Veure tots els 2.864 allotjaments a Chiang Mai.

Studio 99 Serviced Apartment

Té alguna pregunta per a Studio 99 Serviced Apartment?
Excel·lent8,6
Basada en 377 comentaris
El 100% el recomanaria als seus amics
Studio 99 Serviced Apartment
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
Vestíbul
Veure més fotos
8,6 Excel·lent valoració dels hostes
Veure tots els comentaris

"Central location, friendly staff and nice apartment."

AndrewAustralia
Vista interior
Veure més fotos
Molt bona ubicació 8,5
Veure el mapa
Veure totes les 26 fotos
8,5Ubicació
  • Cor de la ciutat

  • Wi-Fi gratuït en totes les habitacions

  • aire condicionat

  • servei de neteja diari

Fins a un 30% de descompte amb Ofertes per a Membres d'Agoda!

Els preus baixen en el moment que inicia sessió!

Registra't ara!
Opcions d'habitació
Apartament de luxe 2 habitacions (2 Bedroom Deluxe Apartment)
...
  • Veure: ciutat
  • 78 m²/840 ft²
  • 2 llits individuals i 1 lli...
Fixa les dates per veure preus
Apartament Delux d'1 Habitació (1 Bedroom Apartment Deluxe)
...
  • Veure: ciutat
  • 65 m²/700 ft²
  • 1 llit extragran
Fixa les dates per veure preus
Té alguna pregunta per a Studio 99 Serviced Apartment?

Més informació sobre Studio 99 Serviced Apartment

Descripció

Mostrar més

Distàncies i informació bàsica

Mostra Menys

Característiques

Mostra Menys

Polítiques

Mostrar més

Informació útil

Mostrar més

Comentaris recents de clients

Comentaris d'Agoda (377)
7,8
Selecciona el tipus de viatgers
Neteja9,2
Serveis8,0
Ubicació8,5
Confort i qualitat de l'habitació9,2
Servei9,0
Relació qualitat preu8,9
Proporcionat per clients autèntics de Agoda
Filtra els comentaris per:
Idioma
English
日本語
ภาษาไทย
简体中文
amplia
Tipus d'habitació
Apartament Delux d'1 Habitació
Apartament de luxe 2 habitacions
Ordenar per
358 comentaris autèntics
12345
9,0
Francisco, Espanya
Parella
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada de 4 nits en de setembre de 2015
Perfecta ubicación
super amplio, buena situación y personal amable
es un apartento no un hotel pero en recepcion tienen informacion para alquiler de motos justo ahí, te dejan paraguas, te limpian todos los días....a dos minutos andando del centro y del mercado nocturno
Comentat el 17 de setembre 2015
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,4
Matthew, Austràlia
Persona que viatja sola
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada d'una nit en de novembre de 2017
Very roomy apartment
Studio 99 is a nice little place, the rooms are a bit dated but it's very reasonable for the price. It's tucked away down some windy streets but there's some nice little places for lunch and coffee nearby and a quick walk to everything else.
Comentat el 09 de novembre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
10,0
mark, Canadà
Persona que viatja sola
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada de 4 nits en d'octubre de 2017
Very good
Second time there and the place really is excellent. Great location once you found it. The rooms are huge, bright and clean. The staff is super. Really not a bad thing to say, will definitely stay again next year. Off season prices are a bargin
Comentat el 27 d'octubre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,4
roger, Estats Units
Persona que viatja sola
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada de 2 nits en d'octubre de 2017
Spacious apartment
Excellent value for those looking for something more substantial than a small hotel room. Complete with a simple kitchen suitable for meal prep. My 1 br also has its own private patio.
Comentat el 17 d'octubre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
9,6
Stephen, Tailàndia
Parella
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada d'una nit en d'octubre de 2017
Huge and clean rooms in a quiet location, close to where you want to be
Enormous space that's much bigger than a hotel room. Nice staff
Comentat el 07 d'octubre 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
7,6
Man, Hong Kong
Família amb nens grans
Apartament de luxe 2 habitacions
Estada de 6 nits en de juliol de 2017
A lesson
It is a nice place with great location. It nears the city center but you can enjoy privacy and quietness at the same time. However, one point that disappointed me was the price. I booked through Agoda 4 months earlier before I went there and found that the walk-in price was lower. I searched the internet and found I paid almost double the price as they were having promotion. I called the customer service and the person asked me to fill in the best price guarantee form before check out. I kept trying to get into that page in the rest of my journey but failed. That really affected my mood. So I have learned a lesson that there is no point to book in advance or you better check the price closely and do the cancellation and re-booking process and there is no best price guarantee.
Comentat el 09 d'agost 2017
Li ha semblat útil aquest comentari?|
7,6
Hwee, Singapur
Grup
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada de 4 nits en de desembre de 2016
Notable
Feels more like a place for AirBnb. No breakfast provided anyway.
Comentat el 08 d'abril 2017
Hwee, thank you for taking the time to leave a review. We are a serviced apartment and not a hotel. We provide all of the amenities required to cook your own breakfast and there are good places to grab breakfast outside within a few hundred meters.
Resposta 28 d'abril 2017
Studio 99 Serviced Apartment
Li ha semblat útil aquest comentari?|
8,0
Hwee, Singapur
Grup
Apartament de luxe 2 habitacions
Estada de 4 nits en de desembre de 2016
Notable
Nice place. Good for groups of friends.
Comentat el 08 d'abril 2017
Thank you for taking the time to review our place. We often get praised on the size of our apartments and we provide plenty of space for families and groups.
Resposta 28 d'abril 2017
Studio 99 Serviced Apartment
Li ha semblat útil aquest comentari?|
4,4
Claudius, Alemanya
Parella
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada de 3 nits en de març de 2017
changed to another disappointing hotel
changed to another disappointing hotel
Comentat el 26 de març 2017
Thank you for taking the time to leave us a review. I am unsure as to what issues you had while staying with us but I know our staff are very attentive and would be willing to work with you to improve your stay if you had let your issues be known. Feel free to contact us with more information as we are always trying to improve our service.
Resposta 28 d'abril 2017
Studio 99 Serviced Apartment
Li ha semblat útil aquest comentari?|
9,2
Paul, Polònia
Persona que viatja sola
Apartament Delux d'1 Habitació
Estada de 8 nits en de febrer de 2017
Nice experience! And very nice staff. And perfect location!
J
Comentat el 05 de març 2017
Thank you Paul for your kind words. We hope to see you again!
Resposta 28 d'abril 2017
Studio 99 Serviced Apartment
Li ha semblat útil aquest comentari?|
12345
    • x
    • Enhorabona!
    • El preu ha baixat gràcies al nostre val instantani!
×
Studio 99 Serviced Apartment
|Excel·lent 8,6
Entrada a l'allotjament. Sortida a passejar.
Experiències a Agoda. Perquè la seva habitació només n'és el començament.

  • Visita
  • Restaurant
  • Botiga
  • Oci
Aquest allotjament agrada molt als viatgers. No deixis passar aquesta oportunitat!

Tornar als resultats de cerca

Torna a les opcions d'habitació


1

Seleccioni el programa de fidelització

PointsMAX
Idioma
Programa de fidelització A Programa de fidelització A
Programa de fidelització B

Al menú, faci clic a PuntsMAX i seleccioni el seu programa de fidelització favorit.

2

Esculli l'oferta de punts

Habitació d'hotel A
Informació de l'habitació
Guanyi
5.000 punts

Esculli l'habitació i les opcions de punts per a l'allotjament seleccionat.

3

Introdueixi la identificació de membre

País del passaport
Identificació de membre del programa
1234

Introdueixi el número de membre per al programa seleccionat quan completi la seva reserva. Els punts se li afegiran al seu compte després de la sortida de l'allotjament.

Comencí aquí i seleccioni el seu programa favorit:
Anterior
novembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Següent
desembre 2017
dldtdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031