Veure tots els 389 allotjaments a Yangon (Rangun).
Notable7,4
Basada en 46 comentaris
El 92% el recomanaria als seus amics
Royal Pavilion Hotel
Veure més fotos
Veure més fotos
Bany
Veure més fotos
7,4 Molt bona valoració dels hostes
Veure tots els comentaris

"it is good place for business trip. near to airport and ther..."

Dong Y.South Korea
Bufet lliure
Veure més fotos
Molt bona ubicació 7,7
Veure el mapa
Veure totes les 42 fotos
7,7Ubicació
  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

  • bar

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Habitació Deluxe Reial (Royal Deluxe)
...
  • Veure: ciutat
  • 28.79 m²/310 ft²
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Superior reial (Royal Superior)
...
  • Veure: ciutat
  • 28.79 m²/310 ft²
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Deluxe
...
  • Veure: ciutat
  • 23.22 m²/250 ft²
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Royal Pavilion Hotel?

Més informació sobre Royal Pavilion Hotel

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (46)
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja7,5
Serveis6,5
Ubicació7,7
Servei7,8
Relació qualitat preu7,3
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
한국어
ภาษาไทย
日本語
amplia
Tipus d'habitació
Superior reial
Deluxe
Habitació Deluxe Reial
Ordenar per
19 comentaris autèntics
12
6,0
KHIAN, Singapur
Viatger de negocis
Habitació Deluxe Reial
Estada de 2 nits en d'agost de 2017
New, spacious and clean room
Pros: New, clean and spacious room. Cheap laundry. 10min from airport. Cons: No gym and limited location to places of interest. Summary: Good for business trip and budget conscious travellers.
Comentat el 28 d'agost 2017
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
5,6
Ka, Hong Kong
Viatger de negocis
Deluxe
Estada d'una nit en d'agost de 2017
Hotel worn down quickly since 1st time I stayed there
This is the 3rd time I stayed in this hotel. It was 9 months since the first experience with this hotel. Hotel was not well maintained. The door can't be closed properly, you have to pull or push hard to close the door. Sofa at the lobby already old and seems dirty. However the staffs are very nice and helpful no matter in the lobby or in the restaurant.
Comentat el 04 d'agost 2017
Dear Ka, Thank you for taking time to provide us with your feedback. We are delighted to hear that our staff are very nice and helpful.Our main and only goal is to satisfy our guests and to pay great attention to maintain our hotel well. We appreciate your feedback to make us aware of the door that cannot be close properly,then we fixed it as we received your review. As for sofa at the lobby, we have already replace them with new ones and new colours. We do hope to have the chance of welcoming you for your next visit to Yangon.
Show more
Royal Pavilion Hotel
Li ha semblat útil aquest comentari?|
7,6
Dong, Corea del Sud
Viatger de negocis
Deluxe
Estada de 4 nits en de març de 2017
Notable
it is good place for business trip. near to airport and there is big supermarket near from hotel. hotel was nice and breakfast also is good for us.
Comentat el 19 de març 2017
2 viatgers pensen que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
8,0
Tan, Singapur
Família amb nens grans
Estada de 4 nits en de desembre de 2016
Clean room n friendly staff
My son n I stayed 5 nights in this hotel. The location is near to the airport with a simple mall n some eateries near by. Staffs are helpful and friendly. Highly recommended
Comentat el 23 de desembre 2016
2 viatgers pensen que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
8,0
Wai, Singapur
Viatger de negocis
Superior reial
Estada de 7 nits en de novembre de 2016
good and convenient
No furth comment
Comentat el 06 de desembre 2016
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
8,0
Yew, Singapur
Viatger de negocis
Superior reial
Estada de 4 nits en d'agost de 2016
great hotel
great hotel good location. value for money
Comentat el 09 d'octubre 2016
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
7,6
Teck, Singapur
Viatger de negocis
Superior reial
Estada de 3 nits en de setembre de 2016
Clean, efficient and good location
Near the airport, clean room, efficient staff. Breakfast very simple, with limited choices.
Comentat el 19 de setembre 2016
Un viatger pensa que aquest comentari és útil. Quina és la seva opinió?|
5,2
Ngee, Singapur
Viatger de negocis
Habitació Deluxe Reial
Estada de 6 nits en de setembre de 2016
Facilites
The power supply will usually cut off several times throughout the night and recover back after few minutes. There are no smoker friendly room The traffic there is good compared to city area but there isn't much things to do at night only a very run down shopping 5 minutes walk from the hotel. The hotel hallway seems a bit crippy and the variety in the hotel restaurant isn't many to choose from. The packaging for the coffee mix is extremely hard to open when you are trying to make a coffee for yourself. It is as if they purposely do not want you to make drinks for yourself. There only provide one role of toilet paper throughout one week of staying and they do not even provide additional role even if they cleaner noticed that you are running low. They have no signage to let you hang on the room door of there are laundry to be picked up thus, they will always knock on your door every morning at 8am to wake you up from sleep.
Comentat el 16 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
5,6
Theerawat, Tailàndia
Viatger de negocis
Superior reial
Estada d'una nit en de setembre de 2016
Good
sould have fitness
Comentat el 13 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
10,0
ZHIBIN, Xina
Viatger de negocis
Estada d'una nit en de maig de 2016
New hotel, Good situation
New hotel, Good situation
Comentat el 10 de setembre 2016
Li ha semblat útil aquest comentari?|
12
    • x
    • Enhorabona!
    • El preu ha baixat gràcies al nostre val instantani!
×
Royal Pavilion Hotel
|Notable 7,4
Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
novembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Següent
desembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031