Mt. Tarak Guest House & Resort
Mt. Tarak Guest House & Resort
Veure totes les 22 fotos
Habitació Familiar Mt. Tarak Guest House & Resort
Habitació Familiar
Veure totes les 22 fotos
 Mt. Tarak Guest House & Resort
Veure totes les 22 fotos
 Mt. Tarak Guest House & Resort
Veure totes les 22 fotos
Habitació Familiar Mt. Tarak Guest House & Resort
Habitació Familiar
Veure totes les 22 fotos
AL MAPA Mt. Tarak Guest House & Resort
AL MAPA
Ubicació
Notable
7,0
Veure totes les 22 fotos Mt. Tarak Guest House & Resort
Veure totes les 22 fotos
S'ha eliminat dels favorits
Excel·lent
Basada en 5 comentarisVeure el que han dit els hostes
8,4
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • bar

  • servei de bugaderia

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
8,8
Excel·lent
Confort i qualitat de l'habitació
Habitació Familiar (Family Room)
Habitació Familiar (Family Room)
...
  • plat de dutxa
Fixa les dates per veure preus
Habitació Deluxe Gran (Deluxe Queen Room)
Habitació Deluxe Gran (Deluxe Queen Room)
...
  • plat de dutxa
Fixa les dates per veure preus
Més informació sobre Mt. Tarak Guest House & Resort

Més informació sobre Mt. Tarak Guest House & Resort

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Cal saber

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris de Booking.com (5)Comentaris d'Agoda (4)
6,1
Basada en 4 comentaris
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja6,0
Serveis5,3
Ubicació6,0
Confort i qualitat de l'habitació6,0
Servei6,0
Relació qualitat preu6,5
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Tipus d'habitació
Habitació Familiar
Habitació Deluxe Gran
Ordenar per
3 comentaris autèntics
2,0
John, Filipines
Viatger de negocis
Habitació Familiar
Estada d'una nit en de maig de 2016
No reservation”
No reservation and available room upon arrival
Comentat el 30 de maig 2016
8,8
Andrew, Regne Unit
Família amb nens menuts
Habitació Deluxe Gran
Estada de 3 nits en d'abril de 2016
Great Resort with friendly and helpful staff”
The staff at Mt. Tarak were very helpful, the accommodation was very good and the facilities were very good too. The resort is a 10 minute drive from Mariveles however the resort had a very nice restaurant so you didn't really need to leave the resort. we would stay at Mt. Tarak again
Comentat el 23 d'abril 2016
6,3
Hope, Filipines
Grup
Habitació Familiar
Estada de 2 nits en de desembre de 2015
Good until we checked out. Disappointing.Confusing”
it was clean, quiet and I like the food in their restaurant
We thought it was a good stay until we have checked out. When we checked in nobody explained to us regarding payment. I have used many times Agoda in my hotel/resort's bookings. So far no problem. When we checked out, we asked a representative in the hotel of any payments added aside from the one I thought was paid from my credit card when booking. Was told "ok". Since our meet up hasn't arrived yet we decidd to stay in their restaurant ( well, credit to the food served...I love them). We paid for the food we ate and were about to leave. Then we were told, we have to pay for our hotel stay for two nights. We explained I booked thru Agoda and used my credit card. It was then they checked their email and was told no communications from Agoda. So we paid the bill out from our last cash. What if the cash we have then was not enough for the total bill? They don't accept credit cards...no ATM nearby. If only they explained to us a day before our check out, we could have prepared cash when we went to Balanga City. What if we left immediately when we checked out? It was really confusing situation for us then. As of this writing I don't even know if amount deducted from credit card when booking was cancelled? Was I paying twice? So many questions. Suggestion to the hotel management for gueat like us booking thru Agoda. Talked to your guest. Explain the payment. When we arrived , we were brought to one room only when I actually booked for two. After showing them my booking they gave us two. Still asked then if the same prize from what I booked. They said yes. Just that and when we checked out, different situation. Confusing.
Comentat el 01 de gener 2016
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació