Cambon Hotel
Veure totes les 65 fotos
Individual Estàndard - Vista interior
Veure totes les 65 fotos
Vista interior
Veure totes les 65 fotos
Vista interior
Veure totes les 65 fotos
platja
Veure totes les 65 fotos
AL MAPA
Ubicació
Excepcional
9,5
Veure totes les 65 fotos
S'ha eliminat dels favorits
Notable
Basada en 49 comentarisVeure el que han dit els hostes
7,9
  • Enllaç amb l'aeroport

  • Transport públic a 310 m

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
7,5
Molt bona
Confort i qualitat de l'habitació
Superior Doble o 2 llits (Superior Double or Twin)
...
  • Veure: ciutat
  • 20 m²/215 ft²
  • 2 llits individuals o 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Suite Prestige amb Terrassa Privada (Prestige Suite with Private Terrace)
...
  • 33 m²/355 ft²
  • banyera
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Suite Júnior (Junior Suite)
...
  • Veure: ciutat
  • 25 m²/269 ft²
  • 2 llits individuals i 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Clàssica (Classic)
...
  • Veure: ciutat
  • 17 m²/183 ft²
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Habitació Familiar (2 Adults + 2 Infants) (Family Room (2 Adults + 2 Children))
...
  • Veure: ciutat
  • 32 m²/344 ft²
  • 2 llits individuals i 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Individual Estàndard (Single Standard)
...
  • Veure: ciutat
  • 14 m²/151 ft²
  • 1 llit individual
Fixa les dates per veure preus
Individual Estàndard (Single Standard)
...
  • es permet fumar
  • banyera
Fixa les dates per veure preus
Habitació Triple (Triple Room)
...
  • Veure: ciutat
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 llit individual i 1 llit ...
Fixa les dates per veure preus
Suite Prestigi (Suite Prestige)
...
    Fixa les dates per veure preus
    Té alguna pregunta per a Cambon Hotel?

    Més informació sobre Cambon Hotel

    Descripció

    Mostrar més

    Distàncies i informació bàsica

    Les distàncies que es mostren són en línia recta segons la ubicació al mapa. Les distàncies reals poden variar.
    Mostra Menys

    Característiques

    Mostra Menys

    Voltants de l'allotjament

    Mostrar més

    Cal saber

    Mostrar més

    Informació útil

    Mostrar més

    Comentaris recents de clients

    Comentaris d'Agoda (49)Comentaris de Booking.com (372)
    Selecciona el tipus de viatgers
    Neteja8,1
    Serveis7,3
    Ubicació9,5
    Confort i qualitat de l'habitació7,5
    Servei7,9
    Relació qualitat preu7,4
    Proporcionat per clients autèntics de Agoda
    Filtra els comentaris per:
    Idioma
    English
    한국어
    简体中文
    繁體中文 (台灣)
    amplia
    Tipus d'habitació
    Individual Estàndard
    Superior Doble o 2 llits
    Clàssica
    Ordenar per
    31 comentaris autèntics
    1234
    4,0
    anya, Espanya
    Parella
    Superior Doble o 2 llits
    Estada de 4 nits en d'agost de 2015
    Mal hotel desayuno pesimo”
    Ubicación
    Hotel oscuro y estrecho, con moqueta y decoración horrorosa. Desayuno pesimo y carísimo (23€ pp) a pesar de no tener buffet
    Comentat el 27 d'agost 2015
    2,8
    Hazel, Filipines
    Família amb nens menuts
    Clàssica
    Estada de 4 nits en d'octubre de 2017
    The staff was very inconsiderate and unhelpful and rude.”
    It was stated in agoda that children stay for free but must use a bed. If it is not possible to put an additional bed, then it is pointless to state that since the customer will have expectations!!! My friend had to book in another last minute because she was not allowed to stay in the room. On top of that, the staff wanted me to leave my child with my friend because as she said, maximum of 2 persons only!!! What a great solution to offer!!! I have stayed in many other hotels without any problem bringing my 2 kids along as we really sleep together in 1 bed! She made my paris trip unhappy and without peace of mind!
    Comentat el 10 de novembre 2017
    Dear Hazel, Thank you for the review you left in our page. You booked a Classic room for 2 adults, we did not receive an email or a call from you announcing us 2 more children. At the check in moment we were surprised because you were 4 : 2 adults and 2 children (not baby). All babies can sleep in a crib for free, all children can sleep in an extra bed (extra charge) or the best thing is to book a Family room or a Triple room. Your 2 children needed extra beds for security reason, the low says it in France. We suggested to you to change for a family room for 4 people, we made the possible to welcome you all : one adult and one children per room, but you refused. Your friend chose to book another hotel, she did not sleep at the hotel Cambon and you hide the second child for all your stay, even if we announce you that it was forbidden to sleep at 3 in the Classic room. For a next stay we suggest you to book a Family room if you will come with children. Kind regards
    Show more
    Cambon Hotel
    9,2
    Catherine, Canadà
    Família amb nens grans
    Superior Doble o 2 llits
    Estada de 4 nits en de maig de 2017
    Excellent service and location”
    The staff are very helpful and the location is very good for shopping and sightseeing! Highly recommend and would totally stay there again!!
    Comentat el 07 de maig 2017
    Dear Catherine, thank you for your kind review! We are glad to read that you appreciated our professional staff always ready to meet the demands of our guests and solve the problem 24h/24 service and that you enjoyed the central position of our Hotel in the center of Paris near the best monuments and the shopping area of St Honoré and Champs-Elysées! We hope to welcome you again for a newt stay! Responsable relations publiques de Hotel Cambon
    Show more
    Cambon Hotel
    7,2
    MANASARA, Tailàndia
    Parella
    Clàssica
    Estada d'una nit en d'abril de 2017
    Bad staff at night shift”
    He has no willingness to service guests, with bad conversation.
    Comentat el 20 d'abril 2017
    Dear M. MANASARA, we thank you for the time you took writing this review about you stay. We would like to communicate that we took note about your complain and we did our best to solve this misunderstanding. Our staff is very professional always ready to talk with the guests, solve the problems and meet the demands with a 24h/24 service. We hope to can welcome you again for a next stay. Responsable relations publiques de Hotel Cambon
    Show more
    Cambon Hotel
    8,0
    Areeya, Tailàndia
    Persona que viatja sola
    Individual Estàndard
    Estada de 4 nits en de maig de 2015
    Perfect location. Small room”
    This hotel locates on rue cambon. Perfect location but the room is very small and a bit used.
    Comentat el 11 d'octubre 2016
    8,0
    ely, Indonèsia
    Viatger de negocis
    Individual Estàndard
    Estada de 7 nits en de novembre de 2015
    Good”
    Location
    Very pleasant stays
    Comentat el 06 de desembre 2015
    8,0
    ely, Indonèsia
    Viatger de negocis
    Clàssica
    Estada de 7 nits en de novembre de 2015
    Good Hotel”
    Best location
    Very pleasant stay
    Comentat el 06 de desembre 2015
    8,0
    ely, Indonèsia
    Viatger de negocis
    Individual Estàndard
    Estada de 4 nits en de novembre de 2015
    Good”
    Location
    Very Pleasant
    Comentat el 01 de desembre 2015
    Dear Ely, thank you for the time you took to write this kind review about your stay! We hope to welcome you again in the future! Responsable relations publiques de Hotel Cambon
    Resposta 21 d'agost 2017
    Cambon Hotel
    8,7
    Wing, Hong Kong
    Parella
    Clàssica
    Estada d'una nit en de novembre de 2014
    Happy to be back again despite a short stay”
    Nice staff. Location. Location.
    Comentat el 23 de novembre 2014
    6,3
    Mei, Hong Kong
    Parella
    Clàssica
    Estada d'una nit en de maig de 2014
    Centrally located hotel, easy access to shopping”
    Close to city centre, easy access, wifi
    Easily access to sight seeing areas, shopping arcade, it was a good experience
    Comentat el 21 de maig 2014
    1234
    Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

    Tornar als resultats de cerca

    Torna a les opcions d'habitació