Виж всички 5 169 места за настаняване в Пукет.
Sky Lantern Hotel
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Плувен басейн
Вижте повече снимки
Фасада на хотела
Вижте повече снимки
7,9 Много добро местоположение
Виж на картата
Вижте всички32снимки
7,9Местоположение
Премахми от любими
Отличен
Въз основа на 71 отзивиВижте мнението на гостите
8,3
88% биха препоръчали на приятел
  • Летищен трансфер

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • ежедневно почистване

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Клуб суит (Club Suite)
...
  • Изглед: Природа
  • 33 m²/355 ft²
  • 1 Супер голяма спалня
Въведете дати, за да видите цени
Ocean суит (Ocean Suite Room)
...
  • Изглед: Океан
  • 36 m²/388 ft²
  • 1 Супер голяма спалня
Въведете дати, за да видите цени
Пентхаус за 4-ма души (Penthouse for 4 People)
...
  • Изглед: Океан
  • 100 m²/1076 ft²
  • 2 Супер кинг спалня или 1 С...
Въведете дати, за да видите цени
Пентхаус (Penthouse)
...
  • Изглед: Океан
  • 100 m²/1076 ft²
  • 1 Супер голяма спалня
Въведете дати, за да видите цени
Стая с достъп до басейна (Pool Access)
...
  • Изглед: Басейн
  • 30 m²/323 ft²
  • 1 Супер голяма спалня
Въведете дати, за да видите цени
Студио стая (Studio Room)
...
  • Изглед: Природа
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 Легло тип Куин
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Sky Lantern Hotel?

