Harbor Hotel Jeju
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista exterior
Veure més fotos
Vista exterior
Veure més fotos
Restaurant
Veure més fotos
Molt bona ubicació 7,7
Veure el mapa
Veure totes les 24 fotos
7,7Ubicació
S'ha eliminat dels favorits
Notable
Basada en 23 comentarisVeure el que han dit els hostes
8,0
El 90% el recomanaria als seus amics
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

  • cortines opaques

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació de luxe per a 2 persones - vista sobre l'oceà (Deluxe Double - Ocean View)
...
  • Veure: oceà
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Deluxe doble – 2 llits (Deluxe Twin)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit individual i 1 llit ...
Fixa les dates per veure preus
Habitació de luxe de 2 llits individuals i vista a l'oceà (Deluxe Twin Ocean View)
...
  • Veure: oceà
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 llit individual i 1 llit ...
Fixa les dates per veure preus
Estàndard 2 llits (Standard Twin)
...
  • 24 m²/258 ft²
  • habitacions per a no fumado...
  • 2 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Harbor Hotel Jeju?

Més informació sobre Harbor Hotel Jeju

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (23)
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja8,3
Serveis7,4
Ubicació7,7
Servei8,6
Relació qualitat preu8,2
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
한국어
English
简体中文
Tipus d'habitació
Estàndard 2 llits
Habitació Deluxe doble – 2 llits
Habitació de luxe per a 2 persones - vista sobre l'oceà
Ordenar per
15 comentaris autèntics
12
2,0
Robert, Filipines
Viatger de negocis
Estàndard 2 llits
Estada de 3 nits en de gener de 2018
Worst and Worst and Worst Ever
This is the worst experience i ever had travelling in different countries around the world and the bad thing is, in a 1 star hotel like this. Staff are very rude especially the old lady at the dining who serves the breakfast and seriously i did not enjoy the meal ever i did not even claimed my breakfast on the 2nd day and checked out early on the 3rd day to leave this place. No housekeeping was made from the day i checked in. My room was a mess because of the garbage. The bowl at the CR when i checked in was seriously dirty. No changing of beddings, toiletries and no water was provided on my 3rd night. Well, i even requested for a water on my 2nd night when i arrived back at the hotel around 11pm. What i can’t forget is how they treat their guest in a very small dining area where the breakfast they serve is not a usual breakfast from other hotels i stayed in my entire life. This old lady from the dining instructed their front desk staff to talk to me and ask me to transfer from a different table (take note: while I’m eating) they want me to move to a small table. How rude is that right? Well, this old lady is doesn’t understand and don’t know how to speak english at all. SHAMMED ON YOU PEOPLE. I will never recommend this hotel to the business community whenever they visit jeju. And i will never go back at this hotel. Ever!!!!! Suggestion: Go get a hospitality training it might help.
Comentat el 15 de gener 2018
Hello, Mr Robert. First of all, thank you for taking your time to review our hotel. We always humbly accept criticism from our guests, but we never accept black lies. We are going to bring this issue really seriously because this kind of attitude may cause troubles to other properties too. The following are the objective facts about your stay. 1. We informed you that housekeeping is available if you leave your room before 1p.m. more than two times, but you never left your room before 1p.m.. to prevent the complaints with no reason, I called your room but still you didn't leave your room. 2.You were absolutely not eating when you were told to move. At that morning, there are a few people waiting in line but you occupied a table for four people and doing your job with your laptop after you'd finished your breakfast. So we politely asked you a favor to move to the smaller table but you got furious for some reasons. You can check above through our CCTV and room management software
Show more
Harbor Hotel Jeju
Li ha semblat útil aquest comentari?|
9,2
Diep, Estats Units
Parella
Habitació de luxe per a 2 persones - vista sobre l'oceà
Estada de 6 nits en de novembre de 2017
Excellent. My choice for return visit.
Harbor hotel is easy walking distance from Ferry terminal 7 (from Wando). It is also comfortable walk to Dongmun market area. There are 2 buses running nearby hotel. Keep in mind Jeju is fairly hilly once you leave the coastal roads. Facility is modern, well kept, clean. Fairly good choices, mostly healthy, for breakfast. Parking available. Many restaurants nearby. All front desk staff speak English and very helpful. Our room has harbor view on high floor, good choice to have. Would choose this hotel again.
Comentat el 20 de novembre 2017
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
9,6
Natalie, Austràlia
Persona que viatja sola
Estàndard 2 llits
Estada d'una nit en de juliol de 2017
Clean, comfortable and friendly helpful staff
Brand new rooms, great value and close to the airport (10~15-min drive), friendly courteous staff, fresh clean crisp linen. Strongly recommended.
Comentat el 30 de juliol 2017
3 viatgers pensen que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
5,6
Alexander, Austràlia
Parella
Habitació Deluxe doble – 2 llits
Estada d'una nit en de desembre de 2016
No shower curtain
No curtain in the shower area, water splashes all over the bathroom when taking a shower
Comentat el 23 de desembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
9,6
Lillian, Hong Kong
Parella
Habitació de luxe per a 2 persones - vista sobre l'oceà
Estada de 2 nits en d'octubre de 2016
very good experience in harbor hotel
taxi to emart just few minutes, have convenience store just next to the hotel, very nice staff, the room is big, very clean and comfortable, if i go to jeju again, i definitly will book harbor hotel.
Comentat el 31 d'octubre 2016
4 viatgers pensen que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
5,6
Hua, Alemanya
Persona que viatja sola
Habitació Deluxe doble – 2 llits
Estada d'una nit en de maig de 2016
service has to be improved
the hotel facilities are ok. the first receptionist hardly speaks any English. the second one speaks sufficient English and was helpful. the third one didn't want to answer in English but understood some English. check-in time is 03:00 pm. we arrived 5 minutes earlier and were not allowed to start the check-in. we had to leave 5 min prior to breakfast time, which is at 07:30 and asked for a lunch box or take some food with us upon arrival, since breakfast is included. they refused to do any of these for us. service attitude has to be improved. we got the feeling that the staff don't really care for the needs of the guest.
Comentat el 12 de maig 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
10,0
HONGJIN, Xina
Viatger de negocis
Habitació Deluxe doble – 2 llits
Estada de 2 nits en de febrer de 2017
Excepcional
酒店老板人很热情,早餐也蛮不错,喜欢芝士浓汤
Comentat el 25 de juliol 2017
2 viatgers pensen que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
8,4
Ahn, Corea del Sud
Persona que viatja sola
Estàndard 2 llits
Estada de 2 nits en de gener de 2018
깨끗합니다
가격대비 괜찮다는 평이 많아 묵었는데 깔끔하고 혼자 지내긴 딱 좋습니다. 조식도 맛있고 직원들도 친절하나 위치가 좀 외진곳이라 이동할때 택시가 편해요.
Comentat el 17 de gener 2018
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
DooYeon, Corea del Sud
Família amb nens menuts
Estàndard 2 llits
Estada d'una nit en de desembre de 2017
위치 빼고는 좋았습니다,
공항하고는 가깝지만 호텔 주변에 식당이나 볼만한것이 많지 않았어요 차 타고 조금만 가면 호텔들도 많고 바다 보며 걸을수 있는 길도 나와요~ 방은 작지만 깔끔하고 수압도 좋고 깨끗해서, 좋았습니다 특히 직원분들이 친절하세요 ^^ 조식은 간단하 스프와 빵, 과일 있습니다,
Comentat el 02 de gener 2018
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
7,2
Hwang, Corea del Sud
Parella
Estàndard 2 llits
Estada d'una nit en de desembre de 2017
작은호텔이지만 알찹니다
모텔을 개조한듯한 분위기 이지만 친절하고 깨끗합니다. 가성비 좋다고 생각합니다. 조식은 그냥 저냥입니다.
Comentat el 09 de desembre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
12
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
febrer 2018
dldtdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Següent
març 2018
dldtdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
dc. 7 febr., 2018 - dj. 8 febr., 2018(1 nit)