пътник
Делукс кинг стая
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2018 г.
Great location and amazing staff”
I always stay at the Shangri-La for business and the staff's hospitality is amazing! Fantastic location with KLCC a mere 10-mins walk away. The hotel even provide shuttle service to Pavilion and KLCC. The one thing I always look forward to is the breakfast as the spread is so sumptuous and the staff just treat you like royalty!
Оценявани 02 август 2018
9,2
Изключителен
KAI от Малайзия
Семейство с големи деца
Премиер стая кинг
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Excellent hotel”
Nice location. Near to major shopping area pavilion, klcc , KL tower and watering holes. Expect traffic jams during peak hours.
Оценявани 30 юли 2018
8,4
Отличен
Chun от Малайзия
Семейство с малки деца
Екзекютив тип Кинг
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Too many smokers everywhere”
No designated area for smoking. Smokers puffing away at every outdoor space even at the swimming pool. Uncomfortable for non smoking guests (and harmful to health!). Not suitable for families bringing young children unless you plan to just stay in the room and not go out at all.
Оценявани 30 юли 2018
10,0
Изключителен
David от Сингапур
Бизнес пътник
Премиер стая
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
No comments. Shangri La perfection”
Really nothing to say. Loved it. My only issue was that I had understood that Arthur’s bar served food until 1am but they do not... so I got there for a late diner after an evening flight but could only get a drink. Not a big issur anyways
Оценявани 26 юли 2018