Glorious Hotel & Spa
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Veure totes les 27 fotos
Molt bona ubicació 7,1
Veure al mapa
7,1Ubicació
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • sauna

  • sauna

  • aire condicionat

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!

Sobre l'allotjament

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (20)
Comentaris de Booking.com (65)

5,8

Selecciona el tipus de viatgers
Excel·lent
  • Neteja 8,7
  • Serveis 8,4
  • Ubicació 7,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,0
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 8,6
Excel·lent
de 3 comentaris
  • Neteja 8,7
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 8,7
  • Servei 8,7
  • Relació qualitat preu 9,3
Excel·lent
de 10 comentaris
  • Neteja 9,4
  • Serveis 9,1
  • Ubicació 7,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 9,2
  • Relació qualitat preu 9,6
Excel·lent
de 1 comentaris
  • Neteja 10,0
  • Serveis 10,0
  • Ubicació 4,0
  • Servei 10,0
  • Relació qualitat preu 10,0
Puntuació dels comentaris
de 4 comentaris
  • Neteja 7,0
  • Serveis 7,0
  • Ubicació 5,5
  • Servei 4,0
  • Relació qualitat preu 5,5
Notable
de 2 comentaris
  • Neteja 8,0
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 8,0
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • 한국어

Tipus d'habitació
  • Habitació Superior
  • Habitació Deluxe
  • Habitació punt de referència

Ordenar per
19 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

6,8
Sin, Cambodja
Família amb nens menuts
Habitació Deluxe
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
Staff and the Manager force us to pay extra for 3 year old kid for brf even we don't need. Poorest s”
We have two kid one is 8y and other one 4 y they not allow us checking in unless we pay extra cash for brf. First they said we must pay for extra bed, I told them they are under 12y they can sleep with us, and manager said they must pay extra for breakfast even we said we are not going to eat your breakfast. I have good experience with agoda in Bkk, but in Cambodia that day we almost sleep in the car. Agoda have very good service very long time and we trust but this time we are so disappointed what happened to our family it was very bad. I believe that why that hotel no customer even small local hotel fully book. I would not recommend people I know booking that Glorious hotel in Kampong Thom province anymore! And we hopefully agoda will fix this. We lost money we lost our great time in kampong thom and we never ever go back to that hotel again.
Comentat el 28 d'abril 2017
Dear Mr. Sin Davuth, We really regret to receive your comments, and we are so sorry to make you unhappy with our services; however, as a standard hotel whatever we informed you are our hotel policies, and up on your arrival, you came with 03 adults & 02 children (4 & 8 years, not 3 years as the title of your review) that's why we had to ask for extra charge on the extra bed and breakfast. Actually, we tried to please you and follow your request (not to charge) as we want you to stay with us, but maybe because of it was your intention that's why we couldn't make you feel good with our solutions. However, the management and staff of Glorious Hotel & Spa in Kampong Thom, would like to express our apology to you and family, and we still wish to welcome you next time. The Management
Resposta 09 de maig 2017
Mostra més
Glorious Hotel & Spa
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,8
BOPHA, Cambodja
Família amb nens menuts
Habitació Superior
Estada de 2 nits en de gener de 2017
Overall a good hotel to stay”
Nice, clean, modern hotel to stay in Kampong Thom. Each room has a nice view. Basic Breakfast buffet is included if booked thru Agoda. Our prior stay here was more enjoyable. The 2 negative things are the frequent power outages in town and the hotel opens the pool to the public outsiders. Its not appealing to swim in a crowded dirty pool with no pool towels and chairs avail for the hotel guests. We had to walk back to our room dripping wet.
Comentat el 31 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
Kai, Alemanya
Persona que viatja sola
Habitació Superior
Estada de 3 nits en de gener de 2017
New hotel”
Very comfortable and quiet place but several km outside the town center
Comentat el 30 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,6
Long, Cambodja
Família amb nens menuts
Habitació Superior
Estada d'una nit en de gener de 2017
Bad staff”
Take care your business
Comentat el 13 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,0
BOPHA, Cambodja
Família amb nens menuts
Habitació Superior
Estada d'una nit en de desembre de 2016
Nice hotel to stay in kompong thom”
If you're staying in Kompong Thom, this is probably the best hotel. It's a bit far from town though so you need your own transportation as there isn't much food around there.
Comentat el 02 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
7,2
almond, Xina
Família amb nens grans
Habitació Superior
Estada de 2 nits en de desembre de 2016
In general the hotel is good except the breakfast makes me a bit disappointed.”
good hotel at Kapong Thom
Comentat el 27 de desembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
William, Estats Units
Parella
Habitació Deluxe
Estada de 2 nits en de desembre de 2016
Modern Digs in Small Town Kampong Thom”
The pool is the star at this hotel. It is very large and quite clean. Very inviting. If you take your meals at the hotel's restaurant, be aware that there are two menus available. The one they present to you upon arrival is a flip card menu that is limited in it's choices. If you ask for the extensive menu you will have more choices (although they might not have the item you select on hand that day). Two of the four items I selected while there were off the extensive menu, a Cream of Cauliflower Soup and a Pan-fried Marinated Bar Fish. Both were delicious. Cable TV and WiFi were very good. Actually, the ONLY complaint I'd have was that no hand towels were provided in the room.......just two bath towels. I would definitely return to the Glorious Hotel despite the hyperbolic nature of it's name.
Comentat el 26 de desembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
CHRISTOPHER, Regne Unit
Parella
Habitació Deluxe
Estada de 3 nits en de novembre de 2016
Good value if discounted”
The hotel is new and large with a great pool. We spent three days there and there were very few other guests. The Wifi only worked in the foyer and was then a bit hit and miss, so be careful if this is important for you. Breakfast was a buffet with cooked meals (Local and Western) to order. The room was spotlessly clean (although we had to ask twice, in the afternoon, for it to be made up) and the bathroom was excellent. With a large discount, this was good value. At full price, probably not. It is a two dollar tuktuk ride from the city centre. The staff in the foyer were effusive but not very effective.
Comentat el 29 de novembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,2
michael, Regne Unit
Parella
Habitació punt de referència
Estada d'una nit en de novembre de 2016
Good kerb appeal”
The hotel looked great when you arrive and stays the same throughout the hotel. Rooms spacious and clean. Good pool but masses of children when we were there....... Manager extremely helpful regarding onward transport.
Comentat el 21 de novembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
Malen, Cambodja
Viatger de negocis
Habitació Superior
Estada d'una nit en d'octubre de 2016
New Hotel & Great Location”
Friendly staff
Comentat el 26 d'octubre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
maig 2017
dldtdcdjdvdsdg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Següent
juny 2017
dldtdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930