Резервирайте сега: T.House Mae Sot

Много добър
Въз основа на 120 отзивиВижте мнението на гостите
7,8
/
10

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (120)Booking.com (246)
7,8
/
10
Много добър
Въз основа на 120 отзиви
Състояние/Чистота на хотела8,2
Удобства7,1
Местоположение7,3
Комфорт на стаята и качество8,4
Услуги7,9
Съотношение цена-качество8,3
Предоставено от проверените гости на Agoda
Всички езици
Всички типове туристи (120)
Всички типове стаи
Показване на 79 проверени коментари от гости
8,8
Отличен
Kyu от Южна Корея
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
It was good to stay”
I didn't reserve place to sleep until when I arrived bus station. It was second nearest hostel from agoda so I chose it. (First one is 1 usd cheaper but doesn't look good) Here is not special but It is not problem to rearrange my myanmar trip. There is a desk,seven eleven nearby And strong wifi. That's what I need from hostel and Perhaps that's all I need from hostel. Staff called call taxi for border(100baht) and I arrived Myanmmar with safety
Оценявани 08 ноември 2018
7,6
Много добър
Tom от Великобритания
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2018 г.
Много добър”
Clean large room in quiet location bit out from town but free bike rental to explore the area. Breakfast was limited, just toast and fried dough things with tea/coffee. Staff I saw were friendly and spoke basic English.
Оценявани 16 декември 2018
7,2
Много добър
Wei от Китай
Семейство с малки деца
Семейна стая – 4-ма възрастни
Отседнахме една вечер в ноември 2018 г.
Good stay”
The hotel is located in a narrow alley not far from the city government if you have a car. The room we took had two queen beds. The bathroom was smelly at night, so that is a big minus. The simple breakfast they offered at the small dining room with a touch showed thoughts.
Оценявани 22 ноември 2018
8,0
Отличен
Martin от Великобритания
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
Nice Hotel”
Clean and modern little hotel set in a backstreet close to bars restaurants and night market. Comfy beds...good wifi...and a tasty breakfast in the morning. Friendly staff. My only moan were a gang of noisy thai residents in room above making a racket at 5am.... tho not the hotels fault. I would stay here again
Оценявани 13 януари 2018
9,2
Изключителен
Daniel от САЩ
Семейство с големи деца
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
That extra effort”
It seems a bit out of the way, but in fact is less than 2 km from the central market. Bikes are available for the use of guests and there is on site parking. We were impressed by the cleanliness and attention to details. The staff was helpful and obviously cares about providing a good experience for guests.
Оценявани 08 декември 2017
8,8
Отличен
Peter от САЩ
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Good”
Clean room. Quiet area. But only maybe 10 minute walk to restaurants. Free bike to use that were well maintained. Fast wifi. Staff had poor English but helpful. I wish I had gotten room without breakfast, the breakfast is not worth it.
Оценявани 24 юни 2017
8,4
Отличен
Denise от Великобритания
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 5 вечер/и в декември 2016 г.
Good suburban hotel in Mae Sot.”
My room was over the car park,had a dawn aspect with a glimpse of hills.I enjoyed pleasant early sunshine on my balcony. Beds are good with excellent linens.There is a full size fridge. Hotel is very peaceful and relaxing. I could not find any TV in English, and had to unplug it as it kept turning itself on. Staff kindly collected me from bus station. They are young and keen to please,basic communication is possible. A good map of town is available from borderline cafe.
Оценявани 15 декември 2016
8,8
Отличен
Giles от Нова Зеландия
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2016 г.
Amazingly helpful staff. Very clean rooms.”
First time staying here, but my 5th in Mae Sot. T House is located just off one of the larger central roads, and is withing walking distance of many of the towns better known restaurants. The rooms are all well maintained and spotlessly clean. The beds are comfortable, and the aircon units quiet and effective. I recommend staying in the main building as the 'standard rooms' in the smaller building don't offer a lot of sound proofing against noisy guests. This would be my only complaint, as otherwise T House offers exceptions service and value for money.
Оценявани 08 декември 2016
9,2
Изключителен
Peter от Канада
Група
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в ноември 2016 г.
Great place to stay.”
Excellent guesthouse. Very clean. Good value. Staff speak almost no English but are happy to help. No laundry service on site but close by on the street. Easy to find with google maps. Brand new, ultra modern shopping centre near by.
Оценявани 12 ноември 2016
9,6
Изключителен
Rosemarie от Австралия
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в април 2016 г.
great value hotel”
We really enjoyed our stay at this clean and comfortable hotel. Finding it was our biggest problem with our taxi driver driving around in circles for a while. The staff were friendly and helpful though their English was quite limited. But for the price we feel it was great value.
Оценявани 09 април 2016
9,6
Изключителен
Daniel от САЩ
Група
Стая с 2 единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в март 2016 г.
Quiet, comfortable, basic hotel”
The hotel is new and in a good location, close to the center of Mae Sot, but not in the noisy area of town. It is close to some Thai restaurants out on the main road within walking distance. Breakfast was very basic (rice porridge, toast and coffee). Rooms very clean, beds comfortable, but basic. Staff was helpful and accommodating to our needs. Free use of bicycles. Only foreigners were present as guests during our stay of four days.
Оценявани 12 март 2016
9,3
Изключителен
Barun от Канада
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
Still smells like new!”
Very clean, big standard room, great food
Our first stay after being in Myanmar for 3 weeks, we LOVED the cleanliness and value for the price. Everything in the room and bathroom was still fresh white and new! The superior room was large and had a small balcony and large fridge, nice touches. Wifi was fantastic on the 1st floor but lagged heavily on the 3rd floor. The thai porridge, fruit, toast and beverages for breakfast were quite good. Improvements could be to have bathroom slippers - since it's not a separated shower so the floor gets wet, if the staff spoke a bit more English - although they were very friendly and helpful with what we could communicate, and if they had a generator for backup power supply - since the power when out while I was in the shower and wasn't fixed for 20 minutes even though the street lights and neighbouring houses had electricity just fine. Overall, a great 1 day stay and we wish we had more time.
Оценявани 23 ноември 2015
6,0
Ricky от Сингапур
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 4 вечер/и в декември 2017 г.
Everything is bare mininum.....you get what you pay. For. ..no lift....minimum all thai TV channel...”
Beauty is off the main road...you can sleep....free bicycle if you need to buy stuff outside as the lane do have dogs.... Nothing to shout about really.. basic breakfast although I don't take breakfast....bread .margarine jams and Chinese kongee ( porridge ) every morning....plus instant coffee ....since it's free or provided.....we must be grateful. ..never taken any. During my stay...
Оценявани 01 януари 2018
7,6
Много добър
Nattarinee от Тайланд
Група
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2017 г.
Great service but very noisy”
Staff and the room were great but the place was very noisy from other guests, especially kids and staff did not take any action. The building is not soundproofing at all. You would hear loud conversations, doors slamming, furniture scrapping over tiles throughout the day and night. Not recommended if you are NOT a heavy sleeper!! Breakfast was fine but self service.
Оценявани 31 декември 2017
8,8
Отличен
Monica от САЩ
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в април 2016 г.
Very clean and comfy”
Room was spotless, bed was comfortable, breakfast sufficient - self service with white toast, honey, jam and tea/coffee. Staff was helpful despite limited English. Free bikes are convenient tho pretty run down
Оценявани 08 април 2016
8,0
Отличен
Ilya от Русия
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Nice hotel but totally incompetent staff”
My room was very nice and clean. But they tried to make me pay for my booking at check out even though it was already paid on agoda. They looked at my booking on my smartphone and could not believe it was paid, they even stopped my taxi to look at it again. Seems like I was their first customer who paid online and they had no idea how it works.
Оценявани 15 март 2016
9,2
Изключителен
Andrew от Австралия
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Terrific value, very clean”
We stayed here the first time on the way to Myanmar. We are now here for second time after just leaving Myanmar. What a contrast! T.House is VERY clean, the air-con works well, there is good wifi and the hotel is in a quiet location. We were averaging 2 to 3 times the price in Myanmar for generally poor quality accommodation.
Оценявани 28 февруари 2016
6,3
Приятен
Brian от Австралия
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
Clean, but poor location.”
Clean, good bed, helpful staff
Almost brand new and spotlessly clean. Staff very friendly and helpful. Very difficult to find in a tiny back alley. Only a 7 11 and a market within walking distance. And very noisy. Loud conversations, doors slamming, furniture scraping over tiles, toilets flushing, until very late at night, and started again early morning. Breakfast was serve yourself toast, jam, and coffee.
Оценявани 10 декември 2015
6,8
Приятен
james от САЩ
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
Приятен”
clean and comfortable bed. sparse amenities , horrible breakfast. staff aloof and does not engage or try to be helpful. no charm whatsoever, is a pity because under previous management and ownership the staff and owner were very nice. just ok now.
Оценявани 08 юли 2018
8,4
Отличен
Frank от Холандия
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2016 г.
New clean place”
Very clean place and in a quiet location but still in walking distance from various shops. Plenty parking for those who come by car or motorbike. I would stay here again.
Оценявани 26 декември 2016
9,2
Изключителен
Walter от Германия
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2016 г.
It's great to stay here”
Nice place. Recommended. Very friendly people are working here
Оценявани 13 декември 2016
8,0
Отличен
Daniel от САЩ
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 4 вечер/и в май 2016 г.
Good location, clean, near market”
Very good for the price, located in a quiet community, but close to the main road with a market and 7/11 nearby
Оценявани 28 май 2016
9,0
Изключителен
Anchalee от Тайланд
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
Second time staying at this hotel”
good location, value for money, cleanliness
Оценявани 28 януари 2016
9,6
Изключителен
Martine от Канада
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 3 вечер/и в януари 2018 г.
Quiet, Clean, Friendly staff. Good value for the money. Well located.”
All good.
Оценявани 04 февруари 2018
6,8
Приятен
Tatong от Тайланд
Група
Семейна стая – 4-ма възрастни
Отседнахме една вечер в ноември 2016 г.
Value for money”
The location is good and it's cheap for 4 people as they have a big room that can accomodate 4 people. With a car, it's very convenient but you can walk to the market as well if you would like to do that.
Оценявани 14 ноември 2016
5,6
Debbie от Австралия
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 3 вечер/и в август 2016 г.
Ok for a short stay”
A bit disappointed with the fact that Bed was hard and reviews said soft. Just nothing there, nothing available no breakfast and the tvs didn't work. They said they would fix and after two days wanted to move us. But didn't bother. But nice people and clean.
Оценявани 14 август 2016
7,7
Много добър
Richard от Великобритания
Бизнес пътник
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в септември 2015 г.
3* Rooms in a 2* Hotel”
Excellent Rooms; Good Location; Good Value
I stayed here for a week whilst working in Mae Sot. It's a new operation so I suspect it had some teething problems which perhaps accounts for the disparity between what it promises and what, in reality, it delivers. On the positive front it's in a good location - tucked away down a quiet side street (where, be warned, a couple of lads with scramblers living opposite periodically detonate the peace) and the rooms are fantastic - spacious, clean, well-serviced, excellently appointed with extremely comfortable beds. At least 3* rooms in a 2* hotel. However, a blocked drain did force me to move rooms at one point but am sure they will iron that kind of thing out in the future. Among other things, it promises massage and English of which there is neither. I looked high and low but I couldn't find the shared lounge and TV area. '24-hour front desk' is pushing it a bit; for much of the day throughout the time I was there (which included two weekends) there was no presence apart from the housekeepers. Having said that, I was provided with a bike (gratis), the quality of which improved the longer I stayed. The breakfast is help-yourself Asian otherwise it's just toast. All things considered I would come back here just for those rooms.
Оценявани 16 октомври 2015
5,6
Takumi от Япония
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2016 г.
Room is ok but very noisy”
Room is clean but a little bit dark and shower is very weak. Also, there were some people speaking loudly in the very early morning and that woke me up around around 5 am...
Оценявани 26 юли 2017
4,0
Mark от САЩ
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2017 г.
Not what we expected ”
Out of the way Hotel. Just didn't feel the same way as others who gave this place a good rating.
Оценявани 13 февруари 2017
9,6
Изключителен
Michael от Великобритания
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в юли 2017 г.
Excellent brand new. Large room with fridge , tv etc ”
All good , would recommend staying here
Оценявани 31 юли 2017
10,0
Изключителен
Anuwat от Тайланд
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2016 г.
thouse”
good for relaxing, clean, nice
Оценявани 28 декември 2016
10,0
Изключителен
Daphna от САЩ
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
super great”
super great, best hotel in Thailand
Оценявани 29 юли 2016
8,0
Отличен
Kevin от САЩ
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в май 2016 г.
Clean room”
A little bit far from downtown if you don't have a motorbike or car, but the room is very clean and quiet
Оценявани 06 май 2016
8,8
Отличен
Ime от САЩ
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в април 2016 г.
Great Value”
I stayed here 3 different times over the couse of 3 months. Consistent cleanliness and nice costumer service. Nice location. Walking distance from mid-day market and essential stores and services.
Оценявани 09 април 2016
9,6
Изключителен
Ime от САЩ
Соло турист
Стая с 2 единични легла
Отседнахме 8 вечер/и в февруари 2016 г.
I would book their again”
Super clean. The friendliness of the staff made up for the fact they don't speak much English. The free bicycles were a wonderful provision. Breakfast was adequate.
Оценявани 20 февруари 2016
9,7
Изключителен
Wei от Сингапур
Група
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
Big and clean room.”
Big, clean and value for money
Enjoy staying in this hotel will come back again.
Оценявани 08 ноември 2015
9,7
Изключителен
Wei от Сингапур
Група
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
Good location, big and clean room. Value for money”
The hotel is new with big and clean room. Staffs are very friendly and helpful.
Оценявани 08 ноември 2015
10,0
Изключителен
akesit от Тайланд
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в август 2015 г.
new guest house, near fresh market and convenient ”
clean, transfer service, speaking English
recommend for foreign visitors ,located in central maesot, free guide , car service xxx baht all time
Оценявани 02 септември 2015
7,2
Много добър
alix от Франция
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2016 г.
Nice room”
Really nice and clean room with everything for you comfort.
Оценявани 23 март 2017
5,6
Otto от Швейцария
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 2 вечер/и в април 2016 г.
Basic Standard - can mit expect more”
Room was never cleaned.Communication problems. Staff has not much Knowledge
Оценявани 15 април 2016
8,0
Отличен
Ayoze от Испания
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2015 г.
Hotel para pasar la noche ”
Da las prestaciones básicas, hotel tranquilo apartado del bullicio, y limpio
Buena estancia, lo único que se escuchaba a las 6 de la mañana un megáfono de alguna mezquita cercana. Hotel para pasar la noche, senciillo, muy limpio, personal atento. Dispone de parking. Lo recomendaríamos como hotel de paso para un parde noches.desayuno pobre, tostadas y café, solo un día pusieron fruta.relacion calidad precio bastante bien.
Оценявани 09 декември 2015
9,2
Изключителен
Patricia от Италия
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
eccellente! !!”
Veramente ottimo hotel, nuovo, pulito e tranquillo. Inoltre ci sono le biciclette a disposizione degli ospiti, molto comodo per spostarsi in città e nelle vicinanze. Buona la colazione. Lo consigliamo caldamente!
Оценявани 05 февруари 2016
9,6
Изключителен
Patricia от Италия
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Eccellente hotel! ”
L'hotel è davvero confortevole, la camera spaziosa e molto pulita, con un bel terrazzino. Il letto è comodo. Biciclette gratuite a disposizione. Ottimo rapporto qualità prezzo, davvero consigliato!
Оценявани 28 февруари 2016
7,0
Много добър
Pier от Италия
Двойка
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
Buon rapporto qualita' / prezzo”
rapporto qualita/prezzo
Оценявани 29 ноември 2015
7,7
Много добър
Michel от Франция
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Hôtel de frontière, propre et bien placé”
Calme, propre et très bon rapport qualité prix
Guest house sans surprises, propre, pas cher et le personnel disponible.
Оценявани 29 март 2016
5,7
Volkmar от Германия
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Frühstück nicht empfehlenswert. ”
Das hotel befindet sich in einer ruhigen Gasse
Ich würde das nächste mal in einem anderen Hotel übernachten. Die Bewertung von >fantastisch< finde ich mächtig übertrieben.
Оценявани 29 февруари 2016
6,8
Приятен
Paul от Тайланд
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
Приятен”
Der urspruengliche Preis von 2000 Baht ist zu hoch, der Rabatpreis von ca. 500 Baht ist gerade noch OK
Оценявани 25 декември 2017
6,0
tsuneto от Тайланд
Бизнес пътник
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в юли 2018 г.
予定変更 キャンセル付加、日付変更不可”
予定がきっちり定まっていない方は要注意。 予定変更なり出張がキャンセルになったので、宿もキャンセルしようと思いましたが、キャンセル不可で、日付変更もできませんでした。オーナー宛にメールもして見ましたが、返信なしです。 Agodaのルールには従っているのでしょうが、誠意が見られません。 たいした金額ではないので、あきらめますががっかりしました。 泊まっていませんので評価はすべて普通にしています。
Оценявани 25 юли 2018
5,6
Yoshifumi от Япония
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в май 2016 г.
値段が安い。”
中心から遠い。夜で歩くと野良犬がいて、怖かった。 部屋はきれい。WiFiは、PCでは電波が届いたがiphoneでは届かなかった。
Оценявани 08 май 2016
9,6
Изключителен
iwamot от Япония
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
コスパが素晴らしい!”
場所は少し外れていますが、これほどコスパがいいホテルは見当たりありません。 メーソートから陸路でミャンマー旅を計画されているなら、是非このホテルを利用されてみてはいかがでしょうか。 料金で比較してみると、ミャンマーでは経験できない素晴らしさが分かると思います。
Оценявани 12 юни 2016
10,0
Изключителен
Tsutomu от Япония
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в септември 2015 г.
新しい建物で清潔!”
朝食、エアコン、広い部屋
国境を越える前に、もしくは超えてからゆっくりするには最適のホテルです!建物がかなり新しく、部屋はかなり綺麗で広いです。エアコン、清潔な冷蔵庫付き。朝食はコーヒー、お粥と、食パンとバナナが食べ放題でした。スタッフも家族経営っぽくてアットホームな感じでかなり親切です。タイ国境の町メーソートのホテルです。ミャンマーに渡ってしまえば、これほどのクオリティの宿はまず望めないでしょう。
Оценявани 06 октомври 2015
3,6
Panida от Тайланд
Група
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в декември 2018 г.
เรื่องความสะอาดแย่มาก”
จองห้องพัก 1 ห้องสำหรับ 3 ท่าน หลังจากเช็คอินเสร็จแล้วเข้าห้อง สภาพโดนรวมของห้องใช้ได้ไม่ถึงกับแย่เหมาะสมกับราคาและสถานที่ตั้ง ในห้องมี 2 เตียง คือ 1 เตียงใหญ่ 1 เตียงเสริม สิ่งอำนวยความสะดวกในห้องเป็นปกติ เมื่อเปิดผ้าห่มเตียงเสริมปรากฏว่าเจอมด ฝุ่น เส้นผม เปิดผ้าห่มของเตียงใหญ่ก็เจอมดกับเส้นผมเช่นกัน เหมือนกับว่าไม่ได้มีการทำความสะอาดเตียงนอนเลย จึงได้แจ้งพนักงานเพื่อขอเปลี่ยนห้อง พนักงานบอกว่าไม่มีห้องว่าง จึงขอโทรคุยกับเจ้าของโรงแรม เจ้าของโรงแรมให้เปลี่ยนห้องให้ เป็นห้องสำหรับ 4 คน เตียงใหญ่ 2 เตียง จากประสบการณ์ที่เจอห้องแรก จึงขอสำรวจเตียงนอนก่อน พอเปิดผ้าห่มดู แม่เจ้า ไม่ใช่เส้นผมค่ะ เป็นเส้นขนเส้นสั้นๆ งอๆเยอะมากติดทั้งผ้าห่มและที่นอน ผ้าห่มคลุมเตียงก็สภาพคือเหมือนไม่ได้ซัก ผ้าปูเตียงเป็นคราบสีเหลืองๆ หมอนมีคราบสีดำติดอยู่ อีกเตียงมีเส้นขนบ้างประปราย แต่แม่เจ้าผ้าเช็ดตัวสีขาวกลายเป็นสีออกขุ่นๆเทาๆ ไม่ได้ซัก ครั้นจะเปลี่ยนห้องหรือย้ายโรงแรมก็ดึกมากแล้วเพราะเช็คอินก็สามทุ่มกว่าๆแล้วเพราะเดินทางมาไกล จำเป็นต้องนอนหลอนทั้งคืน จากสภาพห้องน่าจะไม่มีการทำความสะอาด มีเส้นผมตกอยู่ตามพื้นห้อง เตียงหรือผ้าปูที่นอนและผ้าห่มหลังจากแขกเช็ตเอ้าท์ออกไปแล้วคือแค่จัดผ้าห่มคลุมให้เรียบร้อยเป็นอันเสร็จสรรพไม่มีการทำความสะอาดหรือเปลี่ยนใหม่ อีกห้องที่เพื่อนอีกกรุ๊ปเป็นคนจองเจอผ้าเช็ดตัวสกปรก ผ้าเช็ดเท้ามีแต่รอยรองเท้าเหยียบไม่มีการซัก เครื่องทำน้ำอุ่นเสีย
Оценявани 17 декември 2018
6,4
Приятен
jamjuree от Тайланд
Група
Стая с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в април 2018 г.
Приятен”
โรงแรมอยู่ในซอยทางเข้าแคบไปหน่อย เหมาะสำหรับคนมีรถยนต์ เราไปถึงก่อนเวลาเชคอิน ห้องเลยยังไม่เรียบร้อยแต่เราโอเคนะ พนักงานกระตือรือร้นในการเร่งทำความสะอาดให้ เตียงนอนมีเศษผมจากแขกคนก่อนอยู่ มีกลิ่นอับ ไม่รู้ว่าห้องไม่ค่อยมีคนเข้าพักหรือว่าไม่ได้ซักผ้าห่ม ถ้าปรับปรุงจุดนี้ได้จะดีมาก โดยรวมก็รับสภาพได้ในราคาเท่านี้ค่ะ
Оценявани 17 април 2018
10,0
Изключителен
akesit от Тайланд
Двойка
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в август 2015 г.
โรงแรมเปิดใหม่ ใจกลางเมือง ราคาถูก รับส่งสนามบิน”
โรงแรมเปิดใหม่ ใกล้ตลาดสดและ 7-11 หาของกินง่าย ห้องพักสะอาด บรรยากาศดี มีจักรยานให้ยืม
พนักงานอัธยาศัยดี พูดภาษาอังกฤษได้ อาหารเช้าบุพเฟ่ย์ข้าวต้ม ขนมปัง เครื่องดื่มร้อน มีที่จอดรถ บริการรับส่งสนามบินเสียค่าบริการ100บาท ะนักงานแนะนำสถานที่ท่องเที่ยว โรงแรมเหมาะที่จะพักผ่อนเพื่อการเดินทางท่องเที่ยว
Оценявани 31 август 2015
6,4
Приятен
Pimonpuk от Тайланд
Семейство с големи деца
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
ปานกลาง”
ที่นอนแข็งมาก พนักงานบริการปานกลาง อาหารเช้าใช้ได้ โรงแรมหายาก แต่เหมาะสมกับราคาเป็นที่สุด
Оценявани 23 юни 2018
2,8
THANITSAK от Тайланд
Семейство с малки деца
Семейна стая – 4-ма възрастни
Отседнахме една вечер в септември 2017 г.
ไกลเมืองหายาก ฝุ่นในห้องเยอะ”
อยากให้ปรับปรุงความสะอาดด้วย ตอนเช้าข้าวต้มก็ไม่พอทานสำหรับคนตื่นทีหลัง ที่พักต้องมีรถยนต์ถึงจะสดวก เพราะอยู่ไกลตลาด
Оценявани 02 май 2018
7,2
Много добър
Purimprash от Тайланд
Група
Семейна стая – 4-ма възрастни
Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
ห้องพักราคาถูก”
ห้องพักมีเตียงใหญ่ รองรับ ห้องสะอาด สะอ้าน พนักงานบริการดี อาหารเช้า ข้าวต้มอร่อยมาก แต่ห้องน้ำในห้องพักมีกลิ่นขึ้นมาตามท่อได้ มีจักรยานให้บริการฟรี ถ้าไปคราวหน้าจะไปพักอีก
Оценявани 23 февруари 2018
9,3
Изключителен
Pannawat от Тайланд
Група
Стая с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
โรงแรมยังใหม่”
สะอาดใหม่
ราคาไม่แพง คุ้มค่า ใหม่
Оценявани 09 ноември 2015
9,3
Изключителен
Voraphon от Тайланд
Бизнес пътник
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в октомври 2015 г.
คุ้มค่า บริการเยี่ยม”
พนักงาน ทำเล ราคา
เนื่องจากเป็นโรงแรมเปิดใหม่และอยู่ในซอยจึงทำให้รถรับจ้างยังไม่ค่อยรู้จัก แต่ทำเลดีมาก พนักงานให้บริการดีมากทุกท่าน มีอาหารเช้าง่ายๆ ให้ด้วย
Оценявани 28 октомври 2015
7,2
Много добър
Arunsuay от Тайланд
Група
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
ห้องพักสะดวกสบาย อยู่ในซอย”
เลือกจองที่นี่เพราะมีห้องแบบ 3 เตียงพอดี (มากับเพื่อนรวม 3 คน) ห้องค่อนข้างเล็กแต่ก็สะดวกสบายดี ไม่มีตู้เสื้อผ้าแต่มีที่แขวนให้ มีอาหารเช้าเป็นข้าวต้ม ขนมปัง กาแฟให้ด้วย ที่ตั้งอยู่ในตัวแม่สอด เข้าซอยไปเยอะหน่อย ค่อนข้างเงียบ เหมาะกับคนที่มีรถส่วนตัวหรือจ้างรถมาเอง
Оценявани 27 декември 2017
2,0
sakunphak от Тайланд
Група
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2016 г.
ไม่ดีเลยคะ ”
การจองมีปันหา ระวังด้วยนะคะ
Оценявани 15 декември 2016
6,0
Pariwat от Тайланд
Соло турист
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
ห้องพักสะอาด แต่โรงแรมอยู่ลึกไปหน่อย”
สะอาด
Оценявани 16 февруари 2016
8,4
Отличен
wanida от Тайланд
Група
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2017 г.
ที่พักราคาประหยัด คุ้มค่า”
ที่พักราคาประหยัด สะอาด อยู่ในทำเลที่ดี แต่หายากนิดหน่อย เพราะต้องเข้าซอยมา มีอาหารเช้าให้ด้วย แนะนำ
Оценявани 16 декември 2017
8,8
Отличен
pisanu от Тайланд
Група
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
ห้องพักกว้าง มีสถานที่จอดรถ ทำเลใจกลางเมือง”
พนักงานบริการดีมาก มีอาหารเช้าบริการ ชอบที่มีจักรยานให้บริการ
Оценявани 05 септември 2016
8,0
Отличен
boonyalit от Тайланд
Бизнес пътник
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
ห้องใหม่ สะอาด”
พนักงานยิ้มเเย้ม
Оценявани 29 февруари 2016
8,0
Отличен
Phumipat от Тайланд
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
อาคารใหม่สะอาดใกล้ตลาด ”
สะอาด สะดวก ราคาเหมาะสม
อาคารใหม่สะอาดใกล้ตลาด ราคาเหมาะสม
Оценявани 09 януари 2016
8,3
Отличен
Ton от Тайланд
Семейство с малки деца
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
ห้องสะอาด คุ้มค่าเงิน”
ห้องสะอาด เอาใจใส่ลูกค้า ไม่ไกล
Оценявани 12 декември 2015
8,3
Отличен
Ton от Тайланд
Семейство с малки деца
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
ห้องสะอาด ใหม่ พักสบาย”
ห้องสะอาด บริการดี คุ้มค่าเงิน
Оценявани 12 декември 2015
9,0
Изключителен
Norraseth от Тайланд
Бизнес пътник
Семейна стая (с 1 единично легло и 1 тип Кинг)
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
ห้องสะอาด”
ห้องสะอาด
Оценявани 07 декември 2015
9,3
Изключителен
jakarin от Тайланд
Група
Стая с легло тип Кинг
Отседнахме една вечер в декември 2015 г.
คุ้มค่า”
สะอาด สะดวกสบาย ประหยัด
Оценявани 07 декември 2015