Veure tots els 4.291 allotjaments a Phuket.

Allamanda Laguna Phuket Serviced Apartments

Té alguna pregunta per a Allamanda Laguna Phuket Serviced Apartments?
Notable7,5
Basada en 402 comentaris
Allamanda Laguna Phuket Serviced Apartments
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
7,5 Molt bona valoració dels hostes
Veure tots els comentaris

"Very quiet, very clean. Excellent comfy bed. The only downsi..."

JohnUnited Arab Emirates
Piscina
Veure més fotos
Molt bona ubicació 7,6
Veure el mapa
Veure totes les 26 fotos
7,6Ubicació
  • 550 m de la platja

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • balcó/terrassa

Registra't ara i tindràs accés immediat a fins a un 30% de descompte amb les ofertes per a membres!
Opcions d'habitació
Suite de 2 Habitacions (2 Bedroom Suite)
  • Veure: jardí
  • 113 m2
  • 2 llits individuals i 2 lli...
Fixa les dates per veure preus
Suite d'Una Habitació (1 Bedroom Suite)
  • Veure: jardí
  • 82 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Minisuite 1 habitació (1 Bedroom Junior Suite...
  • Veure: jardí
  • 65 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Allamanda Laguna Phuket Serviced Apartments?

Distàncies i informació bàsica

  • aeroports a prop
    • 11 km
    • Aeroport internacional de Phuket (HKT)
    • 76 km
    • Aeroport internacional de Krabi (KBV)
  • estacions de tren i autobús
    • 15 km
    • Terminal de Bus 2 de Phuket
  • hospitals i clíniques
    • 4,8 km
    • Hospital de Thalang
  • farmàcies
    • 2,1 km
    • Dream Pharmacy
  • botiga de conveniència
    • 2,1 km
    • Family Mart
  • Retirada d'efectiu
    • 70 m
    • ATM

Sobre l'allotjament

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (402)
Comentaris de Booking.com (397)

7,5

Selecciona el tipus de viatgers
Notable
  • Neteja 7,9
  • Serveis 7,8
  • Ubicació 7,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,7
  • Servei 7,5
  • Relació qualitat preu 7,8
Notable
  • Neteja 7,9
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 8,2
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,1
  • Servei 7,9
  • Relació qualitat preu 7,8
Notable
  • Neteja 7,7
  • Serveis 7,8
  • Ubicació 7,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,5
  • Servei 7,5
  • Relació qualitat preu 7,8
Notable
  • Neteja 7,8
  • Serveis 8,7
  • Ubicació 7,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,5
  • Servei 7,2
  • Relació qualitat preu 7,6
Notable
  • Neteja 7,8
  • Serveis 8,2
  • Ubicació 7,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,7
  • Servei 7,5
  • Relació qualitat preu 8,0
Notable
  • Neteja 8,0
  • Serveis 7,1
  • Ubicació 7,9
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,4
  • Servei 7,7
  • Relació qualitat preu 7,8
Notable
  • Neteja 8,3
  • Serveis 6,8
  • Ubicació 7,9
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,9
  • Servei 7,6
  • Relació qualitat preu 8,0
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • ภาษาไทย
  • 日本語
  • 简体中文
  • Русский
  • 繁體中文 (香港)
  • Deutsch
  • 한국어
  • Italiano
  • Français
  • Nederlands
  • Svenska
  • 繁體中文 (台灣)
  • Čeština
  • Norsk
  • Dansk
  • Bahasa Indonesia
  • Tiếng Việt
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Minisuite 1 habitació
  • Suite d'Una Habitació
  • Suite de 2 Habitacions

Ordenar per
378 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

9,6
Johann, Sud-Àfrica
Parella
Minisuite 1 habitació
Estada de 5 nits en de maig de 2017
Excepcional”
Our 3rd stay over the last 3 years. Spacious clean facility with lovely views and beautiful pool, right on the Golf course. Kitchen facility good, lovely lounge and dining area. Seperate bedroom and bathroom, neat and spacious. We find it the ideal facility to relax for a few days at the end of an extended holiday.
Comentat el 25 de maig 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
Jinoe, Filipines
Persona que viatja sola
Minisuite 1 habitació
Estada de 3 nits en de juny de 2016
Nice place but a bit far”
The room was very big and great for a family. TV, ref, aircon are just as big. I love the scenery around the hotel. But the location is a bit far from other tourist places in Phuket.
Comentat el 24 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,6
KIT, Hong Kong
Parella
Minisuite 1 habitació
Estada d'una nit en de març de 2017
Suficient”
This Hotel in fact is not a hotel, it is only a service apartment. Short stay such as one night is fine. Too long is not good as there is no facilities such as room service, restaurant (take breakfast at other building). Water pressure is very terrible!
Comentat el 23 de març 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,8
MANIKANDAN, Índia
Parella
Minisuite 1 habitació
Estada de 3 nits en de gener de 2017
Good stay at Bad location”
Advantages: *Big bed *Apartment style room *Cooking facility and utensils *Furniture *Nice and friendly staff (One man and one lady, another lady is stubborn) Disadvantages: *Bad location. Too far from sightseeing attractions. Need to pay more for taxi. But, good stay those who prefer to have a peaceful vacation. Near to airport. *Staff(Lady) not provided extra key. *Bathroom and Bed room door locks are not working.
Comentat el 31 de gener 2017
Thank you so much for the advantages that you specified in your review. Our rooms are all with fully furnished kitchen and are spacious and very accommodating. Despite of this we are very sorry to hear that you are unhappy about one of our staff that didn't provide you an extra key, normally we only give 1 key for 1BR and 2 keys for 2BR, since you were staying at 1BR then you got only 1 key, sometimes the issue is the communication in between. We also apologize about the door locks that doesn't work. I hope you have told us the problem directly when it occurs so that we will be able to fix it and make you happy right away. Thank you and wee are hoping to serve you again in the future and make sure this things won't happen again.
Resposta 06 de març 2017
Mostra més
Allamanda Laguna Phuket Serviced Apartments
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Martin, Austràlia
Parella
Minisuite 1 habitació
Estada de 5 nits en de desembre de 2016
Always enjoy staying here”
Favourite place to stay in Phuket, love the location and the facilities especially the golf course and club. Good access to places to eat and close to the airport.
Comentat el 18 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
christophe, França
Parella
Suite d'Una Habitació
Estada de 8 nits en de desembre de 2016
nice resort near the beach ”
Clean room every day , But location moto bicke ( 350/day)and bicycle (200/day)
Comentat el 10 de desembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
Yi, Hong Kong
Parella
Minisuite 1 habitació
Estada de 3 nits en de juny de 2016
Revisit every year! Great value for money, relax and quiet”
This is my third visits to this place, great value for money. Quite away from town, shopping is limited. As we rent a car, so everything is fine for us. Room is clean and big, got cooking facilities and very comfortable. definitely will revisit this place again.
Comentat el 28 de novembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,4
Terry, Singapur
Grup
Suite de 2 Habitacions
Estada de 3 nits en de novembre de 2016
2 Bedroom Suite”
Great location in the laguna area for the Ironman race held across the street from us. Only problem with Allamanda was the lack of a restaurant. Nonetheless, there was a free shuttle that brought us around everywhere in the vicinity for restaurants, supermarkets etc. Everything was within a stone's throw. Staff was helpful and friendly.
Comentat el 28 de novembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,4
Nutdanai, Singapur
Parella
Suite d'Una Habitació
Estada de 2 nits en de novembre de 2016
Unexpected room and services - Disappointed”
We booked 2 night @ this place and late check-in between 9-10 pm. The apartment under renovated without description posted on the booking pages. We need to walk pass the construction. The floor warp with blue plastic sheet protect the drop ceiling paint. The building tide with bamboo stick under painting . Our room is suite type with 2 Aircon leaving room and bedroom. Both no cooling air at all and no reception / service at night and the issue has been fixed next day. If you drive or rent a car, please consider due to very limited parking slot ...
Comentat el 15 de novembre 2016
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
9,2
Marianne, Alemanya
Parella
Minisuite 1 habitació
Estada de 3 nits en de novembre de 2016
Great all round. Bed is way too hard 😩”
Beds are too hard. But otherwise great.
Comentat el 14 de novembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Selecciona les dates del viatge per veure els preus Ara no >
Anterior
juliol 2017
dldtdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Següent
agost 2017
dldtdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031