Veure tots els 371 allotjaments a Halong.
Excel·lent8,7
Basada en 130 comentaris
Halong Silversea Cruise
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
platja
Veure més fotos
platja
Veure més fotos
balcó/terrassa
Veure més fotos
Excel·lent ubicació 9,0
Veure el mapa
Veure totes les 48 fotos
9,0Ubicació
  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

  • bar

  • piscina [exterior]

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Suite 3 dies i 2 nits amb pensió completa (dinar, sopar i esmorzar) (Suite 3D2N Full Board (Lunch-Dinner-Breakfast))
...
  • Veure: oceà
  • 25 m2
  • 1 llit gran o 2 llits indiv...
Fixa les dates per veure preus
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
...
  • Veure: mar
  • 16 m2
  • 1 llit gran o 2 llits indiv...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Individual Delux (Deluxe Single Room)
...
  • Veure: mar
  • 16 m2
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit (Deluxe Double or Twin Room - 2 Days 1 Night)
...
  • Veure: mar
  • 16 m2
  • 1 llit gran o 2 llits indiv...
Fixa les dates per veure preus
Deluxe Family Room - 2 Days 1 Night
...
  • Veure: mar
  • 18 m2
  • 1 llit individual i 1 llit ...
Fixa les dates per veure preus
Suite 2 dies i 1 nit pensió completa amb terrassa amb vista al mar (Suite Balcony Sea View 2D1N Full Board)
...
  • Veure: mar
  • 25 m2
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Premium Double or Twin Room - 2 Days 1 Night
...
  • Veure: mar
  • 18 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Family Room - 3 Days 2 Nights (on boat)
...
  • Veure: mar
  • 18 m2
  • 3 llits individuals o 2 lli...
Fixa les dates per veure preus
Premium Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights
...
  • Veure: mar
  • 18 m2
  • 1 llit gran o 2 llits indiv...
Fixa les dates per veure preus
Suite - 2 Days 1 Night
...
  • 18 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 31 km
  • Aeroport Internacional Cat Bi (HPH)
  • 116 km
  • Aeroport Gia Lam (VGL)
Transport públic
  • 7 km
  • Estació de Tren Halong
hospitals i clíniques
  • 6 km
  • Baichay Hospital
farmàcies
  • 6 km
  • Cu Lang Loi Pharmacy
botiga de conveniència
  • 9 km
  • Thu Huong Convenience Store
Retirada d'efectiu
  • 9 km
  • ATM

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (130)
Comentaris de Booking.com (409)

5,9

Selecciona el tipus de viatgers
Excel·lent
  • Neteja 8,8
  • Serveis 8,3
  • Ubicació 9,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,7
  • Servei 8,9
  • Relació qualitat preu 8,4
Excepcional
  • Neteja 9,0
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 9,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 9,0
  • Relació qualitat preu 9,0
Excel·lent
  • Neteja 8,9
  • Serveis 8,4
  • Ubicació 9,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,8
  • Servei 8,9
  • Relació qualitat preu 8,4
Excel·lent
  • Neteja 8,4
  • Serveis 8,3
  • Ubicació 9,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 9,2
  • Relació qualitat preu 8,8
Excel·lent
  • Neteja 9,0
  • Serveis 7,2
  • Ubicació 8,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 9,3
  • Relació qualitat preu 7,7
Excel·lent
  • Neteja 9,2
  • Serveis 8,7
  • Ubicació 9,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 9,4
  • Relació qualitat preu 8,6
Excel·lent
  • Neteja 8,4
  • Serveis 7,7
  • Ubicació 8,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,3
  • Servei 7,9
  • Relació qualitat preu 7,8
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • 한국어
  • Español
  • 日本語
  • עברית
  • Français
  • Русский
  • Bahasa Indonesia
  • 繁體中文 (台灣)
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit
  • Premium Double or Twin Room - 2 Days 1 Night
  • Suite 2 dies i 1 nit pensió completa amb terrassa amb vista al mar
  • Deluxe Family Room - 2 Days 1 Night
  • Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
  • Premium Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights
  • Suite 3 dies i 2 nits amb pensió completa (dinar, sopar i esmorzar)
  • Family Room - 3 Days 2 Nights (on boat)
  • Habitació Individual Delux
amplia menys

Ordenar per
115 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

8,0
josefina, Xile
Parella
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
Estada de 2 nits en de febrer de 2017
Buen barco maravillosa experiencia ”
Las piezas son buenas, la comida de calidad y si el tiempo te lo permite, es una gran manera de disfrutar Halong bay. Recomiendo fijarse en el tiempo antes de ir, por qué si está nublado no verás nada
Comentat el 18 de febrer 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
ELENA, Espanya
Parella
Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit
Estada d'una nit en de setembre de 2016
_”
_
Comentat el 18 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
Laura, Espanya
Parella
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
Estada de 2 nits en de març de 2016
Gran elección”
Muy contentos con la calidad-precio. En Halong hay muchos barcos viejos, y el Silversea esta bien decorado y limpio (habitaciones amplias y funciona muy bien el agua caliente). Alex, el manager, es muy eficiente y simpático.
Comentat el 28 de març 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,0
Claudio, Xile
Parella
Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit
Estada d'una nit en de febrer de 2016
No show”
Por problemas de vuelo a Hanoi no pudimos llegar el viaje, no fue posible la devolución en dinero sólo nos ofrecieron tomar otro tour de costo muchísimo menor.
Comentat el 23 de febrer 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,2
Ken, Nova Zelanda
Parella
Suite 3 dies i 2 nits amb pensió completa (dinar, sopar i esmorzar)
Estada de 2 nits en d'agost de 2017
Excepcional”
Fantastic experience but we were lucky to score the honeymoon suite !
Comentat el 01 de setembre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,2
Trung, Vietnam
Família amb nens menuts
Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit
Estada d'una nit en de juliol de 2017
Good service at the cruise, but bad in after-sales”
We were the only Vietnamese family in the trip full of foreigners, but I think the guy (Hai) was great. Every one mingles well under his guide. It could have been a 10 mark trip for us but for some points that we were not so happy about: (1) waiting time in the morning was soooooo looooong, the bus kept us waiting under the sun for nearly 1 hour by the street (we were the last) but they were perhaps too busy to tell us the exact timing that we should expect the bus to come, my 6 yo kid was so tired. (2) they chose the very bumpy and road via Hai Duong province while the high-way can be chosen. I understand that it's their routine road to avoid the high-way toll and to stop over at their associated souvenir shops, and (3) disappointed for us, we had to cut short 1 night on the cruise due to a typhoon, the cruise team promised a refund for the night, but perhaps because of the bad communication between them and AGODA, I haven't got the refund after nearly 1 month!!!!! Agoda called us 20 days ago and promised the refund in 1-2 weeks but they never came back.
Comentat el 23 d'agost 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,4
Nirvan, Índia
Grup
Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit
Estada d'una nit en d'agost de 2017
Overpriced and a complete tourist trap”
Firstly, I booked this particular cruise after reading reviews on various portals. Honest to god I can't believe some people have rated this cruise as highly as they have. No offence to anyone but my thought is that they clearly didn't know better. Some things were good and before I rip into what I would call a 'HUSTLE' I'd like to start of by saying that the rooms were clean, comfortable and well appointed. But sadly that's where the positives end. To make this easier I'm going to list my grievances in bullets below- 1. It is peddled as a 2 day cruise but that is a complete lie and you actually spend less than 18 Hrs on the boat- this s true of all Ha Long Bay cruises- so be careful 2. The food is ordinary at best, bland is my best description. If they spent half the time in actually cooking the food and not decorating it they'd do a better job. They pretend to be fine dining but there is nothing great about the food. It lacks flavour, it lacks freshness, it lacks taste and can best be described as edible. 3. They will promise you a great massage onboard- do not waste your time or money- you can get a better massage on any street corner across Vietnam and trust me it'll be cheaper. 4. Activities- Unless you are truly bored and insipid as a human being you will find nothing interesting about the activities they offer. They take you to Tee Top island, it is dirty- actually filthy- on our visit there were sanitary napkins floating in the water and it had a rather strange smell. Again, this is true of Ha Long bay- it is filthy! Too many cruise operators and only a few commercial spots to visit make it an ecological disaster. So, if you don't mind seeing it from the comfort of your boat and want to contribute to the garbage then go ahead. It is more than likely that you will see long streams of plastic and garbage floating next to your boat at some point during your SIGHTSEEING visit. 5. So in Vietnam throughout we were shown time and again during our visit the hospital
Comentat el 16 d'agost 2017
Dear Nirvan First of all Halong Silversea cruise would like to express our scincere thanks for your booking with us . We feel so sad to know that you did not enjoy our food on boat and our activities during the trip . If you had told us right at the first lunch we served everyone about your unsatisfaction with the taste of the food , our Chef would have had a chance to cook your food privately so that he could put more flavour and spice into your own food. Our Chef has many years of working on 5 star boats in halong bay such as Paradise cruises , he has been cooking for our cruise for nearly two years and as everyone can read all reviews from thousands of customers , the food he cooks satisfies most everyone and our customers are impressed by his decorations , presentations which needs skills and passion from the Chef . What a pity and we are quite surprised when you said our chef should not waste of time to do it. May be you forgot Silversea cruise running with the concept of 4.5 s
Resposta 19 d'agost 2017
Mostra més
Halong Silversea Cruise
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,8
Rachel, Estats Units
Parella
Deluxe Double or Twin Room - 3 Days 2 Nights on Boat
Estada de 2 nits en d'agost de 2017
Just ok, not worth cost ”
We felt that it as not good value for the money we spent. ($500 USD). Halong Bay is beautiful but water is dirty. We were looking for a cruise we could just relax. The activities were optional- we didn't have an interest in kayaking/swimming with others but the staff seemed bothered that we didn't want to participate. Trying to contact the company before th cruise to confirm was particularly difficult but once we got in touch with them they were friendly and did try really hard to make sure everyone had a good stay. Chief complaint is the food. The chef cared more about presentation than quality and taste. The drinks on board were overpriced (expected). also wasn't a written itinerary so one day when I wanted to go out on the tour there was miscommunication and I missed it. Also, they have a masseuse on board and they told us it was her birthday. But a couple days later as the crew welcomed new guests we heard them say it was her birthday. I guess it was a ploy to sell her services.
Comentat el 16 d'agost 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,0
David, Singapur
Grup
Habitació Doble Deluxe - 1 o 2 Llits - 2 Dies i 1 Nit
Estada d'una nit en d'agost de 2017
👌 👌 ”
we found Cockroach at our room.
Comentat el 09 d'agost 2017
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
10,0
Gerald, Regne Unit
Parella
Suite 3 dies i 2 nits amb pensió completa (dinar, sopar i esmorzar)
Estada de 2 nits en de maig de 2017
Excellent”
We stayed for 2 nights on the Silversea in one of the cabins which has a balcony. First class cabin nice to be able to sit outside with a glass of wine. On arrival we were served lunch which was excellent as we're all the meals. On the second day we transferred to a day boat sailing through amazing rock formations, there were only 5 people on the boat and we all chose just to relax and enjoy the scenery instead of kayaking. Again lunch was of a very high standard. Next morning we were off to see some caves everything was well organised and the staff were very friendly and helpful.Drinks are payable at the end of the trip and happy hour is only cocktails no beer. So pleased we chose this boat.
Comentat el 04 d'agost 2017
Dear Gerald Casey Thank you for your review. Great to hear that you enjoyed your stay with us and your expectation is met. We look forward to welcome you back soon. Best regards
Resposta 18 d'agost 2017
Mostra més
Halong Silversea Cruise
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Halong Silversea Cruise
|Excel·lent 8,7

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031