Veure tots els 143 allotjaments a Trang.
Excel·lent8,1
Basada en 149 comentaris
El 83% el recomanaria als seus amics
Reef Resort
Veure més fotos
platja
Veure més fotos
platja
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Piscina
Veure més fotos
Excel·lent ubicació 9,4
Veure el mapa
Veure totes les 30 fotos
9,4Ubicació
  • platja privada

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • cortines opaques

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació Confort Doble (Comfort Double Room)
...
  • Veure: mar
  • 32 m2
  • 1 llit doble
Fixa les dates per veure preus
Habitació Doble cantonera (Corner Double Room)
...
  • 24 m2
  • 1 llit extragran súper
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Reef Resort?

Més informació sobre

Descripció

Mostrar més

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (149)
Comentaris de Booking.com (322)

8,1

Selecciona el tipus de viatgers
Excel·lent
  • Neteja 8,3
  • Serveis 6,9
  • Ubicació 9,4
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,8
  • Servei 8,6
  • Relació qualitat preu 7,4
  • Menjar i àpats 6,6
Puntuació dels comentaris
  • Neteja 4,0
  • Serveis 4,0
  • Ubicació 8,0
  • Servei 8,0
  • Relació qualitat preu 6,0
Excel·lent
  • Neteja 8,8
  • Serveis 7,5
  • Ubicació 9,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,1
  • Servei 8,6
  • Relació qualitat preu 7,6
  • Menjar i àpats 6,7
Excel·lent
  • Neteja 8,0
  • Serveis 7,0
  • Ubicació 9,1
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 9,1
  • Relació qualitat preu 8,0
  • Menjar i àpats 6,6
  • Neteja 7,4
  • Serveis 5,7
  • Ubicació 8,7
  • Confort i qualitat de l'habitació 6,9
  • Servei 8,2
  • Relació qualitat preu 6,3
  • Menjar i àpats 6,5
  • Neteja 7,7
  • Serveis 6,0
  • Ubicació 9,0
  • Confort i qualitat de l'habitació 7,4
  • Servei 8,3
  • Relació qualitat preu 7,4
  • Menjar i àpats 6,2
Excel·lent
  • Neteja 8,0
  • Serveis 7,0
  • Ubicació 9,5
  • Confort i qualitat de l'habitació 8,0
  • Servei 8,9
  • Relació qualitat preu 8,0
  • Menjar i àpats 6,7
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtres

Idioma dels comentaris
  • English
  • Deutsch
  • ภาษาไทย
  • Italiano
  • Svenska
  • Français
  • 简体中文
  • Norsk
  • 日本語
  • Русский
  • Nederlands
  • Dansk
  • Suomi
  • Lietuvių
  • Português (PT)
  • 繁體中文 (台灣)
amplia menys

Tipus d'habitació
  • Habitació Confort Doble
  • Habitació Doble cantonera

Ordenar per
129 comentaris autèntics
  • esborrar-ho tot

7,6
Anders, Suècia
Parella
Habitació Confort Doble
Estada de 4 nits en de desembre de 2015
Fantastic location”
Fantastic location on a paradise beach. + Clean rooms, nice pool, friendly staff. - Food ok, stinky toilet.
Comentat el 19 d'agost 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,6
Carolyn, Tailàndia
Persona que viatja sola
Habitació Confort Doble
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
Excepcional”
This will be my go to in Koh Kradan. Genta and JackJack and all the staff are just the best. This is my quiet, undiscovered (for now) happy place.
Comentat el 05 de maig 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,4
Anna, Regne Unit
Parella
Habitació Confort Doble
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
Brilliant place to stay, right on the beach with sun loungers, swing and hammock.”
Nice breakfast and reasonably priced Thai food at the restaurant. Use of kayaks and snorkel masks a bonus. Lovely, attentive friendly staff. Ice cold beers.
Comentat el 25 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
4,8
Sholto, Regne Unit
Parella
Habitació Confort Doble
Estada d'una nit en d'abril de 2017
Soulless”
Drab, terraced concrete rooms overlooking a pond (hardly a pool.) A/C sounded like a barrel of spanners. Rude, surly staff. Awful breakfast. For the money? No thanks. Checked out after one night.
Comentat el 20 d'abril 2017
Dear Sholto, thank you for your review, it's very sad to read this from you, i just wanted to remind you that the reasons for your check out were: 1st you had back pain and you even showed me your back with all the pflasters you had on ...2nd you booked your stay until friday but you forgot that your plane was leaving on thursday... (you can ask your girlfriend tamar) .... it's really really sad, that there are still people with a cold heart ...... we agreed to cancel your reservation without any fees just because we feel, we have a heart and we understand that beeing on an island and having pain is not so good and you had to see a doctor... but i think our kindness was too much for such a good movie star like you! Best regards sholto think about it twice, lies have short legs! Greetings genta
Resposta 23 d'abril 2017
Mostra més
Reef Resort
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,4
Denis, Rússia
Parella
Habitació Confort Doble
Estada de 2 nits en d'abril de 2017
A bit overpriced hotel in amazing location”
The hotel is located right on the beach in Koh Kradan island. The location is perfect - you can hear the ocean from your room. Right in front there is a fantastic coral reef - all alive with plenty of corals and fish. A lot of people do snorkeling there, hotels provides free masks and tubes (no fins :( ) - and also free kayaks. Breakfast is buffet and was pretty nice, fruit selection is poor (only watermelon which could be better on a tropical island). Staff is really nice and responsive, we checked in early, our room was ready. We arrived in the middle of breakfast and staff offered us a cup of coffee and snacks which was really nice of them. The room was nice, the highlight was the shower which is individual for each room and doesn't have roof - so you can take a shower watching night skies. No insects in the shower / bathroom even though it is in an open air area. The downside was the absence of water in the shower - out of 2 days of our stay we didn't have hot water 1 day and no water next morning. At times the water was coming rusty. Staff tried their best to help to solve this problem but it seems that the water supply equipment has a big issue. Swimming pool had a nice blue color right when we arrived but later it turned green (probably due to rusty water) so we didn't even try to swim there. This wasn't much of a disappointment though - we did a lot of swimming and snorkeling in different areas of Koh Kradan. Attention TV lovers: there is no TV in the room (again, minor issue on such a beautiful island). Sunset beach is 15 mins walk from the hotel on the west side of Koh Kradan - we saw a terrific sunset there. Keep in mind that you will stay in a small island - no grocery stores (no 7/11), no pharmacy / hospital, so bring everything you need with you. Walking outside of the hotel to the left there is a nice restaurant with good food and big servings. To the right of Reef Resort there are a few hotels, one of them - Anantra - offers nice lunch buffet
Comentat el 12 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
dayoun, Corea del Sud
Parella
Habitació Confort Doble
Estada d'una nit en d'abril de 2017
very goooood~ relax and swim”
pros : location, food is good cons : smell of toilet
Comentat el 05 d'abril 2017
Li ha semblat útil aquest comentari? |
9,6
Isabelle, Bèlgica
Família amb nens grans
Habitació Confort Doble
Estada de 4 nits en de desembre de 2016
Feeling home at the beach”
The staff and the manager Genta are very friendly and will do everything to make you feel home. The location is perfect and cosy. A must go if you want to relax and go back to simplicity and peacefullness.
Comentat el 26 de desembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
10,0
Anusorn, Hong Kong
Parella
Habitació Confort Doble
Estada de 2 nits en d'abril de 2016
Great Island, Resonable price with friendly staff.”
Jack was very friendly to us and very helpful during to our stay. Recomended to stays 3day2night on this island.
Comentat el 21 d'abril 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,8
Dirk, Països Baixos
Parella
Habitació Confort Doble
Estada de 4 nits en d'abril de 2016
Best place on Kradan”
Best spot on Kradan. Expensive but worth it.
Comentat el 14 d'abril 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |
8,4
Yvonne, Alemanya
Grup
Habitació Confort Doble
Estada de 2 nits en de març de 2016
great place”
Great place, very relaxed. The rooms were nice. The bathrooms are partially outdoors which does bring some heat and bugs into the room. No big deal. Breakfast was good. Easy to borrow equipment for water sports. Would definitely stay again
Comentat el 02 d'abril 2016
Li ha semblat útil aquest comentari? |

Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
×
Reef Resort
|Excel·lent 8,1

1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
setembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Següent
octubre 2017
dldtdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031