Notable 8,2
basat en 2819 comentaris

Comentaris recents de clients

Selecciona el tipus de viatgers
Notable



de 2819 comentaris
  • Neteja 8,6
  • Serveis 7,5
  • Ubicació 8,6
  • Comoditat de l'habitació/Nivell 8,4
  • Servei 8,2
  • Relació qualitat preu 8,0
  • Menjar/menjador 7,4
Ordenar per

Chen, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació de 2 llits Superior
Estada d'una nit en de juliol de 2014
good
good
Comentat el 02 d'agost 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Joseph, Estats Units
Viatger de negocis
Habitació King Superior
Estada d'una nit en de febrer de 2014
Decent 4 star hotel
Dining options, decent design
For a place like Kuching I didn't expect much. This hotel is up to date with many dining options. Comfortable
Comentat el 01 d'agost 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Aaron, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació King Superior
Estada d'una nit en de maig de 2014
One night rest
Convenient, Friendly staff and clean room
Comentat el 01 d'agost 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Jonathan, Malàisia
Parella
Habitació King Delux
Estada d'una nit en de juliol de 2014
Expectations were not met
Brand new rooms, beautiful view of the city and the bath tub with a view of the skyline
Took ages for me to get myself checked in which was understandably during Raya but previous reviewers had the same problem. I have traveled to all sorts of places ranging from 5 stars to 3 stars and this is the first I was asked to pay a deposit of RM200 upon check in which I was a little upset about. Staffs were not friendly as I expected it to be knowing this is "Pullman". Overall this is the best hotel with the best room if you want a clean posh room. Other than that stay away if you are looking for good service.
Comentat el 31 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

GERMAINE, Singapur
Parella
Habitació King Superior
Estada de 3 nits en de gener de 2014
Great Location, affordable
Great Location, affordable, nice place
Very good experience as the hotel was nice and comfortable. Able to see 1/2 of Kuching from the room and bed was comfortable.
Comentat el 30 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Maria, Dinamarca
Parella
Habitació King Delux
Estada de 2 nits en de juliol de 2014
Nice hotel and good location
Clean, nice
The hotel was nice and clean. The location is good but there is nothing in the city worth watching so i would recommend others to take the day trips to the jungle.
Comentat el 29 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Lee, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació King Delux
Estada d'una nit en de juliol de 2014
A Best Hotel in Kuching
Location is strategic, Good bed. Clean room
It was comfortable and value for the money
Comentat el 25 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Mohd, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació King Superior
Estada de 3 nits en de juliol de 2014
Great room
clean, friendly, easy access
Very nice hotel and easy to get taxi if you are travelling by flight
Comentat el 24 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Siew, Malàisia
Parella
Habitació King Superior
Estada d'una nit en de juny de 2014
happy wedding at kuching
facilities friendly n good service
im feel good to stay at the pullman kuching hotel. and i attend my friend wedding dinner. so location is very good for me. at pullman kuching hotel i feel high class hotel. good
Comentat el 23 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?

Zainudin, Malàisia
Viatger de negocis
Habitació de 2 llits Superior
Estada d'una nit en de juliol de 2014
Nice and great day
Very clean and comfortable
Nice and feel relaxed. Clean and friendly staff. Food served very goood and a lot of variety.
Comentat el 23 de juliol 2014
Li ha semblat útil aquest comentari?


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit: