Veure tots els 96 allotjaments a Stratford Upon Avon.
6,9
Basada en 21 comentaris
Macdonald Swans Nest Hotel
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Veure més fotos
Bany
Veure més fotos
Molt bona ubicació 8,1
Veure el mapa
Veure totes les 36 fotos
8,1Ubicació
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • sauna

  • cortines opaques

  • Servei d'habitacions 24 hores

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació clàssica amb 2 llits individuals (Classic Twin)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 2 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Clàssica Doble (Classic Double)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació king distintiva (Feature King Room)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació doble distintiva (Feature Double Room)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Suite Executiva (Executive Suite room)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació suite distintiva (Feature Suite Room)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Executiva Doble (Executive Double)
...
  • Veure: carrer
  • 21 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Club Doble (Club Double Room)
...
  • Veure: carrer
  • 18 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (21)
Comentaris de Booking.com (2066)

4,3

Selecciona el tipus de viatgers
  • Neteja 7,2
  • Serveis 4,8
  • Ubicació 8,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,8
  • Servei 6,2
  • Relació qualitat preu 6,1
Notable
  • Neteja 8,0
  • Ubicació 10,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 6,0
Notable
  • Neteja 8,3
  • Serveis 6,0
  • Ubicació 9,3
  • Confort i qualitat de l'habitació 9,2
  • Servei 7,0
  • Relació qualitat preu 7,3
  • Neteja 6,5
  • Serveis 2,0
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,0
  • Servei 5,0
  • Relació qualitat preu 6,0
Excel·lent
  • Neteja 8,0
  • Serveis 8,0
  • Ubicació 10,0
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 8,0
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 6,3
  • Serveis 4,0
  • Ubicació 6,3
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,0
  • Servei 5,4
  • Relació qualitat preu 4,6
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Nederlands
  • Bahasa Indonesia

Tipus d'habitació
  • Clàssica Doble
  • Habitació clàssica amb 2 llits individuals
  • Executiva Doble
  • Habitació Club Doble

Ordenar per
19 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

4,0
don, Índia
Persona que viatja sola
Habitació Club Doble
Estada de 6 nits en de juliol de 2017
An extremely poor hotel. Will not stay here again.”
The main problem here is that the bar and restaurant are not run by the hotel. The breakfast was very poor and the staff were disinterested in their job. I went to the theatre each night and it was annoying that the bar was closed, even to residents, at 11.00 pm which meant no drink after the theatre. The hotel response was, "we don't run the bar!". The restaurant was also run by outside people which meant that one could not get a coffee in the morning because they didn't open until noon! Very poor for a large hotel.
Comentat el 17 de juliol 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,4
Bing, Hong Kong
Família amb nens grans
Habitació Club Doble
Estada de 3 nits en de juny de 2017
Hotel is badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Comentat el 26 de juny 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,4
Bing, Hong Kong
Família amb nens grans
Habitació clàssica amb 2 llits individuals
Estada d'una nit en de juny de 2017
Hotel is badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Comentat el 26 de juny 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,8
Bing, Hong Kong
Família amb nens grans
Habitació Club Doble
Estada de 2 nits en de juny de 2017
Badly managed”
**Air condition broke down for 2 days while the temp. was 30 degree C and only small fan was given upon request for solution. **The pool and gym where not inside the hotel and we have to cross the road to another permises to use it along with non-hotel guest. **All the clean lining and most of the in-rooms amenities was lying aross the public corridor. **We have to change room just because we have made 2 sperate bookings. **Our key cards was Out of Order for a few times during the stay where we have to renew again and again.
Comentat el 26 de juny 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
6,4
Sharon, Malàisia
Família amb nens grans
Habitació clàssica amb 2 llits individuals
Estada d'una nit en de setembre de 2016
Overpriced”
Location walking distance to attractions in Stratford. But weekend prices are nearly what you expect in central London. Rooms are not air-conditioned, and very basic but clean. We had to park in the next property, 5 mins walk away - a nuisance with luggage. Pets allowed on the property.
Comentat el 07 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
7,6
Elaine, Regne Unit
Parella
Habitació Club Doble
Estada de 2 nits en d'abril de 2016
Excellent location and cleanliness”
An excellent centrally located hotel for all tourist attractions that was lovely and clean. A shame we had to walk through a wedding party to get to reception on our arrival, but reception staff were very helpful. More staff were obviously required at breakfast time for both mornings we were there as we had to wait 20 minutes once seated before anyone acknowledged us and took our order. Perhaps someone to show us to a table and to take our order - at least for tea or coffee - would have been a good start. All in all a good stay and would definitely consider staying again.
Comentat el 04 de maig 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,2
Hefin, Regne Unit
Parella
Clàssica Doble
Estada d'una nit en d'abril de 2016
Very good stay”
Excellent location, rooms clean and well equipped. Staff friendly, restaurant good value lunch and good selection of ales in bar
Comentat el 08 d'abril 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,3
Ady, Regne Unit
Parella
Habitació Club Doble
Estada d'una nit en de març de 2016
review of hotel”
location, breakfast and room
really enjoyed our stay, great location, comfy bed and enjoyed our stay
Comentat el 17 de març 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,3
Paul, Regne Unit
Persona que viatja sola
Habitació Club Doble
Estada d'una nit en de gener de 2016
New Year”
Location, restaurant and quietness of room.
Stayed over new year for two nights. The room was big enough clean and quiet even given it was New Year's Eve. We booked this last minute and managed to get a meal in the restaurant all be it a 9:30 sitting. I would recommend a great stay with good service, nothing to complain about.
Comentat el 06 de gener 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,3
Wayne, Regne Unit
Parella
Executiva Doble
Estada d'una nit en de desembre de 2015
Hotel ”
Distance from town, reception helpful and bear restaurant nice food
Good
Comentat el 05 de gener 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Macdonald Swans Nest Hotel
| 6,9

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031