The Celtic Royal Hotel
Вижте всички26снимки
Стая с две единични легла - Баня
Вижте всички26снимки
Лоби
Вижте всички26снимки
Лоби
Вижте всички26снимки
Интериор на хотела
Вижте всички26снимки
НА КАРТАТА
Местоположение
Отличен
8,0
Вижте всички26снимки
Премахми от любими
  • 560 м до градски транспорт

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
8,0
Много добър
Комфорт на стаята § качество
Стая с две единични легла (Twin Room)
...
  • 12 m²/129 ft²
  • душ
  • 2 Единични легла
Въведете дати, за да видите цени
Семейна стая (2 възрастни + 2 деца) (Family Room (2 Adults + 2 Children))
...
  • 12 m²/129 ft²
  • душ
  • 2 Единични легла и 1 Двойно...
Въведете дати, за да видите цени
Двойна Делукс стая със спалня или две единични легла (Deluxe Double or Twin Room)
...
  • 12 m²/129 ft²
  • душ
  • 1 Двойно легло или 2 Единич...
Въведете дати, за да видите цени
Двойна стая (Double Room)
...
  • 12 m²/129 ft²
  • душ
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени

Повече за The Celtic Royal Hotel

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Важно да се знае

Покажи повече

Важно съобщение

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (3)Booking.com (1398)
7,9
Много добър
Въз основа на 3 отзиви
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела8,7
Удобства7,0
Местоположение8,0
Комфорт на стаята и качество8,0
Услуги8,0
Съотношение цена-качество7,3
Предоставено от проверените гости на Agoda
Сортиране по
Показване на 2 проверени отзива
5,6
Graham от Великобритания
Двойка
Двойна стая
Отседнахме една вечер в август 2017 г.
3rd floor room, lift not working. ”
The hotel is old but reasonably well maintained - except for the one lift that seemed to have been out of action for some days. I felt sorry for the elderly porter who had to climb multiple flights of stairs to get our bags into the room. Breakfast only starts at 7am so as we had to be back in London by 1pm we never got to try it. Car parking is difficult - you have to leave a sticker in the car to say you are a guest but the car park always seemed to be full. Location is reasonable, just 5 minutes walk from the town wall and 10 minutes to the castle. But nothing special for the price paid.
Оценявани 26 август 2017
8,0
Josephine от Великобритания
Семейство с малки деца
Отседнахме една вечер в май 2014 г.
Very good value and good guest service”
Room size, free breakfast, lots of seating and lounge areas
Very good
Оценявани 22 май 2014
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая