Room Mate Pau

Allotja't al centre de Barcelona
Té alguna pregunta per a Room Mate Pau?
Excel·lent
Basada en 169 comentarisVeure el que han dit els hostes
8,8
Room Mate Pau
Veure totes les 64 fotos
Estàndard
Veure totes les 64 fotos
Vestíbul
Veure totes les 64 fotos
Vestíbul
Veure totes les 64 fotos
Vista interior
Veure totes les 64 fotos
AL MAPA
Ubicació
Excepcional
9,8
Veure totes les 64 fotos
S'ha eliminat dels favorits
  • Transport públic a 230 m

  • Cor de la ciutat

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
8,7
Excel·lent
Confort i qualitat de l'habitació
Executiva (Executive)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit gran
Fixa les dates per veure preus
Estàndard (Standard)
...
  • 18 m²/194 ft²
  • habitacions per a no fumado...
  • 1 llit doble o 2 llits indi...
Fixa les dates per veure preus
Doble Ús Individual Executive (Double Single Use Executive)
...
  • 19 m²/205 ft²
Fixa les dates per veure preus
Habitació estàndard doble per a ús individual (Double Single Use Standard)
...
  • 18 m²/194 ft²
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Room Mate Pau?

Més informació sobre Room Mate Pau

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Les distàncies que es mostren són en línia recta segons la ubicació al mapa. Les distàncies reals poden variar.
Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Voltants de l'allotjament

Mostrar més

Cal saber

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (169)Comentaris de Booking.com (2335)
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja9,2
Serveis8,0
Ubicació9,8
Confort i qualitat de l'habitació8,7
Servei9,0
Relació qualitat preu8,5
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
한국어
עברית
Русский
amplia
Tipus d'habitació
Estàndard
Executiva
Ordenar per
137 comentaris autèntics
12345
6,0
Olha, Canadà
Parella
Estàndard
Estada de 5 nits en d'octubre de 2017
Short and objective”
Hotel is located in down town of Barcelona . The best way to reach it by aero bus from aeroport . Staff barely speaks English , no English Chanel on tv and many times satellite does not work . Very good breakfast and very good wifi . Booked standard room , got basic room for disable visitors with hair in a musky of the shower , which I would ever sit on and was an obstacle and trip hazard for me. Would not recommend this hotel .
Comentat el 11 d'octubre 2017
Dear Olha, first I need to thank you for choosing our hotel for your stay in Barcelona, and for the time in writing this review. We take into consideration everything our guests say in order to improve and give a better service. I am glad to read that you enjoyed our location and our breakfast, which is prepared with charm everyday by our staff. Unfortunately, these days we have been experiencing issues with the TV antena, but just today it has been changed so I hope this will fix the TV issues. I am also sorry to hear that you did not like the room you were given, it is true that it was for disable guests but at the same time is an executive room, which is bigger than standards. If you decide to give us a second chance please let us know, so we can make sure your next experience is a truly Room Mate experience. Best regards - Hugo Reguera
Show more
Room Mate Pau
10,0
Joanne, Regne Unit
Parella
Executiva
Estada de 2 nits en de juny de 2017
Spot on! ”
Clean, Friendly, comfy, central, modern - ticked every box!
Comentat el 24 de juny 2017
8,8
Chris, Estats Units
Viatger de negocis
Estàndard
Estada d'una nit en de juny de 2017
Great Location”
Great location, very nice, clean, modern rooms. Excellent wifi. I wish there was a gym or pool.
Comentat el 19 de juny 2017
9,2
Yiwen, Xina
Família amb nens grans
Estàndard
Estada de 4 nits en de maig de 2017
Location Location Location”
The Location makes the hotel definitely worth it. Hotels of Barcelona in May is really pricy but Pau gave us a stay which was comfortable and price-worthy. The hotel is just next to a shopping mall (where you can buy brand cosmetics, wearing and there is a market downstairs). Also it is a walking distance to Casa Batlo (10-15 minutes) and Casa Mila (20min). La Rambla is just on the other side. The Aero bus stop is just in front of the shopping mall (stop name: Plaza Catalunya), which is so convenient to travel to the airport. Metro stations are in walking distance. The rooms are quiet and not too small for 2 person with 2 cases. The neighborhood is clean and safe. Definitely recommended if you want to travel in Barcelona. One advice is that it will be better if the hotel can provide electric kettles in the room.
Comentat el 05 de juny 2017
8,8
Jocelyn, Singapur
Parella
Estàndard
Estada de 5 nits en de maig de 2017
Great locations for day trips and shopping ”
Great location as aerobus station is just a min walk and also to most day trip meeting points. Walking distance to almost all entertainment theatre and performances.
Comentat el 18 de maig 2017
10,0
Ella, Estats Units
Parella
Executiva
Estada de 4 nits en de maig de 2017
Excepcional”
Location couldn't be better!!!!!
Comentat el 14 de maig 2017
10,0
James
Parella
Executiva
Estada de 3 nits en d'abril de 2017
Great for Barcelona City Break”
Best bunch of friendly staff - ever - super helpful. Designer rooms possibly style over practicality in some respects but still worth the experience to have something different. Location mid point of Plaça de Catalunya, Las Rambla and Passeig de Gràcia. Breakfast plentiful self service with continental and hot options available to 12.00am. Booking out time 12.00am and baggage store for later flights. Thank you Pau.
Comentat el 28 d'abril 2017
8,4
ABDULLAH, Aràbia Saudita
Persona que viatja sola
Estàndard
Estada de 2 nits en de març de 2017
Great location, friendly staff, free wifi ”
Great location in plaza de catlain near to the metro station and the bus
Comentat el 21 de març 2017
8,8
OFIR, Israel
Parella
Executiva
Estada de 4 nits en d'octubre de 2016
great staff. best location !!!”
the hotel offer free internet router to take with you when traveling. breakfast was good and again great staff
Comentat el 21 de març 2017
10,0
Tatiana, Estats Units
Persona que viatja sola
Estàndard
Estada de 3 nits en de gener de 2017
Awesome experience”
i stayed in Room Mate Pau with my friend. We had very good experience with our stay - friendly peronnel, clean room and perfect location! Even though the size of the room was pretty small and view from our window was to the internal wall of the hotel, we were happy with our stay - since it was very good value for the price. We were also offered to pay extra for better view or larger size rooms, so there are the options for those who care about it.
Comentat el 31 de gener 2017
12345
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació