Veure tots els 394 allotjaments a Manchester.
Gardens Hotel
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
7,6 Molt bona valoració dels hostes
Veure tots els comentaris

"Certain items require modification, i.e. bathroom faucets, e..."

YvonneHong Kong
Bany
Veure més fotos
Excel·lent ubicació 9,3
Veure el mapa
Veure totes les 37 fotos
9,3Ubicació
  • Transport públic a 500 m

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • servei de neteja diari

  • Servei d'habitacions 24 hores

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació 2 llits (Twin Room)
...
  • 13 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 2 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Habitació Executiva Doble (Executive Double Room)
...
  • 13 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Individual (Single Room)
...
  • 10 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit individual
Fixa les dates per veure preus
Habitació Econòmica 2 llits sense finestra (Budget Twin Room without Window)
...
  • Veure: sense vistes
  • 13 m2
  • 2 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Habitació Econòmica Individual sense finestra (Budget Single Room without Window)
...
  • Veure: sense vistes
  • 16 m2
  • 1 llit individual
Fixa les dates per veure preus
Habitació Doble Econòmica sense Finestra (Budget Double Room without Window)
...
  • Veure: sense vistes
  • 13 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Doble (Double Room)
...
  • 13 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 14 km
  • Aeroport de Manchester (MAN)
  • 44 km
  • Aeroport John Lennon, Liverpool (LPL)
estacions de tren i autobús
  • 500 m
  • Piccadilly Railway Station
  • 800 m
  • Manchester Victoria Train Station
hospitals i clíniques
  • 300 m
  • Bupa Health Centre Manchester Piccadilly
farmàcies
  • 100 m
  • Boots
botiga de conveniència
  • 500 m
  • WHSmith
Retirada d'efectiu
  • 10 m
  • ATM

Sobre l'allotjament

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (70)
Comentaris de Booking.com (3672)

7,6

Selecciona el tipus de viatgers
  • Neteja 7,3
  • Serveis 6,1
  • Ubicació 9,3
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,1
  • Servei 7,8
  • Relació qualitat preu 7,6
Excel·lent
  • Neteja 8,3
  • Serveis 6,0
  • Ubicació 9,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,7
  • Servei 8,9
  • Relació qualitat preu 8,0
  • Neteja 6,2
  • Serveis 6,4
  • Ubicació 8,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 5,1
  • Servei 6,7
  • Relació qualitat preu 6,8
  • Neteja 7,7
  • Serveis 5,7
  • Ubicació 9,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,5
  • Servei 8,3
  • Relació qualitat preu 7,9
Notable
  • Neteja 7,3
  • Ubicació 9,3
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,3
  • Servei 7,3
  • Relació qualitat preu 8,0
Notable
  • Neteja 6,0
  • Serveis 4,0
  • Ubicació 10,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,0
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 7,0
Notable
  • Neteja 7,7
  • Serveis 7,5
  • Ubicació 9,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,7
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 8,0
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • 简体中文
  • Русский
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • العربية
  • 日本語
  • 繁體中文 (台灣)
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Habitació Individual
  • Habitació Doble
  • Habitació 2 llits
  • Habitació Executiva Doble
  • Habitació Econòmica 2 llits sense finestra
  • Habitació Doble Econòmica sense Finestra
  • Habitació Econòmica Individual sense finestra
amplia menys

Ordenar per
63 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

9,2
James, Estats Units
Parella
Habitació Econòmica 2 llits sense finestra
Estada d'una nit en de juny de 2017
Great for the Price”
This is a typical travelers' hotel, with some odd turns of the hallway in an older building, but the space is well taken care of and worth the cost. I think some of the negative reviews are from people who don't travel or haven't stayed outside of expensive hotels. This one is very good for the price and the location is fabulous for Manchester. 5-minute walk to the main train station; 5 minutes from the shopping district; downtown near many of the sights, such as John Rylands Library - a ten-minute walk.
Comentat el 28 de juny 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,2
Stein-Erik, Noruega
Persona que viatja sola
Habitació Doble
Estada d'una nit en de juny de 2017
Suficient”
Smal Room without window
Comentat el 23 de juny 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
Darren, Hong Kong
Persona que viatja sola
Habitació Individual
Estada de 2 nits en de maig de 2017
Convenient location”
The location is unbeatable. Right in the middle between Piccadilly station,coach station and the shopping area, everything's just within few minutes of walk. However, the only window in my room was broken and cannot be opened, even there's a fan the room can get pretty hot during sunny days.
Comentat el 01 de juny 2017
Thanks for having the time in leaving a review , we are glad that you enjoyed your stay with us and agree that the location of the hotel is fabulous. We're sorry to hear that the window in your room was broken , if you had let reception know during your stay we would have attempted to resolve this problem for you.
Resposta 02 de juny 2017
Mostra més
Gardens Hotel
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,0
ibrahim, Regne Unit
Viatger de negocis
Habitació Individual
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
Suficient”
As i suffer from arthritis i in my knees and have walkig stick the bath room was too small as had struggle with door that opened in towards bath to be able to get into shower or bath . My room was 414 and tey should state this clearly on chosing room even abled body or older person could fin this difficult and it could cause an accident they need to have slideing door . .at breakfast it was not clear where the milk was
Comentat el 01 de maig 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
Mohd, Malàisia
Persona que viatja sola
Habitació Econòmica 2 llits sense finestra
Estada d'una nit en d'abril de 2017
Nice hotel. High Recomended”
its good hotel, room is good. reasonable price, near to Picadilly station (5 minutes walk), near tram, near to bus station, near to muslim rest in Picadilly Garden.. its happening area...very friendly staff. .. very highly recommended to stay here
Comentat el 30 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
Yvonne, Hong Kong
Parella
Habitació 2 llits
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
Things are good, but room for improvement”
Certain items require modification, i.e. bathroom faucets, etc., fixtures need redesign to allow more efficient use of space.
Comentat el 16 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,2
Barbara, Regne Unit
Parella
Habitació Executiva Doble
Estada de 3 nits en de gener de 2017
Need improvement at hotel entrance.....no lift need to drag suitcase up steps”
Entrance to hotel should have lift access, u cannot ask traveler with luggage (especially heavy luggage) drag up at least 10 steps up in order to get into the hotel to check-in! Hotel lift only goes up to 4/F when our room actually on the 5/F. Our room radiator is not working (we stayed there at least 4 nites) it never fixed and we only provide a heater in the room and the cable was so short that not even get any nearer to our bed when outside temperature is under 3 degree.
Comentat el 14 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
3,2
Ying-I, Regne Unit
Parella
Habitació Doble
Estada de 3 nits en de gener de 2017
AWFUL EXPERIENCE”
ROOM IS REALLY OLD, SMELLY AND HUMID, TOTALLY DIFFERENT FROM THE PHTOS HERE. FACILITIES ARE ALSO VERY TERRIBLE.
Comentat el 23 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
Claudia, Regne Unit
Parella
Habitació Doble
Estada d'una nit en de desembre de 2016
Good experience overall”
Was a good experience overall. However, the window did not close completely and was close to some sort of generator which was making noise during the night.
Comentat el 18 de desembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
7,2
SIOBHAN, Irlanda
Parella
Habitació Doble
Estada d'una nit en d'octubre de 2016
Great location, quick reception by day, slow by night, stiflingly hot”
Really helpful staff on the reception when we checked in. When we came home at midnight though they could help us with very little. Room was very small and very hot. It was lucky we had a window but it only opened slightly and was very dirty looking out onto an ill-kept courtyard. Some friends had no window in their room at all and woke up very early as they were too warm and couldn't turn the heating off. Shower was hot, towels were clean, pillows were wafer thin.
Comentat el 18 d'octubre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
juliol 2017
dldtdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Següent
agost 2017
dldtdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031