Veure tots els 374 allotjaments a Yala.
Hotel Tamarind Tree
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Molt bona ubicació 8,1
Veure el mapa
Veure totes les 36 fotos
8,1Ubicació
  • Prop de transports públics

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Habitació de luxe amb 2 llits individuals (De...
  • Veure: piscina
  • 31 m2
  • 1 llit individual
Fixa les dates per veure preus
Habitacions de luxe (Deluxe Rooms)
  • Veure: piscina
  • 31 m2
  • 1 llit individual i 1 llit ...
Fixa les dates per veure preus
Suite de luxe balcó (Deluxe Suite Balcony)
  • Veure: piscina
  • 40 m2
  • 1 llit individual i 1 llit ...
Fixa les dates per veure preus

Sobre l'allotjament

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (56)
Comentaris de Booking.com (68)

8,3

Selecciona el tipus de viatgers
Excel·lent
  • Neteja 8,1
  • Serveis 8,2
  • Ubicació 8,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,1
  • Servei 8,8
  • Relació qualitat preu 8,4
Excel·lent
  • Neteja 8,3
  • Serveis 8,9
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 8,9
  • Relació qualitat preu 8,3
Excel·lent
  • Neteja 7,2
  • Serveis 7,0
  • Ubicació 8,8
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,3
  • Servei 9,2
  • Relació qualitat preu 8,8
Notable
  • Neteja 7,8
  • Serveis 5,2
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,7
  • Servei 8,5
  • Relació qualitat preu 7,3
Excel·lent
  • Neteja 8,0
  • Serveis 8,2
  • Ubicació 8,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,0
  • Servei 8,9
  • Relació qualitat preu 8,7
Excel·lent
  • Neteja 8,4
  • Serveis 8,8
  • Ubicació 7,6
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 8,4
  • Relació qualitat preu 8,9
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文 (香港)
  • Deutsch
  • Русский
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Habitacions de luxe
  • Suite de luxe balcó

Ordenar per
51 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

8,4
Sumanan, Sri Lanka
Família amb nens menuts
Suite de luxe balcó
Estada d'una nit en d'abril de 2017
Ok but food not good...”
please consider the food for local travelers...
Comentat el 03 de maig 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,4
Murtuza, Unió dels Emirats Àrabs
Família amb nens menuts
Habitacions de luxe
Estada d'una nit en d'abril de 2017
Avoid staying if you have better optoons”
Hotels looks new but its not well maintained,furniture and doors looks worn out,not cleaned rooms bathrooms are smelly,cannot have food in open area lot of flies and mosquitos,they served yellow colored powder organe juice when asked its fresh they say its fresh.i would not consider as 4 star.staff was friendly and reception staff could understand my point. Bit pricing for what you get I hope they do better on above mentioned
Comentat el 29 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,6
Jaroslav, Austràlia
Parella
Habitacions de luxe
Estada d'una nit en d'abril de 2017
A little oasis”
For the price, this one is extraordinary. We did an overnighter to safari jala NP and were surprised by the facilities, cleanliness and attentiveness of the staff. Totally recommend this one. We had stayed in similar accommodation in Colombo and bentota for 3x the price.
Comentat el 26 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
Austin, Austràlia
Parella
Habitacions de luxe
Estada d'una nit en d'abril de 2017
Clean, pool, spacious ”
Pro Very clean Massive rooms Pool great For a couple they Organised our safari, cost 5000 for private driver and jeep, and then entrance fee for 680 Cons Wifi did not work in rooms, it could be we where further away?
Comentat el 19 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,0
N, Canadà
Família amb nens grans
Suite de luxe balcó
Estada d'una nit en de març de 2017
Suficient”
Rooms are nice. Don't book with meals as the food is mediocre. Buffet has very limited choice and poor quality. Lots of flies in the dining area.
Comentat el 29 de març 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
7,2
YUE, Xina
Família amb nens grans
Suite de luxe balcó
Estada d'una nit en de març de 2017
Not bad ”
There is blood on the pillow...so, please imagine by yourself... If you dont take buffet, meal order will cost you an hour.
Comentat el 24 de març 2017
Dear Yue, Thank you for your comments. I apologize for the Disappointments. This is not the type of review that we like to see, and I assure you that I will be looking into each point that you have made. If it is convenient, I would like to discuss your experience further,as you have not detailed in this review. so that I might learn more about how to improve our property and service for you and our other guests.At the same time i would special mentioned we have replaced the linen with stains with new ones.Also we are conducting training programs to our staffs to offer fast and efficient service to our guest. Thank you for staying with us, and we look forward to another chance to serve you. Warm Regards, Arun AGM
Resposta 01 de maig 2017
Mostra més
Hotel Tamarind Tree
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,0
JINGXUE, Xina
Persona que viatja sola
Habitacions de luxe
Estada d'una nit en de març de 2017
will go if have 2nd time”
it is quite. Location is not so important as most of ppl who come to Sri Lanka will hire a car. also had buffet dinner which tasted in an ordinary level.
Comentat el 20 de març 2017
Dear JIN, We are very happy to see your review about Hotel Tamarind Tree. As you said the location of the Hotel is very convenient to travel to Yala National park and its very close to the Main Road and Available for all transport services with easy access.And we recommend all our future guests to use google maps in by just searching by hotel name you can easily locate us. Thank you again for your valuable time for reviewing us.Hope to see you again on your next visit to Srilanka. Best Regards Arun AGM
Resposta 11 d'abril 2017
Mostra més
Hotel Tamarind Tree
Li ha semblat útil aquest comentari? |
7,2
Lorene, Singapur
Parella
Habitacions de luxe
Estada de 2 nits en de març de 2017
Notable”
A good location if you need to go to Yala National Park. The Sri Lankan dishes by chef Fernanado were simple but amazingly delicious. Just outside the hotel is a fabulous little cafe that sells lovely hoppers.
Comentat el 17 de març 2017
Dear Lorene, We are glad to see your good review on Hotel Tamarind Tree Tissamahara. As you said we are located 14 KM away from the Yala national park on a convenient location with all transport service access.And i have already conveyed your special mentioned about our Chef and his delicious food to him and his team.And its seems you have enjoyed the local food and the village too which made your stay a memorable one. We wish to serve you again and again. Sincerely Arun AGM
Resposta 11 d'abril 2017
Mostra més
Hotel Tamarind Tree
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,4
kin, Regne Unit
Parella
Habitacions de luxe
Estada de 2 nits en de gener de 2017
Tamarind Tree”
2 years old hotel, modern and well planned out. Pool was great, and on your doorstep. Veranda was great to sit out on and relax in the morning. Room was ok, lighting was a bit dull, a sofa/sitting area instead of extra single bed would be preferred. a 10 min walk to restaurants along the main road but not too many other amenities in the area. Friendly staff, overall a good experience.
Comentat el 26 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
5,6
Leonardo, Austràlia
Família amb nens menuts
Habitacions de luxe
Estada d'una nit en de gener de 2017
Only if price is right”
This property needs new management. The staff is complacent and management just non visible. Breakfast slow and of poor quality. The pool is nice, rooms are confortáble
Comentat el 21 de gener 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
juny 2017
dldtdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Següent
juliol 2017
dldtdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31