Veure tots els 494 allotjaments a Galle.
Excel·lent8,2
Basada en 17 comentaris
Jetwing Kurulubedda
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Molt bona ubicació 8,5
Veure el mapa
Veure totes les 58 fotos
8,5Ubicació
  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

  • balcó/terrassa

  • transport hotel/aeroport

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació de luxe amb piscina d'immersió (Deluxe Room with Plunge Pool)
...
  • Veure: jardí
  • 17.55 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Deluxe (Deluxe Room)
...
  • Veure: natura
  • 35 m2
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 15 km
  • Aeroport Koggala - Domèstic (KCT)
  • 93 km
  • Aeroport de Ratmalana (RML)
Transport públic
  • 2,1 km
  • Estació Central de Bus de Galle
  • 6 km
  • Parada de Bus d'Unawatuna
hospitals i clíniques
  • 4,1 km
  • Hospital Docent Karapitiya
farmàcies
  • 1,4 km
  • Lithma Pharmaciuticals
botiga de conveniència
  • 2,4 km
  • Subasinghe Stores
Retirada d'efectiu
  • 1,9 km
  • ATM

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (17)
Comentaris de Booking.com (31)

5,8

Selecciona el tipus de viatgers
Excel·lent
  • Neteja 8,2
  • Serveis 7,5
  • Ubicació 8,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 8,7
  • Relació qualitat preu 7,8
  • Menjar i àpats 8,2
  • Neteja 7,9
  • Serveis 7,5
  • Ubicació 8,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,4
  • Servei 8,4
  • Relació qualitat preu 7,6
  • Menjar i àpats 8,2
Excel·lent
  • Neteja 10,0
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 10,0
  • Relació qualitat preu 8,0
  • Menjar i àpats 7,0
Excepcional
  • Neteja 10,0
  • Ubicació 10,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 10,0
  • Servei 10,0
  • Relació qualitat preu 10,0
  • Menjar i àpats 10,0
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • 简体中文
  • Deutsch

Tipus d'habitació
  • Habitació de luxe amb piscina d'immersió
  • Habitació Deluxe

Ordenar per
16 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

10,0
Channa, Sri Lanka
Parella
Habitació Deluxe
Estada d'una nit en de setembre de 2016
Very beautiful place”
Very beautiful place
Comentat el 19 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,4
Akila, Sri Lanka
Parella
Habitació Deluxe
Estada d'una nit en d'agost de 2016
No boat services available”
Boat services(from light house to Kurulubadda) is the main reason to select kurulubadda. But hotel staff said, boat is broken down and it is not available. Second complain is I'm not get welcome drink.
Comentat el 08 d'agost 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,7
Nayana, Sri Lanka
Parella
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada d'una nit en de desembre de 2015
Not up to expectations”
Friendly staff
Villa was advertised with hot water, but didn't have it. DVD player was broken and the TV in the room had a very small screen. Had to get on the bed to control the AC as it was hidden inside a compartmen . The hotel was under construction and it didn't look as nice as in the pics. We ended up moving to a room in their new wing coz the villa was disspointing even though we paid more for the vill . Hotel management response to complaint was disappointing as well.
Comentat el 11 de desembre 2015
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,7
Racquel, Filipines
Parella
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada d'una nit en de novembre de 2015
Unpleasant stay”
It was only good at the lobby
Very unpleasant..I have paid a package that includes a private pool and I didn't get any..we can't sleep due to mosquito bites and no one even came to install repellant. And we filed our complaints the best thing that they can say is "sorry" for a price that I paid!!! At least I could have gone to a better place and have a sound sleep..the only thing that compliments is the pool..and worst we have to pay for the ride back to the lobby as we check out..I wouldn't recommend this hotel..I have been to cheaper hotels than this and I have been treated like a queen..the stay was indeed disgusting and apart from that we requested a consideration for any discounts or vouchers but we didn't get any..such a shame for a 4 star hotel. .not worth the price!!! I am a very unhappy guest!!!
Comentat el 12 de novembre 2015
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,0
Gregory, Austràlia
Parella
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada d'una nit en de març de 2014
Hidden paradise, best 2 staff ever, food”
Amazing sri lankan breakfast,, make nicely make nicely he would say, showed us how to prepare and then gave us tour around garden
was so much fun and an amazing experience. best breakfast ever.. literally in the middle of the jungle. be nice if they had mini bar as no alcholic drinks availalble in room or hotel
Comentat el 16 de juny 2014
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Liven, Sri Lanka
Persona que viatja sola
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada d'una nit en d'abril de 2014
Amazing hotel and service! ”
Gorgeous Location, beautiful room and pool and very attentive staff!!!
Absolutely loved it! Beautiful quiet location. Saman was our butler who was very attentive and looked after us very well. We loved him!
Comentat el 27 d'abril 2014
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
INGELA, Suècia
Parella
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada de 2 nits en de gener de 2014
Fantastic”
The staff, the nature, the villa
Everything was great. Only two villas and two staff and they where very nice and service minded. I will go back next time I visit Sri Lanka.
Comentat el 12 de febrer 2014
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,7
elisabetta, Itàlia
Parella
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada de 2 nits en de gener de 2014
Romantic stay”
Location design ocean view
We stay two night s, and it was wonderful the staff was fantastic, we ha da personal chef and a personal butler
Comentat el 09 de gener 2014
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,3
Manju, Sri Lanka
Parella
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada d'una nit en de desembre de 2013
Good experience. Taken nice pictures.”
Beach, Food and Nice environment.
Note: My booking was upgraded to the Jetwing Lighthouse hotel, Galle. So everything in the above is about Lighthouse Hotel not about Hotel Kurulubedda... However I am very disappointed about this upgrade. because we needed Kurulubedda Hotel not the Lighthouse Hotel. Please do not publish in your website if there are no rooms available in the specific hotels. although you shifted the booking to another hotel that is not the customers preference..! However the stay in Lighthouse Hotel was worth enough for the money spent. We enjoyed very well. Can recommend for others.
Comentat el 31 de desembre 2013
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
PENG, Xina
Grup
Habitació de luxe amb piscina d'immersió
Estada d'una nit en de setembre de 2013
Super nice!”
The staff is very attentive. The villa and the environment is really nice!
It's our favorite hotel during our trip. The staffs were very attentive. We arrived at night and the place we stayed only had two villas. So we found four of us booked the whole garden. The internet was fast. The breakfast was delicious and far more than we could eat and it seemed that all the fruit was from our garden haha!! The view was also nice. Anyway it's a surprise for us!
Comentat el 05 d'octubre 2013
Li ha semblat útil aquest comentari? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Jetwing Kurulubedda
|Excel·lent 8,2

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031