Excel·lent
Basada en 159 comentarisVeure el que han dit els hostes
8,9
El 91% el recomanaria als seus amics
Room Mate Pau
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Vista interior
Veure més fotos
Excel·lent ubicació 9,8
Veure el mapa
Veure totes les 46 fotos
9,8Ubicació
S'ha eliminat dels favorits
  • Transport públic a 230 m

  • Cor de la ciutat

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Executiva (Executive)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Estàndard (Standard)
...
  • 18 m²/194 ft²
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit doble o 2 llits indi...
Fixa les dates per veure preus
Executive doble (Double Executive)
...
    Fixa les dates per veure preus
    Doble Ús Individual Executive (Double Single Use Executive)
    ...
      Fixa les dates per veure preus
      Habitació estàndard doble per a ús individual (Double Single Use Standard)
      ...
        Fixa les dates per veure preus
        Estàndard Doble (Double Standard)
        ...
          Fixa les dates per veure preus
          Té alguna pregunta per a Room Mate Pau?

          Més informació sobre Room Mate Pau

          Descripció

          Mostra Menys

          Distàncies i informació bàsica

          Mostra Menys

          Característiques

          Mostra Menys

          Polítiques

          Mostrar més

          Informació útil

          Mostrar més

          Comentaris recents de clients

          Comentaris d'Agoda (159)
          Selecciona el tipus de viatgers
          Neteja9,3
          Serveis7,9
          Ubicació9,8
          Confort i qualitat de l'habitació8,7
          Servei9,1
          Relació qualitat preu8,5
          Proporcionat per clients autèntics de Agoda
          Filtra els comentaris per:
          Idioma
          English
          한국어
          עברית
          Русский
          amplia
          Tipus d'habitació
          Estàndard
          Executiva
          Ordenar per
          133 comentaris autèntics
          12345
          6,0
          Olha, Canadà
          Parella
          Estàndard
          Estada de 5 nits en d'octubre de 2017
          Short and objective
          Hotel is located in down town of Barcelona . The best way to reach it by aero bus from aeroport . Staff barely speaks English , no English Chanel on tv and many times satellite does not work . Very good breakfast and very good wifi . Booked standard room , got basic room for disable visitors with hair in a musky of the shower , which I would ever sit on and was an obstacle and trip hazard for me. Would not recommend this hotel .
          Comentat el 11 d'octubre 2017
          Dear Olha, first I need to thank you for choosing our hotel for your stay in Barcelona, and for the time in writing this review. We take into consideration everything our guests say in order to improve and give a better service. I am glad to read that you enjoyed our location and our breakfast, which is prepared with charm everyday by our staff. Unfortunately, these days we have been experiencing issues with the TV antena, but just today it has been changed so I hope this will fix the TV issues. I am also sorry to hear that you did not like the room you were given, it is true that it was for disable guests but at the same time is an executive room, which is bigger than standards. If you decide to give us a second chance please let us know, so we can make sure your next experience is a truly Room Mate experience. Best regards - Hugo Reguera
          Show more
          Room Mate Pau
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          10,0
          Joanne, Regne Unit
          Parella
          Executiva
          Estada de 2 nits en de juny de 2017
          Spot on!
          Clean, Friendly, comfy, central, modern - ticked every box!
          Comentat el 24 de juny 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          8,8
          Chris, Estats Units
          Viatger de negocis
          Estàndard
          Estada d'una nit en de juny de 2017
          Great Location
          Great location, very nice, clean, modern rooms. Excellent wifi. I wish there was a gym or pool.
          Comentat el 19 de juny 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          9,2
          Yiwen, Xina
          Família amb nens grans
          Estàndard
          Estada de 4 nits en de maig de 2017
          Location Location Location
          The Location makes the hotel definitely worth it. Hotels of Barcelona in May is really pricy but Pau gave us a stay which was comfortable and price-worthy. The hotel is just next to a shopping mall (where you can buy brand cosmetics, wearing and there is a market downstairs). Also it is a walking distance to Casa Batlo (10-15 minutes) and Casa Mila (20min). La Rambla is just on the other side. The Aero bus stop is just in front of the shopping mall (stop name: Plaza Catalunya), which is so convenient to travel to the airport. Metro stations are in walking distance. The rooms are quiet and not too small for 2 person with 2 cases. The neighborhood is clean and safe. Definitely recommended if you want to travel in Barcelona. One advice is that it will be better if the hotel can provide electric kettles in the room.
          Comentat el 05 de juny 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          8,8
          Jocelyn, Singapur
          Parella
          Estàndard
          Estada de 5 nits en de maig de 2017
          Great locations for day trips and shopping
          Great location as aerobus station is just a min walk and also to most day trip meeting points. Walking distance to almost all entertainment theatre and performances.
          Comentat el 18 de maig 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          10,0
          Ella, Estats Units
          Parella
          Executiva
          Estada de 4 nits en de maig de 2017
          Excepcional
          Location couldn't be better!!!!!
          Comentat el 14 de maig 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          10,0
          James
          Parella
          Executiva
          Estada de 3 nits en d'abril de 2017
          Great for Barcelona City Break
          Best bunch of friendly staff - ever - super helpful. Designer rooms possibly style over practicality in some respects but still worth the experience to have something different. Location mid point of Plaça de Catalunya, Las Rambla and Passeig de Gràcia. Breakfast plentiful self service with continental and hot options available to 12.00am. Booking out time 12.00am and baggage store for later flights. Thank you Pau.
          Comentat el 28 d'abril 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          8,4
          ABDULLAH, Aràbia Saudita
          Persona que viatja sola
          Estàndard
          Estada de 2 nits en de març de 2017
          Great location, friendly staff, free wifi
          Great location in plaza de catlain near to the metro station and the bus
          Comentat el 21 de març 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          8,8
          OFIR, Israel
          Parella
          Executiva
          Estada de 4 nits en d'octubre de 2016
          great staff. best location !!!
          the hotel offer free internet router to take with you when traveling. breakfast was good and again great staff
          Comentat el 21 de març 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          10,0
          Tatiana, Estats Units
          Persona que viatja sola
          Estàndard
          Estada de 3 nits en de gener de 2017
          Awesome experience
          i stayed in Room Mate Pau with my friend. We had very good experience with our stay - friendly peronnel, clean room and perfect location! Even though the size of the room was pretty small and view from our window was to the internal wall of the hotel, we were happy with our stay - since it was very good value for the price. We were also offered to pay extra for better view or larger size rooms, so there are the options for those who care about it.
          Comentat el 31 de gener 2017
          Li ha semblat útil aquest comentari?|
          12345
          Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

          Tornar als resultats de cerca

          Torna a les opcions d'habitació

          Anterior
          febrer 2018
          dldtdcdjdvdsdg
             1234
          567891011
          12131415161718
          19202122232425
          262728    
          Següent
          març 2018
          dldtdcdjdvdsdg
             1234
          567891011
          12131415161718
          19202122232425
          262728293031 
          dg. 11 febr., 2018 - dl. 12 febr., 2018(1 nit)