Taichung Loft Hostel - Yizhong
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Баня
Вижте повече снимки
Баня
Вижте повече снимки
8,5 Много добро местоположение
Виж на картата
Вижте всички32снимки
8,5Местоположение
Премахми от любими

Taichung Loft Hostel - Yizhong

Наскоро реновирано
Имате въпрос относно Taichung Loft Hostel - Yizhong?
Много добър
Въз основа на 544 отзивиВижте мнението на гостите
8,0
86% биха препоръчали на приятел
  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • климатик

  • ежедневно почистване

  • плътни завеси

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Двойна стая (Double Room)
...
  • Изглед: Улица
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Morning Double Room
...
  • Изглед: Улица
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Четворна стая (Quadruple Room)
...
  • Изглед: Улица
  • 20 m²/215 ft²
  • 2 Двойни легла
Въведете дати, за да видите цени
Dream Double Room
...
  • Изглед: Улица
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Двойна стая Fashion (Fashion Double)
...
  • Изглед: Улица
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Modern двойна стая (Modern Double)
...
  • Изглед: Улица
  • 13 m²/140 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Charm Double
...
  • Изглед: Улица
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Sweet двойна стая (Sweet Double)
...
  • Изглед: Улица
  • 13 m²/140 ft²
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно Taichung Loft Hostel - Yizhong?

Повече за Taichung Loft Hostel - Yizhong

Описание

Покажи повече

Разтояния и полезни обекти

Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (544)Booking.com (283)
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела8,1
Удобства7,4
Местоположение8,5
Услуги8,0
Съотношение цена-качество8,3
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
繁體中文 (台灣)
繁體中文 (香港)
English
简体中文
повече
Тип стая
Двойна стая
Modern двойна стая
Sweet двойна стая
Dream Double Room
повече
Сортиране по
Показване на 204 проверени отзива
12345
2,4
Jacqueline от Сингапур
Група
Четворна стая
Отседнахме една вечер в януари 2018 г.
Extremely disappointed and not worth it
I had many issues with this hostel. Among all the hotels and hostels which I have been to, this is the worst. I don't think you should even read the remaining things which I am going to write because in the first place you shouldn't even consider this hostel. 1. Location The hostel signage is not visible and I had a hard time trying to figure out the location. Furthermore, I asked the people around the hostel and nobody knows where is it. On top of that, the room which I am staying is located at the 3rd storey and there are no elevators. So if you are carrying luggage with you, you would have a hard time carrying it to your room. 2. Checking in Never arrived early thinking that you can get the receptionist to take care of your baggage/luggage because there is no reception counter and no one that can help you. You will have to either carry it around with you or spend extra money on the renting a locker in a locker room with a time limit. Checking in is strictly at 5 pm.
Оценявани 28 януари 2018
Един пътешественик смята този отзив за полезен. А, Вие?|
5,2
Jiaxi от САЩ
Семейство с големи деца
Charm Double
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2017 г.
Worth the money nice location but facility is bad
It’s very worth the money ... after all I was only paying like 30 dollars per night stay but... location is good very can be very noisy. Restroom is just functional ... no access to hot water or drinkable water in the room. You can only check in after 5pm so this is inconvenient, but still I guess it’s fine since for the price I pay, it is worth the value, but I would pay more to stay in a better hotel next time if I am traveling here again.
Оценявани 22 декември 2017
Dear Jiaxi, Thank you for your feedback and comments, we will repay your valuable suggestions and invite the relevant units to improve. Welcome to Taichung again! I wish you a pleasant journey.
Отговорено 28 декември 2017
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
7,2
lau от Хонконг
Двойка
Двойна стая
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2017 г.
good location
good location
Оценявани 04 декември 2017
感謝您選擇我們旅店住宿,希望有提供便利的住宿環境給您,期待您的再度蒞臨。
Отговорено 28 декември 2017
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
6,0
Yen от Малайзия
Семейство с големи деца
Четворна стая
Отседнахме една вечер в октомври 2017 г.
Над средното ниво
Drinking water machine is dirty.
Оценявани 20 октомври 2017
親愛的旅客您好,感謝您的點評與回饋,我們會將您的問題反映給上層,並進行檢討與改善,希望未來能有機會再為您服務。
Отговорено 19 януари 2018
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
9,2
Anugerah от Индонезия
Двойка
Morning Double Room
Отседнахме 6 вечер/и в октомври 2017 г.
Very Good !! Value for money
I've been to Taichung a couple times and this is the BEST hotel I stayed so far !! Good location at the famous Yizhong night market. Nice staff. Nice room !!!! Just please ready a phone with you, cause when you want to check in, you need to call the staff. No office for this hotel, but thats not holding me to give BIG THUMBS UP for Loft Hostel Yizhong. See you next year !!
Оценявани 18 октомври 2017
親愛的旅客您好,很高興您對我們有這麼高的評等,歡迎您下次再來找我們玩唷!
Отговорено 19 януари 2018
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
9,6
Anugerah от Индонезия
Двойка
Morning Double Room
Отседнахме една вечер в октомври 2017 г.
Good Nice Hotel
Value for money Inside the famous Yizhong Night Market Be ready to call staff when you want to check in, cause there is no office for this hotel...
Оценявани 13 октомври 2017
親愛的客人您好,很高興您對我們有這麼高的評等,歡迎您下次再來找我們玩唷!
Отговорено 19 януари 2018
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
9,2
Chan от Малайзия
Бизнес пътник
Sweet двойна стая
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Convenient to night market
Walking distance to many shop lots, night market and shopping mall.
Оценявани 23 септември 2017
很開心您滿意這次的住宿,更謝謝您與我們分享喜悅,也希望能有機會再替您服務喔!
Отговорено 30 септември 2017
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
3,2
WONG от Хонконг
Двойка
Двойна стая
Отседнахме 2 вечер/и в август 2017 г.
Приемлив
The location is extremely inconvenient! I have to call the host so that they can send a girl to pick us there. It is not recommended if you dont have a phone number in TW. Additionally, the shower only supplies hot water for 15-20mins, we have to wait to be heated if exceed 20 mins.
Оценявани 14 август 2017
感謝您花時間為我們的住宿填寫評鑑,我們非常重視您的寶貴意見。
Отговорено 30 септември 2017
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
6,0
Angie от Малайзия
Група
Четворна стая
Отседнахме една вечер в юни 2017 г.
Над средното ниво
Check In time is too late. Place not easy to find it, have to call before arrival.
Оценявани 03 юли 2017
Thanks for your feedback and patronage.According to your comment, we will review and perfect our service.We sincerely wish you have wonderful trip in Taichung and expect your next coming to park hostel. Thank you very much.
Отговорено 05 юли 2017
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
6,8
Tuyen от Виетнам
Двойка
Двойна стая
Отседнахме една вечер в април 2017 г.
The room is ok, But the staffs are not available for supporting
I really disappointed about staff service. They are not available always to support us. Because it very hard to find my room. When we check-in, the staff not in service desk. We have to wait a long time.
Оценявани 12 юни 2017
Thanks for your coming and experiencing CHASE Walker hotel. According to your comment, we will review the check-in process and perfect our customer service training. We sincerely wish you have wonderful trip in Taichung and expect your next coming to loft hostel. Thank you very much.
Отговорено 05 юли 2017
Taichung Loft Hostel - Yizhong
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
12345
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая

<назад
Февруари 2018
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
напред>
Март 2018
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
четв, фев 22, 2018 - пет, фев 23, 2018(1 нощувка)