Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta
Veure totes les 35 fotos
Vista interior
Veure totes les 35 fotos
Vista interior
Veure totes les 35 fotos
Veure totes les 35 fotos
Veure totes les 35 fotos
AL MAPA
Ubicació
Excel·lent
8,0
Veure totes les 35 fotos
S'ha eliminat dels favorits

Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta

Apartament
Té alguna pregunta per a Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta?
Basada en 3 comentarisVeure el que han dit els hostes
6,7
Cases Agoda
Gaudeix de més espai i del veïnat local
amb aquest allotjament de Cases Agoda.
  • Casa/pis sencers
  • 4 hostes
  • 2 habitacions
  • 42 m²/452 ft²
Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!

Descripció

Mostrar més Mostra Menys

Distribució dels llits

  • Habitació 1: 1 llit gran
  • Habitació 2: 2 llits individuals
  • Espai comú 1 sofà llit
Mostra 1 habitacions més Mostra Menys

Equipaments

Mostrar més Mostra Menys

Cal saber

Mostrar més Mostra Menys

Informació útil

Mostrar més Mostra Menys
SELECCIONAR DATES
H
HosteHartaja Kurniawan
Membre des de d'agost de 2012
Jakarta, Indonèsia

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (3)
6,7
Basada en 3 comentaris
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja6,0
Serveis6,0
Ubicació8,0
Servei6,7
Relació qualitat preu6,7
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
Bahasa Indonesia
Ordenar per
3 comentaris autèntics
6,0
syaffiq, Malàisia
Parella
Apartament
Estada d'una nit en de novembre de 2017
JUST OK FOR SHORT STAY”
ONLY CAN SAY MALL ANGGERIK JUST 5 MINUTE WALK. CLEANLINESS ARE BAD.
Comentat el 16 d'abril 2018
4,0
stanley, Canadà
Persona que viatja sola
Apartament
Estada d'una nit en de novembre de 2016
images are not real”
Poorly managed, no proper cooking ware and utensils as promised on our call ahead. Electricity issues that you have to turn off air conditioning before taking a shower. A disappointment that should not be repeated. Very unprofessional, no towels until asked, no tooth brush, no slipper, no shower gel, no dish washing soap, no considerations for clients and just like to milk every pennies period! Asking for above prices but bare shell!
Comentat el 30 de novembre 2016
Hi Stanley, We are sorry that you have experienced such an uncomfortable situation during your stay. However, please allow us to explain that all our own rooms were fully booked at the moment of your stay period and as a policy, we have to find a replacement room for you, which is why the room were not as the images. And in regards to the electricity issue, we are sorry to inform that different owner's apartment has different electricity capacity which is why you must turn off air condition upon using hot water. This is not the case with our rooms, however. And in regards to towel, our policy is always by request but we do not provide shower gel nor slipper. Dish washing soap is provided in our units but we cannot control what's in other owner's unit. We are truly sorry that you felt being milked every pennies but we had given you a fair market price rent for the apartment here. We hope you will understand the situation. Thank you for your stay. Regards, Apartmentsp
Show more
Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta
10,0
marsella, Indonèsia
Grup
Apartament
Estada de 2 nits en de juliol de 2016
Apt medit 2”
Kamar-nya super bersih... Owner nya baik banget! Recommended :)
Comentat el 01 d'agost 2016
Terima kasih banyak untuk reviewnya dan terima kasih sudah menginap ditempat kami. =) Ditunggu ya sewaan selanjutnya. Regards, Apartmentspecialist.co
Resposta 07 de maig 2017
Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta