Виж всички 222 места за настаняване в Дарджилинг.
The Pinewood Hotel
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Интериор на хотела
Вижте повече снимки
Рецепция
Вижте повече снимки
Ресторант
Вижте повече снимки
6,3 Точки за местоположението
Виж на картата
Вижте всички9снимки
6,3Местоположение
Премахми от любими
Много добър
Въз основа на 19 отзивиВижте мнението на гостите
7,3
  • Летищен трансфер

  • безплатен WiFi достъп във всички стаи

  • ежедневно почистване

  • перални услуги

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Избор на стая
Делукс (Deluxe)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • душ
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Супер Делукс (Super Deluxe)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • душ
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Екзекютив (Executive)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • душ
  • 1 Двойно легло
Въведете дати, за да видите цени
Имате въпрос относно The Pinewood Hotel?

Повече за The Pinewood Hotel

Описание

Покажи повече

Разтояния и полезни обекти

Покажи по-малко

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Важно съобщение

Моля, обърнете внимание, че всички промени в данъчната структура в следствие на правителствени политики ще доведат до преразглеждане на данъците, които ще бъдат приложими към всички резервации и ще бъдат таксувани допълнително при напускане.

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (19)
5,8
Много добър
Изберете тип турист
Състояние/Чистота на хотела7,7
Удобства6,6
Местоположение6,3
Комфорт на стаята и качество6,8
Услуги8,4
Съотношение цена-качество6,9
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтър на коментарите по:
Език
English
日本語
Norsk
繁體中文 (台灣)
Тип стая
Делукс
Екзекютив
Супер Делукс
Сортиране по
Показване на 18 проверени отзива
12
8,8
KH от Малайзия
Семейство с големи деца
Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2017 г.
Room charge is above reasonable
We have been there for 4 days, the room #206 for first 2 days was good, but room #204 for the last 2 days which cost higher as it is window view, I am not happy only that the room is actually smaller than the previous one, hair dryer is not working, the power point near the dressing table is not working too ! however, staffs, cleanliness and location are good, breakfast is monotonous, they should have more choice to chose. Room charge is higher than Bangkok and Kuala Lumpur, which is not reasonable, although it is peak season on June. Indeed, all hotels rate in Darjeeling are too expensive ! It should be Rs 1000 less from current rate.
Оценявани 10 юни 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
5,2
Adelheid от Швейцария
Соло турист
Екзекютив
Отседнахме 2 вечер/и в май 2017 г.
narrow space
food was very nice = good cook! no hot water; except the shower tube, all other tubes were leaking; 20 square m must be for the room and bathroom together - so it's really narrow; ok for one night.
Оценявани 12 май 2017
Dear Mam, We apologise for the inconvenience caused by one of the leaking knobs below the wash basin. We were not aware of it and had you brought it to our attention we would have got it changed. As for the size of the room, it is a room for single occupancy and is about 120 sqft. excluding the bathroom. we have asked agoda to rectify the built in area of the room. Owing to its size, we let it out only to single travellers only and is priced much lower than our regular rooms. We are a budget property and we do not have huge, expansive rooms. However our rooms are clean, cosy and fitted with all modern amenities and we strive to make our guests as comfortable as possible. We thank you for staying with us and enjoying our food.
Show more
The Pinewood Hotel
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,8
Valdemar от САЩ
Соло турист
Екзекютив
Отседнахме 6 вечер/и в декември 2016 г.
V. Schultz, USA
It's a small boutique hotel with just eleven rooms, but does everything necessary to make the traveller comfortable. The manager is very competent, helping to make my two-week stay enjoyable.
Оценявани 30 декември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,4
mohd от Малайзия
Соло турист
Екзекютив
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2016 г.
nice hotel
10minit walking from darjeeling town.not east to find this hotel,but u can ask local people around there..
Оценявани 19 ноември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,3
Coline от Франция
Група
Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2015 г.
Great hotel in a nice location
Location, setting and cleanliness
Very good stay in this nice and cosy hotel. Only minus is the heater which is not included in the price.
Оценявани 06 януари 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
3,3
PARTHA от Индия
Семейство с малки деца
Екзекютив
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2015 г.
Total waste of Money
I made the mistake to book this hotel as it was completely waste of money. In my Life I have never been this kind of uncomfortable hotel in spite of spending too much money as room tariff. Rooms are too small and too much cozy type,Beds are too small to sleep with your family with one young child even though it was double bed room. They don't clean the room regularly if you don't put request to clean the room.In a place like Darjeeling where people goes to spend a comfortable and relaxing holiday, it might be worst hotel even though room tariffs are too high for a double bed rooms. Rooms are very uncomfortable. Total waste of money...
Оценявани 07 юни 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
8,7
kiwoon от Южна Корея
Семейство с големи деца
Екзекютив
Отседнахме една вечер в май 2015 г.
so nice
clean, kindness, cheap
So clean.....nice
Оценявани 14 май 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
7,3
MICHAEL от Великобритания
Соло турист
Екзекютив
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2015 г.
Cold
Staff,Staff,staff
It's a good way up the hill so for an old guy like me it wasn't easy,that being said it was the beginning of February and it was cold although the owners did offer me a heater with no charge.the two guys that worked there did everything they could to make my stay a pleasant one.the breakfast was more than adequate.
Оценявани 10 февруари 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
5,3
Nagabhushan от Индия
Семейство с малки деца
Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2014 г.
Bad choice
One is food was good. Nothing else
Not great:-( the hotel is located in a place where car is not allowed because of VIP road. So every time you need to go out and catch a car, you need to make a steep walk. Also the room does not provide heater, you need to pay extra if you need it. Over all did not enjoy at all. Except for food.
Оценявани 03 януари 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
5,0
ARUNA от Индия
Семейство с малки деца
Отседнахме 2 вечер/и в октомври 2014 г.
Pinewood review
very supportive staff, location, view
It was ok as the pictures on their fb page & reality are very contrasting
Оценявани 06 октомври 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?|
12
    • x
    • Поздравления!
    • Цената току що стана по-ниска с вашия купон за незабавно намаление!
Това е популярно място за настаняване. Не го изпускайте!

Назад към резултатите

Назад към избора на стая


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
<назад
Януари 2018
ПоВтСрЧеПеСъНе
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
напред>
Февруари 2018
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
ср, яну 17, 2018 - четв, яну 18, 2018(1 нощувка)