Виж всички 1 135 места за настаняване в Джайпур.
Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
Вижте повече снимки
Лоби
Вижте повече снимки
Лоби
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
7,3 Много добро местоположение
Виж на картата
Вижте всички40снимки
7,3Местоположение
Премахми от любими
Много добър
Въз основа на 158 отзивиВижте мнението на гостите
7,8
  • Летищен трансфер

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • обмяна на валута

  • климатик

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Джуниър суит с мястно за сядане навън (Junior Suite with Sit Out)
...
  • Изглед: Градина
  • 30 m²/323 ft²
  • 2 Единични легла и 1 Легло ...
Въведете дати, за да видите цени
Делукс (Deluxe)
...
  • Изглед: Басейн
  • 25 m²/269 ft²
  • 2 Единични легла и 1 Легло ...
Въведете дати, за да видите цени
Семейна стая – 4 гости (Family Room - 4 Guests)
...
  • Изглед: Градина
  • 25 m²/269 ft²
  • 4 Единични легла и 2 Двойни...
Въведете дати, за да видите цени
Единичнa стая Делукс (Single Deluxe)
...
  • 20 m²/215 ft²
Въведете дати, за да видите цени
Делукс тройна стая (Deluxe Triple Room)
...
    Въведете дати, за да видите цени
    Фамилна стая (Family Room)
    ...
      Въведете дати, за да видите цени
      Двойна Делукс стая със спалня или две единични легла (Deluxe Double or Twin Room)
      ...
        Въведете дати, за да видите цени
        Джуниър суит с мястно за сядане навън (Junior Suite with Sit Out)
        ...
          Въведете дати, за да видите цени
          Deluxe Double Room- Full day use of private Car and Chauffeur
          ...
            Въведете дати, за да видите цени
            Имате въпрос относно Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel?

            Повече за Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel

            Описание

            Покажи повече

            Разтояния и полезни обекти

            Покажи по-малко

            Характеристики

            Покажи по-малко

            Политики

            Покажи повече

            Полезна информация

            Покажи повече

            Важно съобщение

            Моля, обърнете внимание, че всички промени в данъчната структура в следствие на правителствени политики ще доведат до преразглеждане на данъците, които ще бъдат приложими към всички резервации и ще бъдат таксувани допълнително при напускане.

            Последни коментари от клиенти

            Agoda отзиви (158)
            6,7
            Много добър
            Изберете тип турист
            Състояние/Чистота на хотела8,4
            Удобства6,4
            Местоположение7,3
            Комфорт на стаята и качество8,0
            Услуги8,0
            Съотношение цена-качество8,0
            Предоставено от проверените гости на Agoda
            Филтър на коментарите по:
            Език
            English
            Français
            Deutsch
            Español
            повече
            Тип стая
            Делукс
            Джуниър суит с мястно за сядане навън
            Семейна стая – 4 гости
            Сортиране по
            Показване на 154 проверени отзива
            12345
            10,0
            Ivan от Русия
            Двойка
            Делукс
            Отседнахме една вечер в февруари 2012 г.
            хороший отель с приветливым персооналом
            Большие номера, новая мебель с хорошим дизайном, наличие терассы и бассейна
            Останавливались в отеле на пару дней. Заселили нас в 11 часов.Комната на 3 этаже,чистая и просторная со всем необходимым, хороший дизайн,с огромной терассой.В отеле вкусная и недорогая кухня.У нас был включен завтрак,остались довольны!Также большой плюс-это бассейн.Очень приветливый и радушный персонал,как и во всем в Раджастане;))
            Оценявани 02 март 2012
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            7,7
            MAXIM от Русия
            Двойка
            Делукс
            Отседнахме 2 вечер/и в януари 2012 г.
            Симпатичное место
            Уютный
            бронировали на 2 дня,продлили еще на день, никаких проблем это у персонала не вызвало,пошли на встречу.ночью сдали номер и уехали в аэропорт,но рейс задержали до утра.вернулись в отель,разбудили ресепшен,нам дали наш номер обратно.номер не большой,но душем и нормальной кроватью,телевизор.единственный минус, у нас был включен завтрак, но завтрак вообще никакой,хотя на чей смотря взгляд.а вообще место симпатичное и уютное.зимой было прохладно, а вот в сезон будет там вообще хорошо - большие террассы,бассейн,спрятано от окружающих домов.все гуд!
            Оценявани 09 януари 2012
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            4,4
            EMINE от Великобритания
            Двойка
            Делукс
            Отседнахме 2 вечер/и в юли 2017 г.
            all right place
            This place was far from the city centre. The breakfast choice was poorly, including pasta, porridge, banana, toast and omelette. There was festival going on so from about 3 am there was music as a result it was difficult to sleep. the general staff was polite, however, the guy at the reception changed his attitude after he saw that we gave an OK feedback.
            Оценявани 05 август 2017
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            4,4
            JASVINDAR от Малайзия
            Семейство с малки деца
            Семейна стая – 4 гости
            Отседнахме 2 вечер/и в декември 2016 г.
            Not good service as per other hotels in india
            Stayed for 5 days. Restaurant close at 10pm and last order at 9.30pm. It's very difficult with young kids no foods are allowed to booked after that even some soft drinks. There's menu in room but no room service. Staff not friendly.
            Оценявани 12 февруари 2017
            We thank you for staying at the Suryaa Villa, Jaipur and wish to express our gratitude for having chosen to stay with us. I would like to offer my sincere apologies for any shortfall in services, which has caused you to have such a negative impression. Also you have mentioned that we have fixed timing for breakfast, lunch and dinner which is correct and all our guests appreciate it. If a guest comes at 1600 hrs in the afternoon and asks for lunch we serve light sandwiches and drinks which are available all day. The timings for meals are as follows: • Breakfast - 0700 hrs to 0930 hrs • Lunch - 1200 noon to 1530 hrs • Dinner - 1830 hrs to 2200 hrs I am confident that we would be able to show case the true hospitality if you give us an opportunity once again by choosing to stay with us. We look forward to welcoming you back to the Suryaa Villa, Jaipur and hope you have an enjoyable experience with us next time. Warm regards, Dhananjay
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            8,8
            Jyoti от Индия
            Семейство с малки деца
            Делукс
            Отседнахме 2 вечер/и в август 2016 г.
            good stay there
            There are chance to improve food quality in restaurant in hotel
            Оценявани 29 август 2016
            Thank you for your detailed feedback, and for being kind to provide us with the details of your experience and generous ratings. With the feedback we received largely from our guests we have increased the options on our buffets and also updated our menu's. We do hope that you stay with us again along with your parents in the not so distant future. Warm regards, Dhananjay
            Отговорено 01 април 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            7,6
            sara от Великобритания
            Соло турист
            Делукс
            Отседнахме 3 вечер/и в април 2016 г.
            Worth it for the pool...
            The room was fine, clean and with all you could need (safe, toiletries). The pool was smaller than I assumed from the photo but it didn't matter - just to be able to cool off was worth it! The only downsides were the cost of the food for what you got and the location - a tuk tuk ride was needed to get to wherever you wanted. But being out of the way it was lovely and quiet...
            Оценявани 13 април 2016
            Dear Guest, Greetings from the Suryaa Villa, Jaipur..!! Thank you for sharing your feedback. We are glad to know you liked our rooms and our in room amenities which are much appreciated by our guests. Also we have clearly mentioned that we have a plunge pool in our hotel which is made kept in mind the limited number of rooms that we have, We are happy that could enjoy dining by the pool which is favourite spot for most of the guests. We look forward to welcome you back at Suryaa Villa. Safe travels !!
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие?|
            8,0
            Stephen от Великобритания
            Соло турист
            Делукс
            Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2016 г.
            A fairly nice hotel
            Atmosphere, Location, wifi
            My stay here was generally fine. Staff seemed organised. Has a small swimming pool which might be nicer in summer when the weather is warmer. Wifi worked very well.
            Оценявани 14 февруари 2016
            Thank you for your detailed feedback, and for being kind to provide us with the details of your experience and generous ratings. Do give us an opportunity to serve you in future. Thanking you Best Wishes!! Dhananjay
            Отговорено 01 април 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие?|
            2,7
            Anany от Индия
            Двойка
            Делукс
            Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
            Not at all a heritage place. It's just a house
            Not at all great. It's not a heritage hotel. The pictures on the site are deceptive. It's just a house with rooms in it. Facilities are basic and the prices are over rated.
            Оценявани 28 декември 2015
            Dear Guest, Greetings from the Suryaa Villa, Jaipur..!! Thank you for sharing your feedback. I would like to offer my sincere apologies for any shortfall in services, which has caused you to have such a negative impression. May I reassure you that the areas pointed out by you have been revisited and all necessary actions have been put in place in order to ensure top most level of deliveries . I am confident that we would be able to show case the true hospitality even beyond your expectations if you give us an opportunity once again by choosing to stay with us. We look forward to welcoming you back to the Suryaa Villa, Jaipur and hope you have an enjoyable experience with us next time. Warm regards, Surya Pratap Singh
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие?|
            10,0
            Ludivine от Франция
            Семейство с малки деца
            Семейна стая – 4 гости
            Отседнахме 4 вечер/и в ноември 2015 г.
            We loved our stay in Suryaa Villa. We'll come back
            a piece of heaven after a day of exploring the city and monuments. A helpful staff full of attention. Quiet and convenient for families.
            Оценявани 15 ноември 2015
            Thank you for the lovely review. I have shared your generous feedback with my team. Thanking you and look forward to your continued patronage, Yours sincerely, Dhananjay Suryaa Villa, Jaipur
            Отговорено 23 юни 2017
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            4,3
            Md. от Бангладеш
            Семейство с малки деца
            Семейна стая – 4 гости
            Отседнахме 2 вечер/и в юли 2015 г.
            Very much uncomfortable stey
            Nothing best
            We stayed for 02 (two) nights and it was a truly very bed experience. 1st night they have accommodated very uncomfortable room (AC was so problematic, water was dropping the room from AC, room was not clean, bedsheets also dirty)and second day they shifted us to another room. The second room were better. There is a small pool but they did not allow us because its open only 08.00 a.m. to 08.00 p.m. We reached the hotel 11.00 p.m. they did provide us any food because the restaurant is closed 10.00 p.m.I would not book it again.
            Оценявани 12 август 2015
            Dear Guest, Greetings from the Suryaa Villa, Jaipur..!! Thank you for sharing your feedback. I would like to offer my sincere apologies for any shortfall in services, which has caused you to have such a negative impression. Also you have mentioned that we have fixed timing for breakfast, lunch and dinner which is correct and all our guests appreciate it. If a guest comes at 1600 hrs in the afternoon and asks for lunch we serve light sandwiches and drinks which are available all day. The timings for meals are as follows: •​Breakfast - 0700 hrs to 0930 hrs •​Lunch - 1200 noon to 1530 hrs •​Dinner - 1830 hrs to 2200 hrs May I reassure you that the areas pointed out by you have been revisited and all necessary actions have been put in place in order to ensure top most level of deliveries. We look forward to welcoming you back to the Suryaa Villa, Jaipur and hope you have an enjoyable experience with us next time. Warm regards, Surya Pratap Singh
            Show more
            Suryaa Villa - A Classic Heritage Hotel
            Смятате ли, че този отзив е полезен?|
            12345
              • x
              • Поздравления!
              • Цената току що стана по-ниска с вашия купон за незабавно намаление!
            Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

            Назад към резултатите

            Назад към избора на стая


            1

            Изберете програма за лоялност

            PointsMAX
            Език
            Програма за лоялност А Програма за лоялност А
            Програма за лоялност В

            Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

            2

            Изберете оферта с точки

            Хотелска стая А
            Информация за стаята
            Спечели
            5 000 точки

            Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

            3

            Въведете членски номер

            Страна-издател на паспорта
            Членски номер
            1234

            Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

            Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
            <назад
            Януари 2018
            ПоВтСрЧеПеСъНе
            1234567
            891011121314
            15161718192021
            22232425262728
            293031    
            напред>
            Февруари 2018
            ПоВтСрЧеПеСъНе
               1234
            567891011
            12131415161718
            19202122232425
            262728    
            ср, яну 17, 2018 - четв, яну 18, 2018(1 нощувка)