Excepcional 9,6
basat en 24 comentaris

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Sobre Casa Da Cortinha

Descripció

Dissenyat tant per oci com per negoci, Casa Da Cortinha està situat idealment a Azevedo; una de les localitzacions més populars de la ciutat. Des d'aquí, els viatgers poden gaudir d'un fàcil accés a tot el que aquesta viva ciutat ofereix. Amb la seva bona localització, l'hotel ofereix fàcil accès a les destinacions obligades de la ciutat.

A Casa Da Cortinha, l'excelent servei i instal.lacions superiors faran de la vostra estada una experiència inoblidable. Bar, àrea de fumadors, àrea de TV/saló compartit són només algunes de les comoditats que fan que Casa Da Cortinha sigui diferent dels altres hotels de la ciutat.

L'ambient de Casa Da Cortinha es reflexa en cada habitació. calefacció, articles de tocador, plat de dutxa, assecador de cabell, mosquiter són només algunes de les comoditats a la vostra disposició. A més, l'oci que l'hotel ofereix assegurarà que tengui molt a fer durant el dia. Amb una localització ideal i amb comoditats imbatibles, Casa Da Cortinha no troba competidors en cap categoria.
Mostrar més Mostra Menys

Característiques

Accés a Internet

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions
  • Zones públiques amb Wi-Fi

Desplaçament

  • aparcament de cotxes

Fitnes i recreació

  • sala de jocs

Coses a fer, maneres de relaxar-se

  • jardí
  • piscina [exterior]
  • pista/pistes de tennis

Àpats, begudes i refrigeri

  • bar

Serveis i comoditats

  • zona de fumadors

Accés

  • instal.lacions per a minusvàl.lids
  • s'admeten animals de companyia

Idiomes Parlats

  • Anglès
  • Indonesi
  • Italià
Mostrar més Mostra Menys

Polítiques

  • Els llits supletoris depenen de l'habitació escollida. Consulti la capacitat de l'habitació individual per obtenir-ne més informació.
Al reservar més de 5 habitacions, poden aplicar-se diferents condicions i suplements addicionals.
Mostrar més Mostra Menys

Avís important

A deposit of 30% of the total reservation amount is required, and must be paid via bank trasnfer on the day of booking. Casa Da Cortinha will contact guests with further details. The remaining 70% of the total amount must be paid in cash at the time of check-in.
Mostrar més Mostra Menys

Comentaris recents de clients

Comentaris de Booking.com (24)

Selecciona el tipus de viatgers
Excepcional
de 24 comentaris
  • Neteja 9,8
  • Serveis 9,6
  • Ubicació 9,3
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,6
  • Servei 10,0
  • Relació qualitat preu 9,5
Comentaris autèntics proporcionats per Booking



1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit: