Veure tots els 3.251 allotjaments a Los Angeles (CA).
Eldorado Inn and Suites
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Veure més fotos
Veure més fotos
Veure més fotos
Puntuació de la ubicació 6,1
Veure el mapa
Veure totes les 30 fotos
6,1Ubicació
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • bany

  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació Deluxe Gran amb aparcament i servei de transport (Deluxe Queen Room with Parking and Shuttle Service)
...
  • Veure: piscina
  • 300 m2
  • 2 llits grans
Fixa les dates per veure preus
Suite Extragran (King Suite)
...
  • Veure: sense vistes
  • 280 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Habitació Deluxe Extragran amb servei de transport i aparcament (Deluxe King Room with Shuttle Service and Parking)
...
  • Veure: sense vistes
  • 282 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Suite 2 Llits Queen (Suite 2 Queen Beds)
...
  • Veure: carrer
  • 300 m2
  • 2 llits grans
Fixa les dates per veure preus
Llit King Delux (Deluxe King Bed)
...
  • Veure: carrer
  • 28 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen (Deluxe Queen Room with Two Queen Beds)
...
  • 25 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 2 llits grans
Fixa les dates per veure preus

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 13 km
  • Aeroport de Compton/Woodley (CPM)
  • 19 km
  • Aeroport internacional de Los Angeles (LAX)
Transport públic
  • 12 km
  • Estació de Metro Del Amo
  • 16 km
  • Estació de Metro Vermont/I-105
hospitals i clíniques
  • 1,8 km
  • Kaiser Permanente South Bay Medical Center
farmàcies
  • 6 km
  • Albertsons Pharmacy
botiga de conveniència
  • 350 m
  • 7 Eleven
Retirada d'efectiu
  • al lloc

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (64)
Comentaris de Booking.com (129)

3,8

Selecciona el tipus de viatgers
  • Neteja 6,8
  • Serveis 6,0
  • Ubicació 6,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,7
  • Servei 7,2
  • Relació qualitat preu 7,2
  • Neteja 5,8
  • Serveis 7,0
  • Ubicació 6,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,0
  • Servei 7,3
  • Relació qualitat preu 6,5
  • Neteja 7,0
  • Serveis 7,0
  • Ubicació 6,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,1
  • Servei 7,2
  • Relació qualitat preu 7,7
  • Neteja 6,8
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 6,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,1
  • Servei 7,5
  • Relació qualitat preu 7,2
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 5,5
  • Serveis 2,0
  • Ubicació 5,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,7
  • Servei 5,5
  • Relació qualitat preu 4,5
  • Neteja 7,6
  • Ubicació 6,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,4
  • Servei 7,8
  • Relació qualitat preu 8,2
  • Neteja 6,9
  • Serveis 5,0
  • Ubicació 5,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,8
  • Servei 6,6
  • Relació qualitat preu 6,9
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Español
  • Français
  • 简体中文
  • Svenska
  • Deutsch
  • 日本語
  • 繁體中文 (台灣)
  • Русский
  • 한국어
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Llit King Delux
  • Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen

Ordenar per
59 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

2,0
Juana, Estats Units
Família amb nens menuts
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada de 2 nits en de setembre de 2016
No recomendable”
Viaje de san francisco reserve 2 habitacines y solo me dieron 1
Comentat el 06 de setembre 2016
Thank you taking the time to review us. We sincerely apologize for your disappointment. We take this seriously and will do what we can to fix it.
Resposta 13 de maig 2017
Mostra més
Eldorado Inn and Suites
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,0
ARTEMIO, Espanya
Parella
Llit King Delux
Estada de 2 nits en de novembre de 2012
Básico y buen precio de lo que se encuentra en Int”
El desayuno algo mejor que en otros moteles
Es una relación calidad/precio razonable respecto a lo que se encuentra en Internet, aunque en la misma calle hay bastantes más moteles, con un aspecto parecido e incluso más modernos, que no se anuncian en las cadenas pero que ofrecían en sus carteles mejores precios. El motel cumple lo prometido, aunque está vetusto y la decoración parecía de prostíbulo o de motel de cuernos (la cama toda rodeada de espejos). El wifi no va cuando lo necesitas, aunque en otras ocasiones funciona. Está muy bien servido de tiendas de todo tipo en los alrededores (ferreterías, farmacias, restaurantes, ect), por ejemplo para comer o comprar algo si llegas tarde, y también es fácil el acceso. Pero ojo, y sobre todo: está muy lejos de todos los puntos de interés de Los Angeles, aunque se acceda rápido (al menos en fin de semana) a las autopistas.
Comentat el 05 de desembre 2012
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,3
Carlos, Espanya
Persona que viatja sola
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada d'una nit en d'agost de 2012
muy americano”
muchos sitios para comer
esta muy lejos de el centro de la, pero tiene muchisimos sitios cerca para comer incluso un mayorista de productos españoles,(la española) muy recomendable.
Comentat el 20 de novembre 2012
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,3
Carlos, Espanya
Persona que viatja sola
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada d'una nit en d'agost de 2012
Sitios para comer cerca”
Supermercado justo al lado
esta muy lejos de el centro de la, pero tiene muchisimos sitios cerca para comer incluso un mayorista de productos españoles,(la española) muy recomendable.licoreria y supermercado justo al lado
Comentat el 20 de novembre 2012
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,7
Carlos, Espanya
Persona que viatja sola
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada d'una nit en d'agost de 2012
encantador y servicial”
situacion,
muchos sitios para comer cerca y un supermercado. licoreria enfrente. buen parking awesome
Comentat el 16 de novembre 2012
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,8
JEONGEUN, Corea del Sud
Grup
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada de 3 nits en de juny de 2017
never ever go there choose others”
At first day , they dont give us toothbrush toothplates hairdrier conditioner makeupremover spare towel because they provide 2towels but we r e 3 people so we dont have choice we should buy some things Eventually they didnt provide hair drier Also this inn s position is terribly far from tour attractions if you dont have a car it ll make you really hard
Comentat el 04 de juliol 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,7
rebecca, Estats Units
Família amb nens menuts
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada de 2 nits en de gener de 2015
very Disappointed”
desk clerk is awesome.
Foreign exchange students disrespectful and rude. Very loud and caused problems. Kept my young grandchildren awake.blew cigarette smoke our way when we walked down the walkway with young kids and a 4 month old infant.
Comentat el 23 de gener 2015
Thank you for taking time to respond and we apologize that you had to deal with rude behavior and disrespect. We do not have the students here as the school has closed. We hope you will give us another try.
Resposta 13 de maig 2017
Mostra més
Eldorado Inn and Suites
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,3
Edmund, Estats Units
Grup
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada de 4 nits en de juliol de 2014
Very nice and affordable ”
Pool, Size of room, Beds
Great!!
Comentat el 21 de juliol 2014
Thank You for responding, and we are so glad you chose the Eldorado, Hope to see you again
Resposta 13 de maig 2017
Mostra més
Eldorado Inn and Suites
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,0
Lu, Estats Units
Viatger de negocis
Habitació Queen Delux amb 2 llits Queen
Estada d'una nit en de juliol de 2014
This was the worst hotel I have ever stayed in. ”
The Staff was friendly
The Door to our hotel could hardly close. There was a gap in the door. Neighbors were arguing at 2:00 am. I did not have a good night sleep, and I had a meeting the next day.
Comentat el 17 de juliol 2014
Thank you for the review. We value your opinion because it show where we need to improve.
Resposta 13 de maig 2017
Mostra més
Eldorado Inn and Suites
Li ha semblat útil aquest comentari? |
3,0
William, Estats Units
Viatger de negocis
Llit King Delux
Estada d'una nit en de juny de 2014
Bad matress and shower. No hair dryers in bathrom”
None.
I was very disappointed. Wasn't worth the money at all.
Comentat el 20 de juny 2014
Thank you taking the time to review us. We sincerely apologize for your disapointment. We take this seriously and will do what we can to fix it.
Resposta 13 de maig 2017
Mostra més
Eldorado Inn and Suites
Li ha semblat útil aquest comentari? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Eldorado Inn and Suites
| 6,5

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031