Виж всички 674 места за настаняване в Ко Панган.

The Relax Beach Resort

Имате въпрос относно The Relax Beach Resort?
Преглед на точките5,8
Въз основа на211отзиви
The Relax Beach Resort
Вижте повече снимки
Плувен басейн
Вижте повече снимки
Вижте всички32снимки
6,5 Точки за местоположението
Покажи на картата
6,5Местоположение
  • частен плаж

  • балкон/тераса

  • бар

  • летищен трансфер

  • градина

  • кафене

До 30% отстъпка със специалните промоции на Agoda Insider!

Цените падат веднага щом се впишете в профила си!

Влезте в акаунта си
Имате въпрос относно The Relax Beach Resort?

Разтояния и полезни обекти

  • летища в близост
    • 18 км
    • Международно летище Самуи (USM)
    • 115 км
    • Летище Сурат Тани (URT)
  • болници & клиники
    • 300 м
    • Болница Банкок, клиника Самуи - клон Koh Phangan
  • дрогерии
    • 7 км
    • Pharmacy
  • магазин за смесени стоки
    • 850 м
    • 7 Eleven
  • АТМ
    • 1,8 км
    • ATM

Информация за обекта

Описание

Покажи повече

Характеристики

Покажи по-малко

Политики

Покажи повече

Полезна информация

Покажи повече

Последни коментари от клиенти

Agoda отзиви (211)

1,1

Изберете тип турист
Преглед на точките
  • Състояние/Чистота на хотела 5,3
  • Удобства 4,6
  • Местоположение 6,5
  • Комфорт на стаята и качество 6,0
  • Услуги 5,8
  • Съотношение цена-качество 5,7
  • Хранене 5,7
Преглед на точките
  • Състояние/Чистота на хотела 5,0
  • Удобства 4,2
  • Местоположение 6,0
  • Комфорт на стаята и качество 5,7
  • Услуги 5,4
  • Съотношение цена-качество 5,3
  • Хранене 5,3
Приятен
  • Състояние/Чистота на хотела 5,7
  • Удобства 4,9
  • Местоположение 6,5
  • Комфорт на стаята и качество 6,7
  • Услуги 6,4
  • Съотношение цена-качество 6,2
  • Хранене 6,2
Изключителен
от 2 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,0
  • Удобства 8,0
  • Местоположение 10,0
  • Комфорт на стаята и качество 10,0
  • Услуги 8,0
  • Съотношение цена-качество 10,0
  • Хранене 10,0
Преглед на точките
от 8 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 4,3
  • Удобства 6,0
  • Местоположение 6,3
  • Комфорт на стаята и качество 4,4
  • Услуги 4,8
  • Съотношение цена-качество 4,8
  • Хранене 4,8
Преглед на точките
  • Състояние/Чистота на хотела 5,4
  • Удобства 4,4
  • Местоположение 7,0
  • Комфорт на стаята и качество 6,0
  • Услуги 5,7
  • Съотношение цена-качество 5,9
  • Хранене 5,8
Предоставено от проверените гости на Agoda
Филтри

Преглед на езика
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • ภาษาไทย
  • 日本語
  • Italiano
  • Русский
  • Nederlands
  • Español
  • Svenska
  • Dansk
  • Čeština
  • Suomi
  • 简体中文
  • 한국어
  • Ελληνικά
  • Tiếng Việt
повече по-малко

Тип стая
  • Стандартно бетонно бунгало с вентилатор
  • Стандартна дървена стая с вентилатор
  • Стандартни бунгала на плажа
  • Делукс бунгало
  • Супериорна стая (3-ма души)
  • Стандартна стая (с 2 двойни легла)
  • Бунгало с вентилатор (4-ма възрастни)
повече по-малко

Сортиране по
Показване на 201 проверени отзива
  • изчисти всичко

8,8
Olena
Семейство с малки деца
Стандартна дървена стая с вентилатор
Отседнахме 10 вечер/и в декември 2016 г.
Удобно”
Бунгало с террасой, большим санузлом, хороший пляж, большой чистый бассейн, бесплатный биллиард, питание дороговато, но до всего можно быстро добраться.
Оценявани 04 януари 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
4,8
Sofia от Русия
Соло турист
Стандартно бетонно бунгало с вентилатор
Отседнахме 5 вечер/и в февруари 2016 г.
не берите самое простое бунгало”
мы остановились тут на 5 ночей, из плюсов: + в километре находится магазин Big c + относительно в центре, можно пешком дойти до Тонг Сала +- близко к морю, но оно грязное на всём Бан Тае. Большие отливы, водоросли с утра выносит на берег, но ребята из отеля просеивают песок и кидают их обратно в море. - Однажды прям по кровати ползал огромный таракан - Не убирают номер вообще, видимо раз в неделю. Даже полотенца не меняют - Вайфай только у бассейна и на ресепшене - Не очень-то дружелюбный персонал we stayed here for 5 nights from the pros : + The store is located near Big C + Relatively at the center , you can walk to Thong Sala + - Close to the sea , but it is all dirty in the TAE Ban . Large tides , algae morning brings to the shore, but the guys from the hotel sifted sand and throw them back into the sea . - Once on the bed straight huge cockroach crawling - Do not clean a room at all, probably once a week . Even the towels are not changed - Vayfay only at the pool and at the reception - Not really - the friendly staff
Оценявани 27 февруари 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
3,7
Polina от Русия
Група
Супериорна стая (3-ма души)
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2015 г.
Говнотель”
Близость к пляжу
Номера все убитые, бассейны грязные. Вся территория запущена основательно. Обслуживание в номерах отсутствует.
Оценявани 23 февруари 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
7,7
Elizaveta от Русия
Група
Бунгало с вентилатор (4-ма възрастни)
Отседнахме 2 вечер/и в януари 2015 г.
Нормальный отель на пару дней”
расположение отеля, пляж, завтраки
Броеировали отель за день до фул мун пати, уже ничего не было))) цена на эти даты конечно завышена, но мы ожидали худшего) территория приятная, отличный пляж, правда с мелким морем (по всему побережью) до фул мун организуют такси 100 бат, или у отеля всегда стоят тук-туки, ехать 15 минут. В отеле есть аренда байков, недалеко у милки бэй и машины. В бунгало конечно все древнее, канализация фиговая, белье старое но чистое. Персонал очень услужлив! Завтраки нормальные- омлет, тосты, сосиски, рис, лапша, фрукты. В общем, на дни фул мун пати вполне нормальный вариант, ну и так остановиться на пару дней, чтобы осмотреть остров. Расположение отличное - до порта Тонг сала 10 минут, Хаад рина 15 минут, рядом есть магазин Биг Си, ну и рынок в Тонг сала, но в то же время очень уединенный пляж с зонтами и лежаками.
Оценявани 06 януари 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,0
Ekaterina от Русия
Двойка
Стандартна дървена стая с вентилатор
Отседнахме 9 вечер/и в декември 2013 г.
Хороший отель”
расположение, пляж, доступная цена
Отель понравился, цена очень доступная, все что нужно для пляжного отдыха. Расположение рядом с морем. Сам остров порадовал, ожидали меньшего. Спасибо!
Оценявани 15 май 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
9,7
Nikolay от Русия
Соло турист
Стандартни бунгала на плажа
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2010 г.
Power Beach Resort, ”
Fine location and territory
Evening before the foolmoonparty were no water and electricity;
Отель понравился, дружественный персонал пытается говорить по английски, но делает это с трудом, мелкое море, горячее; зеленая территория. Если ехать на фулмунпати, то лучше останавливаться в хаадрине и не добираться туда на мотобайке, или туктуке
Оценявани 27 септември 2010
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
7,2
Bishwajeet от Индия
Група
Стандартни бунгала на плажа
Отседнахме 2 вечер/и в април 2017 г.
Full Moon Party Trip Stay”
The resort is nice. We had booked one sea facing standard A/C bungalow. The room was ok for the price I paid. Small Cottage Style design. Asked the guys in reception for bike and they arranged the bike at 200 THB per day. Overall the stay was good.
Оценявани 17 април 2017
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
3,2
Shane от Канада
Група
Стандартно бетонно бунгало с вентилатор
Отседнахме 3 вечер/и в април 2017 г.
old and dirty.”
This is my second time in this hotel, first time there was no running water, staff said it was a shortage on the island, but turns out this is a problem with this hotel as there was a problem with water again. Booked four rooms, all were filthy, cockroaches in all rooms, beds terrible, facilities falling apart. Find another hotel...
Оценявани 13 април 2017
We need to thank you for the comments. We apologize that you did not get comfortable during the stay. We will manage to investigate the problem that you have identified as soon. To prevent this from happening again in the future, if we are more convenient to know more comments from you to improve our accommodation and services to me. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again best regards Nareerat Sena Reservation Manager
Отговорено 15 май 2017
Показване на повече
The Relax Beach Resort
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
8,0
Michael от Холандия
Соло турист
Стандартна дървена стая с вентилатор
Отседнахме 3 вечер/и в март 2017 г.
Great money for value comparisson”
I was staying in one the bungalows and the bathroom facilities was locates outside in your own space which is cool, but that made it also possible for bugs to get in. The door cracks were pretty big which as well of was not quit stopping the bugs. Renting a scooter here is cheaper than on the streets which is nice. One more bad thing is that I didnt have wifi in my room. Other guest do have because they had a deluxer version than me but I think wifi should be availble everywhere. The staff was really nice and helpfull there is much to do closeby, which makes the location pretty good. I would recommand this place
Оценявани 19 март 2017
ทางโรงแรมต้องขอขอบคุณในการเข้าพัก ของคุณและยัง สละเวลาเขียนรีวิวที่พักให้กับทางโรงแรมด้วย ซึ่ง เรายินดีรับ คำแนะนำของคุณ เพื่อนำไปปรับปรุงให้ดีขึ้น และ หวังว่าโอกาสหน้าจะได้รับ ความไว้วางใจ ที่จะต้อนรับคุณ อีก ขอแสดงความนับถือ นารีรัตน์ เสนะ Reservation Manager
Отговорено 06 април 2017
Показване на повече
The Relax Beach Resort
Смятате ли, че този отзив е полезен? |
2,4
Nick от Великобритания
Двойка
Стандартно бетонно бунгало с вентилатор
Отседнахме 4 вечер/и в февруари 2017 г.
Only book as a last resort! ”
Very run down and dated 'resort'. Probably the worst facilities we have encountered since we have been travelling. Our fan in our room almost set our bungalow on fire (woke up to a room full of smoke and a burnt plastic smell) - when we told reception they told us we'd have to 'wait 10 minutes' and when we complained to the manager about it later on, he simply just laughed at us! Only stay here as an absolute last resort while here for Full Moon etc. The general area surrounding the resort isn't much better either!! WILL NOT BE BACK
Оценявани 15 февруари 2017
The hotel apologizes for any inconvenience to your stay. And welcome your suggestions to improve it. And thank you for your stay. Best Regard Nareerat Sena Reservation office
Отговорено 23 февруари 2017
Показване на повече
The Relax Beach Resort
Смятате ли, че този отзив е полезен? |


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма:
null е резервирана 0 часа, 0 минути преди
<назад
Май 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
напред>
Юни 2017
ПоВтСрЧеПеСъНе
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930