Veure tots els 7.924 allotjaments a París.
Puntuació dels comentaris5,5
Basada en 94 comentaris
Paris Saint Honore Hotel
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Bany
Veure més fotos
Bany
Veure més fotos
Molt bona ubicació 7,9
Veure el mapa
Veure totes les 35 fotos
7,9Ubicació
  • Transport públic a 100 m

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • bar

  • transport hotel/aeroport

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Apartament amb balcó (Apartment with Balcony)
...
  • 72 m2
  • 4 llits individuals
Fixa les dates per veure preus
Habitació Superior Doble o 2 llits (Superior Double or Twin Room)
...
  • 15 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 2 llits individuals o 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Habitació Estàndard Doble o 2 llits (Standard Double or Twin Room)
...
  • 13 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Estàndard Individual (Standard Single Room)
...
  • 8 m2
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit individual
Fixa les dates per veure preus

Distàncies i informació bàsica

aeroports a prop
  • 13 km
  • Aeroport de Le Bourget, París (LBG)
  • 16 km
  • Aeroport d'Orly, París (ORY)
Transport públic
  • 100 m
  • Miromesnil
  • 550 m
  • Estació de Metro Champs Elysées-Clémenceau
hospitals i clíniques
  • 750 m
  • Cimn - Medical Imaging
farmàcies
  • 300 m
  • Pharmacie
botiga de conveniència
  • 1,4 km
  • Carrefour Express
Retirada d'efectiu
  • 100 m
  • ATM

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (94)
Comentaris de Booking.com (168)

3,0

Selecciona el tipus de viatgers
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 4,8
  • Serveis 5,3
  • Ubicació 7,9
  • Confort i qualitat de l'habitació 4,9
  • Servei 5,6
  • Relació qualitat preu 5,1
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 4,0
  • Serveis 4,0
  • Ubicació 7,8
  • Confort i qualitat de l'habitació 3,5
  • Servei 4,7
  • Relació qualitat preu 3,7
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 5,1
  • Serveis 5,6
  • Ubicació 8,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 5,4
  • Servei 5,8
  • Relació qualitat preu 5,4
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 4,9
  • Serveis 4,5
  • Ubicació 7,8
  • Confort i qualitat de l'habitació 5,5
  • Servei 6,1
  • Relació qualitat preu 5,8
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 3,0
  • Ubicació 6,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 2,5
  • Servei 3,5
  • Relació qualitat preu 3,5
  • Neteja 6,0
  • Serveis 10,0
  • Ubicació 8,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 4,0
  • Servei 5,3
  • Relació qualitat preu 6,7
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 4,7
  • Serveis 6,0
  • Ubicació 6,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 4,0
  • Servei 5,3
  • Relació qualitat preu 3,8
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Français
  • 简体中文
  • 한국어
  • 日本語
  • Español
  • Italiano
  • Ελληνικά
  • Português (PT)
  • Nederlands
  • Svenska
  • العربية
  • 繁體中文 (香港)
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Habitació Estàndard Doble o 2 llits
  • Habitació Superior Doble o 2 llits

Ordenar per
86 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

4,0
Manuel, Mèxic
Parella
Habitació Superior Doble o 2 llits
Estada de 3 nits en de juny de 2011
hotel de media estrella, mala higiene, elevador e”
cerca de campos elyseos
Cuando anuncien este hotel deben de ser honestos en cuanto a lo que ofrecen ya que los servicios son deficientes , falta aseo y mantenimientos,las cifas apestan horrible.
Comentat el 22 de juny 2011
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
kunlanan, Tailàndia
Persona que viatja sola
Habitació Estàndard Doble o 2 llits
Estada de 2 nits en de gener de 2014
Great stay”
Valuable with convenience locotion
Comentat el 09 de març 2017
Dear guests, Thank you very much for your lovely and precious comments. We awould like to thank you for taking the time to give us feedback after your recent stay at Paris Saint Honoré Hôtel. We are so pleased you enjoyed your stay, and recommand it to other people. At Paris Saint Honoré, it is our aim to make sure our guests leave feeling better than when they arrived. We will keep developing our services and products, and we look forward to welcoming you back in the near future. Best regards
Resposta 28 de juliol 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,8
Rose, França
Viatger de negocis
Habitació Estàndard Doble o 2 llits
Estada d'una nit en de setembre de 2016
A rat races hôtel room , and extremly dirty . / tres sale avec des rats dans les chambre ”
Very dirty hotel with rats in the room , And dim lit so as you don't get to see the dirtiness. Très sale avec des rats dans les chambre Mal illuminer pour caché la salite .
Comentat el 12 de setembre 2016
Monsieur, Ce commentaire est fallacieux, car il n'y JAMAIS eu de rats chez nous. Ma réponse sera court. Merci Cordialement
Resposta 28 de juliol 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
2 viatgers pensen que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
5,6
Phoebe, Regne Unit
Parella
Habitació Estàndard Doble o 2 llits
Estada de 2 nits en d'abril de 2016
Small double room with small toilet/shower”
The room was smaller than what we expected compare to the photos shown online. The toilet was however a big deal breaker, it is a tiny room contains toilet seat right next to the shower and the smallest sink I have ever seen. The wifi was not working from my room. The location is good.
Comentat el 15 d'agost 2016
Dear guest, Thank you for taking the time to post your opinion about our hotel. The rooms for one person, with shared shower and btoilet, like the one you had, even if they are the cheapest we have, have enough space to give you a maximum comfort. We do have had a small issue with the wifi because we have chaged the internet subscribtion, but now it is fixed and it works perfectly. Best regards
Resposta 28 de juliol 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,0
Hiromi, Suïssa
Persona que viatja sola
Habitació Estàndard Doble o 2 llits
Estada d'una nit en de juny de 2016
The Paris standard”
It's not easy to find a good hotel in Paris. This hotel may be not so bad according to the Paris standard, but bit difficult to accept for Japanese & Swiss. Nevertheless, the hotel people were nice.
Comentat el 04 de juny 2016
Dear Guest, Thank you very much for your comments. We awould like to thank you for taking the time to give us feedback after your recent stay at Paris Saint Honoré Hôtel. We are so pleased you enjoyed your stay. Our hotel is truly affordable and very well located. At Paris Saint Honoré, it is our aim to make sure our guests leave feeling better than when they arrived. We will keep developing our services and products, and we look forward to welcoming you back in the near future. Best regards
Resposta 28 de juliol 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Li ha semblat útil aquest comentari? |
3,6
frank, Estats Units
Persona que viatja sola
Habitació Superior Doble o 2 llits
Estada d'una nit en de febrer de 2016
Sucks”
Sucks wifi doesn't work no heat rude to Americans
Comentat el 01 de març 2016
Dear Franck, Thank you for taking the time to post your opinion of our hotel. We welcome many americans and they are very pleased in general. We are sorry if your stay was not like you expected it to be. We do have had a small issue with the wifi, because meanwhile we have changed the internet subscription, but now it perfectly works. Best regards
Resposta 28 de juliol 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
9,0
Linh, Vietnam
Parella
Habitació Estàndard Doble o 2 llits
Estada de 3 nits en de desembre de 2015
Value for money”
The location is very good, in the center and easy to catch bus. Near historical venues. The staffs ảre friendly and helpful. The room is warm with nice decor. I would come back again
Comentat el 02 de gener 2016
Dear Guest, Thank you very much for your lovely comments. We awould like to thank you for taking the time to give us feedback after your recent stay at Paris Saint Honoré Hôtel. We are so pleased you enjoyed your stay. At Paris Saint Honoré, it is our aim to make sure our guests leave feeling better than when they arrived. We will keep developing our services and products, and we look forward to welcoming you back in the near future. Best regards
Resposta 28 de juliol 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Li ha semblat útil aquest comentari? |
2,0
Ho, Vietnam
Persona que viatja sola
Habitació Superior Doble o 2 llits
Estada de 3 nits en de juliol de 2015
A terrible place to stay !!!”
Paris Saint Honore Hotel
I had a very bad experience at this hotel. Things were very messy and I was very difficult to be able to go inside the hotel. I was amazed when the staff "care of me", their attitude is very bad and I think they are totally unprofessional. They assigned me a room that I thought it was an abandoned warehouse, very dusty. I have felt very hard in those days at this hotel, because I was not able to cancel the reservation. And I felt very very bad, I swear that I will never return to this hotel again!
Comentat el 13 de juliol 2015
Dear, We have taken your comment into account and it concerns us. We had conducted an inquiry and you wanted to cancel the reservation once you arrived there. However, the room was nothing unusual and was objectively clean, welcoming and according to our standards. We apologize for not being able to cancel the booking immediately, once you said that the room did not meet your requirements, we have a specific procedure to follow for this. We recall that we are a 2 star hotel, and that your assessment is a bit severe with regard to the standards imposed for hotels of 2 stars. We wish you all the best. cordially
Resposta 14 d'agost 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
3,3
Abdulrahman, Aràbia Saudita
Família amb nens menuts
Habitació Estàndard Doble o 2 llits
Estada de 3 nits en de juny de 2015
It was bad”
I will never ever repeat visiting this hotel
Comentat el 21 de juny 2015
Dear guest, We are upset with the rate and review, and we don't undestand the reasons that make you say that. I t would have been more convenient for us if you had described a little more the problem. Thank you though for this review Best regards The reception
Resposta 13 d'agost 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |
3,3
Biren, Regne Unit
Parella
Habitació Superior Doble o 2 llits
Estada de 2 nits en de juliol de 2014
Avoid this hotel!!”
Good location was the good thing
We booked this hotel for a weekend trip to Paris. It was a mildly hot day. We got to the hotel at about 10pm. Got in the lift and straight away knew it was rubbish. Me and my wife barely got in the life with our one bag!! We came inside the room and it was dark and stuffy. There was no AC, no fan. The bed and pillows were unclean (do NOT trust the professional pictures!!). The room didn't seem to have been cleaned for a while. We then saw the bathroom - way too small. I mean SMALL. They just somehow fitted a shower, sink and toilet in a small room without thinking what they are actually for. After seeing the status of the room and bathroom me and my wife roamed the streets of Paris at night to look for another hotel. After asking lot of hotel in nearby area we came back to the hotel opposite our hotel. Unfortunately I do not have useful opinion of how it is to spend the night at this hotel because it was so bad we had to abandon this hotel and lose our money.
Comentat el 19 d'abril 2015
Dear, We have taken your comment into account and it concerns us. We had conducted an inquiry and you wanted to cancel the reservation once you arrived there. However, the room was nothing unusual and was objectively clean, welcoming and according to our standards. We apologize for not being able to cancel the booking immediately, once you said that the room did not meet your requirements, we have a specific procedure to follow for this. We recall that we are a 2 star hotel, and that your assessment is a bit severe with regard to the comfort imposed for hotels of 2 stars. Know that the room reserved by your care is a comfort room. If it seemed small, we had offered you at the entrance a superior room which is bigger and which you refused since it is more expensive. The evaluation would have been much better if you had opted for the superior room. Anyway, we are sorry that our comfort rooms did not suit you, and sorry that the stay did not go as planned, we wish you continued success in
Resposta 14 d'agost 2017
Mostra més
Paris Saint Honore Hotel
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Paris Saint Honore Hotel
|Puntuació dels comentaris 5,5

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031