До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Информация за Sol

Описание

Разположен на 2,5 километра от яхтено пристанище Vilamoura и на 3 километра от плажа, Sol включва 3 помещения за настаняване, открит басейн и тревна площ. Предлага безплатен частен паркинг и безплатен Wi-Fi. Всекидневната в основната къща има директен достъп до веранда, до градината и до зоната на басейна. Налична е маса за хранене за 8 души, дивани и фотьойли, телевизор и DVD плейър. В една от пристройките има и друга оборудвана кухня. Гостите могат да си направят барбекю край басейна и да се насладят на храната на открито. Голф игрище Oceanico е в рамките на 10 минути с кола. На по-малко от 5 километра е град Куартейра, където има много крайбрежни ресторанти и кафенета. Оживеният град Албуфейра е на 17 километра. Международно летище Фаро се намира на 22 километра от ваканционна къща Sol.
Покажи повече Покажи по-малко

Характеристики

Интернет

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

Опознаване на околността

  • летищен трансфер
  • паркинг

Неща за правене и активна почивка

  • външен басейн
  • градина

Хранене, пийване, и лека закуска

  • барбекю съоръжения

Услуги и удобства

  • зала за пушачи

Наземни спортове

  • голф игрище (в радиус от 3 км)

Достъп

  • допускане на домашни любимци
Покажи повече Покажи по-малко

Политики

  • Възможността за допълнителни легла зависи от избрания тип стая. За повече информация, моля проверете индивидуалния капацитет валиден за типа стая.
При резервиране на повече от 5 стаи е възможно да се прилагат различни условия и допълнителни плащания.
Покажи повече Покажи по-малко

Важно съобщение

Please let the property know your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking or contact the property. If you expect to arrive outside check-in hours, please inform the property in advance. After booking, you will receive an email from the property with payment and key pick-up instructions. Please note that the 30% deposit of the total reservation amount charged on day of booking must be paid by bank transfer or Paypal. Sol will contact guests with further details. The remaining 70% will be charged at least 50 days prior to check-in by bank transfer. Please note that a security deposit of EUR 500 will be charged at check-in. This amount will be refunded at check-out if no damages are made to the house.
Покажи повече Покажи по-малко

Последни коментари от клиенти

Booking.com (2)

Изберете тип турист
Изключителен
от 2 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 10,0
  • Удобства 8,8
  • Местоположение 8,8
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 8,8
  • Съотношение цена-качество 10,0
Проверени мнения предоставени от Booking



1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: