Veure tots els 695 allotjaments a Palawan.
Excel·lent8,6
Basada en 62 comentaris
El 100% el recomanaria als seus amics
Balay Tuko Garden Inn
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
balcó/terrassa
Veure més fotos
Molt bona ubicació 7,4
Veure el mapa
Veure totes les 40 fotos
7,4Ubicació
  • aire condicionat

  • balcó/terrassa

  • bar

  • transport hotel/aeroport

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Suite Familiar Deluxe (Deluxe Family Suite)
...
  • Veure: sense vistes
  • 45 m2
  • 4 llits individuals i 2 lli...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Familiar Delux (Deluxe Family Room)
...
  • Veure: jardí
  • 50 m2
  • 1 llit individual i 2 llits...
Fixa les dates per veure preus
Deluxe Doble (Deluxe Double)
...
  • Veure: jardí
  • 25 m2
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Habitació Deluxe 2 llits (Deluxe Twin Room)
...
  • Veure: jardí
  • 25 m2
  • 2 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Balay Tuko Garden Inn?

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 4 km
  • Puerto Princesa Airport (PPS)
  • 99 km
  • San Vicente Airport
Transport públic
  • 1,4 km
  • Puerto Princesa Bus Station
hospitals i clíniques
  • 1,7 km
  • Palawan Adventist Hospital
farmàcies
  • 4,3 km
  • Rite One Pharmacy
botiga de conveniència
  • al lloc
Retirada d'efectiu
  • 1,4 km
  • ATM

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (62)
Comentaris de Booking.com (84)

8,6

Selecciona el tipus de viatgers
Excel·lent
  • Neteja 9,3
  • Serveis 8,8
  • Ubicació 7,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,0
  • Servei 9,0
  • Relació qualitat preu 8,8
Excel·lent
  • Neteja 10,0
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 7,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 10,0
  • Relació qualitat preu 9,0
Excel·lent
  • Neteja 9,3
  • Serveis 8,7
  • Ubicació 7,2
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,9
  • Servei 9,0
  • Relació qualitat preu 8,9
Excel·lent
  • Neteja 9,3
  • Serveis 9,3
  • Ubicació 7,8
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,3
  • Servei 8,7
  • Relació qualitat preu 8,5
Excel·lent
  • Neteja 8,7
  • Serveis 6,0
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,0
  • Servei 8,7
  • Relació qualitat preu 8,0
Excel·lent
  • Neteja 10,0
  • Serveis 10,0
  • Ubicació 7,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,0
  • Servei 9,3
  • Relació qualitat preu 9,3
Excel·lent
  • Neteja 8,4
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 7,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,3
  • Servei 8,8
  • Relació qualitat preu 8,8
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Français
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Italiano
  • Čeština
  • 日本語
  • 繁體中文 (台灣)
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Habitació Deluxe 2 llits
  • Habitació Familiar Delux
  • Suite Familiar Deluxe
  • Deluxe Doble

Ordenar per
59 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

6,7
Francisco, Espanya
Parella
Habitació Deluxe 2 llits
Estada de 2 nits en de febrer de 2014
Hostal para enlazar Aeropuerto-El Nido”
Precio, limpieza, tranquilidad
Se trata de un buen hostal, que está un poco apartado, y que he utilizado exclusivamente para pasar una noche, después del vuelo a Puerto Princesa y antes de iniciar el tortuoso camono hasta El Nido. El lugar como alojamiento es correcto y limpio con adecuada calidad precio. Per a fuer de ser sinceros no puede explayarme mucho más, porque apenas si estuve alojado unas 7 horas, antes de emprender mi viaje hacia El Nido.
Comentat el 20 de febrer 2014
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
IRA, Filipines
Persona que viatja sola
Habitació Deluxe 2 llits
Estada de 3 nits en de juliol de 2017
Clean place and the chicken curry is great!”
Stayed from Jul 30 - Aug 3 :) Solo traveler I find the place reasonable for the price of Php3600+ for 3nights4days. Although when I got the receipt from the accommodation its only around Php2900+ so I am not sure if it was best if I were to book from Agoda or directly to the inn. The room: Clean via daily housekeeping service Tissue and soap Daily towel change With a safe box Cable television Two glasses and a pitcher (Warm water dispenser is located along the corridor) Working AC Hot shower The inn has a lavish garden, an indoor pool (8ft), table tennis, restaurant, a common area for cooking, and a reception area. I believe the location is very strategic and its also relaxing. There were several trees and plants. The staffs on my opinion were not that approachable and also there are times that the recep was empty. This could be improve I believe. At their resto the best seller for me is their chicken curry. It can be good for sharing. Although there were several mosquito under the table. Perhaps most places in Palawan have. Over-all the place is highly recommended :) Kudos.
Comentat el 04 d'agost 2017
Thank you for your positive comments and I am glad you enjoyed your stay. We are a little B&B so the Front desk is sometimes empty but our staff is always around cleaning the rooms or at the Resto Bar to help you Hope to have the pleasure to welcome you again soon. Maria Theresa
Resposta 01 de setembre 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,0
Niruparan, Singapur
Persona que viatja sola
Deluxe Doble
Estada de 3 nits en de maig de 2017
Staff was rude on breakfast ”
Requested for breakfast at room they said just cannot
Comentat el 31 de maig 2017
Thank you for your review. Indeed we do not serve breakfast at the room as we do not like to attract the cockroaches and red ants in the room and also we have only one staff to serve. Sorry for the inconvenience! Joel
Resposta 04 de juliol 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,2
Christopher, Estats Units
Parella
Deluxe Doble
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
A Quiet Place”
This was a unique atmosphere experience. Key locked room which you had to leave every time you wished to leave the hotel. The pool was semi covered and huge - however it was super cold when we went swimming. They had a restaurant that was quiet and allowed us to dine at late night. The food was always good and the portion was sometime too much. A quiet place for the price I paid. The only issue was no one was at the front counter when I was trying to check out. But finally got that taken care of after finding the young lady in the kitchen.
Comentat el 16 de maig 2017
Thank you for your lovely review and we are pleased that you all enjoyed your stay. We look forward to seeing you all back again soon. Maria Theresa
Resposta 17 de maig 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
DIANA, Filipines
Parella
Deluxe Doble
Estada de 2 nits en de gener de 2017
Accommodating Staff”
Really nice for relaxation
Comentat el 17 de febrer 2017
Thank you for your lovely review and we are pleased that you all enjoyed your stay. We look forward to seeing you all back again soon. Maria Theresa
Resposta 08 de maig 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,4
Wasantha, Singapur
Família amb nens menuts
Suite Familiar Deluxe
Estada de 4 nits en de novembre de 2016
Quite okay”
So many mosquitos in the hotel.
Comentat el 15 de novembre 2016
Thank you for your review. Sorry for the mosquitoes but Palawan is a tropical island so you need to protect yourself from 04:30 pm till 08:30pm. We recommend our guest to keep the door closed as well. Maria Theresa
Resposta 08 de maig 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Michael, Austràlia
Parella
Deluxe Doble
Estada de 2 nits en d'octubre de 2016
Super Hotel that Caters to tired travellers ”
Any hotel that allows tired travellers to check in early without any extra fees gets a 10/10 from me, that type of service is rare.
Comentat el 28 d'octubre 2016
Thank you for your very nice review. I am delighted that you and your family had great stay because of our service and amenities and that your wonderful experience will mean a return visit. Looking forward to welcoming you back to Balay Tuko, like no other. Thank you very much. Maria Theresa
Resposta 08 de maig 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,6
Haydee, Canadà
Parella
Deluxe Doble
Estada de 2 nits en d'octubre de 2016
Will definitely stay here longer”
Very relaxing ambiance, will definitely stay here longer next time.
Comentat el 23 d'octubre 2016
Thank you for your positive comments and I am glad you enjoyed your stay. Hope to have the pleasure to welcome you again soon Best regards Maria Theresa
Resposta 08 de maig 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,8
Daniel, Estats Units
Parella
Deluxe Doble
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
ayos lang”
this hotel looked much better in brochure than in person. It is a decent hotel with a very nice garden but nothing else. The lady owner is very nice and so I her daughter but the Australian man running things is a rude and very unfriendly chap. Nice breakfast choices but nothing free. If you want to eat here after breakfast then you have to tell them in advance and you can't bring I'm any outside food or drinks without a fee. Too many rules and regulations for a hotel with not much to offer not even a van service to anywhere. It's also in the middle of a noisy part of San Manuel. The only thing I really liked here was the breakfast and the big bathroom with bright colors other than that won't stay here again.
Comentat el 27 de setembre 2016
Thank you for your positive comments and I am glad you enjoyed your stay. We are a little B&B so sometimes the Front desk is empty but our staff is around cleaning the rooms or at the Resto Bar to help you out. Hope to have the pleasure to welcome you again soon Maria Theresa
Resposta 01 de setembre 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
9,2
Todd, Estats Units
Persona que viatja sola
Deluxe Doble
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
The best”
Everything perfect at this hotel. The grounds are beautiful. The rooms are large. The food is good.
Comentat el 22 de setembre 2016
Thank you for sharing your recent stay with us. I am glad that you had a great experience and found the room to be clean and comfortable. Maria Theresa
Resposta 08 de maig 2017
Mostra més
Balay Tuko Garden Inn
Li ha semblat útil aquest comentari? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Balay Tuko Garden Inn
|Excel·lent 8,6

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031