Повече за Sky Lantern Hotel

Описание

Покажи повече

Разтояния и полезни обекти

Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (71)
7,3
Отличен
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела8,5
Удобства7,7
Местоположение7,9
Комфорт на стаята и качество9,5
Услуги8,7
Съотношение цена-качество8,5
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
简体中文
ภาษาไทย
Deutsch
повече
Тип стая
Студио стая
Клуб суит
Стая с достъп до басейна
Ocean суит
повече
Сортиране по
Показване на 47 проверени отзива
12345
10,0
Nataliia от Русия
Семейство с малки деца
Ocean суит
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
Очень хороший отель
Хороший номер с большим балконом и джакузи на балконе, внимательный персонал, есть небольшая парковка, за такую небольшую стоимость - это лучший отель.
Оценявани 23 декември 2015
Thank you for your kind review. We hope to see you again soon.
Отговорено 19 май 2017
Sky Lantern Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
2,8
James от САЩ
Двойка
Клуб суит
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2017 г.
The staff did not accommodate the request we made 3 months ago for an ocean view that was requested.
The other occupants were rude, loud and obnoxious keeping us awake until 4am and management did not give us anything for our suffering. Don’t stay here.
Оценявани 29 декември 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
9,6
Kenneth от Канада
Двойка
Пентхаус
Отседнахме 3 вечер/и в август 2017 г.
Изключителен
Staff are all very nice. There's no elevator, so need to walk up stairs. But at check-in and check-out, the staff helped us with our luggage without us asking them. Awesome service. Room is big and clean. Swimming pool was very nice, awesome view from the pool deck. There are a few restaurants really close to the hotel. The beach restaurants were very nice and Duck Spicy next door was good and cheap. The closest convenient store is about a 10 minute walk away. And kinda tough to get a tuk tuk infront of hotel at night.
Оценявани 14 август 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
6,4
Vanitha от Сингапур
Група
Пентхаус за 4-ма души
Отседнахме 3 вечер/и в юли 2017 г.
4Days 3 nights vacation
We checked in the evening and the first thing we realised was that there is no lift. We booked the penthouse which was in the forth floor but thankfully the hotel staff helped us with the luggage. The pent house was beautiful, similar to the pictures but the bad side was the air-con was leaking and the telephone was not working. The hotel Wifi was good. Breakfast was not a buffet style. There is only Bread, Eggs & fruits with drinks available. The hotel staffs are friendly. If you need to get anything there is a mini shop available behind the hotel. From the Hotel to the main town area its about 10-15mins ride. Pls dont take the taxi that is located outside the hotel. They tend to overcharge us. We walked a few metres away and took the tuk tuk for only 100-150 Bhatt for Patong Beach. Even to airport my advise is to take a Grabcar. Overall it was a pleasant experience but will look for a place nearer to patong in order to save lots of money.
Оценявани 20 юли 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
9,6
William от САЩ
Бизнес пътник
Стая с достъп до басейна
Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
Interesting, unusual place: Definitely a good place to stay
There is a special mood about this place and very unusual decoration inside. Fun features, like living room baths in some rooms and other things make this a nice place to put on your list if you're staying in Patong.
Оценявани 10 юли 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,4
Afif от Малайзия
Соло турист
Клуб суит
Отседнахме една вечер в май 2017 г.
Big room for couple & near to muslim restaurans
This hotel room is big and suit for couple to enjoy their moment at phuket. Bathtub and big bathroom make hotel room look fancy. Hotel location quite peaceful and a bit far from accommodation. Also this hotel really near to muslim restaurant and I enjoy the Patong beach view while eating at this restaurant. Really recommend this hotel for couple.
Оценявани 02 юни 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
2,8
sarocha от Тайланд
Двойка
Клуб суит
Отседнахме 3 вечер/и в февруари 2017 г.
Terrible
I parked my car in front of the hotel and someone hit my car so I go to check CCTV, the CCTV not covered all the parking area didn't have any response from hotel. Be careful. Disappointed
Оценявани 03 май 2017
Yes, indeed there is a blind side on the CCTV and we checked it with you, we never had any trouble in 2 years and car parks everyday on that side. We are really sorry this has happened to you but unfortunately we couldn't do anything about the situation. We have changed the viewing angle of the CCTV.
Отговорено 21 май 2017
Sky Lantern Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
7,2
Raihanna от Сингапур
Двойка
Стая с достъп до басейна
Отседнахме една вечер в февруари 2017 г.
value for money
i booked the penthouse so it was located on the top floor which was the 4th or 5th storey, not too sure. Doesn't have lifts so we had to carry our luggages up the flight of stairs ourselves. Staffs did assist us halfway when they realised we were struggling. The room was clean, spacious. The private pool did not look too clean though and it was smaller than i expected. A little eerie at night...chills! Location isn't too good, you have to take a cab or a tuktuk to patong beach and that would be about 200-300baht x2 to and fro. Overall the stay was ok for the cheap price. Would definitely come again if they actually install a lift lobby
Оценявани 01 май 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
6,4
Xi от Сингапур
Двойка
Пентхаус
Отседнахме една вечер в декември 2016 г.
Outside main area of Patong
The hotel is very basic, cleanliness is alright. We booked the room with the pool and thought it wasn't very clean. The staff did not seem to be able to help us much with our requests.
Оценявани 28 март 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
5,6
Christopher от САЩ
Двойка
Пентхаус за 4-ма души
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2016 г.
Good hotel bad eminities
Hotel is nice and the stuff is nice but no accountability with our frustrations. You will get cold showers and late check ins. We flew in arriving at 3am after a 21 hr flight and check in was 2pm after walking around for hours at 2 we were ready to sleep and they still had people in the room and they were suppose to be checked out at 12. No good AC it's so warm!!! No breakfast it's fruit and it's a walk away from everything.
Оценявани 03 януари 2017
The check in is at 2pm and not 3 in the morning without let us know about your arrival time, you have checked-in at 2:20pm and we are sorry for those 20 minutes late. Yes the shower for the swimming pool is not heated. The AC could have been fixed on the first day, simply let us know once you have noticed it and not after check out. Indeed our breakfast is more French/Italian and not just fruits like you said but on request we can do Thai and American breakfast as well. Thank you for your review
Show more
Sky Lantern Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
12345
    • x
    • Поздравления!
    • Цената току що стана по-ниска с вашия купон за незабавно намаление!
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Януари 2018
ПоВтСрЧеПеСъНе
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
напред>
Февруари 2018
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
ср, яну 17, 2018 - четв, яну 18, 2018(1 нощувка)