Veure tots els 11.207 allotjaments a Bali.
Excel·lent8,2
Basada en 68 comentaris
Cassava Lembongan Bungalow
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
balcó/terrassa
Veure més fotos
Bany
Veure més fotos
Molt bona ubicació 7,8
Veure el mapa
Veure totes les 50 fotos
7,8Ubicació
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • balcó/terrassa

  • Servei d'habitacions 24 hores

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Bungalou 1 habitació (1 Bedroom Bungalow)
...
  • Veure: jardí
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Bungalou 1 Habitació Superior (Superior One-Bedroom Bungalow)
...
  • 16 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Bungalou 1 Habitació Superior (Superior One-Bedroom Bungalow)
...
    Fixa les dates per veure preus
    Bungalou 1 Habitació Superior (Superior One-Bedroom Bungalow)
    ...
      Fixa les dates per veure preus
      Bungalou 1 Habitació Superior (Superior One-Bedroom Bungalow)
      ...
        Fixa les dates per veure preus

        Distàncies i informació bàsica

        aeroports a prop
        • 31 km
        • Aeroport internacional de Ngurah Rai (DPS)
        • 91 km
        • Aeroport Internacional de Lombok (LOP)
        hospitals i clíniques
        • 1,2 km
        • Puskesmas Nusa Penida Ii Lembongan

        Més informació sobre

        Descripció

        Mostrar més

        Característiques

        Mostra Menys

        Polítiques

        Mostrar més

        Informació útil

        Mostrar més

        Avís important

        Mostrar més

        Comentaris recents de clients

        Comentaris d'Agoda (68)
        Comentaris de Booking.com (273)

        4,8

        Selecciona el tipus de viatgers
        Excel·lent
        • Neteja 8,7
        • Serveis 7,5
        • Ubicació 7,8
        • Confort i qualitat de l'habitació 8,4
        • Servei 8,6
        • Relació qualitat preu 8,6
        Excel·lent
        • Neteja 8,9
        • Serveis 6,8
        • Ubicació 7,7
        • Confort i qualitat de l'habitació 8,6
        • Servei 8,9
        • Relació qualitat preu 8,7
        Excel·lent
        • Neteja 8,8
        • Serveis 7,3
        • Ubicació 8,2
        • Confort i qualitat de l'habitació 8,4
        • Servei 8,6
        • Relació qualitat preu 8,3
        Notable
        • Neteja 8,0
        • Serveis 8,0
        • Ubicació 7,2
        • Confort i qualitat de l'habitació 7,3
        • Servei 8,4
        • Relació qualitat preu 8,4
        Excel·lent
        • Neteja 9,1
        • Serveis 9,0
        • Ubicació 8,2
        • Confort i qualitat de l'habitació 8,6
        • Servei 8,4
        • Relació qualitat preu 9,3
        Notable
        • Neteja 7,7
        • Serveis 8,0
        • Ubicació 7,7
        • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
        • Servei 7,4
        • Relació qualitat preu 8,3
        Proporcionat per clients autèntics de Agoda
        Filtres

        Idioma dels comentaris
        • English
        • 简体中文
        • Deutsch
        • Français
        • Русский
        • Nederlands
        • Español
        • Italiano
        • 日本語
        amplia menys

        Tipus d'habitació
        • Bungalou 1 habitació
        • Bungalou 1 Habitació Superior

        Ordenar per
        67 comentaris autèntics
        • esborrar-ho tot

        7,6
        Xavier, Espanya
        Parella
        Bungalou 1 habitació
        Estada de 2 nits en d'agost de 2016
        Bungalow correcto”
        Es un buen sitio para pasar un par de días. El servicio es muy amable y dispuesto a ayudar con cualquier cosa. Ubicado a 5 min de tamarint y mushroom beach y con rastaurantes y tiendas cercanas.
        Comentat el 13 d'agost 2016
        Li ha semblat útil aquest comentari? |
        10,0
        Hian, Països Baixos
        Família amb nens grans
        Bungalou 1 habitació
        Estada de 3 nits en de juliol de 2017
        Nice small and cozy resort on Lembongan”
        Cassava is a nice and cozy resort on Lembongan. It is near all the activities and facilities on the island but still very quiet. The personell is very nice and friendly.
        Comentat el 01 d'agost 2017
        Li ha semblat útil aquest comentari? |
        8,0
        Samantha, Estats Units
        Grup
        Bungalou 1 habitació
        Estada d'una nit en de juny de 2017
        Worth the money ”
        Beautiful room and facilities! Only complaints would be that the staff asked us when we were checking out at least 5 times even though we reassured them each time we would be gone by the allotted time (which we were). Also, the mosquito netting in the room is not just for looks, use it or you will end up with bites everywhere when you wake up. The shower could have been cleaner but it wasn't bad since we had a nice view of the full moon.
        Comentat el 21 de juny 2017
        Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
        8,8
        Krishna, Indonèsia
        Família amb nens menuts
        Bungalou 1 Habitació Superior
        Estada d'una nit en d'abril de 2017
        good value hotel”
        good value hotel. clean room, friendly staff and owner
        Comentat el 15 d'abril 2017
        Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
        9,6
        Sara, Espanya
        Parella
        Bungalou 1 habitació
        Estada de 2 nits en de març de 2017
        Excepcional”
        Amazing place and very good service and staff
        Comentat el 20 de març 2017
        Li ha semblat útil aquest comentari? |
        10,0
        ditta, Indonèsia
        Persona que viatja sola
        Bungalou 1 habitació
        Estada d'una nit en d'agost de 2016
        super”
        the management was great, they gave me pick up service , help me out to rent motorbike, its only 1 minutes walk to tamarind beach, its only 15 minutes walk to mushroom beach , the hotel was great, the room was huge with outdoor bathroom, clean and the gave a welcome drink (its really yummy)
        Comentat el 28 d'agost 2016
        Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
        8,8
        Yvonne, Singapur
        Parella
        Bungalou 1 habitació
        Estada d'una nit en d'agost de 2016
        Nice Staff, Good value”
        The hotel is using wooden type of house and easy to access from jetty or to famous spot. friendly staff.
        Comentat el 16 d'agost 2016
        Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
        5,0
        NGAI, Hong Kong
        Grup
        Bungalou 1 habitació
        Estada de 2 nits en d'abril de 2015
        Greedy Disappointing staff, Disorganised Service, ”
        Fair location, fair breakfast, fair hygiene
        [!!!! If you are think this article is too long and going to skip it, you will be disappointed after you stay in this hotel] We were a group of 6 people booking 3 rooms. To confirm reservation, I always contact the hotels through email after making a reservation on a agent website like agoda. However, I received no reply from Cassava despite I sent them an email a month in advance. We arrived lembongan at 3pm. To better use our time we had booked a boat for snorkelling from 4pm to 6 pm before the sunset. The most disappointing things happened. They only reserved two rooms for us while we need 3. We asked the staff for refunding so that we can book an extra room in the hotel next to it. But they resist to do so and suggest us to stay in their friends' hotel which is very quite far away. Insisted, they finally agree to refund but it had wasted us an hour of time which is precious as we had to go snorkelling before the sunset. (Finally we board the boat at nearly 5pm!) On that night, we have asked the staff to reserve 3 scooters for us for travelling around the island. They agreed and guaranteed they will have the scooters ready on the next day However, on the following day, they had forgot to reserve the scooters and all the scooters had been rented to other guests. We insisted to get the scooters but the greedy staff keep persuading us to use their Van at a much higher cost. We insisted that they have to found a solution for us because without the scooters we just cannot travel around the island. Finally they somehow found a friend who could rent us the scooters. They had agreed to charge us 80000 per scooters but when we check-out from the hotel, they charged us 100000 for each scooters. We were in a hurry as the van picking us to the pier had arrived and we had to leave immediately, we didn't argue with them. Overall, the hardware of this hotel isn't that bad but the software is far from satisfactory and it was a very disappointing stay.
        Comentat el 17 de setembre 2015
        Li ha semblat útil aquest comentari? |
        8,0
        Rob, Austràlia
        Parella
        Bungalou 1 habitació
        Estada de 3 nits en de juliol de 2015
        Relaxing stay ”
        Quiet location, friendly staff, private bungalows set around lovely pool and garden
        Lovely relaxing stay at the Cassava Lembongan Bungalow. Friendly and helpful staff.
        Comentat el 04 d'agost 2015
        Li ha semblat útil aquest comentari? |
        10,0
        brian, Austràlia
        Parella
        Bungalou 1 habitació
        Estada de 7 nits en de juliol de 2015
        A true gem on the island”
        Clean and well maintained accommodation, pool, gardens. Delicious food at the restaurant at good prices with friendly staff. Good location within walking distance to the beaches.
        From the moment we arrived we were made to feel like part of the family rather. The bungalows are well built and maintained in immaculate condition by the staff. Light breakfast was included in the room rate with more substantial fare being available at very reasonable cost. We ate at various places on the island during the week and found the Cassava Restaurant became our favorite place to relax at Dinner with delicious meals available at very reasonable cost. The bungalows and staff are delightful making our stay on Lembongan very special.
        Comentat el 02 d'agost 2015
        Li ha semblat útil aquest comentari? |

        Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
        Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

        • Visita
        • Restaurant
        • Botiga
        • Oci
        ×
        Cassava Lembongan Bungalow
        |Excel·lent 8,2

        1

        Seleccioni el programa de fidelització

        PointsMAX
        Idioma
        Programa de fidelització A Programa de fidelització A
        Programa de fidelització B

        Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

        2

        Esculli l'oferta de punts

        Habitació d'hotel A
        Informació de l'habitació
        Guanyi
        5.000 punts

        Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

        3

        Introdueixi la identificació de membre

        País del passaport
        Identificació de membre del programa
        1234

        Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

        Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
        Anterior
        setembre 2017
        dldtdcdjdvdsdg
            123
        45678910
        11121314151617
        18192021222324
        252627282930 
        Següent
        octubre 2017
        dldtdcdjdvdsdg
              1
        2345678
        9101112131415
        16171819202122
        23242526272829
        3031