Много добър 7,3
Въз основа на 147 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Много добър



от 147 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 6,8
  • Удобства 7,5
  • Местоположение 8,6
  • Комфорт/Стандарт на стаята 7,3
  • Работа на персонала 7,4
  • Съотношение цена-качество 7,4
  • Храна/Хранене 6,2
Сортиране по

Joyce от Сингапур
Двойка
Стая с 1 спалня
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2015 г.
very bad hotel
only the view from the room is good
Very poor service, the lady at front desk was very unfriendly. The hotel location at top of hill, we have to carry luggage all the way up and nobody helps! The walkway is so dirty! Will never ever stay again!
Оценявани 28 септември 2015

Hugh от Австралия
Соло турист
Студио стая Ocean
Отседнахме 8 вечер/и в август 2015 г.
Great view
View, Size of room, Cooking facilities
I had a studio apartment which was spacious and comfortable. The only down side was that I was in Florin block which was right at the top of the very steep hill. Hard work walking up.
Оценявани 18 август 2015

donald от Австралия
Двойка
Студио стая Ocean
Отседнахме 7 вечер/и в юли 2015 г.
pleasant time at airlie beach
view,staff helpfulness,closeness to main shopping street ,
The quality of the room was what you would expect from a three star establishment.In future we would upgrade and expect a flasher establishment.
Оценявани 04 август 2015

Peter от Австралия
Двойка
Студио стая Ocean
Отседнахме 8 вечер/и в юни 2015 г.
great
location friendly & helpful staff great food
great
Оценявани 16 юни 2015

josephin от Австралия
Двойка
Студио стая Ocean
Отседнахме 3 вечер/и в юни 2015 г.
Wouldn't recommend, room old, needs work
Location,view, friendly staff
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Оценявани 12 юни 2015

Russell от Нова Зеландия
Двойка
Студио стая Ocean
Отседнахме 4 вечер/и в май 2015 г.
More a hostel than resort...
The view.
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Оценявани 01 юни 2015

Cathie от Австралия
Двойка
Стая с 1 спалня
Отседнахме 5 вечер/и в май 2015 г.
Relaxed Getaway
Location, friendly staff and facilities
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Оценявани 17 май 2015

Snezana от Австралия
Група
Студио стая Ocean
Отседнахме 3 вечер/и в май 2015 г.
Whitsunday Terraces resort
Location, clean sheets and towels
Оценявани 14 май 2015

Emma от Австралия
Група
Студио стая Ocean
Отседнахме 2 вечер/и в май 2015 г.
Alright
Close to everything, lovely staff
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Оценявани 11 май 2015

Ehsan от Австралия
Двойка
Студио стая Ocean
Отседнахме 3 вечер/и в май 2015 г.
The best location
1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
Оценявани 09 май 2015


1

Изберете програма за лоялност

PointsMAX
Език
Програма за лоялност А Програма за лоялност А
Програма за лоялност В

Кликнете на PointsMAX и изберете любимата си програма за лоялност.

2

Изберете оферта с точки

Хотелска стая А
Информация за стаята
Спечели
5 000 точки

Изберете стаята и опция с точките за избрания от вас обект.

3

Въведете членски номер

Страна-издател на паспорта
Членски номер
1234

Въведете членския номер за избраната от вас програма когато завършвате резервацията. Точките ще бъдат добавени към вашия акаунт след напускане на хотела.

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: