Veure tots els 150 allotjaments a Doha.
Adagio Premium Aparthotel West Bay Doha
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
centre esportiu
Veure més fotos
Bufet lliure
Veure més fotos
Molt bona ubicació 8,0
Veure el mapa
Veure totes les 38 fotos
8,0Ubicació
S'ha eliminat dels favorits

Adagio Premium Aparthotel West Bay Doha

Té alguna pregunta per a Adagio Premium Aparthotel West Bay Doha?
Notable
Basada en 15 comentarisVeure el que han dit els hostes
7,4
  • Enllaç amb l'aeroport

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • canvi de moneda

  • sauna

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Apartament Executive 2 habitacions (2 Bedroom Executive Apartment)
...
  • 100 m²/1076 ft²
  • plat de dutxa
  • 1 llit extragran i 2 llits ...
Fixa les dates per veure preus
Apartament d'1 Habitació (1 Bedroom Apartment)
...
  • 50 m²/538 ft²
  • plat de dutxa
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Apartament de 2 Habitacions (2 Bedroom Apartment)
...
  • 100 m²/1076 ft²
  • plat de dutxa
  • 1 llit extragran i 2 llits ...
Fixa les dates per veure preus
Estudi (2 persones) (Studio for 2 people)
...
  • Veure: sense vistes
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Adagio Premium Aparthotel West Bay Doha?

Més informació sobre Adagio Premium Aparthotel West Bay Doha

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (15)
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja7,6
Serveis6,5
Ubicació8,0
Confort i qualitat de l'habitació7,7
Servei8,1
Relació qualitat preu6,8
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
العربية
Tipus d'habitació
Apartament d'1 Habitació
Apartament de 2 Habitacions
Apartament Executive 2 habitacions
Ordenar per
13 comentaris autèntics
12
4,8
Eunyoul, Corea del Sud
Viatger de negocis
Estudi (2 persones)
Estada de 5 nits en de setembre de 2017
Poorer than money
Not good restaurant, Small swimming pool, No good services. I don't want to go again.
Comentat el 18 de setembre 2017
Dear Ms. Eunyoul, Thank you for taking the time to write your feedback about your stay at Adagio Premium ApartHotel West Bay. We are very disappointed to know that you did not enjoy your stay experience at Adagio, some of the factors mentioned such as swimming pool is unfortunately a structure of the hotel that we cannot change, but convenient for a swim, as for the dining options, we have the coffee shop located at the ground floor, open from 6 AM until 10:30 PM serving snacks, coffee, tea and dessert in addition to the main restaurant " Al Dirwandi" which is our all day dining restaurant, if what is served doesn't meet your preference our chefs are available to prepare you any dish you would ask for, through our room service. We aim to provide the best service to our clients and should you have any remarks our guest relation team is available around the clock to respond to guest requirements and to take an immediate action. Hoping to see you again at Adagio Premium ApartHotel Wes
Show more
Adagio Premium Aparthotel West Bay Doha
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,8
Mohamad, Aràbia Saudita
Grup
Apartament de 2 Habitacions
Estada de 2 nits en de febrer de 2017
Good but can be better
The hotel cleanliness, furneture, staff, breakfast all great. The location is good but in work days the area is crowded and traffic makes it hard to go out or back to the hotel. The gym needs alot of improvment and more bars( you can't train). Also massage area needs improvement. comparing with the price of massage, the place is Too simple.
Comentat el 27 de febrer 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
4,4
Mahmoud, Qatar
Grup
Apartament de 2 Habitacions
Estada d'una nit en de novembre de 2016
Bad experience - unprofessional staff
It was bad experience for me - I don't like to generalize but I had an incident that someone trespassed inside our flat - regardless the circumstances surrounding this incident but how the staffs responded to the situation and how they dealt with us showed that they are unprofessional and discriminate between guests (long-term / certain nationality....etc)
Comentat el 27 de novembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
5,6
capt, Bahrain
Família amb nens menuts
Apartament de 2 Habitacions
Estada d'una nit en de setembre de 2016
The hotel building is very good and the room is so bad
I check in on 13th of SEP I take two bed room apartment The smell of the bathroom very very bad and not clean, Room furniture, dirty instruments beauty ( make up ) I change the room and I it was batter then the 1st room 6 /10 ,The place of the restaurant is very good the food is bad over all the rate the hotel 5 /10 .Note:hotel administration look after the hotel .
Comentat el 15 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,7
Paul, Canadà
Viatger de negocis
Apartament d'1 Habitació
Estada de 5 nits en de novembre de 2015
Good value for the money
Location, location, location
Ideal for longer stays. The rooms are spacious and give you more of a living at home feeling.
Comentat el 04 de desembre 2015
Li ha semblat útil aquest comentari?|
10,0
Nader, Kuwait
Grup
Apartament de 2 Habitacions
Estada de 2 nits en de gener de 2015
Nice hotel
Location , parking , clean
Very good
Comentat el 02 de febrer 2015
Li ha semblat útil aquest comentari?|
3,7
Mohammad, Qatar
Grup
Apartament de 2 Habitacions
Estada d'una nit en de gener de 2015
no arabic in the hotel
location
very expensive
Comentat el 06 de gener 2015
Li ha semblat útil aquest comentari?|
7,0
Adil, Unió dels Emirats Àrabs
Família amb nens menuts
Apartament de 2 Habitacions
Estada de 3 nits en de gener de 2015
It's good bot not waw
parking space, customer Service and quite
Comentat el 05 de gener 2015
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
Mohammed, Aràbia Saudita
Família amb nens menuts
Apartament de 2 Habitacions
Estada d'una nit en de març de 2016
فندق جميل
فندق جميل
Comentat el 21 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
7,2
abdullah, Kuwait
Família amb nens menuts
Apartament de 2 Habitacions
Estada de 2 nits en de març de 2016
رائحة كريهة في الغرفه
الموظفين رائعين والموقع ممتاز السعر مبالغ فيه
Comentat el 06 d'abril 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
12
    • x
    • Enhorabona!
    • El preu ha baixat gràcies al nostre val instantani!
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
gener 2018
dldtdcdjdvdsdg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Següent
febrer 2018
dldtdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
dg. 21 gen., 2018 - dl. 22 gen., 2018(1 nit)