Veure tots els 28 allotjaments a Torla.
Excepcional9,4
Basada en 37 comentaris
Casa A Ruata
Veure més fotos

"The welcome from the host was delightful. Great location in..."

DeniseAustralia
Vestíbul
Veure més fotos
Veure totes les 24 fotos
  • Casa/pis sencers

  • 6 hostes

  • 3 habitacions

  • 3 llits

  • 70 m2

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!

Sobre l'allotjament

Distribució dels llits

  • Espai comú 2 llits individuals, 1 llit doble
Mostra -1 habitacions més Mostra Menys

Descripció

Mostrar més Mostra Menys

Equipaments

Mostrar més Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més Mostra Menys

Avís important

Please let the property know your expected arrival time in advance. You can use the Special Requests box when booking or contact the property. If you expect to arrive outside check-in hours, please inform the property in advance. Please note that 25% of the total price will be charged on the day of booking. The remaining 75% of the price must be paid in cash on arrival.
Mostrar més Mostra Menys

Comentaris recents de clients

Comentaris de Booking.com (37)
Comentaris d'Agoda (1)

9,4

Selecciona el tipus de viatgers
Excepcional
de 37 comentaris
  • Neteja 9,6
  • Serveis 9,3
  • Ubicació 9,8
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,8
  • Servei 9,7
  • Relació qualitat preu 9,3
Excepcional
de 5 comentaris
  • Neteja 9,5
  • Serveis 9,0
  • Ubicació 10,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,0
  • Servei 9,5
  • Relació qualitat preu 9,5
Excepcional
de 16 comentaris
  • Neteja 9,5
  • Serveis 9,4
  • Ubicació 9,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,8
  • Servei 9,8
  • Relació qualitat preu 9,4
Excepcional
de 7 comentaris
  • Neteja 9,7
  • Serveis 9,3
  • Ubicació 10,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,9
  • Servei 9,7
  • Relació qualitat preu 9,3
Excepcional
de 8 comentaris
  • Neteja 9,7
  • Serveis 9,4
  • Ubicació 9,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,5
  • Servei 9,7
  • Relació qualitat preu 9,1
Comentaris autèntics proporcionats per Booking
Veieu totes les Resenyes


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
juliol 2017
dldtdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Següent
agost 2017
dldtdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031